facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Hengelo

Het is normaal om dagelijks haar te verliezen. Uw lichaam doet voortdurend aan cel vernieuwing en daar valt het haar ook onder. Dit is een continu proces waarbij uw oude haren uitvallen en nieuwe haren terug groeien. Blijft nieuwe haargroei uit dan is er sprake van haaruitval. Kale plekken en dun geworden gebieden kunnen behandeld worden. Een haartransplantatie in Hengelo is een bewezen succesvolle methode, waarbij nieuwe haargroei mogelijk wordt.

Informatie haartransplantatie in Hengelo

De FUE haartransplantatie is een unieke behandelmethode, waarbij uw eigen donormateriaal wordt gebruikt. Gebruikmaken van lichaamsvreemd materiaal is niet mogelijk. Waar komt het donormateriaal dan precies vandaan? De haren worden geoogst uit uw haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. De haarzakjes in dit gebied hebben unieke kenmerken wat ze uitermate geschikt maakt voor een haartransplantatie, want ook na de transplantatie blijft de structuur behouden. Het oogsten van de haarzakjes, of grafts, gebeurt met behulp van een micro motor waarmee de grafts een voor een uit het donorgebied verwijderd worden. Deze techniek heeft als voordeel dat de haarzakjes niet beschadigen en dat ook de huid en onderliggende weefsels nauwelijks hinder ondervinden van de ingreep die plaatsvindt. De geoogste haarzakjes worden vervolgens in de kalende gebieden geplaats. Om dit uit te kunnen voeren worden minuscule kanaaltjes geboord, waar de grafts in geplaatst worden. Na het transplanteren duurt het een paar dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. Zowel het oogsten als terugplaatsen gebeurt onder plaatselijke verdoving. Uw huid herstelt binnen 7 tot 10 dagen van de haartransplantatie in Hengelo. Dit genezingsproces kan gepaard gaan met jeuk, als gevolg van de wondjes en korstjes die genezen. Heeft u onbedwingbare gevoel om over de huid te wrijven of te krabben? Bedenk uzelf dan dat u daarbij onnodige schade toe kunt brengen, waardoor zelfs infecties en littekens kunnen ontstaan. De eerste nieuwe haargroei kunt u zo’n drie tot vier maanden na de haartransplantatie verwachten. Pas na 9 tot 12 maanden is het resultaat optimaal.

Bitmap

Voor- en nadelen haarimplantatie

De keuze voor een haartransplantatie in Hengelo wordt door veel mannen en vrouwen jaarlijks overwogen. De ingreep biedt immers blijvende haargroei, maar daarnaast kent de populaire ingreep andere voor- en nadelen die van invloed zijn. Voordelen FUE haartransplantatie: • Uitstekende resultaten die u nieuwe haargroei en meer zelfvertrouwen geven. • Moderne behandeltechniek met een relatief korte herstelperiode. • Veilige ingreep met een zeer kleine kans op complicaties. • Ruim aanbod haarklinieken en haartransplantatie specialisten zowel in binnen- als buitenland. • De ingreep wordt bij mannen en vrouwen toegepast. Nadelen FUE haarimplantatie: • Niet iedere oorzaak van haaruitval is geschikt om met een haarimplantatie behandeld te worden en niet iedereen is een geschikte haartransplantatie kandidaat. • Een FUE haartransplantatie in Hengelo is een kostbare, dure behandeling die vrijwel nooit voor vergoeding door een zorgverzekeraar in aanmerking komt. • Langdurige ingreep waarbij u gemiddeld 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Punten van aandacht bij een haartransplantatie in Hengelo

Wat al snel opvalt als u zich verdiept in een haartransplantatie in Hengelo is de kostprijs die de ingreep heeft. Hoge bedragen van € 5.000 en meer maken dat u twijfelt aan de haalbaarheid. Het is immers nogal een bedrag dat u in Hengelo en omgeving betaald voor de gewenste ingreep. Kijkt u vervolgens verder, dan ziet u dat het tegenwoordig gewoon is om voor een haartransplantatie in Hengelo uit te wijken naar haartransplantatie bestemming nummer 1: Istanbul, Turkije. Kwaliteit van de zorg in Turkse haarklinieken ligt hoog en de ingreep wordt uitgevoerd door ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Communicatieproblemen, waar u door Nederlandse haarklinieken nogal eens op wordt gewezen, doen zich bij GlobalHair niet voor. U wordt gedurende de behandeling in Istanbul bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent. Waar let u nog meer op bij het selecteren van een geschikte haarkliniek? Naast de prijs kijkt u naar de ervaring die een haartransplantatie specialist heeft. Ervaring is onmisbaar voor het bereiken van een natuurlijk resultaat. De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de moderne haartransplantatie technieken. Door een unieke samenwerking met een team van professionele haartransplantatie specialisten verloopt een ingreep bij GlobalHair op vlotte en efficiënte wijze. Lees ook de reviews en klantervaringen die u online vindt, het kan bijdragen aan de beeldvorming van zowel de ingreep als de aanbieders.

Gratis intakegesprek

Spreekt nieuwe haargroei u aan in uw zoektocht naar een geschikte oplossing bij haaruitval? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij GlobalHair. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. U kunt ook een mailtje sturen naar contact@globalhair.nl

Haartransplantatie in Hengelo FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Hengelo. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, gaat niet vanzelf over. De haargroei herstelt zichzelf niet spontaan. Indien het ondernemen van actie en/of het toepassen van een geschikte behandeling uitblijft kan deze vorm van haarverlies bij mannen volledige kaalheid tot gevolg hebben. Vrouwen die met mannelijk haarverlies te maken krijgen, worden zelden volledig kaal, wel kan uw haardos behoorlijk uitgedund worden.

Overmatige haaruitval kent meerdere oorzaken en lang niet altijd is het haarverlies blijvend. Het is in ieder geval verstandig om de oorzaak van uw haarverlies door een arts vast te laten stellen. Aan de hand van uw verhaal, en familie geschiedenis op het gebied van haaruitval, kan een arts Alopecia androgenetica vaak zonder verder onderzoek vaststellen. Alvorens de diagnose te stellen worden andere oorzaken zoals stress en/of medicijngebruik uitgesloten.

Haarverlies kan verminderd worden met een bewezen haargroeimiddel. Dit soort middelen, dat van origine geneesmiddelen zijn, dienen dagelijks gebruikt te worden. Resultaten worden pas na enkele maanden zichtbaar. Ziet u na 6 maanden nog geen verbetering, dan heeft het verdere gebruik geen zin, eventueel kan een alternatief middel voorgeschreven worden.

Ja, de meeste mensen ondergaan de ingreep en genieten levenslang van natuurlijke haargroei. Soms wordt de ingreep al op vrij jonge leeftijd toegepast. In dat soort gevallen kan jaren later een nieuwe haartransplantatie wenselijk zijn. Het is immers vooraf niet te voorspellen hoe het haarverlies zich ontwikkelt.

Op het gebied van de techniek die wordt toegepast zitten weinig opvallende verschillen. Wat wel opvalt is het verschil in het aantal haarzakjes dat bij een dagbehandeling getransplanteerd kan worden. In Hengelo en omgeving ligt dit aantal op 3.000 – 3.200, terwijl bij GlobalHair ruim 4.500 haarzakjes behandeld worden. Ook het verschil in prijs is groot. Een haartransplantatie bij GlobalHair kost minder dan de helft van wat u betaalt bij in Hengelo en omgeving.

De kwaliteit van de zorg is hoog. GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Haartransplantaties worden toegepast in een steriele, hygiënische kliniek waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne geavanceerde apparatuur. Dat de kliniek de prestigieuze award voor “Beste haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019” bewijst dat er niet op kwaliteit wordt ingeleverd.

Het consult vindt plaats bij de ervaren consulenten in Leiden, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van een zogenaamd fotoconsult. U stuurt hiervoor overzichtelijke foto’s van uw haaruitval en het donorgebied naar GlobalHair. Deze beelden worden beoordeeld en u ontvangt een vrijblijvend behandeladvies.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.