Wanneer conservatieve behandelingen bij haaruitval niet het gewenste resultaat opleveren, kan een haartransplantatie in Doetinchem overwogen worden. Wereldwijd is de vraag naar de innovatieve techniek toegenomen en van een taboe is geen sprake meer. Mannen en vrouwen met Alopecia androgenetica kiezen massaal voor de ingreep die als enige behandelmogelijkheid nieuwe haargroei en blijvende resultaten biedt.

Haartransplantatie Doetinchem.
Haartransplantatie Doetinchem.

Ervaren haartransplantatie specialist in Doetinchem

De haarkliniek, de haarchirurg en de ervaren assistenten spelen samen een doorslaggevende rol bij het behandeladvies en bij de uiteindelijke resultaten. Kies voor gekwalificeerde, ervaren behandelaars die weten hoe de techniek op de juiste manier toegepast kan worden. Helaas is mede door de ongekende populariteit van de haartransplantatie in Doetinchem ook het aantal aanbieders als paddenstoelen uit de grond geschoten. De grote vraag geeft geleidt tot een wildgroei van goedkope aanbiedingen, groepskortingen en schimmige behandelmogelijkheden die worden uitgevoerd in een ongeschikte behandelruimte. Een geslaagde ingreep valt of staat bij de keuze die u maakt bij het selecteren van een haarkliniek. Heeft u voor uw gevoel de juiste behandelaar gevonden, dan is het goed om te weten dat een FUE haartransplantatie interessante voordelen heeft: • Minimaal invasief, wordt uitgevoerd met plaatselijke verdovingen, heeft een minimale downtime en kent een voorspoedig herstel. • Weinig tot geen bloedingen. • Geen blijvende littekens in het donorgebied. • Nauwelijks napijn. • Geen hechtingen benodigd, waardoor het infectiegevaar is beperkt. • Maakt uniform gebruik van het donorgebied mogelijk. • Maakt een nauwkeurige berekening van de getransplanteerde haarzakjes en het hergebruik van het donorgebied in de toekomst mogelijk. • Uiterst kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. • Haarextractie van andere lichaamsgebieden zoals borst, rug of baard is mogelijk zonder het achterlaten van littekens. • Geschikt voor het opvullen van zowel kleine als grotere transplantatiegebieden. Met een FUE haartransplantatie kunnen ook wimpers-, wenkbrauwen-, en het baard/snorgebied behandeld worden.

FUE haartransplantatie in Doetinchem

De meeste haarklinieken en haarchirurgen passen tegenwoordig nog uitsluitend de FUE techniek toe. Het is de methode die zowel bij mannen als vrouwen toegepast kan worden en waarbij het herstel vlot verloopt. Na 7 tot 10 dagen is uw huid volledig hersteld van de ingreep. Hoe weet u of u te maken heeft met een ervaren haarchirurg? Tegenwoordig vindt u veel interessante informatie en meningen online. Het is de gewoonste zaak van de wereld geworden om een cosmetische ingreep te beoordelen. Ook haartransplantaties worden beoordeeld op verschillende websites. Even googelen geeft een ruim overzicht van hetgeen anderen vinden van zowel verschillende haarklinieken als de behandeld specialisten. Uiteraard kan het u een beeld geven van wat mogelijk is, maar laat de mening of ervaring van iemand anders niet de leidraad van uw eigen keuze zijn. Veel beter is het om een selectie te maken van een aantal klinieken en persoonlijk kennis te gaan maken. Iets zelf aan den lijve ondervinden is immers de beste manier om een eigen mening over iets te hebben.

Mogelijkheden en kosten haartransplantatie

Een van de knelpunten van een haartransplantatie in Doetinchem zijn de kosten en de uitblijvende vergoedingen via uw zorgverzekeraar. Wat bij veel mensen onbekend is, is dat zorgverzekeraars nauwelijks tegemoet komen in de kosten van een haartransplantatie. Dit, omdat de meeste ingrepen op basis van cosmetische overwegingen worden uitgevoerd. De medische noodzaak is niet aanwezig. Dat een haartransplantatie een dure ingreep is, wordt zichtbaar bij het opvragen van de tarieven bij haarklinieken in Doetinchem en omgeving. Laat u zich niet direct ontmoedigen. Cosmetische ingrepen worden niet voor niets steeds vaker in het buitenland toegepast. De kosten voor verschillende behandelingen, waaronder de haartransplantatie, zijn in verschillende landen aanmerkelijk voordeliger dan in Nederland. Blijkt vergoeding van de kosten niet mogelijk? Kijk dan vrijblijvend haar buitenlandse mogelijkheden. Zo is Turkije de absolute topbestemming als het op de FUE haartransplantatie aankomt. Jaarlijks gaan mannen en vrouwen van over de hele wereld naar de moderne haarklinieken in onder andere Istanbul voor de gewenste ingreep. GlobalHair heeft zowel vestigingen in Leiden als in Istanbul en is onder meer bekend om de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen werken met state-of-art apparatuur en passen de FUE techniek dagelijks toe.

Haartransplantatie advies

Kom vrijblijvend kennismaken bij GlobalHair. U hoeft hiervoor niet naar Istanbul, zowel het intakegesprek als de controles en nazorg achteraf gebeuren in Leiden. Onze consulenten en haarchirurgen geven u tijdens een consult een vrijblijvend behandeladvies. Gesproken wordt over de mogelijkheden, de ingreep, het herstel, de resultaten, de kosten, uw gezondheid en eventuele medicijnen die door u gebruikt worden. Bovendien is er voldoende tijd om vragen te stellen. Een afspraak maakt u door het contactformulier in te vullen of door te bellen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Doetinchem FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Doetinchem. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Hoe vind ik een goede haartransplantatie kliniek in Doetinchem?

Het vinden van de haarkliniek die bij u past is een kwestie van informatie inwinnen en persoonlijk kennismaken. Hoe makkelijk het ook lijkt om op de mening van anderen af te gaan, vertrouw op uw eigen gevoel. Maak een afspraak bij een haartransplantatie specialist en laat uzelf informeren. Na afloop van een consult bent u in staat om te beoordelen of er sprake is van een vertrouwd gevoel.

2. Hoe ziet een geschikte behandelruimte eruit?

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep, waarbij plaatselijke verdovingen worden toegepast. De behandelruimte dient zowel hygiënisch te zijn als te zijn ingericht op het uitvoeren van de ingreep. Dat betekent dat er naast een behandelstoel, ook voldoende geschikte verlichting aanwezig dient te zijn.

3. Hoe weet ik of een haartransplantatie specialist over de nodige ervaring beschikt?

Online is informatie beschikbaar over haarklinieken en artsen die de ingreep toepassen. Ook door het lezen van ervaringsverhalen van anderen komt u veel interessante informatie te weten. Uiteraard kunt u ook gewoon tijdens een intakegesprek vragen naar de ervaring van een arts.

4. Wat is het verschil tussen een haarkliniek in Doetinchem en Istanbul?

Turkse haarklinieken werken met aantoonbaar ervaren haarchirurgen die tijdens een behandeling een groter aantal haarzakjes transplanteren dan in Doetinchem het geval is. In Nederland worden tot zo’n 3.200 grafts behandeld, terwijl dit aantal in Istanbul op zo’n 4.500 haarzakjes ligt. Telt u daarbij het prijsverschil op, dan worden de verschillen al gauw duidelijk.

5. Welk prijsverschil kan ik verwachten?

In Doetinchem en omgeving bedraagt de kostprijs van een gemiddelde FUE haartransplantatie € 5.000. GlobalHair rekent een all-in tarief van € 2.949, waarbij tot 4.500 haarzakjes behandeld worden. In dit tarief zijn 2 hotelovernachtingen, VIP transfers, een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 en medicatie inbegrepen. U bespaart ruim 50%.

6. Hoe vaak moet ik naar Turkije reizen?

GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar het intakegesprek, de controles en nazorg plaatsvinden. Alleen de ingreep zelf wordt in de haarkliniek in Istanbul uitgevoerd.

7. Welke kwaliteit kan ik verwachten?

GlobalHair werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen en ervaren haartransplantatie assistenten. Gedurende het behandelproces wordt u begeleid door Nederlandssprekende consulenten, dit om eventuele communicatieproblemen uit te sluiten. De kwaliteit van zowel de zorg, de dienstverlening als van de ingreep is van hoog niveau. De kliniek beschikt over verschillende (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

8. Ben ik de enige die een haartransplantatie in Turkije overweegt?

Nee, Turkije is wereldwijd gezien een topbestemming voor medische ingrepen waaronder de haartransplantatie. Lagere kosten, ervaren artsen en kwalitatief hoogwaardige behandelcentra maken dat jaarlijks duizenden mannen en vrouwen naar Istanbul reizen om de gewenste ingreep toe te laten passen. Moderne behandeltechnieken maken de haartransplantatie een gewilde ingreep, waarvoor u het haar niet langer volledig hoeft te millimeteren. Uiteraard krijgt u bij GlobalHair groeigarantie op de succesvol behandelde haarzakjes.