Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Alkmaar

Haaruitval is een bron van irritatie, ergernis en onzekerheid voor veel mensen. Dit betreft zowel erfelijke haaruitval als haarverlies dat door andere factoren veroorzaakt wordt. Blijvend haarverlies is een schrikbeeld waar niemand graag of vaak over nadenkt. Behandelingen die de haaruitval stabiliseren zijn beschikbaar, maar dienen langdurig gebruikt te blijven worden. Gaat uw voorkeur uit naar een haartransplantatie in Alkmaar met natuurlijke resultaten? Bereidt uzelf dan voor op een intakegesprek bij meerdere haarklinieken.

Voor- en nadelen haartransplantatie in Alkmaar?

Iets aan uw haaruitval laten doen is een uitgangspunt in uw zoektocht naar een passende oplossing. U bekijkt behandelingen met tijdelijke en blijvende resultaten en vergelijkt de voor- en nadelen met elkaar. Datzelfde geldt ook voor een eventuele haartransplantatie. Deze innovatieve ingreep biedt uitstekende mogelijkheden, maar kent zeker ook positieve en negatieve aspecten die u ter overweging mee kunt nemen. Voordelen haartransplantatie in Alkmaar: • Moderne behandeltechniek, met blijvende resultaten. • Haarklinieken geven levenslange groeigarantie op de haarzakjes die geïmplanteerd worden. • De haartransplantatie is een behandeling voor mannen en vrouwen. • Ervaren haartransplantatie specialisten die de ingreep toepassen. Nadelen haartransplantatie in Alkmaar: • Dure cosmetische ingreep. • Vrijwel geen vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars. • Niet iedereen is een geschikte kandidaat. • Een dagbehandeling duurt gemiddeld 6 tot 9 uur. Naast het vergelijken van de haarklinieken in Alkmaar en omgeving is het steeds gebruikelijker geworden om ook te kijken naar buitenlandse aanbieders. Op deze manier ziet u het verschil tussen binnen- en buitenlandse haarklinieken en zijn interessante voordelen te behalen. Opvallende verschillen tussen een haartransplantatie in Alkmaar en een ingreep in Turkije zijn onder andere: • De ingreep in Turkije is aanmerkelijk lager geprijsd dan in Nederland. • De beschikbaarheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Behandeling door ISHRS geregistreerde haarchirurgen. • Grotere aantallen haarzakjes die tijdens een dagbehandeling getransplanteerd worden. Waar in Nederland doorgaans niet meer dan 3.000 grafts behandeld worden, ligt dit aantal bij GlobalHair op 4.500. • GlobalHair heeft een gemiddelde klantwaardering van 9.8

Haarimplantatie voor mannen en vrouwen

Haarklinieken in Alkmaar en omgeving, maar ook in Turkije, behandelen mannen en vrouwen die last hebben van erfelijke kaalheid. Iedereen die een haarimplantatie overweegt, is ook daadwerkelijk een geschikte kandidaat. Om te bepalen of een haartransplantatie in uw situatie uitkomst kan bieden worden zowel uw haarverlies, hoofdhuid en donormateriaal aandachtig bekeken door een haartransplantatie specialist tijdens een intakegesprek. De aanwezigheid van donorharen is van belang. Blijkt dat de haaruitval al te ver gevorderd is, zodat van een natuurlijk resultaat eigenlijk geen sprake meer is? Dan zal vrijwel zeker een alternatief voorgesteld worden. Hiermee wordt u niet alleen behoed voor een teleurstelling, maar zeker ook voor een dure ingreep. Voorafgaand aan een haartransplantatie in Alkmaar een belangrijk iets. U maakt niet alleen kennis met de haarkliniek en de medewerkers, het is ook voor de specialist het aangewezen moment om uw situatie in kaart te brengen. Het gesprek behandelt meer onderwerpen dan uw haaruitval. Zo zijn uw gezondheid, medicijngebruik en eventueel eerder doorgemaakte operatieve ingrepen punten van gesprek. Daarnaast zal een haartransplantatie arts ook vragen naar de oorzaak van het haarverlies. Een ander aspect voor het slagen van een haarimplantatie zijn uw wensen en verwachtingen. Helaas komt het geregeld voor dat mensen een verkeerd beeld en dus foutieve of te hoge verwachtingen hebben van de FUE haartransplantatie. Aan de hand van beeldmateriaal worden resultaten getoond en wordt u beeld van de mogelijkheden indien nodig bijgesteld. Als afsluiting van een consult ontvangt u een persoonlijk behandeladvies met daarbij een prijsopgave.

Hoe werkt een FUE haarimplantatie in Alkmaar?

Eigenlijk is het principe van een haarimplantatie eenvoudig: de haren worden geoogst uit het donorgebied en vervolgens geplaatst in de transplantatiegebieden. Dit oogsten gebeurt onder plaatselijke verdoving en met een holle naald waarmee de haarzakjes een voor een uit uw haarkrans worden gehaald. Minuscule kanaaltjes worden geboord in de kalende gebieden en daar worden de grafts in geplaatst. Het vastgroeien van de haarzakjes duurt een aantal dagen. Haaruitval na de haartransplantatie is een regelmatig voorkomend gevolg van het haargroeiproces dat zich herstelt. U ziet de getransplanteerde haren zo’n drie tot vier na de ingreep uitvallen. Dit is niet makkelijk om te zien, maar niets om u druk over te maken. Na drie tot vier maanden gaan de haarzakjes nieuwe haren produceren en wordt haargroei zichtbaar. Het eindresultaat wordt 9 tot 12 maanden later bekeken.

Het betaalbare alternatief

GlobalHair maakt een haartransplantatie voor iedereen met haarproblemen betaalbaar. De ingreep die in Nederland gemiddeld € 5.000 kost, ondergaat u in Istanbul voor € 2.949 waarbij bovendien een groter aantal haarzakjes wordt getransplanteerd. Naast de haartransplantatie zelf zijn de kosten voor 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers, haargroei stimulerende behandeling en nazorg bij het bedrag inbegrepen. Dat u misschien niet direct gaat glimlachen bij het idee om voor een haartransplantatie naar Turkije te reizen begrijpen onze consulenten maar al te goed. Tijdens een consult in onze Nederlandse vestiging in Leiden nemen we uw eventuele twijfels of onzekerheden graag weg. Een veel gehoorde vraag betreft de mogelijkheid om te communiceren met de behandelend haarchirurgen en kliniekmedewerkers in Turkije. GlobalHair zorgt ervoor dat u gedurende de volledige haartransplantatie procedure een Nederlandssprekend aanspreekpunt heeft, ook in Istanbul. Het is bovendien niet nodig om meerdere keren naar Istanbul heen en weer te reizen. Alleen de haartransplantatie wordt in de moderne haarkliniek in Istanbul uitgevoerd. Het eerste consult, de controles en nazorg vinden plaats in Leiden. Het is uiteraard wel mogelijk om uw verblijf in Turkije te verlengen met een ontspannende vakantie of citytrip.

Vrijblijvend consult haartransplantatie

Vergelijkt u de aanbieders van haartransplantaties in Alkmaar met elkaar? Kijk dan ook eens verder. Maak een afspraak voor een intakegesprek bij GlobalHair in Leiden. Ook als uw voorkeur niet direct uitgaat naar een haarimplantatie in Turkije, kan het interessant zijn om uzelf te laten informeren door onze ervaren consulenten. In een ongedwongen sfeer wordt de ingreep nader toegelicht, waarbij de link naar uw haarverlies wordt gemaakt. Het eerste consult is gratis en is geheel vrijblijvend. U kunt ook gebruik maken van het fotoconsult. Meer weten of wilt u een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22

Wij zijn ook actief in Amsterdam, Den Helder, Heerhugowaard, Schagen, Hollands Kroon en Hoorn.

Veelgestelde vragen

In Alkmaar en de wijde omgeving zijn een aantal aanbieders van haartransplantatie en andere behandelmethodes bij haaruitval gevestigd. Afhankelijk van uw voorkeur is het mogelijk om bij deze gespecialiseerde aanbieders een prijsopgave voor een haarimplantatie op te vragen.

Nee, u bent zonder verwijzing en/of aanbeveling van een huisarts of dermatoloog welkom. Als de oorzaak van uw haarverlies is vastgesteld door uw huisarts dan is het voor een haartransplantatie specialist praktisch om hierin inzage te hebben. Vraag de arts een verklaring en vertel daarbij dat u een ingreep overweegt.

Nee, dit is vrij zelden het geval. Indien een haarimplantatie een bewijsbare medische noodzaak heeft dan kan een zorgverzekeraar anders beslissen. Overigens worden ook dan strikte voorwaarden gesteld waar u aan dient te voldoen om de vergoeding daadwerkelijk toegekend te krijgen.

Haarverlies is persoonlijk en verloopt bij iedereen op een andere manier. Zo heeft iedereen ook eigen wensen en verwachtingen van een behandeling. Van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd, tot de haartransplantatie methode die wordt toegepast en de manier waarop het herstel verloopt. Een haarimplantatie is een gepersonaliseerde ingreep die volledig op uw situatie wordt afgestemd.

Een haartransplantatie kan worden toegepast als u over genoeg donorhaar beschikt en uw haaruitval een gevolg is van Alopecia androgenetica. Tijdelijk haarverlies wordt niet met een haarimplantatie behandeld. Bent u bekend met diabetes, hart- en/of vaataandoeningen of bepaalde auto-immuunziektes? Ook dan kan een haarchirurg een alternatieve behandeling adviseren. Neem naar een intakegesprek relevante informatie over uw gezondheid en voorgeschreven medicatie mee.

De voorbije jaren zijn de bestaande haartransplantatie technieken ontwikkeld en verfijnd. De ingreep is daarmee ook voor vrouwen met erfelijk haarverlies een toegankelijke behandeling geworden. Het feit dat de haartransplantatie een gewilde cosmetische ingreep is, heeft tot een toename van het aantal aanbieders geleid. Dit heeft een voor een interessante prijsontwikkeling gezorgd. Resultaten die bereikt worden zijn permanent.

Het brede aanbod, maakt dat u op relatief eenvoudige manier zowel binnen- als buitenlandse behandelaars met elkaar vergelijkt. Waar het uiteindelijk om gaat is dat u vertrouwen heeft in de haarchirurg en dat het resultaat overeenstemt met uw verwachting. Dat u daarbij verder kijkt dan alleen de kostprijs onder de streep is logisch. Besteed aandacht aan het totaalpakket. Wat is er bij de genoemde kostprijs inbegrepen? Hoeveel haarzakjes worden getransplanteerd? Voordat u begint met vergelijken is het goed om te weten dat u bij GlobalHair een vast all-in tarief betaalt van € 2.949, en dat ruim 4.500 haarzakjes behandelt worden.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4