Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Behandelplan haartransplantatie in Almere

  De daadwerkelijke FUE haarimplantatie wordt voorafgegaan door een uitgebreid intakegesprek bij de haarkliniek. Tijdens zo’n gesprek wordt gekeken naar de mogelijkheden en wordt uw geschiktheid voor de ingreep besproken. Aangezien niet iedereen voor de behandeling in aanmerking komt, is dit een belangrijk moment. Haartransplantatie specialisten kijken onder meer naar de oorzaak van het haarverlies, de mate waarin dit is gevorderd en de aanwezigheid van donormateriaal. Ook uw gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik worden betrokken in het gesprek. Ervaren specialisten zijn eerlijk over de kansen die de ingreep bij u heeft en wat u als resultaat kunt verwachten. Als een specialist vaststelt dat de gewenste resultaten, om wat voor reden dan ook, niet gerealiseerd kunnen worden, dan kan een alternatief voorgesteld worden. Bent u geschikt voor de haartransplantatie? Dan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin staat onder meer vermeld hoeveel haarzakjes getransplanteerd worden en wat de kostprijs voor de behandeling is. Geadviseerd wordt om bij meerdere haarklinieken een intakegesprek af te spreken. U bent dan in staat om de mogelijkheden optimaal met elkaar te vergelijken.

  Haartransplantatie in Almere voor mannen en vrouwen

  Kaalheid en een dunner wordende haardos zijn het schrikbeeld voor mannen en vrouwen. Hoewel er meerdere oorzaken zijn aan te wijzen voor haaruitval, is de meest voorkomende oorzaak van overmatige haaruitval Alopecia androgenetica. Deze vorm van haarverlies is bekend als erfelijke of mannelijke kaalheid en wordt veroorzaakt door het dihydrotestosteron hormoon dat de haarzakjes vernietigd. Een toenemend aantal haarklinieken heeft ervaring met het toepassen van haartransplantaties bij mannen en vrouwen. En alhoewel de ingreep grotendeels hetzelfde is, zijn er subtiele verschillen: • Vrouwen maken voornamelijk gebruik van de haarsparende haartransplantatie. • Millimeteren is bij vrouwen vaak ongewenst. De haarsparende FUE techniek houdt in dat alleen een stukje in het donorgebied wordt kortgeschoren, waarna de haarzakjes geoogst kunnen worden. Na de haarimplantatie in Almere, vallen de haren die lang genoeg zijn over het korte gedeelte heen. • Bij mannen worden doorgaans grotere aantallen haarzakjes getransplanteerd dan bij vrouwen het geval is. • De haarsparende FUE haartransplantatie is bij enkele haarklinieken duurder dan de standaard FUE techniek.

  Pijnloze haartransplantatie in Almere met een fantastisch resultaat

  Hoewel een FUE haartransplantatie een ingrijpende gebeurtenis is, is het een behandeling waarbij u geen pijn ervaart. Door gebruik te maken van plaatselijke verdovingen voelt u vrij weinig van zowel het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes. Het oogsten gebeurt met een fijne, holle naald. De haarzakjes worden een voor een weggenomen uit het donorgebied, dat zich aan de achterzijde van uw hoofd in de haarkrans bevindt. In uitzonderlijke gevallen kan er ook gebruik gemaakt worden van andere lichaamsbeharing. Dit wordt allemaal uitgebreid besproken en toegelicht tijdens een intakegesprek bij de haarkliniek. De geoogste haarzakjes worden daarna geplaatst in de transplantatie gebieden. Hiervoor worden minuscule kleine gaatjes geboord, waar de grafts in geplaatst worden. Binnen een paar dagen zijn de haarzakjes vastgegroeid. Het unieke van de FUE haartransplantatie is dat de structuur van de haarzakjes uit de haarkrans behouden blijft. Dat houdt in dat ze niet gevoelig zijn voor DHT en gedurende de rest van uw leven nieuwe haren blijven produceren. De wondjes die veroorzaakt worden door het gebruik van de apparatuur genezen vlot, zonder dat er littekens achterblijven. Zo’n 7 tot 10 dagen na de ingreep is uw huid herstelt en is het niet meer zichtbaar dat u ‘iets’ heeft laten doen aan het haarverlies. Het duurt echter wel even voordat resultaten van de ingreep zichtbaar worden. Nieuwe haargroei laat 3 tot 4 maanden op zich wachten en voordat het resultaat definitief is zijn 9 tot 12 maanden verstreken. De voordelen van een FUE haartransplantatie in Almere bij mannen en vrouwen zijn: • Natuurlijke haargroei, door het gebruik van lichaamseigen donormateriaal. • De ingreep wordt toegepast zonder snijden, hechten of nieten van de huid. • Vlot herstel zonder dat er littekens zichtbaar zijn. • Resultaten zijn blijvend. • Op succesvol getransplanteerde haarzakjes geven veel haarklinieken levenslange groeigarantie. • Het getransplanteerde haar kan uiteindelijk naar wens geknipt, gewassen, geföhnd, geverfd en gestyled worden. Ondanks alle voordelen kent de ingreep ook bijwerkingen, zoals dat met alle chirurgische ingrepen het geval is. Zo kan er sprake zijn van een slechte wondgenezing met infectiegevaar en littekens tot gevolg, maar ook allergische reacties op de verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen behoren tot de mogelijke bijwerkingen. Door tips en adviezen van de specialist op te volgen beperkt u de kans op het ontstaan van complicaties tot een minimum.

  Nazorg haartransplantatie

  De haartransplantatie vindt plaats tijdens een dagbehandeling. Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd bepaald grotendeels de behandelduur. Aangezien het een arbeidsintensieve ingreep is, die met uiterste nauwkeurigheid wordt toegepast bedraagt de behandelduur zo’n 6 tot 9 uur. Uiteraard is voldoende gelegenheid om af en toe de behandelstoel te verlaten, uw benen te strekken en wat te eten en drinken. Na afloop van de ingreep verlaat u de haarkliniek en begint de herstelperiode. Ervaren specialisten geven u handige adviezen die het herstel bevorderen en waarmee u bovendien een positieve invloed heeft op het eindresultaat. Gebruik de haarverzorgingsproducten die aanbevolen worden en doe het de eerste 14 dagen rustig aan. Vermijd lichamelijke inspanning en let op dat u uw hoofd niet stoot. Met een paar kleine aanpassingen en punten van aandacht gaan deze 14 dagen snel voorbij en kunt u de meeste dagelijkse activiteiten en werkzaamheden hervatten. Vooraf zal een specialist aan u vragen welk soort werkzaamheden u verricht en wanneer u deze na de haartransplantatie in Almere weer volop kunt uitvoeren. Wij zijn verder ook actief in Amsterdam, Lelystad, Hilversum en Amstelveen. Overhaast niets en geef zowel uw lichaam als haargroei de tijd die nodig is om optimaal te herstellen van de FUE haartransplantatie.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp