facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Enschede

Steeds meer mensen overwegen een haartransplantatie als oplossing bij haaruitval. Dit zijn zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met Alopecia androgenetica, een vorm van permanente haaruitval. Het aantal bekende mensen dat de haartransplantatie heeft ondergaan en daar openlijk voor uitkomt, draagt ongemerkt bij aan de populariteit van de ingreep. Een haartransplantatie in Enschede en omgeving is mogelijk bij een aantal haarklinieken.

Verbetering bestaande haartransplantatie technieken

Er is echter meer dat bijdraagt aan de ongekende populariteit van een haartransplantatie. Zo is de techniek de voorbije jaren verbeterd en verder ontwikkeld. Dit heeft geleid tot de FUE methode die bij mannen en vrouwen met succes wordt toegepast. De keuze voor een haartransplantatie in Enschede wordt makkelijker om een aantal redenen: • De FUE haartransplantatie techniek is minder ingrijpend dan de verouderde FUT methode. • Haaruitval en kaalheid zijn onderwerpen waar geen taboe meer op rust. Mensen praten tegenwoordig makkelijker over deze problemen, zodat een oplossing ook meer voor de hand ligt en beter bereikbaar is. • Verbetering van de techniek heeft ertoe geleid dat het volledig millimeteren van het haar overbodig is geworden. Dit maakt dat ook een toenemend aantal vrouwen interesse heeft in een haartransplantatie. • Toename van het aantal haarklinieken en ervaren haartransplantatie specialisten heeft een gezonde concurrentie ontwikkeld. Het eerste voordeel zit in het aandachtig vergelijken van de tarieven. • De ingreep is algemeen geaccepteerd.

Bitmap

Veilige en verantwoorde ingreep

De haartransplantatie behoort tot de chirurgische ingrepen die met een plaatselijke verdoving toegepast worden. Het is een van de meeste veilige cosmetische behandelingen die u door een ervaren haarchirurg in een daartoe geschikte kliniek toe laat passen. Net zoals bij andere operatieve ingrepen zijn er algemene bijwerkingen die zich voor kunnen doen: • Rode verkleuringen en zwellingen van de behandelde huid. • Korstvorming en jeuk. • Indien de wondjes open gekrabd worden bestaat de kans op infecties, slechte wondgenezing en littekentjes. • Allergische reacties op de gebruikte verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. Om de ingreep op een veilige, verantwoorde manier te laten verlopen zal een haartransplantatie specialist uw geschiktheid voor de haartransplantatie in Enschede beoordelen tijdens een intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden zowel uw haar, het haarverlies en uw hoofdhuid aandachtig bekeken. De arts besteed aandacht aan uw gezondheid, maar ook eventuele eerdere medische ingrepen en medicijngebruik worden uitvoerig besproken. Ook van belang zijn de wensen en verwachtingen die u heeft van de haartransplantatie. Vaak kan een teleurstelling voorkomen worden door hier met een ervaren specialist over te praten, want hoe mooi de resultaten ook zijn uw haardos wordt nooit meer zoals tijdens uw jonge jaren. De arts geeft u bovendien handige adviezen die het herstel ten goede komen. Tijdig stoppen met roken is hiervan een voorbeeld. Roken heeft een nadelige invloed op uw doorbloeding en laat zuurstofrijkbloed nu net iets zijn waar uw haarzakjes behoefte aan hebben. Ook na de haartransplantatie dient u zolang mogelijk niet te roken. De arts zal, indien van toepassing, ook uw gebruikelijke medicatie schema aanpassen. Dit geldt doorgaans voor de dagen voor en na de haartransplantatie. Wees zorgvuldig en stap pas weer over op het gebruikelijke doseerschema als de haarchirurg dat aangeeft.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

FUE haartransplantatie in Enschede

Waar een arts ook aandacht aan besteed tijdens het consult is het aantal haarzakjes dat in uw specifieke situatie getransplanteerd kan worden. De haarzakjes die hiervoor gebruikt worden, worden geoogst uit het donorgebied aan de achterzijde van uw hoofd. Het merendeel van de haarklinieken werkt momenteel met de moderne FUE techniek, waarbij de grafts een voor een met een holle naald geoogst worden. Na het oogsten worden de haarzakjes op kwaliteit beoordeelt en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Nederlandse haarklinieken transplanteren op deze manier tijdens een dagbehandeling maximaal 3.000 haarzakjes. Vergelijkt u dit met een Turkse haarkliniek dan zult u zien dat daar het aantal veel hoger ligt en dat ruim 4.500 haarzakjes op een dag behandeld worden. Dit verschil wordt veroorzaakt omdat in Nederland een haartransplantatie specialist het oogsten en terugplaatsen zelfstandig doet. In Turkije werken ISHRS gecertificeerde haarchirurgen samen met een team van professionele assistenten. Dit maakt dat een behandeling vlotter verloopt en dat een groter aantal haarzakjes getransplanteerd wordt. Als u daarnaast ziet dat een haarimplantatie in Istanbul ook nog vele malen goedkoper is dan een haartransplantatie in Enschede, wordt vergelijken een interessant gegeven.

Kwaliteit en ervaring

Kwaliteit en ervaring zijn voor een goed resultaat ook bij een haartransplantatie van doorslaggevend belang. Vergelijkt u meerdere haarklinieken of specialisten met elkaar? Kijk of vraag naar de aanwezigheid van (inter)nationale keurmerken. Zijn de behandelend haarchirurgen ISHRS gecertificeerd? Beschikt iemand over aantoonbare ervaring met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek? Allemaal vragen die van invloed zijn op de ingreep en het eindresultaat. Een ervaren haarchirurg heeft de techniek in de vingers zitten en woont op regelmatige tijden workshops, congressen en conferenties bij die betrekking hebben op zowel nieuwe ontwikkelingen als op de behandelmogelijkheden. Vermijd dat u terecht komt bij iemand die de ingreep niet of nauwelijks eerder heeft toegepast en die onvoldoende weet hoe een natuurlijk resultaat wordt bereikt. In binnen- en buitenland zijn ervaren haarchirurgen werkzaam. Dat u daarvoor niet de hoofdprijs moet betalen bewijst GlobalHair. De ingreep vindt plaats in de luxe haarkliniek in Istanbul waar uitsluitend gerenommeerde, ervaren haarchirurgen werkzaam zijn. U betaalt een vast all- in tarief van € 2.949, waarbij bovendien 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en medicatie zijn inbegrepen. Onze kliniek beschikt over keurmerken en met een gemiddelde klantwaardering van 9.8 zijn veel tevreden mannen en vrouwen u met succes voorgegaan.

Informatief intakegesprek

Laat u voorlichten over de haartransplantatie en wat de behandeling voor u kan betekenen. U kunt hiervoor een afspraak maken om persoonlijk kennis te maken tijdens een consult. Indien gewenst is ook een zogenaamd fotoconsult een mogelijkheid. Voelt u zich op uw gemak bij de haarkliniek? Heeft u vertrouwen in de behandelend specialist? Dan zult u op ontspannen wijze plaats nemen in de behandelstoel. Een afspraak maken bij GlobalHair doet u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22, door het contactformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar contact@globalhair.nl.

Haartransplantatie in Enschede FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Enschede. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Beide technieken hebben als doel haarzakjes te oogsten uit het donorgebied en in de kale plekken te implanteren. De manier waarop dit gebeurt verschilt. Waar artsen bij de FUT methode een reepje huid van uw achterhoofd verwijderen en dit tot individuele grafts versnijden, worden bij de FUE techniek de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst met een holle naald. De huid wordt bij een FUT haartransplantatie gehecht, waardoor een litteken ontstaat. De FUE methode laat geen littekens achter.

Nee, al kunt u uiteraard wel een voorkeur hebben. Haarchirurgen passen de FUT techniek nog zelden toe. De voordelen die de FUE methode te bieden heeft, maken dat dit doorgaans de standaard haartransplantatie techniek is. Een enkele keer kan een arts anders adviseren. Er zijn nog een paar haarklinieken waar uitsluitend met de verouderde FUT techniek gewerkt wordt.

Ondanks de goede resultaten van de FUT techniek, laten veel mensen de methode links liggen. Niet iedereen zit te wachten op een blijvend zichtbaar litteken in het donorgebied. De FUE methode is geavanceerd en maakt een vlot herstel mogelijk. Door verdere verfijning van de techniek is het niet langer nodig om uw haar volledig te millimeteren. Dit maakt de FUE haartransplantatie ook voor vrouwen met Alopecia androgenetica een geschikte en interessante behandeling.

Ja, tabaksproducten hebben een belemmerend effect op de doorbloeding. Uw lichaam zal eerst de noodzakelijke functies van zuurstof voorzien en daar hoort de haargroei niet toe. Hoe moeilijk het soms is, u wordt geadviseerd om al ruim voor de haartransplantatie te stoppen met roken. Vindt u dit een onmogelijk opgave, weet dan dat hulp bij het stoppen tegenwoordig wordt vergoed door zorgverzekeraars. Ook na de haarimplantatie is roken van negatieve invloed op het resultaat en de haargroei.

Haarklinieken in Enschede en omgeving voeren haartransplantaties uit, waarbij maximaal 3.000 tot 3.200 haarzakjes op een dag behandeld worden. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul verplaatsen tijdens een dagbehandeling tot ruim 4.500 grafts.

Nee, u betaalt zelfs minder dan wat u voor een beperktere haartransplantatie in Enschede zou betalen. Waar het bij Nederlandse haarklinieken gangbaar is om de prijs te baseren op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd, betaalt u bij GlobalHair een all-in tarief van € 2.949 waarbij maximaal 4.500 grafts behandeld worden. Daarnaast zijn bij het tarief inbegrepen VIP transfers, medicatie, 2 hotelovernachtingen een haargroei stimulerende behandeling ter waarde van € 750.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.