Haartransplantatie Amsterdam

U kunt van uw kaalheid afkomen door voor haartransplantatie Amsterdam te kiezen bij GlobalHair.

Onze haarspecialisten kunnen u alles vertellen over de gebruikte haarimplantatie technieken en de haarklinieken in Nederland en Turkije. Zo kan een haarchirurg in Istanbul u hoge kwalitiet haarbehandeling geven waarbij zeer veel grafts, tot wel 3500 in één sessie, getransplanteerd worden. Daarbij wordt de FUE haartransplantatie methode gebruikt die uiterst natuurlijk en goedkoop is.

Voor een goede prijs kunt u uw haren laten implanteren door een professional die daarbij tevens een haargroei stimulerende nabehandeling geeft voor een optimaal resultaat.

Mocht u dus het kaler worden willen stoppen, maak dan een afspraak met een consulent van GlobalHair en zorg voor een goede haarimplantatie in Amsterdam.

Turkse haartransplantatie vanuit Amsterdam

De beste haartransplantaties kunt u vanuit Amsterdam regelen. Dan kunt u in een goedkope haarkliniek in Turkije voor een lagere prijs een betere haarimplantatie krijgen. Dergelijke behandelingen in Istanbul om uw haren te laten transplanteren worden uitgevoerd door ISHRS gespecialiseerde haarchirurgen. Deze zijn gemachtigd om FUE haarimplantaties uit te voeren. Zorg daarom dat u in Nederland een afspraak hebt gemaakt met een haarspecialist van GlobalHair dan wordt u geheel ontzorgd. Uw reis naar een Turkse haartransplantatie kliniek wordt vanuit Amsterdam geregeld door onze specialisten evenals de nazorg om uw haren na het implanteren optimaal te laten groeien.

FUE haarimplantatie

De FUE haarimplantatie methode raden onze consultants in Amsterdam unaniem aan. Bij de goedkope FUE haartransplantatie methode worden grafts middels een boortje uit de hoofdhuid van het donorgebied gehaald. Hierna kunnen deze grafts worden getransplanteerd in het kalende stuk van het hoofd. Een haarimplantatie kliniek in Turkije kan op die wijze met weinig schade aan de huid uw haren transplanteren. Een FUE haarkliniek in Nederland levert gelijkwaardige of lagere kwaliteit haartransplantatie in Amsterdam voor een hogere prijs. Daarom is het raadzaam om een haarspecialist erbij te halen die u meer kan vertellen over de behandelmethoden van Turkse haarchirurgen.

Haaruitval en kaalheid is voor veel mensen een schrikbeeld. Iets waar u liever niet over nadenkt. Maar wat doet u als u ongewild toch last krijgt van overmatig haarverlies of kale plekken? Ziet u met lede ogen aan hoe uw haardos stukje bij beetje dunner wordt, of gaat u actief op zoek naar een geschikte behandeling tegen haaruitval? Kiest u in het begin voor een haargroeimiddel of ziet u meer in een blijvende oplossing zoals een haartransplantatie die biedt? Een haartransplantatie in Amsterdam is een populaire cosmetische ingreep. In de stad vindt u een aantal haarklinieken die de ingreep aanbieden en uitvoeren. Maar is dat ook voor u de beste keuze?

Onderzoeken, lezen en vergelijken. Het is voor velen het eerste uitgangspunt bij een eventuele haartransplantatie. Amsterdam is een populaire stad. Niet alleen voor een gezellige avond met vrienden of een aantal dagen weg. De stad is bovendien een gewilde bestemming voor diverse cosmetische ingrepen. De aanwezigheid van talloze schoonheidsklinieken en cosmetische centra draagt hier aan bij. Ook voor een haartransplantatie in Amsterdam kunt u bij meerdere gespecialiseerde klinieken terecht. Waar begint u met het zoeken en vinden van de haarkliniek in Amsterdam die het beste bij u past? En is Amsterdam ook daadwerkelijk de meest aangewezen plaats voor het ondergaan van een haartransplantatie? Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen van een behandeling tegen haaruitval. Feit is dat u zich vooraf grondig dient te informeren over de mogelijkheden en de resultaten die bereikt worden.

• Bent u een geschikte kandidaat voor een haartransplantatie?
• Hoeveel haarzakjes worden getransplanteerd voor een optimaal resultaat?
• Welke verwachting heeft u van een haartransplantatie?
• Bij welke haarkliniek laat u de ingreep uitvoeren?
• Wat zijn de kosten van een haartransplantatie?

Voor- en nadelen haartransplantatie Amsterdam

Nederlandse haarklinieken werken meestal met moderne behandelmethodes. De kwaliteit is doorgaans goed, al verschillen de resultaten per haartransplantatie. Goede resultaten worden bereikt door ervaren specialisten die weten hoe de techniek op de juiste manier toegepast kan worden. Met de toename van het aantal aanbieders de voorbije jaren, is het niet altijd even eenvoudig om het kaf van het koren te scheiden. Het internet biedt op uiteenlopende manieren hulp. Zo zijn reviews en ervaringsverhalen niet meer weg te denken als voorbereiding op een cosmetische ingreep. Lees hoe anderen een haartransplantatie kliniek omschrijven en hoe iemand een behandeling heeft ervaren. Ook de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Amsterdam kunt u tegenover elkaar zetten.

Voordelen haartransplantatie Amsterdam:
• Amsterdam is centraal gelegen en kent vanuit vrijwel het gehele land een goede bereikbaarheid.
• Zowel de FUT- als FUE haartransplantatie methode worden aangeboden.
• Behandeling voor mannen en vrouwen die te maken hebben met blijvend haarverlies.
• Blijvende resultaten met groeigarantie.
• Geen sprake van communicatieproblemen.

Nadelen haartransplantatie Amsterdam:
• Langdurige, kostbare ingreep.
• Niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking.
• Afhankelijk van uw woonplaats, kunt u te maken hebben met een lange reistijd.

Haarimplantatie Amsterdam of toch in het buitenland?

Als u kijkt naar de kosten voor een haartransplantatie in Amsterdam, kan de moed u al snel in de schoenen zakken. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren zijn prijzen tussen € 5.000 en € 10.000 heel gewoon. De haartransplantatie is een zeer kostbare ingreep, waarbij u meestal niet hoeft te rekenen op een vergoeding van de kosten door uw zorgverzekeraar. Het logische gevolg hiervan is dat veel mensen zich oriënteren op een haartransplantatie in het buitenland. Turkije is een van de landen die bekend staan om de hoogwaardige haartransplantaties die er worden toegepast. Is het daadwerkelijk de moeite om een ingreep in het buitenland te overwegen en hoe vergelijkt u een haartransplantatie in Amsterdam met een behandeling in Turkije? Net zoals in Nederland, vindt er bij een haartransplantatie in Turkije (of een ander land) altijd eerst een zogenaamd intakegesprek plaats. Tijdens zo’n gesprek wordt gekeken naar de oorzaak van het haarverlies en het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden. Daar niet iedereen voor de ingreep in aanmerking komt, wordt hier door een ervaren haartransplantatie specialist naar gekeken. Aandacht wordt daarbij besteed aan de mate waarin uw haar reeds is uitgevallen en de aanwezigheid van donormateriaal. Het donormateriaal dat gebruikt wordt tijdens een FUE haartransplantatie is afkomstig uit uw haarkrans, de achterzijde van uw hoofd. Blijkt dat er onvoldoende haar aanwezig is, dan zal een haartransplantatie specialist u de haarimplantatie afraden. Vaak kan immers al vooraf worden gezien dat het onmogelijk is om een mooi resultaat te bereiken. Wordt uw geschiktheid bevestigd? Dan wordt het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd bepaald. Nederlandse haarklinieken transplanteren doorgaans niet meer dan gemiddeld 3.200 haarzakjes bij een dagbehandeling. In Istanbul, bij GlobalHair, worden tot maximaal 4.500 grafts op een dag getransplanteerd. Tel daarbij op dat u bij GlobalHair de laagste prijsgarantie voor een haartransplantatie in Turkije krijgt, € 2.949, en u ziet dat een betaalbare FUE haartransplantatie wel degelijk beschikbaar is.

Voordelige haartransplantatie in Amsterdam

Amsterdam is een gezellige stad, maar niet de aangewezen plaats voor een betaalbare haartransplantatie. Wist u trouwens dat bij GlobalHair uitsluitende gerenommeerde, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen werkzaam zijn? In samenwerking met een team van ervaren haartransplantatie assistenten wordt de FUE haartransplantatie toegepast in onze luxe haarkliniek. Bij het behandeltarief van € 2.949 zijn bovendien ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Overigens hoeft u voor een consult niet naar Istanbul te reizen. U bent van harte welkom in onze vestiging in Leiden. Leiden is, net zoals Amsterdam, zowel met eigen als openbaar vervoer vlot bereikbaar. Van communicatieproblemen is geen sprake, ook niet tijdens uw verblijf in Istanbul. Er is een Nederlandssprekende consulent aanwezig, die u gedurende het behandelproces bijstaat met raad en daad. Na de ingreep worden zowel het herstel als de resultaten opgevolgd in Leiden. Het is niet noodzakelijk om vaker dan eens naar Istanbul te reizen. Wilt u meer weten over hetgeen GlobalHair u te bieden heeft op haartransplantatie gebied? Wij zijn niet alleen actief in Amsterdam. Maar ook in Alkmaar, Haarlem en Almere. Maak een afspraak voor een consult. Vul het online contactformulier in, stuur een mailtje naar contact@globalhair.nl, of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Ja, zowel in Amsterdam als de directe omgeving bevinden zich een aantal medische klinieken waar onder meer de haartransplantatie wordt aangeboden.

Haarklinieken die in Amsterdam en de omgeving zijn gevestigd bieden zowel de FUE- als de FUT techniek aan. Daarnaast worden haarsparende FUE haartransplantaties, wimper- en wenkbrauwtransplantaties, baard- en snorhaartransplantaties toegepast.

Het aanbod is breed en dat maakt vergelijken interessant. Lees reviews, klantervaringen en eventueel persoonlijke blogs waarin ook beeldmateriaal wordt getoond. Persoonlijk kennismaken met de haarkliniek(en) van uw voorkeur geeft vorming aan uw eigen gevoel van vertrouwen. Vraag naar aantoonbare ervaring van de arts en vraag of u voor en na foto’s mag zien van haartransplantaties die de arts heeft uitgevoerd. Vergelijk de manier waarop de diverse intakegesprekken verlopen.

Objectief vergelijken van prijzen is alleen mogelijk met identieke uitgangspunten. Dat betekent dat de prijs uitgaat van hetzelfde aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd, de haartransplantatie techniek welke wordt toegepast en het feit of controles en nazorg zijn inbegrepen.

De tarieven voor een haartransplantatie in Istanbul zijn lager dan in Amsterdam. Dit verschil bedraagt ruim 50% en dat maakt het interessant om een behandeling in Istanbul te overwegen. GlobalHair staat bekend om de messcherpe prijs-kwaliteitsverhouding en de uitstekende dienstverlening. Dit uiteraard zowel in de vestiging in Leiden als in de luxe kliniek in Istanbul.

Nederlandse haarklinieken hanteren haartransplantatie die gebaseerd zijn op de techniek die wordt toegepast en het aantal grafts dat wordt behandeld. Een gemiddelde haarimplantatie van 3.200 haarzakjes kost gemiddeld € 5.000.

Bij GlobalHair betaalt u een all-in tarief van € 2.949, hierbij zijn maximaal 4.500 grafts inbegrepen evenals 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie.

Turkije kent een lagere kostprijs voor onder meer lonen van artsen en medewerkers. Daarnaast zijn ook de kosten om een kliniek operatief te houden aanmerkelijk lager dan in Nederland. De combinatie van factoren, maakt dat ook de behandeling voor een lager tarief kan worden aangeboden.

Nee, zeker niet. GlobalHair beschikt over meerdere (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De praktiserend haarchirurgen zijn allen ISHRS geregistreerd en de haartransplantatie assistenten hebben jarenlange ervaring met de ingreep. Jaarlijks vinden honderden mannen en vrouwen hun weg naar de luxe kliniek in Istanbul en dat heeft onlangs geresulteerd in het mogen ontvangen van de prestigieuze “Beste Haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019” award. Uiteraard krijgt u ook bij GlobalHair levenslange groeigarantie op de succesvol getransplanteerde haarzakjes.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis