Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Keuze FUT of FUE haartransplantatie in Almelo

  De meest bekende haartransplantatie technieken zijn de FUT en FUE methode. Iedere techniek heeft eigen voor- en nadelen. Door de voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van apparatuur en techniek is de FUT techniek naar de achtergrond verdrongen. De meeste haarklinieken en haarchirurgen passen dan ook de FUE techniek als standaard toe. • Follicle Unit Transplantation. De FUT haartransplantatie in Hoorn is ingrijpend en is bekend door het haartransplantatie litteken dat op het achterhoofd ontstaat. De techniek wordt als verouderd beschouwd. Het enige voordeel dat de FUT techniek heeft is de lagere kostprijs. Kijkt u echter naar de impact van de ingreep, de herstelperiode en de mogelijke complicaties en risico’s dan vallen de lagere kosten daar vrijwel volledig bij in het niets. • Follicle Unit Extraction. Tegenover de FUT methode staat de FUE haartransplantatie, waarbij de haarzaakjes een voor een geoogst worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een holle naald. Het is een intensieve, langdurige ingreep waar bij GlobalHair op een dag maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Snijden en hechten is niet nodig, waardoor de herstelperiode op vlotte wijze verloopt. De FUE techniek laat bovendien geen littekens achter, waardoor het een populaire behandeling is. U hoeft de keuze voor een haartransplantatie techniek niet zelf te nemen. Haarchirurgen hanteren meestal een vaste techniek, waarbij de FUT methode vrijwel volledig naar de achtergrond is verdwenen. Met het toegankelijk maken van de techniek is ook de interesse van vrouwen voor een haartransplantatie in Almelo gestegen. Het is immers niet zo dat alleen mannen te maken hebben met overmatige haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid. Een van de dingen die vrouwen, begrijpelijk, weerhoudt van de haartransplantatie is het millimeteren van het haar. Verfijning van de apparatuur maakt het mogelijk dat er tegenwoordig ook gekozen kan worden voor een haarsparende FUE haartransplantatie. Dit houdt in dat het donorgebied wordt gemillimeterd, maar de rest van het haar ongemoeid blijft. Haarchirurgen kunnen tijdens een haarsparende FUE haartransplantatie in Almelo minder haarzakjes transplanteren dan bij een standaard FUE Haartransplantatie.

  Variabele tarieven haartransplantatie

  Bij interesse in een haartransplantatie in Almelo is het logisch dat u benieuwd bent naar de tarieven die berekend worden. Vergelijken van de prijzen geeft u al snel het idee dat er uiteenlopende kosten gehanteerd worden. De belangrijkste conclusie is waarschijnlijk dat het een dure, zelfs onbetaalbare ingreep blijkt te zijn. Afhankelijk van de haarkliniek en behandelend specialist zijn prijzen van € 5.000 helaas geen uitzondering. Vergoedingsmogelijkheden zijn er nauwelijks en ook het aftrekken van de haartransplantatie kosten van de jaarlijkse belastingaangifte blijkt minder eenvoudig dan gedacht. Laat de hoop op nieuwe haargroei niet zakken, want als u verder kijkt blijkt dat er wel degelijk betaalbare mogelijkheden zijn. Verleg u grens en laat u informeren over een haartransplantatie in Istanbul, Turkije. U bent daarvoor bij GlobalHair op het juiste adres. Onze ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen uit. De haarkliniek is comfortabel ingericht en beschikt uiteraard over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Het vaste all-in tarief van € 2.949 omvat naast de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling. Over communicatie mogelijkheden en eventuele problemen hoeft u zich geen zorgen te maken. Gedurende uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Twijfelt u aan een ingreep in het buitenland, omdat u meerdere keren naar de kliniek moet reizen? GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Alleen de haartransplantatie zelf wordt in Istanbul uitgevoerd, voor het intakegesprek, controles en nazorg kunt u terecht in Leiden.

  Informatief consult haartransplantatie Almelo

  Overweegt u een haartransplantatie, maar bent u geschrokken door de tarieven die gehanteerd worden door haarklinieken in Almelo en omgeving? Wij zijn ook actief in Utrecht, Zwolle, Deventer en Hardenberg. Laat u informeren door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Het eerste consult is gratis en stelt u in staat om de vragen die u heeft te stellen. Tijdens het consult wordt uw geschiktheid beoordeelt en ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Het intakegesprek is vrijblijvend, zonder verdere verplichting. Snel een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 of mail naar contact@globalhair.nl.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp