Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haaruitval en haartransplantatie

  Erfelijke kaalheid ontstaat als gevolg van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, DHT. Zowel mannen als vrouwen zijn hiervoor gevoelig, al verschilt de mate van gevoeligheid wel. Dihydrotestosteron heeft een aantal gevolgen voor het natuurlijke haargroeiproces: • De gewone, anagene, groeifase wordt verkort, waardoor de haren dunner lijken. • In de telogene fase, ook wel de uitval fase genoemd, vallen meer haren uit dan gebruikelijk. • Uw haarzakjes worden uiteindelijk door invloed van DHT vernietigd, waardoor nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Kort gezegd zorgt het DHT ervoor dat het haargroeiproces in een stroomversnelling terecht komt. Waar het normaal is om dagelijks 50 tot 100 haren te verliezen, ziet u dagelijks grotere plukken haar verloren gaan. Nieuwe haargroei blijft uit en dit heeft kalende plekken en een dunnere haardos tot resultaat. Het patroon waarin de haaruitval zich voltrekt verschilt bij mannen en vrouwen. Mannen zien diepere inhammen, een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin als de opvallendste gevolgen van Alopecia androgenetica. Bij vrouwen wordt de haardos over zijn geheel dunner, zonder dat daarbij echt kale plekken ontstaan. Alopecia androgenetica kan op meerdere manieren behandeld worden. In overleg met u kan een huisarts of specialist een behandeling voorstellen. Zeker op jongere leeftijd gaat de voorkeur niet direct uit naar een haartransplantatie in Zoetermeer, maar zal een arts eventueel een middel als Minoxidil, Finasteride, Dutasteride of de Diane pil adviseren. Het is bij jong volwassenen moeilijk om het verloop van de haaruitval te voorspellen. Haartransplantaties die op jonge leeftijd worden toegepast, hebben na een aantal jaren vaak een aanvullende ingreep nodig. Dit komt omdat de omliggende hoofdharen eveneens vernietigd worden door het DHT. Uiteraard blijft een behandeling uw persoonlijke keuze.

  FUE haartransplantatie in Zoetermeer

  Helaas herstelt de haargroei zich niet vanzelf. Het haarverlies is blijvend en om erger, en dus volledige kaalheid te voorkomen, gaat u actief op zoek naar een behandelmogelijkheid. De enige behandeling met blijvende resultaten en natuurlijke haargroei is een haartransplantatie. Deze ingreep is vrij bekend en wordt in binnen- en buitenland aangeboden. Voor een haartransplantatie in Zoetermeer kunt u bij een aantal klinieken in de omgeving terecht. Het is gebruikelijk dat een haartransplantatie arts eerst uw geschiktheid voor de ingreep bepaald. Om dit te kunnen bepalen wordt gekeken naar de mate waarin uw haaruitval is gevorderd, de aanwezigheid van donormateriaal, uw huidige gezondheid en eventuele medische ingrepen die u in het verleden heeft doorgemaakt. Blijkt dat u niet over voldoende donormateriaal beschikt dan kan de gewenste haarimplantatie niet doorgaan en zal een alternatief voorgesteld worden. Bent u geschikt voor de ingreep? Dan kijkt de arts hoeveel haarzakjes in uw situatie getransplanteerd kunnen worden voor een mooi resultaat. Ook wordt de ingreep nader toegelicht en vertelt een arts u meer over de bijwerkingen en complicaties die zich zowel tijdens als na de haartransplantatie in Zoetermeer voor kunnen doen.

  Veilige haartransplantatie

  De haartransplantatie is een veilige ingreep, waar algemene operatie risico’s aan zijn verbonden. De kans op bijwerkingen en complicaties is klein. Toch zijn er een aantal zaken waar u aandacht aan dient te besteden. Als gevolg van het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes is de huid rood en gezwollen. Korstvorming doet zich voor, waardoor na een aantal dagen een jeukend gevoel kan ontstaan. Om slechte wondgenezing en infecties te voorkomen laat u de korstjes met rust en wacht u tot ze vanzelf van de huid afvallen. Wrijf of krab niet over de behandelde huid. Een enkele keer blijkt iemand allergisch te zijn voor de gebruikte verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. De verschijnselen die zich voordoen zijn vrijwel altijd tijdelijk van aard en verdwijnen vanzelf weer. Kies voor een kwalitatief hoogwaardige behandeling in een kliniek die is ingericht op medische ingrepen zoals een haartransplantatie. Vraag naar de ervaring die een behandelend haartransplantatie specialist heeft. Vermijd dat u terecht komt bij iemand die net is begonnen en die de techniek onvoldoende machtig is. Zaak is het om het kaf van het koren te scheiden en dat is tegenwoordig best een opgave, zeker als u weet dat het aantal haarklinieken in Zoetermeer en omgeving de laatste jaren explosief is gestegen.

  Haartransplantatie in Zoetermeer of Turkije?

  Waar let u dan op als u de verschillende haarklinieken naast elkaar zet en vergelijkt? Om een goede vergelijking te maken is het van belang dat u kijkt naar het aantal haarzakjes dat behandeld wordt. Er zit immers een groot verschil tussen het laten opvullen van een kale plek, of het behandelen van een grotere oppervlakte. In Nederland worden doorgaans niet meer dan 3.000 haarzakjes bij een dagbehandeling verplaatst en kost een gemiddelde haartransplantatie zo’n € 5.000. Zet u een haartransplantatie in Zoetermeer tegenover een ingreep in Turkije dan zullen de verschillen u verbazen. Zo betaalt u bij GlobalHair voor een uitgebreide haartransplantatie van 4.500 haarzakjes een vast all-in tarief van € 2.949, waarbij twee hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie is inbegrepen. U wordt gedurende het behandelproces bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele communicatieproblemen. De behandeling vindt plaats in een modern ingerichte, luxe haarkliniek waar uitsluitend ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam zijn. Voor een intakegesprek hoeft u niet naar Istanbul te reizen, dat kan gewoon bij de vestiging in Leiden plaatsvinden. Datzelfde is ook voor de controles en nazorg na de ingreep het geval. Bent u benieuwd naar de haartransplantatie mogelijkheden bij GlobalHair? Voor een veilige behandeling in Zoetermeer, Den Haag of Delft kunt u een afspraak maken voor en consult. Dit doet u door het contactformulier in te vullen, door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl, of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Ook zijn wij actief in Pijnacker, Nootdorp, Lansingerland, Leidschendam, Voorburg, Westland en Rijswijk.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1