facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Lingewaard

Kaal is misschien mooi en volledig geaccepteerd, maar wat als u er nog niet klaar voor bent? Misschien heeft u een haargroeimiddel zoals Finasteride of Minoxidil gebruikt om het haarverlies te verminderen. Als het gebruik tegenvalt en u zich zorgen maakt om de aanhoudende haaruitval kunt u een haartransplantatie in Lingewaard overwegen. Zowel de techniek als de apparatuur voor haarchirurgie hebben een lange weg afgelegd. Mooie, natuurlijke resultaten worden bereikt en u geniet uw leven lang van nieuwe haargroei. Met een gemiddelde kostprijs van € 5.000 is het een dure behandeling. Lees voordat u beslist wat u kunt verwachten en of u eventueel voor een haartransplantatie in aanmerking komt.

Poliklinische dagbehandeling

Het idee van een haartransplantatie in Lingewaard is prachtig. Denk nu echter niet dat met ver gevorderd haarverlies of volledige kaalheid de ingreep met succes toegepast kan worden. U dient over voldoende gezond donorhaar te beschikken. Het principe van de haartransplantatie is dat uw eigen haar wordt gebruikt om naar uitgedunde plaatsen te transplanteren. Heeft u onvoldoende donormateriaal om een acceptabel resultaat te bereiken dan zal een haarchirurg u dit vertellen. Donorhaar is vrijwel altijd afkomstig uit de haarkrans, de achter- en zijkanten van uw hoofd. Onder plaatselijke verdoving wordt het overeengekomen aantal haarzakjes met een holle naald verwijderd. Geavanceerde apparatuur voorkomt dat de haarzakjes tijdens dit proces beschadigt raken. De grafts worden, na het boren van minuscule kanaaltjes, in de kalende gebieden geplaatst. Dit terugplaatsen gebeurt met uiterste nauwkeurigheid in de natuurlijke groeirichting. Vooraf is bekeken hoe uw haarlijn en/of inhammen opgevuld zullen worden. Het haar dat afkomstig is uit de haarkrans groeit meestal gedurende uw leven, dit door de unieke structuur, u hoeft uzelf geen zorgen te maken dat de haarzakjes na de transplantatie uitvallen en verloren gaan. De haartransplantatie in Lingewaard duurt zo’n 6 tot 9 uur en na afloop kunt u de haarkliniek verlaten. Meestal is een behandelsessie voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Na de haarimplantatie heeft uw huid tijd nodig om te herstellen, datzelfde is van toepassing voor het haargroeiproces. Het hele proces duurt zo’n 12 maanden.

Bitmap

Veilige haartransplantatie in Lingewaard

Haartransplantaties worden over het algemeen als veilig beschouwd. Het is en blijft echter een chirurgische ingreep waar nu eenmaal risico’s aan zitten: • Allergische reacties op verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. • Roodheid en zwellingen van de behandelde hoofdhuid. • Nabloedingen en slechte wondgenezing. • Infecties met littekens tot gevolg. • Onnatuurlijke haargroei. • Haarzakjes die niet of onvoldoende aanslaan, waardoor eventueel een vervolgbehandeling wenselijk is. Hoewel de haartransplantatie in Lingewaard doorgaans probleemloos verloopt, bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. Vooraf bespreekt de haarchirurg met u wat u eraan kunt doen om deze kans verder te verkleinen. Na het oogsten en transplanteren van de grafts zullen zich korstjes vormen op de behandelde huid. Om infecties en littekenvorming te voorkomen krabt u de korstjes niet open en/of los van de huid. Voor een vlot herstel is het gunstig om de korstjes de tijd te geven uit zichzelf te genezen. Binnen 7 tot 10 dagen is uw huid herstelt. De eerste dagen zijn cruciaal voor het resultaat. Volg de verzorgingstips en adviezen die u krijgt in de haarkliniek op en maak daarbij gebruik van de verzorgingsproducten die een haarchirurg u adviseert. Krijgt u onverhoopt te maken met hoge, aanhoudende koorts en/of andere gezondheidsklachten? Neem dan altijd contact op met de behandelend haarchirurg.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Natuurlijk eindresultaat

Waar het met name op aan komt bij een haartransplantatie is geduld. Iedereen hoopt natuurlijk op een direct zichtbaar resultaat en een mooie haardos. Dat geeft een haartransplantatie in Lingewaard u zeker niet. Na een haarimplantatie wordt gezien dat het getransplanteerde haar na zo’n 3 weken uitvalt, iets waar u net niet op zit te wachten. De haarzakjes komen in de rustfase terecht tot u op een dag nieuwe haargroei ziet verschijnen. Dit gebeurt zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie. De haargroei zal zich verder ontwikkelen, totdat na 9 tot 12 maanden het definitieve resultaat is bereikt. Uiteraard kunt u de haren verzorgen en laten stylen naar wens.

Ervaring haartransplantatie

Er is tegenwoordig een breed aanbod haarklinieken en haartransplantatie specialisten beschikbaar. Wees terughoudend en zorgvuldig. Kies voor een professionele haarchirurg die over aantoonbare ervaring beschikt. Hoe en waar u zo iemand vindt? Door een gedegen voorbereiding en door naar verschillende intakegesprekken te gaan. Vergelijk uw persoonlijke ervaringen met elkaar en vertrouw op uw eigen gevoel. Ervaart u een groot vertrouwen in een bepaalde haarchirurg? Dan is het meestal geen probleem om met vertrouwen in de behandelstoel plaats te nemen en achteraf van een mooi resultaat te genieten.

Haartransplantatie in Lingewaard FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Lingewaard. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haaruitval veroorzaakt door Alopecia androgenetica, erfelijke kaalheid, kan zowel bij mannen als vrouwen met een haarimplantatie behandeld worden. Voorwaarde is dat er voldoende donormateriaal aanwezig is en dat u in goede gezondheid verkeerd. Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Ervaren specialisten beoordelen uw situatie tijdens een consult in een haarkliniek. Blijkt dat u niet voor de haartransplantatie in aanmerking komt, dan kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

Het vergelijken van haarklinieken en haartransplantatie specialisten in Lingewaard en omgeving kan door online meer informatie te zoeken en lezen. U kunt ook zelf kennismaken en ervaren hoe u te woord wordt gestaan. Vertrouw op uw eigen gevoel en intuïtie, waarbij u zichzelf niet blind staart op de mening of ervaring van anderen.

Ja. Vraag bij haarklinieken in Lingewaard en Turkije prijzen op. Leg de aanbiedingen die u ontvangt naast elkaar en vergelijk de mogelijkheden. Objectief vergelijken kan alleen als het uitgangspunt hetzelfde is. Kijk daarom goed hoeveel haarzakjes bij een haartransplantatie zijn inbegrepen en hoe het consult en nazorg zijn geregeld.

Zeker. Onze consulenten staan voor u klaar en heten u van harte welkom voor een consult in Leiden.

De haarchirurgen werken met de moderne FUE techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een micro FUE motor bij het oogsten van de haarzakjes. Door de unieke samenwerking met een team van ervaren haartransplantatie assistenten worden op een dag tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd.

De eerste resultaten van een haartransplantatie laten drie tot vier maanden op zich wachten. U ziet dan nieuwe haargroei op de getransplanteerde plaatsen. De resultaten ontwikkelen zich tot zo’n jaar na de ingreep. Dan kan ook het definitieve eindresultaat beoordeeld worden.

GlobalHair biedt een all-in tarief van € 2.949 voor een FUE haartransplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes. Bij dit tarief zijn zowel het consult als de nazorg in Leiden inbegrepen. Bovendien behoren ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers tot het all-in tarief. De gemiddelde kostprijs voor een haartransplantatie in Lingewaard bedraagt € 5.000.

GlobalHair heeft onlangs de prestigieuze award voor ‘Beste Haartransplantatie in Turkije 2018-2019’ in ontvangst mogen nemen. De kliniek beschikt over verschillende (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en voldoet aan strenge wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. De haarchirurgen die werkzaam zijn voor de kliniek hebben jarenlange ervaring met het toepassen van moderne haartransplantatie technieken en zijn ISHRS geregistreerd. De kwaliteit van zowel de zorg die wordt verleend als de ingrepen die worden toegepast is hoog en constant.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.