Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Almelo

De voorbije jaren zijn bestaande haartransplantatie technieken en apparatuur verfijnd en verbeterd. Interessante ontwikkelingen dragen bij aan een bredere toegankelijkheid. Dat neemt echter niet weg dat u voor een haartransplantatie in Almelo nog altijd over genoeg donormateriaal dient te beschikken. Haarimplantaties worden wereldwijd met succes toegepast en zijn een geweldige oplossing voor haaruitval veroorzaakt door Alopecia androgenetica. GlobalHair heeft bewust gekozen voor het toepassen van de moderne micro FUE techniek.

Keuze FUT of FUE haartransplantatie in Almelo

De meest bekende haartransplantatie technieken zijn de FUT en FUE methode. Iedere techniek heeft eigen voor- en nadelen. Door de voortdurende ontwikkelingen en verbeteringen op het gebied van apparatuur en techniek is de FUT techniek naar de achtergrond verdrongen. De meeste haarklinieken en haarchirurgen passen dan ook de FUE techniek als standaard toe. • Follicle Unit Transplantation. De FUT haartransplantatie in Hoorn is ingrijpend en is bekend door het haartransplantatie litteken dat op het achterhoofd ontstaat. De techniek wordt als verouderd beschouwd. Het enige voordeel dat de FUT techniek heeft is de lagere kostprijs. Kijkt u echter naar de impact van de ingreep, de herstelperiode en de mogelijke complicaties en risico’s dan vallen de lagere kosten daar vrijwel volledig bij in het niets. • Follicle Unit Extraction. Tegenover de FUT methode staat de FUE haartransplantatie, waarbij de haarzaakjes een voor een geoogst worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een holle naald. Het is een intensieve, langdurige ingreep waar bij GlobalHair op een dag maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Snijden en hechten is niet nodig, waardoor de herstelperiode op vlotte wijze verloopt. De FUE techniek laat bovendien geen littekens achter, waardoor het een populaire behandeling is. U hoeft de keuze voor een haartransplantatie techniek niet zelf te nemen. Haarchirurgen hanteren meestal een vaste techniek, waarbij de FUT methode vrijwel volledig naar de achtergrond is verdwenen. Met het toegankelijk maken van de techniek is ook de interesse van vrouwen voor een haartransplantatie in Almelo gestegen. Het is immers niet zo dat alleen mannen te maken hebben met overmatige haaruitval als gevolg van erfelijke kaalheid. Een van de dingen die vrouwen, begrijpelijk, weerhoudt van de haartransplantatie is het millimeteren van het haar. Verfijning van de apparatuur maakt het mogelijk dat er tegenwoordig ook gekozen kan worden voor een haarsparende FUE haartransplantatie. Dit houdt in dat het donorgebied wordt gemillimeterd, maar de rest van het haar ongemoeid blijft. Haarchirurgen kunnen tijdens een haarsparende FUE haartransplantatie in Almelo minder haarzakjes transplanteren dan bij een standaard FUE behandeling.

Variabele tarieven haartransplantatie

Bij interesse in een haartransplantatie in Almelo is het logisch dat u benieuwd bent naar de tarieven die berekend worden. Vergelijken van de prijzen geeft u al snel het idee dat er uiteenlopende kosten gehanteerd worden. De belangrijkste conclusie is waarschijnlijk dat het een dure, zelfs onbetaalbare ingreep blijkt te zijn. Afhankelijk van de haarkliniek en behandelend specialist zijn prijzen van € 5.000 helaas geen uitzondering. Vergoedingsmogelijkheden zijn er nauwelijks en ook het aftrekken van de haartransplantatie kosten van de jaarlijkse belastingaangifte blijkt minder eenvoudig dan gedacht. Laat de hoop op nieuwe haargroei niet zakken, want als u verder kijkt blijkt dat er wel degelijk betaalbare mogelijkheden zijn. Verleg u grens en laat u informeren over een haartransplantatie in Istanbul, Turkije. U bent daarvoor bij GlobalHair op het juiste adres. Onze ervaren haarchirurgen voeren jaarlijks een groot aantal FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen uit. De haarkliniek is comfortabel ingericht en beschikt uiteraard over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Het vaste all-in tarief van € 2.949 omvat naast de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling. Over communicatie mogelijkheden en eventuele problemen hoeft u zich geen zorgen te maken. Gedurende uw verblijf in Istanbul is Nederlandstalige begeleiding aanwezig. Twijfelt u aan een ingreep in het buitenland, omdat u meerdere keren naar de kliniek moet reizen? GlobalHair heeft een vestiging in Leiden. Alleen de haartransplantatie zelf wordt in Istanbul uitgevoerd, voor het intakegesprek, controles en nazorg kunt u terecht in Leiden.

Informatief consult haartransplantatie Almelo

Overweegt u een haartransplantatie, maar bent u geschrokken door de tarieven die gehanteerd worden door haarklinieken in Almelo en omgeving? Wij zijn ook actief in Utrecht, Zwolle, Deventer en Hardenberg. Laat u informeren door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Het eerste consult is gratis en stelt u in staat om de vragen die u heeft te stellen. Tijdens het consult wordt uw geschiktheid beoordeelt en ontvangt u een persoonlijk behandelplan. Het intakegesprek is vrijblijvend, zonder verdere verplichting. Snel een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 of mail naar contact@globalhair.nl.

Veelgestelde vragen

De FUT techniek is de haartransplantatie methode die bekend is om het litteken dat in uw donorgebied ontstaat. Het litteken is een gevolg van het verwijderen van een huidreepje van het achterhoofd en het hechten van de huid. De Follicle Unit Transplantation wordt de laatste jaren minder toegepast, dit mede dankzij de ontwikkeling van de techniek die snijden en hechten overbodig maakt.

Nadat het huidreepje van uw achterhoofd is verwijderd, wordt het onder een microscoop versneden tot individuele grafts. Deze haarzakjes worden vervolgens in de kalende gebieden geplaatst. Het is de techniek waarbij binnen korte tijd een grote hoeveelheid grafts verwerkt kunnen worden.

Follicle Unit Extraction is de methode waarbij ieder haarzakje afzonderlijk uit het donorgebied wordt verwijderd. Dit gebeurt met een FUE micro motor en een holle naald. De hoofdhuid en onderliggende weefsels blijven onbeschadigd. De haartransplantatie methode geeft prima resultaten en het herstel verloopt vlotter dan bij de FUT techniek. Van zichtbare littekens is dan ook geen sprake.

Voor een haartransplantatie in Almelo kunt u zich laten informeren en adviseren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Uiteraard kunt u de informatie en mogelijkheden vergelijken met haarklinieken die gevestigd zijn in Almelo en omgeving.

De haarchirurgen van GlobalHair zijn werkzaam in een luxe haarkliniek in Istanbul. Tijdens een FUE haartransplantatie wordt nauw samengewerkt met ervaren haartransplantatie assistenten. Hierdoor kunnen maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Haarklinieken in Almelo en omgeving transplanteren op een dag maximaal 3.000 tot 3.200 haarzakjes. Daarnaast krijgt u bij GlobalHair een gratis haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 aangeboden, wat een positief effect heeft op de ontwikkeling van de getransplanteerde grafts. Bovendien ligt de kostprijs voor de ingreep bij GlobalHair zo’n 50% lager dan in Almelo.

Het streven bij iedere haartransplantatie is het bereiken van een natuurlijk resultaat en levenslange haargroei. Om dit mogelijk te maken prefereren de haarchirurgen van GlobalHair de FUE methode. De ingreep is minder ingrijpend dan de FUT techniek, waarbij er in uw hoofdhuid gesneden moet worden. Verfijnde apparatuur maakt het mogelijk dat er naderhand geen zichtbare littekens achterblijven en dat uw huid zonder ernstige complicaties herstelt van de haartransplantatie.

Onze consulenten beantwoorden uw vragen tijdens een consult. Bent u niet in de gelegenheid om naar Leiden te komen dan kunt u ook gebruik maken van het fotoconsult. Maak voldoende duidelijke beelden van het haarverlies en uw donormateriaal en stuur deze naar ons toe. U ontvangt dan een vrijblijvend behandeladvies.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4