Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Corrigerende haartransplantatie in Hardenberg

  Helaas, kiest niet iedereen direct voor een betrouwbare haarkliniek en als gevolg daarvan worden sommige mensen geconfronteerd met een teleurstellend, onnatuurlijk resultaat. Een corrigerende haartransplantatie kan de oplossing zijn om deze gevolgen ongedaan te maken. Overigens zijn er uiteenlopende oorzaken die u het gevoel kunnen geven dat in Hardenberg een haartransplantatie is mislukt. Van het toepassen van een verouderde haartransplantatie techniek, tot het gebrek aan ervaring van de specialist. Beginnende, zelfstandig opererende haarchirurgen hebben de techniek onvoldoende toegepast om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken over het terugplaatsen van de haarzakjes. Onnatuurlijke haargroei is daarvan het jammerlijke gevolg. Een teleurstelling is echter niet altijd te wijten aan de behandelend arts. Het komt geregeld voor dat mensen met een totaal verkeerd verwachtingspatroon een haartransplantatie ondergaan. Vervolgens blijkt het resultaat anders en dan wordt dit ervaren als een teleurstelling. Vooraf is het goed om te weten dat met een haartransplantatie in Hardenberg uitstekende resultaten worden bereikt, maar dat uw haardos nooit meer zo vol zal worden als in uw jonge jeugdjaren. Wat kan er dan precies gecorrigeerd worden? • Camoufleren / verbergen van een (FUT)litteken. Heeft u een litteken overgehouden aan een eerdere FUT haartransplantatie? Dan kan dat mogelijk verborgen worden door toepassing van de moderne FUE techniek. Of uw litteken hiervoor in aanmerking komt, wordt beoordeeld door een ervaren haarchirurg. • Herstellen onnatuurlijke haarlijn. Beschikt u na een eerdere haartransplantatie nog over voldoende donormateriaal, maar zit u met een onnatuurlijke haarlijn? Dan kan dit vaak gecorrigeerd en/of verbeterd worden. De mogelijkheden hangen van diverse omstandigheden af. Dit wordt met u besproken tijdens een consult bij een haarkliniek.

  Deskundige FUE haartransplantatie

  Het laten herstellen van een eerdere haartransplantatie in Hardenberg kan zowel bij mannen en vrouwen die reeds een ingreep hebben ondergaan. U kunt hiervoor terecht bij de ervaren deskundigen van GlobalHair. Onze haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerde professionals die jaarlijks honderden FUE haartransplantaties toepassen. Door een unieke, soepele samenwerking met deskundige assistenten verloopt de ingreep op efficiënte wijze. Zo kunnen we tijdens een dagbehandeling ruim 4.500 haarzakjes transplanteren. Bovendien kunnen we u de ingreep aanbieden voor betaalbare tarieven. De moderne haarkliniek is in Istanbul gevestigd, en wordt bezocht door mannen en vrouwen van over de hele wereld. Turkije is een populaire bestemming als het om haartransplantaties gaat. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, de haarchirurgen gerenommeerd, gedreven en ervaren en het niveau van de zorg is hoog. De behandelmethode die wordt toegepast, de micro FUE techniek, is modern en gericht op een natuurlijk resultaat. Van snijden en/of hechten in de huid is geen sprake. Voor littekens hoeft u niet bang te zijn. Wat kunt u verwachten van een corrigerende haartransplantatie in Hardenberg die u in Istanbul laat toepassen?

  • Hoge klantwaardering van gemiddeld 9.8
  • Maatwerk, iedere haartransplantatie is uniek
  • Blijvende resultaten met groeigarantie
  • Vaste all-in tarieven in plaats van prijzen die gebaseerd zijn op het aantal haarzakjes
  • 2 Hotelovernachtingen in een comfortabel hotel
  • VIP transfers
  • Medicatie en verzorgingsadviezen
  • Moderne behandeltechniek en up-to-date apparatuur
  • Nederlandstalige begeleiding.

  Haartransplantatie bij GlobalHair

  Naast corrigerende ingrepen bent u bij GlobalHair ook aan het juiste adres voor een standaard FUE haartransplantatie of een haarsparende haartransplantatie. Mannen en vrouwen worden door onze haarchirurgen met uitstekende resultaten behandeld. Het is bovendien niet nodig om meerdere keren naar Istanbul te reizen. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar naast het intakegesprek ook de controles en nazorg plaatsvinden. Geen hoge bijkomende reis- en verblijfskosten dus. De haartransplantatie kan helemaal op maat samengesteld worden. Van het camoufleren van een litteken tot een wimper-, wenkbrauw-, of baardhaartransplantatie. Veel is mogelijk. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze ervaren consulenten praten u bij tijdens een consult. Hierbij wordt niet alleen uw geschiktheid bekeken, maar ook uw gezondheid komt uitgebreid aan bod. Daarnaast is er ruim voldoende tijd om vragen te stellen. Direct een afspraak maken? Bel met +316 44 36 36 22. GlobalHair is ook actief in de regio Utrecht, Almelo en in Deventer.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp