Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Hengelo

Het is normaal om dagelijks haar te verliezen. Uw lichaam doet voortdurend aan cel vernieuwing en daar valt het haar ook onder. Dit is een continu proces waarbij uw oude haren uitvallen en nieuwe haren terug groeien. Blijft nieuwe haargroei uit dan is er sprake van haaruitval. Kale plekken en dun geworden gebieden kunnen behandeld worden. Een haartransplantatie in Hengelo is een bewezen succesvolle methode, waarbij nieuwe haargroei mogelijk wordt.

Informatie haartransplantatie in Hengelo

De FUE haartransplantatie is een unieke behandelmethode, waarbij uw eigen donormateriaal wordt gebruikt. Gebruikmaken van lichaamsvreemd materiaal is niet mogelijk. Waar komt het donormateriaal dan precies vandaan? De haren worden geoogst uit uw haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. De haarzakjes in dit gebied hebben unieke kenmerken wat ze uitermate geschikt maakt voor een haartransplantatie, want ook na de transplantatie blijft de structuur behouden. Het oogsten van de haarzakjes, of grafts, gebeurt met behulp van een micro motor waarmee de grafts een voor een uit het donorgebied verwijderd worden. Deze techniek heeft als voordeel dat de haarzakjes niet beschadigen en dat ook de huid en onderliggende weefsels nauwelijks hinder ondervinden van de ingreep die plaatsvindt. De geoogste haarzakjes worden vervolgens in de kalende gebieden geplaats. Om dit uit te kunnen voeren worden minuscule kanaaltjes geboord, waar de grafts in geplaatst worden. Na het transplanteren duurt het een paar dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. Zowel het oogsten als terugplaatsen gebeurt onder plaatselijke verdoving. Uw huid herstelt binnen 7 tot 10 dagen van de haartransplantatie in Hengelo. Dit genezingsproces kan gepaard gaan met jeuk, als gevolg van de wondjes en korstjes die genezen. Heeft u onbedwingbare gevoel om over de huid te wrijven of te krabben? Bedenk uzelf dan dat u daarbij onnodige schade toe kunt brengen, waardoor zelfs infecties en littekens kunnen ontstaan. De eerste nieuwe haargroei kunt u zo’n drie tot vier maanden na de haartransplantatie verwachten. Pas na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

Voor- en nadelen haarimplantatie

De keuze voor een haartransplantatie in Hengelo wordt door veel mannen en vrouwen jaarlijks overwogen. De ingreep biedt immers blijvende haargroei, maar daarnaast kent de populaire ingreep andere voor- en nadelen die van invloed zijn. Voordelen FUE haartransplantatie: • Uitstekende resultaten die u nieuwe haargroei en meer zelfvertrouwen geven. • Moderne behandeltechniek met een relatief korte herstelperiode. • Veilige ingreep met een zeer kleine kans op complicaties. • Ruim aanbod haarklinieken en haartransplantatie specialisten zowel in binnen- als buitenland. • De ingreep wordt bij mannen en vrouwen toegepast. Nadelen FUE haarimplantatie: • Niet iedere oorzaak van haaruitval is geschikt om met een haarimplantatie behandeld te worden en niet iedereen is een geschikte haartransplantatie kandidaat. • Een FUE haartransplantatie in Hengelo is een kostbare, dure behandeling die vrijwel nooit voor vergoeding door een zorgverzekeraar in aanmerking komt. • Langdurige ingreep waarbij u gemiddeld 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit.

Punten van aandacht bij een haartransplantatie in Hengelo

Wat al snel opvalt als u zich verdiept in een haartransplantatie in Hengelo is de kostprijs die de ingreep heeft. Hoge bedragen van € 5.000 en meer maken dat u twijfelt aan de haalbaarheid. Het is immers nogal een bedrag dat u in Hengelo en omgeving betaald voor de gewenste ingreep. Kijkt u vervolgens verder, dan ziet u dat het tegenwoordig gewoon is om voor een haartransplantatie in Hengelo uit te wijken naar haartransplantatie bestemming nummer 1: Istanbul, Turkije. Kwaliteit van de zorg in Turkse haarklinieken ligt hoog en de ingreep wordt uitgevoerd door ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Communicatieproblemen, waar u door Nederlandse haarklinieken nogal eens op wordt gewezen, doen zich bij GlobalHair niet voor. U wordt gedurende de behandeling in Istanbul bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent. Waar let u nog meer op bij het selecteren van een geschikte haarkliniek? Naast de prijs kijkt u naar de ervaring die een haartransplantatie specialist heeft. Ervaring is onmisbaar voor het bereiken van een natuurlijk resultaat. De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de moderne haartransplantatie technieken. Door een unieke samenwerking met een team van professionele haartransplantatie specialisten verloopt een ingreep bij GlobalHair op vlotte en efficiënte wijze. Lees ook de reviews en klantervaringen die u online vindt, het kan bijdragen aan de beeldvorming van zowel de ingreep als de aanbieders.

Gratis intakegesprek

Spreekt nieuwe haargroei u aan in uw zoektocht naar een geschikte oplossing bij haaruitval? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij GlobalHair. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. U kunt ook een mailtje sturen naar contact@globalhair.nl. GlobalHair is naast Hengelo ook actief in Utrecht, Overijssel en Enschede.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4