facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Deventer

Overmatige en aanhoudende haaruitval is niet makkelijk te accepteren. Na het laten vaststellen van de oorzaak van het haarverlies gaat u op zoek naar een oplossing die bij u past. Hebben tijdelijke oplossingen en behandelingen niet uw voorkeur? Dan is een haartransplantatie in Deventer een uitstekende oplossing. De consulenten, haarchirurgen en assistenten van GlobalHair staan voor u klaar om u op deskundige wijze te begeleiden tijdens een FUE haartransplantatie.

Betaalbare haartransplantatie in Deventer voor mannen en vrouwen

De meeste haartransplantaties worden toegepast als gevolg van erfelijke, mannelijke kaalheid. Dat deze vorm van haaruitval ook bij vrouwen voorkomt is relatief onbekend. In beide gevallen is gevoeligheid voor het dihydrotestosteron hormoon de oorzaak voor het uitvallen van het haar. Dihydrotestosteron, DHT, brengt het haargroeiproces in een stroomversnelling, waardoor de haarzakjes uiteindelijk vernietigd worden. GlobalHair biedt een blijvende oplossing bij haaruitval als gevolg van Alopecia androgenetica: een FUE haarimplantatie. Met een haartransplantatie worden kale plekken opgevuld en krijgt u weer een natuurlijke haarlijn. Ook een uitgedunde haardos krijgt meer volume. Tijdens de haartransplantatie worden haarzakjes uit uw haarkrans geoogst en in de kalende plekken teruggeplaatst. Om dit mogelijk te maken werkt een team bestaande uit een haarchirurg en meerdere gespecialiseerde assistenten nauw samen, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne apparatuur. Voor een betaalbare haartransplantatie bent u bij GlobalHair in vertrouwde, ervaren handen. Na een uitgebreid intakegesprek en een grondige voorbereiding wordt de ingreep uitgevoerd in onze comfortabele haarkliniek in Istanbul, waarbij u kunt rekenen op: • Gekwalificeerde kliniek voorzien van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. • Moderne techniek, waarbij de micro FUE methode wordt toegepast. Bij iedere FUE haartransplantatie, wordt een gratis haargroei stimulerende plasmabehandeling, t.w.v. € 750, toegepast. • Geregistreerde ISHRS haarchirurgen. De International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS, is wereldwijd de toonaangevende autoriteit op het gebied van haaruitvalbehandelingen- en herstel. Gestreefd wordt naar het bereiken van excellente behandelresultaten door middel van het bevorderen van hoge behandelstandaarden en onderzoek naar medische behandelmogelijkheden. • Ervaren haartransplantatie assistenten. • Slim besparen. De kosten voor een haartransplantatie in Turkije zijn aanmerkelijk lager dan in Nederland. Besparingen tot 50% zijn daarbij geen uitzondering.

Bitmap

Vormen haartransplantatie in Deventer

De meest bekende vorm van een haartransplantatie in Deventer is uiteraard een behandeling van de kalende plekken op uw hoofd. Dat een haartransplantatie ook toegepast kan worden in de vorm van een wenkbrauwtransplantatie, een wimpertransplantatie en een baard-, snorhaartransplantatie is minder bekend. Toch voeren de haarchirurgen van GlobalHair regelmatig andere vormen van de haartransplantatie uit. Wilt u graag een vollere baard? Heeft u een litteken in uw wenkbrauwen? Ook dan biedt een haartransplantatie in Deventer uitkomst. De techniek die wordt toegepast is dezelfde als bij een standaard FUE haarimplantatie, wat zoveel inhoudt als dat er gebruik wordt gemaakt van donormateriaal afkomstig uit uw haarkrans dat in baardstreek of bij de wenkbrauwen wordt geïmplanteerd. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en bovendien blijvend. In het begin zult u de wenkbrauwen regelmatig moeten bijknippen, omdat de haren langer worden dan originele wenkbrauwhaartjes. Gezien wordt dat na verloop van tijd de haren meer en meer de structuur aannemen van de wenkbrauwhaartjes, terwijl dat eigen unieke kenmerken eveneens behouden blijven.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Maatwerk haartransplantatie

Mede door de uiteenlopende toepassingsmogelijkheden van de haartransplantatie in Deventer is het een ingreep die volledig op uw situatie toegesneden wordt. Mannen en vrouwen hebben andere wensen en verwachtingen van de ingreep en dat maakt iedere haartransplantatie uniek. Om teleurstellingen te voorkomen wordt geadviseerd om te kiezen voor een ervaren haartransplantatie specialist. Ervaren haarchirurgen weten op welke manier de techniek bij u toegepast kan worden en op welke manier de mooiste, natuurlijke resultaten worden bereikt. Een keuze voor een behandelaar neemt u niet zomaar, daar gaan voorbereiding en onderzoek aan vooraf. Met de beschikbaarheid van online reviews en ervaringsverhalen lijkt het zo makkelijk om naar een haarkliniek te gaan en de ingreep toe te laten passen. Daarbij wordt nogal eens vergeten dat een haartransplantatie een ingrijpende behandeling is die u beter niet tussen het ontbijt en het middageten ondergaat. De gemiddelde behandelduur ligt tussen 6 en 9 uur en na het afronden van de ingreep zijn resultaten nog niet zichtbaar. Als u weet dat het definitieve resultaat pas na 9 tot 12 maanden bekeken kan worden, dan realiseert u zichzelf dat voorlichting en informatie belangrijk is.

Haartransplantatie consult

Laat u voorlichten en informeren door de consulenten van GlobalHair. Bij de vestiging in Leiden wordt uw situatie besproken en beoordeelt. Stel de vragen die u heeft en zie welke haartransplantatie resultaten door de haarchirurgen bereikt worden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Deventer FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Deventer. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een FUE haartransplantatie wordt in twee gedeeltes uitgevoerd en toegepast. De ingreep begint met het oogsten van het vooraf bepaalde aantal haarzakjes. Deze haarzakjes bevinden zich doorgaans in de haarkrans, aan de achterzijde van uw hoofd. Het oogsten gebeurt onder plaatselijke verdoving en met behulp van een FUE micro motor. De geavanceerde apparatuur maakt het individueel extraheren van de grafts mogelijk zonder dat hierbij omliggende huid en onderliggende weefsels worden beschadigd. Het tweede gedeelte van de haartransplantatie omvat het plaatsen van de haarzakjes in de transplantatie gebieden. Hiervoor worden minuscule kanaaltjes geboord, het duurt een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid.

Nee, helaas niet. De haartransplantatie techniek wordt met succes toegepast bij onder meer Alopecia androgenetica. Tijdelijke vormen van haarverlies kunnen echter niet met een haarimplantatie behandeld worden.

Ja, naast het opvullen van kalende plekken op uw hoofd wordt de techniek gebruikt bij onder meer wenkbrauwtransplantaties, wimperhaartransplantaties, baard- en snortransplantaties. De toegepaste methode is gelijk, al kan er soms gewerkt worden met borsthaar i.p.v. haarzakjes uit de haarkrans.

Ja, zowel mannen als vrouwen met erfelijke haaruitval worden succesvol behandeld. Overigens is het wel zo dat u over genoeg donorhaar dient te beschikken. De ingreep wordt toegepast met uw eigen donormateriaal.

Het intakegesprek is een belangrijk uitgangspunt voor de definitieve ingreep. Tijdens een consult beoordeelt een specialist uw situatie, waarbij onder meer wordt gekeken naar uw haarverlies en de conditie van het donormateriaal. Ook uw gezondheid en in het verleden doorgemaakte medische ingrepen worden doorgenomen. Aan de hand van deze verschillende gegevens ontvangt u een behandeladvies op maat.

Nee, er zijn uitgebreide en minder grote haartransplantaties. Complexe ingrepen behandelen tot zo’n 4.500 haarzakjes tijdens een dagbehandeling, terwijl er bij het opvullen van een enkele kalende plek misschien maar 1.000 grafts nodig zijn voor een goed resultaat. Het aantal grafts dat bij een haartransplantatie is inbegrepen is erg persoonlijk.

GlobalHair heeft een all-in tarief van € 2.949, hierbij zijn tot maximaal 4.500 haarzakjes inbegrepen. De ingreep vindt plaats in een luxe haarkliniek in Istanbul en bij de prijs zijn bovendien ook een haargroei stimulerende behandeling, 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie inbegrepen. Als u dit vergelijkt met tarieven die in Deventer en omgeving worden gehanteerd dan is een kostenbesparing snel gemaakt. Bij GlobalHair zijn ervaren, ISHRS geregistreerde, haarchirurgen werkzaam die jaarlijks honderden haartransplantaties met uitstekend resultaat toepassen. Voor een consult bent u welkom bij de vestiging in Leiden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.