Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Turkse haartransplantatie vanuit Amsterdam

  De beste haartransplantaties kunt u vanuit Amsterdam regelen. Dan kunt u in een goedkope haarkliniek in Turkije voor een lagere prijs een betere haarimplantatie krijgen. Dergelijke behandelingen in Istanbul om uw haren te laten transplanteren worden uitgevoerd door ISHRS gespecialiseerde haarchirurgen. Deze zijn gemachtigd om FUE haarimplantaties uit te voeren. Zorg daarom dat u in Nederland een afspraak hebt gemaakt met een haarspecialist van GlobalHair dan wordt u geheel ontzorgd. Uw reis naar een Turkse haartransplantatie kliniek wordt vanuit Amsterdam geregeld door onze specialisten evenals de nazorg om uw haren na het implanteren optimaal te laten groeien.

  FUE haarimplantatie

  De FUE haarimplantatie methode raden onze consultants in Amsterdam unaniem aan. Bij de goedkope FUE haartransplantatie methode worden grafts middels een boortje uit de hoofdhuid van het donorgebied gehaald. Hierna kunnen deze grafts worden getransplanteerd in het kalende stuk van het hoofd. Een haarimplantatie kliniek in Turkije kan op die wijze met weinig schade aan de huid uw haren transplanteren. Een FUE haarkliniek in Nederland levert gelijkwaardige of lagere kwaliteit haartransplantatie in Amsterdam voor een hogere prijs. Daarom is het raadzaam om een haarspecialist erbij te halen die u meer kan vertellen over de behandelmethoden van Turkse haarchirurgen.

  Haaruitval en kaalheid is voor veel mensen een schrikbeeld. Iets waar u liever niet over nadenkt. Maar wat doet u als u ongewild toch last krijgt van overmatig haarverlies of kale plekken? Ziet u met lede ogen aan hoe uw haardos stukje bij beetje dunner wordt, of gaat u actief op zoek naar een geschikte behandeling tegen haaruitval? Kiest u in het begin voor een haargroeimiddel of ziet u meer in een blijvende oplossing zoals een haartransplantatie die biedt? Een haartransplantatie in Amsterdam is een populaire cosmetische ingreep. In de stad vindt u een aantal haarklinieken die de ingreep aanbieden en uitvoeren. Maar is dat ook voor u de beste keuze?

  Voor- en nadelen haartransplantatie Amsterdam

  Nederlandse haarklinieken werken meestal met moderne behandelmethodes. De kwaliteit is doorgaans goed, al verschillen de resultaten per haartransplantatie. Goede resultaten worden bereikt door ervaren specialisten die weten hoe de techniek op de juiste manier toegepast kan worden. Met de toename van het aantal aanbieders de voorbije jaren, is het niet altijd even eenvoudig om het kaf van het koren te scheiden. Het internet biedt op uiteenlopende manieren hulp. Zo zijn reviews en ervaringsverhalen niet meer weg te denken als voorbereiding op een cosmetische ingreep. Lees hoe anderen een haartransplantatie kliniek omschrijven en hoe iemand een behandeling heeft ervaren. Ook de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Amsterdam kunt u tegenover elkaar zetten.

  Voordelen haartransplantatie Amsterdam:
  • Amsterdam is centraal gelegen en kent vanuit vrijwel het gehele land een goede bereikbaarheid.
  • Zowel de FUT- als FUE haartransplantatie methode worden aangeboden.
  • Behandeling voor mannen en vrouwen die te maken hebben met blijvend haarverlies.
  • Blijvende resultaten met groeigarantie.
  • Geen sprake van communicatieproblemen.

  Nadelen haartransplantatie Amsterdam:
  • Langdurige, kostbare ingreep.
  • Niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking.
  • Afhankelijk van uw woonplaats, kunt u te maken hebben met een lange reistijd.

  Haarimplantatie Amsterdam of toch in het buitenland?

  Als u kijkt naar de kosten voor een haartransplantatie in Amsterdam, kan de moed u al snel in de schoenen zakken. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren zijn prijzen tussen € 5.000 en € 10.000 heel gewoon. De haartransplantatie is een zeer kostbare ingreep, waarbij u meestal niet hoeft te rekenen op een vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar. Het logische gevolg hiervan is dat veel mensen zich oriënteren op een haartransplantatie in het buitenland. Turkije is een van de landen die bekend staan om de hoogwaardige haartransplantaties die er worden toegepast. Is het daadwerkelijk de moeite om een ingreep in het buitenland te overwegen en hoe vergelijkt u een haartransplantatie in Amsterdam met een behandeling in Turkije? Net zoals in Nederland, vindt er bij een haartransplantatie in Turkije (of een ander land) altijd eerst een zogenaamd intakegesprek plaats. Tijdens zo’n gesprek wordt gekeken naar de oorzaak van het haarverlies en het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden. Daar niet iedereen voor de ingreep in aanmerking komt, wordt hier door een ervaren haartransplantatie specialist naar gekeken. Aandacht wordt daarbij besteed aan de mate waarin uw haar reeds is uitgevallen en de aanwezigheid van donormateriaal. Het donormateriaal dat gebruikt wordt tijdens een FUE haartransplantatie is afkomstig uit uw haarkrans, de achterzijde van uw hoofd. Blijkt dat er onvoldoende haar aanwezig is, dan zal een haartransplantatie specialist u de haarimplantatie afraden. Vaak kan immers al vooraf worden gezien dat het onmogelijk is om een mooi resultaat te bereiken. Wordt uw geschiktheid bevestigd? Dan wordt het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd bepaald. Nederlandse haarklinieken transplanteren doorgaans niet meer dan gemiddeld 3.200 haarzakjes bij een dagbehandeling. In Istanbul, bij GlobalHair, worden tot maximaal 4.500 grafts op een dag getransplanteerd. Tel daarbij op dat u bij GlobalHair de laagste prijsgarantie voor een haartransplantatie in Turkije krijgt, € 2.949, en u ziet dat een betaalbare FUE haartransplantatie wel degelijk beschikbaar is.

  Voordelige haartransplantatie in Amsterdam

  Amsterdam is een gezellige stad, maar niet de aangewezen plaats voor een betaalbare haartransplantatie. Wist u trouwens dat bij GlobalHair uitsluitende gerenommeerde, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam zijn? In samenwerking met een team van ervaren haartransplantatie assistenten wordt de FUE haartransplantatie toegepast in onze luxe haarkliniek. Bij het behandeltarief van € 2.949 zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Overigens hoeft u voor een consult niet naar Istanbul te reizen. U bent van harte welkom in onze vestiging in Leiden. Leiden is, net zoals Amsterdam, zowel met eigen als openbaar vervoer vlot bereikbaar. Van communicatieproblemen is geen sprake, ook niet tijdens uw verblijf in Istanbul. Er is een Nederlandssprekende consulent aanwezig, die u gedurende het behandelproces bijstaat met raad en daad. Na de ingreep worden zowel het herstel als de resultaten opgevolgd in Leiden. Het is niet noodzakelijk om vaker dan eens naar Istanbul te reizen. Wilt u meer weten over hetgeen GlobalHair u te bieden heeft op haartransplantatie gebied? Wij zijn niet alleen actief in Amsterdam. Maar ook in Alkmaar, Haarlem en Almere. Maak een afspraak voor een consult. Vul het online contactformulier in, stuur een mailtje naar contact@globalhair.nl, of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan