Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Poliklinische dagbehandeling

  Het idee van een haartransplantatie in Lingewaard is prachtig. Denk nu echter niet dat met ver gevorderd haarverlies of volledige kaalheid de ingreep met succes toegepast kan worden. U dient over voldoende gezond donorhaar te beschikken. Het principe van de haartransplantatie is dat uw eigen haar wordt gebruikt om naar uitgedunde plaatsen te transplanteren. Heeft u onvoldoende donormateriaal om een acceptabel resultaat te bereiken dan zal een haarchirurg u dit vertellen. Donorhaar is vrijwel altijd afkomstig uit de haarkrans, de achter- en zijkanten van uw hoofd. Onder plaatselijke verdoving wordt het overeengekomen aantal haarzakjes met een holle naald verwijderd. Geavanceerde apparatuur voorkomt dat de haarzakjes tijdens dit proces beschadigt raken. De grafts worden, na het boren van minuscule kanaaltjes, in de kalende gebieden geplaatst. Dit terugplaatsen gebeurt met uiterste nauwkeurigheid in de natuurlijke groeirichting. Vooraf is bekeken hoe uw haarlijn en/of inhammen opgevuld zullen worden. Het haar dat afkomstig is uit de haarkrans groeit meestal gedurende uw leven, dit door de unieke structuur, u hoeft uzelf geen zorgen te maken dat de haarzakjes na de transplantatie uitvallen en verloren gaan. De haartransplantatie in Lingewaard duurt zo’n 6 tot 9 uur en na afloop kunt u de haarkliniek verlaten. Meestal is een behandelsessie voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Na de haarimplantatie heeft uw huid tijd nodig om te herstellen, datzelfde is van toepassing voor het haargroeiproces. Het hele proces duurt zo’n 12 maanden.

  Veilige haartransplantatie in Lingewaard

  Haartransplantaties worden over het algemeen als veilig beschouwd. Het is en blijft echter een chirurgische ingreep waar nu eenmaal risico’s aan zitten: • Allergische reacties op verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. • Roodheid en zwellingen van de behandelde hoofdhuid. • Nabloedingen en slechte wondgenezing. • Infecties met littekens tot gevolg. • Onnatuurlijke haargroei. • Haarzakjes die niet of onvoldoende aanslaan, waardoor eventueel een vervolgbehandeling wenselijk is. Hoewel de haartransplantatie in Lingewaard doorgaans probleemloos verloopt, bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen en/of complicaties. Vooraf bespreekt de haarchirurg met u wat u eraan kunt doen om deze kans verder te verkleinen. Na het oogsten en transplanteren van de grafts zullen zich korstjes vormen op de behandelde huid. Om infecties en littekenvorming te voorkomen krabt u de korstjes niet open en/of los van de huid. Voor een vlot herstel is het gunstig om de korstjes de tijd te geven uit zichzelf te genezen. Binnen 7 tot 10 dagen is uw huid herstelt. De eerste dagen zijn cruciaal voor het resultaat. Volg de verzorgingstips en adviezen die u krijgt in de haarkliniek op en maak daarbij gebruik van de verzorgingsproducten die een haarchirurg u adviseert. Krijgt u onverhoopt te maken met hoge, aanhoudende koorts en/of andere gezondheidsklachten? Neem dan altijd contact op met de behandelend haarchirurg.

  Natuurlijk eindresultaat

  Waar het met name op aan komt bij een haartransplantatie is geduld. Iedereen hoopt natuurlijk op een direct zichtbaar resultaat en een mooie haardos. Dat geeft een haartransplantatie in Lingewaard u zeker niet. Na een haarimplantatie wordt gezien dat het getransplanteerde haar na zo’n 3 weken uitvalt, iets waar u net niet op zit te wachten. De haarzakjes komen in de rustfase terecht tot u op een dag nieuwe haargroei ziet verschijnen. Dit gebeurt zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie. De haargroei zal zich verder ontwikkelen, totdat na 9 tot 12 maanden het definitieve resultaat is bereikt. Uiteraard kunt u de haren verzorgen en laten stylen naar wens.

  Ervaring haartransplantatie

  Er is tegenwoordig een breed aanbod haarklinieken en haartransplantatie specialisten beschikbaar. Wees terughoudend en zorgvuldig. Kies voor een professionele haarchirurg die over aantoonbare ervaring beschikt. Hoe en waar u zo iemand vindt? GlobalHair is o.a. actief in Utrecht, Arnhem, Doetinchem en Ede. Door een gedegen voorbereiding en door naar verschillende intakegesprekken te gaan. Vergelijk uw persoonlijke ervaringen met elkaar en vertrouw op uw eigen gevoel. Ervaart u een groot vertrouwen in een bepaalde haarchirurg? Dan is het meestal geen probleem om met vertrouwen in de behandelstoel plaats te nemen en achteraf van een mooi resultaat te genieten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp