Haartransplantatie Amsterdam

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie Amsterdam

U kunt van uw kaalheid afkomen door voor haartransplantatie Amsterdam te kiezen bij GlobalHair. Onze haarspecialisten kunnen u alles vertellen over de gebruikte haarimplantatie technieken en de haarklinieken in Nederland en Turkije. Zo kan een haarchirurg in Istanbul u hoge kwalitiet haarbehandeling geven waarbij zeer veel grafts, tot wel 3500 in één sessie, getransplanteerd worden. Daarbij wordt de FUE haartransplantatie methode gebruikt die uiterst natuurlijk en goedkoop is.
Voor een goede prijs kunt u uw haren laten implanteren door een professional die daarbij tevens een PRP nabehandeling geeft voor een optimaal resultaat. Mocht u dus het kaler worden willen stoppen, maak dan een afspraak met een consulent van GlobalHair en zorg voor een goede haarimplantatie in Amsterdam.

Turkse haartransplantatie vanuit Amsterdam

De beste haartransplantaties kunt u vanuit Amsterdam regelen. Dan kunt u in een goedkope haarkliniek in Turkije voor een lagere prijs een betere haarimplantatie krijgen. Dergelijke behandelingen in Istanbul om uw haren te laten transplanteren worden uitgevoerd door ISHRS gespecialiseerde haarchirurgen. Deze zijn gemachtigd om FUE haarimplantaties uit te voeren. Zorg daarom dat u in Nederland een afspraak hebt gemaakt met een haarspecialist van GlobalHair dan wordt u geheel ontzorgd. Uw reis naar een Turkse haartransplantatie kliniek wordt vanuit Amsterdam geregeld door onze specialisten evenals de nazorg om uw haren na het implanteren optimaal te laten groeien.

FUE haarimplantatie

De FUE haarimplantatie methode raden onze consultants in Amsterdam unaniem aan. Bij de goedkope FUE haartransplantatie methode worden grafts middels een boortje uit de hoofdhuid van het donorgebied gehaald. Hierna kunnen deze grafts worden getransplanteerd in het kalende stuk van het hoofd. Een haarimplantatie kliniek in Turkije kan op die wijze met weinig schade aan de huid uw haren transplanteren. Een FUE haarkliniek in Nederland levert gelijkwaardige of lagere kwaliteit haartransplantatie in Amsterdam voor een hogere prijs. Daarom is het raadzaam om een haarspecialist erbij te halen die u meer kan vertellen over de behandelmethoden van Turkse haarchirurgen.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling