Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Betaalbare haartransplantatie in Deventer voor mannen en vrouwen

  De meeste haartransplantaties worden toegepast als gevolg van erfelijke, mannelijke kaalheid. Dat deze vorm van haaruitval ook bij vrouwen voorkomt is relatief onbekend. In beide gevallen is gevoeligheid voor het dihydrotestosteron hormoon de oorzaak voor het uitvallen van het haar. Dihydrotestosteron, DHT, brengt het haargroeiproces in een stroomversnelling, waardoor de haarzakjes uiteindelijk vernietigd worden. GlobalHair biedt een blijvende oplossing bij haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica: een FUE haarimplantatie. Met een haartransplantatie worden kale plekken opgevuld en krijgt u weer een natuurlijke haarlijn. Ook een uitgedunde haardos krijgt meer volume. Tijdens de haartransplantatie worden haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en in de kalende plekken teruggeplaatst. Om dit mogelijk te maken werkt een team bestaande uit een haarchirurg en meerdere gespecialiseerde assistenten nauw samen, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne apparatuur. Voor een betaalbare haartransplantatie bent u bij GlobalHair in vertrouwde, ervaren handen. Na een uitgebreid intakegesprek en een grondige voorbereiding wordt de ingreep uitgevoerd in onze comfortabele haarkliniek in Istanbul, waarbij u kunt rekenen op: • Gekwalificeerde kliniek voorzien van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Moderne techniek, waarbij de micro FUE methode wordt toegepast. Bij iedere FUE haartransplantatie, wordt een gratis haargroei stimulerende plasmabehandeling, t.w.v. € 750, toegepast. • Geregistreerde ISHRS haarchirurgen. De International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS, is wereldwijd de toonaangevende autoriteit op het gebied van haaruitvalbehandelingen- en herstel. Gestreefd wordt naar het bereiken van excellente behandelresultaten door middel van het bevorderen van hoge behandelstandaarden en onderzoek naar medische behandelmogelijkheden. • Ervaren haartransplantatie assistenten. • Slim besparen. De kosten voor een haartransplantatie in Turkije zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland. Besparingen tot 50% zijn daarbij geen uitzondering.

  Vormen haartransplantatie in Deventer

  De meest bekende vorm van een haartransplantatie in Deventer is uiteraard een behandeling van de kalende plekken op uw hoofd. Dat een haartransplantatie ook toegepast kan worden in de vorm van een wenkbrauwtransplantatie, een wimpertransplantatie en een baard-, snorhaartransplantatie is minder bekend. Toch voeren de haarchirurgen van GlobalHair regelmatig andere vormen van de haartransplantatie uit. Wilt u graag een vollere baard? Heeft u een litteken in uw wenkbrauwen? Ook dan biedt een haartransplantatie in Deventer uitkomst. De techniek die wordt toegepast is dezelfde als bij een standaard FUE haarimplantatie, wat zoveel inhoudt als dat er gebruik wordt gemaakt van donormateriaal afkomstig uit uw haarkrans dat in baardstreek of bij de wenkbrauwen wordt geïmplanteerd. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en bovendien blijvend. In het begin zult u de wenkbrauwen regelmatig moeten bijknippen, omdat de haren langer worden dan originele wenkbrauwhaartjes. Gezien wordt dat na verloop van tijd de haren meer en meer de structuur aannemen van de wenkbrauwhaartjes, terwijl dat eigen unieke kenmerken eveneens behouden blijven.

  Maatwerk haartransplantatie

  Mede door de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van de haartransplantatie in Deventer is het een ingreep die volledig op uw situatie toegesneden wordt. Mannen en vrouwen hebben andere wensen en verwachtingen van de ingreep en dat maakt iedere haartransplantatie uniek. Om teleurstellingen te voorkomen wordt geadviseerd om te kiezen voor een ervaren haartransplantatie specialist. Ervaren haarchirurgen weten op welke manier de techniek bij u toegepast kan worden en op welke manier de mooiste, natuurlijke resultaten worden bereikt. Een keuze voor een behandelaar neemt u niet zomaar, daar gaan voorbereiding en onderzoek aan vooraf. Met de beschikbaarheid van online reviews en ervaringsverhalen lijkt het zo makkelijk om naar een haarkliniek te gaan en de ingreep toe te laten passen. Daarbij wordt nogal eens vergeten dat een haartransplantatie een ingrijpende behandeling is die u beter niet tussen het ontbijt en het middageten ondergaat. De gemiddelde behandelduur ligt tussen 6 en 9 uur en na het afronden van de ingreep zijn resultaten nog niet zichtbaar. Als u weet dat het definitieve resultaat pas na 9 tot 12 maanden bekeken kan worden, dan realiseert u zichzelf dat voorlichting en informatie belangrijk is.

  Haartransplantatie consult

  Laat u voorlichten en informeren door de consulenten van GlobalHair. Bij de vestiging in Leiden wordt uw situatie besproken en beoordeelt. Stel de vragen die u heeft en zie welke haartransplantatie resultaten door de haarchirurgen bereikt worden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Wij zijn ook actief in Utrecht, Almelo en Hardenberg.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1