Haartransplantatie Haarlem

Home » Haartransplantatie Haarlem
Kom gratis op adviesgesprek!
Of bel vrijblijvend 06 4436 3622

  Gekwalificeerde kliniek

  Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode

  Moderne techniek

  Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief haargroei stimulerende plasmabehandeling

  ISHRS haarchirurg

  Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg

  Om een kaal wordend hoofd tegen te gaan kunt u haartransplantatie in Haarlem gebruiken van GlobalHair. Als specialist op het gebied van haarimplantatie kunnen we u uitleggen waar in Nederland en Turkije u uw haren kunt laten transplanteren. De prijs kan nogal verschillen waardoor het verstandig is om een consult aan te vragen waar men goedkoop haren kan implanteren terwijl de kwaliteit daarbij zeer hoog is.

  De haartransplantatie techniek die onze haarspecialisten aanraden is gebaseerd op de FUE methode die zeer vriendelijk voor de hoofdhuid is in vergelijking met de FUT methode. Een Turkse haarkliniek in Istanbul kan u deze haarbehandeling geven met een haargroei stimulerende nabehandeling voor extra groei. Als u meer wilt weten over haarimplantatie voor Haarlem dan kunt u ons gerust bellen.

  FUE haartransplantatie Haarlem

  Een FUE haartransplantatie kunt u in Haarlem laten regelen door een haarspecalist van GlobalHair. Zo’n FUE haarimplantatie is de minst ingrijpende techniek om haar te transplanteren en geeft tevens het meest natuurlijke resultaat. Verder is de prijs hiervoor zeer aantrekkelijk in haarklinieken in Istanbul Turkije, omdat deze goedkoop zijn en zeer hoogwaardige service leveren. Bij de FUE methode worden er grafts met een kleine boor weggehaald van de huid op het achterhoofd. De grafts worden vervolgens teruggezet op een kale plek. Na de haarimplantatie worden de haarfollikels met een haargroei stimulerende plasmabehandeling gestimuleerd tot groei waardoor de oorspronkelijke haardos weer terugkeert. Meer weten? Een haartransplantatie consultant uit Haarlem van GlobalHair kan u hierover meer vertellen.

  Haarimplantatie in Turkije

  Het voordeligst is om een haarimplantatie vanuit Haarlem te regelen en die in een haarkliniek in Turkije uit te laten voeren. GlobalHair kan u hierin geheel ontzorgen. Wij kunnen de reis heen en terug verzorgen, inclusief de nabehandelingen en de FUE haartransplantatie zelf wat allemaal in de prijs is inbegrepen. Mocht u dus in Nederland met een consulent willen spreken over een goedkope haarimplantatie in Turkije dan kunt u bij ons terecht. Maak daarvoor een afspraak voor haartransplantatie in Haarlem over een behandeling in Istanbul.

  Kom gratis op adviesgesprek!
  Of bel vrijblijvend 06 4436 3622