Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ervaren haartransplantatie specialist in Doetinchem

  De haarkliniek, de haarchirurg en de ervaren assistenten spelen samen een doorslaggevende rol bij het behandeladvies en bij de uiteindelijke resultaten. Kies voor gekwalificeerde, ervaren behandelaars die weten hoe de techniek op de juiste manier toegepast kan worden. Helaas is mede door de ongekende populariteit van de haartransplantatie in Doetinchem ook het aantal aanbieders als paddenstoelen uit de grond geschoten. De grote vraag geeft geleidt tot een wildgroei van goedkope aanbiedingen, groepskortingen en schimmige behandelmogelijkheden die worden uitgevoerd in een ongeschikte behandelruimte. Een geslaagde ingreep valt of staat bij de keuze die u maakt bij het selecteren van een haarkliniek. Heeft u voor uw gevoel de juiste behandelaar gevonden, dan is het goed om te weten dat een FUE haartransplantatie interessante voordelen heeft: • Minimaal invasief, wordt uitgevoerd met plaatselijke verdovingen, heeft een minimale downtime en kent een voorspoedig herstel. • Weinig tot geen bloedingen. • Geen blijvende littekens in het donorgebied. • Nauwelijks napijn. • Geen hechtingen benodigd, waardoor het infectiegevaar is beperkt. • Maakt uniform gebruik van het donorgebied mogelijk. • Maakt een nauwkeurige berekening van de getransplanteerde haarzakjes en het hergebruik van het donorgebied in de toekomst mogelijk. • Uiterst kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. • Haarextractie van andere lichaamsgebieden zoals borst, rug of baard is mogelijk zonder het achterlaten van littekens. • Geschikt voor het opvullen van zowel kleine als grotere transplantatiegebieden. Met een FUE haartransplantatie kunnen ook wimpers-, wenkbrauwen-, en het baard/snorgebied behandeld worden.

  FUE haartransplantatie in Doetinchem

  De meeste haarklinieken en haarchirurgen passen tegenwoordig nog uitsluitend de FUE techniek toe. Het is de methode die zowel bij mannen als vrouwen toegepast kan worden en waarbij het herstel vlot verloopt. Na 7 tot 10 dagen is uw huid volledig hersteld van de ingreep. Hoe weet u of u te maken heeft met een ervaren haarchirurg? Tegenwoordig vindt u veel interessante informatie en meningen online. Het is de gewoonste zaak van de wereld geworden om een cosmetische ingreep te beoordelen. Ook haartransplantaties worden beoordeeld op verschillende websites. Even googelen geeft een ruim overzicht van hetgeen anderen vinden van zowel verschillende haarklinieken als de behandeld specialisten. Uiteraard kan het u een beeld geven van wat mogelijk is, maar laat de mening of ervaring van iemand anders niet de leidraad van uw eigen keuze zijn. Veel beter is het om een selectie te maken van een aantal klinieken en persoonlijk kennis te gaan maken. Iets zelf aan den lijve ondervinden is immers de beste manier om een eigen mening over iets te hebben.

  Mogelijkheden en kosten haartransplantatie

  Een van de knelpunten van een haartransplantatie in Doetinchem zijn de kosten en de uitblijvende vergoedingen via uw zorgverzekeraar. Wat bij veel mensen onbekend is, is dat zorgverzekeraars nauwelijks tegemoet komen in de kosten van een haartransplantatie. Dit, omdat de meeste ingrepen op basis van cosmetische overwegingen worden uitgevoerd. De medische noodzaak is niet aanwezig. Dat een haartransplantatie een dure ingreep is, wordt zichtbaar bij het opvragen van de tarieven bij haarklinieken in Doetinchem en omgeving. Laat u zich niet direct ontmoedigen. Cosmetische ingrepen worden niet voor niets steeds vaker in het buitenland toegepast. De kosten voor verschillende behandelingen, waaronder de haartransplantatie, zijn in verschillende landen aanmerkelijk voordeliger dan in Nederland. Blijkt vergoeding van de kosten niet mogelijk? Kijk dan vrijblijvend haar buitenlandse mogelijkheden. Zo is Turkije de absolute topbestemming als het op de FUE haartransplantatie aankomt. Jaarlijks gaan mannen en vrouwen van over de hele wereld naar de moderne haarklinieken in onder andere Istanbul voor de gewenste ingreep. GlobalHair heeft zowel vestigingen in Leiden als in Istanbul en is onder meer bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen werken met state-of-art apparatuur en passen de FUE techniek dagelijks toe.

  Haartransplantatie advies

  Kom vrijblijvend kennismaken bij GlobalHair. U hoeft hiervoor niet naar Istanbul, zowel het intakegesprek als de controles en nazorg achteraf gebeuren in Leiden. Daarnaast zijn wij ook actief in Utrecht, Arnhem, Lingewaard en Ede. Onze consulenten en haarchirurgen geven u tijdens een consult een vrijblijvend behandeladvies. Gesproken wordt over de mogelijkheden, de ingreep, het herstel, de resultaten, de kosten, uw gezondheid en eventuele medicijnen die door u gebruikt worden. Bovendien is er voldoende tijd om vragen te stellen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan