Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie Haarlem

  Een FUE haartransplantatie kunt u in Haarlem laten regelen door een haarspecalist van GlobalHair. Zo’n FUE haarimplantatie is de minst ingrijpende techniek om haar te transplanteren en geeft tevens het meest natuurlijke resultaat. Verder is de prijs hiervoor zeer aantrekkelijk in haarklinieken in Istanbul Turkije, omdat deze goedkoop zijn en zeer hoogwaardige service leveren. Bij de FUE methode worden er grafts met een kleine boor weggehaald van de huid op het achterhoofd. De grafts worden vervolgens teruggezet op een kale plek. Na de haarimplantatie worden de haarfollikels met een haargroei stimulerende plasmabehandeling gestimuleerd tot groei waardoor de oorspronkelijke haardos weer terugkeert. Meer weten? Een haartransplantatie consultant uit Haarlem van GlobalHair kunt u hierover meer vertellen. Verder kunt u ook in Amsterdam, Hoofddorp, Velsen, Purmerend en Zaanstad op ons rekenen.

  Haarimplantatie in Turkije

  Het voordeligst is om een haarimplantatie vanuit Haarlem te regelen en die in een haarkliniek in Turkije uit te laten voeren. GlobalHair kunt u hierin geheel ontzorgen. Wij kunnen de reis heen en terug verzorgen, inclusief de nabehandelingen en de FUE haartransplantatie zelf wat allemaal in de prijs is inbegrepen. Mocht u dus in Nederland met een consulent willen spreken over een goedkope haarimplantatie in Turkije dan kunt u bij ons terecht. Maak daarvoor een afspraak voor haartransplantatie in Haarlem over een behandeling in Istanbul.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp