Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Toegankelijke haartransplantatie techniek

  De ontwikkeling van de haarsparende FUE techniek is lang verwacht en maakt de ingreep voor een nog grotere groep mensen toegankelijk. Haarklinieken en haartransplantatie specialisten komen hiermee tegemoet aan de wens van velen, met name vrouwen, die aan ongewenste erfelijke haaruitval lijden. Waar deze groep de ingreep voorheen wel als interessant zag, maar niet serieus overwoog omdat het haar gemillimeterd werd, heeft verbetering van de techniek de interesse opnieuw gewekt. De FUE haarsparende haartransplantatie in Ede biedt blijvende resultaten. Het enige wat geschoren wordt is het donorgebied. Dit wordt gedaan zodat een haarchirurg de haarzakjes op optimale, nauwkeurige wijze kan oogsten, waarbij de kans op beschadiging van de grafts tot een minimum wordt beperkt. Na afloop van de ingreep is het kortgeschoren donorgebied niet zichtbaar. Tenminste als uw omliggende haren lang genoeg zijn om dit te bedekken.

  FUE haartransplantatie in Ede voor mannen en vrouwen

  Waar het met name vrouwen zijn die vragen naar een haarsparende haartransplantatie, kunnen ook mannen in Ede en omgeving terecht voor een haarimplantatie. Mannen zien het kortscheren van het haar vaak als minder bezwaarlijk dan vrouwen. Toch kan er sprake zijn van een situatie, waarin het ook voor mannen onwenselijk is om een gemillimeterd kapsel te hebben. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde haartransplantatie techniek? Bespreek dit tijdens een intakegesprek met een behandelend haarchirurg. Deze kunt u de verschillen tussen de behandelmethodes nader toelichten en aangeven wat in uw situatie de beste resultaten geeft. Voordelen van een haartransplantatie in Ede zijn onder meer: • Blijvende oplossing bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica. • Veilige ingreep die wereldwijd met uitstekende resultaten wordt toegepast. • Korte herstelperiode, na zo’n 7 tot 10 dagen is het onzichtbaar dat de ingreep bij u werd uitgevoerd. • Natuurlijke resultaten. Overweegt u een haartransplantatie in Ede? Dan spreken de voordelen van de ingreep u als vanzelfsprekend aan, maar zijn de nadelen zeker ook iets om in uw overweging mee te nemen: • Langdurige ingreep, waarbij u zo’n 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit. • Een haartransplantatie is duur. Zorgverzekeraars vergoeden zelden de kosten. • Niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking. • Ondergaat u op jonge leeftijd een haarimplantatie? Dan is de kans aanwezig dat u na een aantal jaren een aanvullende ingreep nodig heeft.

  Dure of betaalbare haartransplantatie in Ede

  Het kostenplaatje is voor velen nog altijd een struikelblok. Hoe aantrekkelijk de blijvende resultaten van een haarimplantatie ook zijn, de hoge kostprijs schrikt veel mensen af. Geregeld is de prijs reden om toch voor een alternatieve behandeling te kiezen. Even rondkijken in Ede en omgeving leert al snel dat u ook hier diep in de buidel moet tasten om een haartransplantatie uit te laten voeren. Prijzen variëren van laag naar torenhoog en worden meestal berekend op basis van de haartransplantatie techniek, het aantal haarzakjes dat behandeld wordt, de naamsbekendheid van de haarkliniek en de ervaring van de behandelend haartransplantatie specialist. Wat bij velen nog onbekend is, is dat tegenwoordig ook een aantal kwalitatief hoogwaardige buitenlandse haarklinieken in Nederland actief is. De kosten voor een haartransplantatie liggen in het buitenland lager dan in Ede en de kwaliteit die wordt geleverd is zowel duurzaam als hoogwaardig. Zo kunt u bij GlobalHair in Istanbul voor € 2.949 een FUE haartransplantatie uit laten voeren. Tijdens een dagbehandeling worden in de haarkliniek tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Om dit mogelijk te maken werken de ISHRS geregistreerde haarchirurgen samen met gespecialiseerde haartransplantatie assistenten. Bij het haartransplantatie tarief zijn inbegrepen: • 2 hotelovernachtingen • VIP transfers • Medicatie • Nederlandssprekende begeleiding • haargroei stimulerende behandeling • Intakegesprek, controles en nazorg Ook als u voorheen de mogelijkheid voor een haartransplantatie in Turkije niet heeft overwogen, zijn de tarieven en Nederlandssprekende begeleiding misschien een reden om toch eens te kijken naar de mogelijkheden. Cowboyverhalen over mislukte buitenlandse haartransplantaties en communicatieproblemen hoeft u bij GlobalHair niet te vrezen. Begin dit jaar hebben we de award voor 'Beste Haartransplantatie 2018/2019’ gekregen, we beschikken over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en onze behandelingen worden gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd.

  Haartransplantatie in Ede of Istanbul?

  De keuze voor een haarkliniek baseert u het beste niet alleen op de prijs die u voor de haartransplantatie betaald. U staat op het punt een ingrijpende chirurgische ingreep uit te laten voeren. Om dit met succes af te kunnen sluiten is het gevoel dat u heeft bij een behandelaar van belang. Ontbreekt het u aan vertrouwen of heeft u een onaangenaam gevoel dan bent u naar alle waarschijnlijkheid niet op de juiste plaats. Wat kunt u doen om zeker te zijn dat u bij de meest geschikte behandelaar bent? Persoonlijk kennis maken. Dit doet u door naar een aantal intakegesprekken te gaan. Er is immers maar een kans voor een eerste indruk. Valt de ontvangst tegen of krijgt u het gevoel ‘nummer zoveel’ te zijn? Dat is geen reden om direct te gaan stress of in paniek te raken. Ga naar de volgende afspraak en vergelijk uw persoonlijke ervaringen en gevoelens met elkaar. U komt op deze manier vanzelf bij de haarkliniek die het beste aansluit bij uw wensen en verwachtingen ten aanzien van een haartransplantatie. Bij GlobalHair wordt u gedurende de haartransplantatie bijgestaan en begeleidt door ervaren, Nederlandssprekende, consulenten. Tijdens een consult vertellen we u graag alles over het verloop van de ingreep en de werkwijze van onze professionele haarchirurgen. Het intakegesprek vindt plaats in onze vestiging in Leiden, u hoeft hiervoor niet helemaal naar Istanbul te reizen. Bent u benieuwd naar een haartransplantatie in Istanbul en onze betaalbare tarieven? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak. Verder zijn wij ook actief in Utrecht, Arnhem, Doetinchem en Lingewaard.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp