Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Voor- en nadelen haartransplantatie in Alkmaar?

  Iets aan uw haaruitval laten doen is een uitgangspunt in uw zoektocht naar een passende oplossing. U bekijkt behandelingen met tijdelijke en blijvende resultaten en vergelijkt de voor- en nadelen met elkaar. Datzelfde geldt ook voor een eventuele haartransplantatie. Deze innovatieve ingreep biedt uitstekende mogelijkheden, maar kent zeker ook positieve en negatieve aspecten die u ter overweging mee kunt nemen. Voordelen haartransplantatie in Alkmaar: • Moderne behandeltechniek, met blijvende resultaten. • Haarklinieken geven levenslange groeigarantie op de haarzakjes die geïmplanteerd worden. • De haartransplantatie is een behandeling voor mannen en vrouwen. • Ervaren haartransplantatie specialisten die de ingreep toepassen. Nadelen haartransplantatie in Alkmaar: • Dure cosmetische ingreep. • Vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars. • Niet iedereen is een geschikte kandidaat. • Een dagbehandeling duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Naast het vergelijken van de haarklinieken in Alkmaar en omgeving is het steeds gebruikelijker geworden om ook te kijken naar buitenlandse aanbieders. Op deze manier ziet u het verschil tussen binnen- en buitenlandse haarklinieken en zijn interessante voordelen te behalen. Opvallende verschillen tussen een haartransplantatie in Alkmaar en een ingreep in Turkije zijn onder andere: • De ingreep in Turkije is aanmerkelijk lager geprijsd dan in Nederland. • De beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Behandeling door ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Grotere aantallen haarzakjes die tijdens een dagbehandeling getransplanteerd worden. Waar in Nederland doorgaans niet meer dan 3.000 grafts behandeld worden, ligt dit aantal bij GlobalHair op 4.500. • GlobalHair heeft een gemiddelde klantwaardering van 9.8

  Haarimplantatie voor mannen en vrouwen

  Haarklinieken in Alkmaar en omgeving, maar ook in Turkije, behandelen mannen en vrouwen die last hebben van erfelijke kaalheid. Iedereen die een haarimplantatie overweegt, is ook daadwerkelijk een geschikte kandidaat. Om te bepalen of een haartransplantatie in uw situatie uitkomst kan bieden worden zowel uw haarverlies, hoofdhuid en donormateriaal aandachtig bekeken door een haartransplantatie specialist tijdens een intakegesprek. De aanwezigheid van donorharen is van belang. Blijkt dat de haaruitval al te ver gevorderd is, zodat van een natuurlijk resultaat eigenlijk geen sprake meer is? Dan zal vrijwel zeker een alternatief voorgesteld worden. Hiermee wordt u niet alleen behoed voor een teleurstelling, maar zeker ook voor een dure ingreep. Voorafgaand aan een haartransplantatie in Alkmaar een belangrijk iets. U maakt niet alleen kennis met de haarkliniek en de medewerkers, het is ook voor de specialist het aangewezen moment om uw situatie in kaart te brengen. Het gesprek behandelt meer onderwerpen dan uw haaruitval. Zo zijn uw gezondheid, medicijngebruik en eventueel eerder doorgemaakte operatieve ingrepen punten van gesprek. Daarnaast zal een haartransplantatie arts ook vragen naar de oorzaak van het haarverlies. Een ander aspect voor het slagen van een haarimplantatie zijn uw wensen en verwachtingen. Helaas komt het geregeld voor dat mensen een verkeerd beeld en dus foutieve of te hoge verwachtingen hebben van de FUE haartransplantatie. Aan de hand van beeldmateriaal worden resultaten getoond en wordt u beeld van de mogelijkheden indien nodig bijgesteld. Als afsluiting van een consult ontvangt u een persoonlijk behandeladvies met daarbij een prijsopgave.

  Hoe werkt een FUE haarimplantatie in Alkmaar?

  Eigenlijk is het principe van een haarimplantatie eenvoudig: de haren worden geoogst uit het donorgebied en vervolgens geplaatst in de transplantatiegebieden. Dit oogsten gebeurt onder plaatselijke verdoving en met een holle naald waarmee de haarzakjes een voor een uit uw haarkrans worden gehaald. Minuscule kanaaltjes worden geboord in de kalende gebieden en daar worden de grafts in geplaatst. Het vastgroeien van de haarzakjes duurt een aantal dagen. Haaruitval na de haartransplantatie is een regelmatig voorkomend gevolg van het haargroeiproces dat zich herstelt. U ziet de getransplanteerde haren zo’n drie tot vier na de ingreep uitvallen. Dit is niet makkelijk om te zien, maar niets om u druk over te maken. Na drie tot vier maanden gaan de haarzakjes nieuwe haren produceren en wordt haargroei zichtbaar. Het eindresultaat wordt 9 tot 12 maanden later bekeken.

  Het betaalbare alternatief

  GlobalHair maakt een haartransplantatie voor iedereen met haarproblemen betaalbaar. De ingreep die in Nederland gemiddeld € 5.000 kost, ondergaat u in Istanbul voor € 2.949 waarbij bovendien een groter aantal haarzakjes wordt getransplanteerd. Naast de haartransplantatie zelf zijn de kosten voor 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, haargroei stimulerende behandeling en nazorg bij het bedrag inbegrepen. Dat u misschien niet direct gaat glimlachen bij het idee om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen begrijpen onze consulenten maar al te goed. Tijdens een consult in onze Nederlandse vestiging in Leiden nemen we uw eventuele twijfels of onzekerheden graag weg. Een veel gehoorde vraag betreft de mogelijkheid om te communiceren met de behandelend haarchirurgen en kliniekmedewerkers in Turkije. GlobalHair zorgt ervoor dat u gedurende de volledige haartransplantatie procedure een Nederlandssprekend aanspreekpunt heeft, ook in Istanbul. Het is bovendien niet nodig om meerdere keren naar Istanbul heen en weer te reizen. Alleen de haartransplantatie wordt in de moderne haarkliniek in Istanbul uitgevoerd. Het eerste consult, de controles en nazorg vinden plaats in Leiden. Het is uiteraard wel mogelijk om uw verblijf in Turkije te verlengen met een ontspannende vakantie of citytrip.

  Vrijblijvend consult haartransplantatie

  Vergelijkt u de aanbieders van haartransplantaties in Alkmaar met elkaar? Kijk dan ook eens verder. Maak een afspraak voor een intakegesprek bij GlobalHair in Leiden. Ook als uw voorkeur niet direct uitgaat naar een haarimplantatie in Turkije, kan het interessant zijn om uzelf te laten informeren door onze ervaren consulenten. In een ongedwongen sfeer wordt de ingreep nader toegelicht, waarbij de link naar uw haarverlies wordt gemaakt. Het eerste consult is gratis en is geheel vrijblijvend. U kunt ook gebruik maken van het fotoconsult. Meer weten of wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22

  Wij zijn ook actief in Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen, Hollands Kroon en Hoorn.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp