Afrekenen met erfelijke kaalheid. Het lijkt zo mooi en dat is het ook. Dat neemt niet weg dat een haartransplantatie in Hardenberg een onderschatte chirurgische ingreep is. De ingreep, waar veel bij komt kijken, vereist zowel kennis, ervaring en deskundigheid van de behandelend specialist. De haarchirurg en assistenten zijn urenlang bezig met het oogsten en plaatsen van haarzakjes, waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne, verfijnde apparatuur. Deskundigheid houdt echter niet op bij de apparatuur die gebruikt wordt. Om een natuurlijk resultaat te bereiken is een scherp oog nodig. De haren dienen immers dezelfde groeirichting te hebben, anders ontstaat een vreemd ogende haardos. Overweegt u een haartransplantatie? Kies dan voor een haarkliniek met bewezen ervaring en professionele haarchirurgen.

Haartransplantatie Hardenberg.
Haartransplantatie Hardenberg.

Corrigerende haartransplantatie in Hardenberg

Helaas, kiest niet iedereen direct voor een betrouwbare haarkliniek en als gevolg daarvan worden sommige mensen geconfronteerd met een teleurstellend, onnatuurlijk resultaat. Een corrigerende haartransplantatie kan de oplossing zijn om deze gevolgen ongedaan te maken. Overigens zijn er uiteenlopende oorzaken die u het gevoel kunnen geven dat een haartransplantatie in Hardenberg is mislukt. Van het toepassen van een verouderde haartransplantatie techniek, tot het gebrek aan ervaring van de specialist. Beginnende, zelfstandig opererende haarchirurgen hebben de techniek onvoldoende toegepast om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken over het terugplaatsen van de haarzakjes. Onnatuurlijke haargroei is daarvan het jammerlijke gevolg. Een teleurstelling is echter niet altijd te wijten aan de behandelend arts. Het komt geregeld voor dat mensen met een totaal verkeerd verwachtingspatroon een haartransplantatie ondergaan. Vervolgens blijkt het resultaat anders en dan wordt dit ervaren als een teleurstelling. Vooraf is het goed om te weten dat met een haartransplantatie in Hardenberg uitstekende resultaten worden bereikt, maar dat uw haardos nooit meer zo vol zal worden als in uw jonge jeugdjaren. Wat kan er dan precies gecorrigeerd worden? • Camoufleren / verbergen van een (FUT)litteken. Heeft u een litteken overgehouden aan een eerdere FUT haartransplantatie? Dan kan dat mogelijk verborgen worden door toepassing van de moderne FUE techniek. Of uw litteken hiervoor in aanmerking komt, wordt beoordeeld door een ervaren haarchirurg. • Herstellen onnatuurlijke haarlijn. Beschikt u na een eerdere haartransplantatie nog over voldoende donormateriaal, maar zit u met een onnatuurlijke haarlijn? Dan kan dit vaak gecorrigeerd en/of verbeterd worden. De mogelijkheden hangen van diverse omstandigheden af. Dit wordt met u besproken tijdens een consult bij een haarkliniek.

Deskundige FUE haartransplantatie

Het laten herstellen van een eerdere haartransplantatie in Hardenberg kan zowel bij mannen en vrouwen die reeds een ingreep hebben ondergaan. U kunt hiervoor terecht bij de ervaren deskundigen van GlobalHair. Onze haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerde professionals die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toepassen. Door een unieke, soepele samenwerking met deskundige assistenten verloopt de ingreep op efficiënte wijze. Zo kunnen we tijdens een dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes transplanteren. Bovendien kunnen we u de ingreep aanbieden voor betaalbare tarieven. De moderne haarkliniek is in Istanbul gevestigd, en wordt bezocht door mannen en vrouwen van over de hele wereld. Turkije is een populaire bestemming als het om haartransplantaties gaat. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, de haarchirurgen gerenommeerd, gedreven en ervaren en het niveau van de zorg is hoog. De behandelmethode die wordt toegepast, de micro FUE techniek, is modern en gericht op een natuurlijk resultaat. Van snijden en/of hechten in de huid is geen sprake. Voor littekens hoeft u niet bang te zijn. Wat kun u verwachten van een corrigerende haartransplantatie in Hardenberg die u in Istanbul laat toepassen? • Hoge klantwaardering van gemiddeld 9.8. • Maatwerk, iedere haartransplantatie is uniek. • Blijvende resultaten met groeigarantie. • Vaste all-in tarieven in plaats van prijzen die gebaseerd zijn op het aantal haarzakjes. • 2 Hotelovernachtingen in een comfortabel hotel. • VIP transfers. • Medicatie en verzorgingsadviezen. • Moderne behandeltechniek en up-to-date apparatuur. • Nederlandstalige begeleiding.

Haartransplantatie bij GlobalHair

Naast corrigerende ingrepen bent u bij GlobalHair ook aan het juiste adres voor een standaard FUE haartransplantatie of een haarsparende haartransplantatie. Mannen en vrouwen worden door onze haarchirurgen met uitstekende resultaten behandeld. Het is bovendien niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar naast het intakegesprek ook de controles en nazorg plaatsvinden. Geen hoge bijkomende reis- en verblijfskosten dus. De haartransplantatie kan helemaal op maat samengesteld worden. Van het camoufleren van een litteken tot een wimper-, wenkbrauw-, of baardhaartransplantatie. Veel is mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze ervaren consulenten praten u bij tijdens een consult. Hierbij wordt niet alleen uw geschiktheid bekeken, maar ook uw gezondheid komt uitgebreid aan bod. Daarnaast is er ruim voldoende tijd om vragen te stellen. Direct een afspraak maken? Bel met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Hardenberg FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Hardenberg. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Kan een haartransplantatie mislukken?

Niet iedere ingreep is even succesvol, al mislukt een haarimplantatie zelden. Bepaalde omstandigheden kunnen een teleurstellend resultaat tot gevolg hebben. Wees er zeker van dat u te maken heeft met een haarchirurg die aantoonbaar over ervaring beschikt, dit zowel met de techniek als de apparatuur die wordt gebruikt. Ervaren behandelaars kunnen u behoeden voor een teleurstelling.

2. Kan ik na een eerdere haartransplantatie mijn haar verder laten verdichten?

De mogelijkheden hiervoor verschillen per persoon en worden soms beperkt door het beschikbare donormateriaal. Een haarchirurg kan uw situatie beoordelen en een behandeladvies geven.

3. Is het mogelijk om een negatief resultaat vooraf uit te sluiten?

Volledig uitsluiten van een teleurstelling is vooraf helaas niet voor 100% mogelijk. U kunt zich echter wel voorbereiden op de ingreep en daarmee de kans op een teleurstelling zoveel mogelijk beperken. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden die haarklinieken bieden en welke haarchirurgen ervaring hebben met het toepassen van de techniek. Alhoewel u uw keuze niet volledig baseert op de mening van anderen, is het iets om ter overweging mee te nemen.

4. Kan een slecht uitgevoerde haartransplantatie verbeterd worden?

Als u eerder een haartransplantatie heeft laten toepassen en u niet tevreden bent met het resultaat dan kan dit eventueel gecorrigeerd worden. Ook als de groeirichting niet natuurlijk blijkt, is verbetering soms mogelijk. Aangezien veel afhangt van het aanwezige donormateriaal vindt hiervoor een intakegesprek plaats, waarin uiteraard besproken wordt waarom u niet tevreden bent.

5. Kan ik een FUT-litteken laten camoufleren met een FUE haartransplantatie?

Ja, al past niet iedere haarkliniek en haarchirurg deze ingreep toe. Het behandelen van littekenweefsel vergt ervaring, kennis en kunde. De haarchirurgen van GlobalHair zijn u graag van dienst en bereiken goede resultaten.

6. Waarom mislukt een haartransplantatie in Hardenberg?

Zoals gezegd mislukken haartransplantaties vrijwel nooit. Slaat u echter de adviezen en verzorgingsinstructies van de arts in de wind, dan kan dit een negatief effect hebben op het herstel en het eindresultaat. Diverse factoren hebben invloed op het succes van een haartransplantatie. Tijdig stoppen met roken is hier een voorbeeld van. Gunt u uw hoofdhuid geen rust? Ook dan is de kans op een teleurstelling groot. Daarnaast speelt ook het ontbreken van de nodige ervaring bij een behandelend arts een zekere rol.

7. Hoeveel kost een corrigerende FUE haartransplantatie?

De kosten voor de ingreep verschillen niet of nauwelijks van een eerste haarimplantatie. Het is immers een op zichzelf staande behandeling waarbij haarzakjes worden geoogste en getransplanteerd. Overigens zal eerst door een specialist beoordeeld worden, of er nog voldoende donormateriaal beschikbaar is om een corrigerende ingreep toe te passen.

8. Kan ik bij GlobalHair terecht voor een corrigerende haartransplantatie?

Ja, onze haarchirurgen helpen u graag verder. Een eerste indicatie van de mogelijkheden krijgt u tijdens het consult in Leiden.