Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie in Dordrecht voor een volle baard en snor

  Mannen die geen of onvoldoende baardhaargroei hebben, kunnen zich hier aan storen. Zeker als u een verzorgde baard nastreeft, zijn open plekken en plukjes haar onwenselijk. Het ontbreken of uitvallen van gezichtsbeharing kan meerdere oorzaken hebben: • Systemische ziektes die haaruitval tot gevolg hebben. • Doorgemaakte operaties in het baardgebied. • Medische behandelingen zoals bestraling, waardoor het haar is verdwenen. • Brandwonden of littekens. Met een FUE haartransplantatie in Dordrecht kan de baardgroei herstelt en verbeterd worden. Het is een populaire ingreep met blijvende resultaten. De ingreep wordt uitgevoerd met geavanceerde apparatuur, zodat er achteraf sprake is van minimale huidbeschadigingen die herstellen zonder littekenvorming. De baardhaartransplantatie heeft een aantal interessante voordelen: • De haartransplantatie wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal, hierdoor is de kans op afstoting vrijwel nihil. • Door de plaatselijke verdovingen verloopt de ingreep nagenoeg pijnloos. • Vlotte genezing, zonder littekens. • Het donorgebied blijft intact. • Na afloop van de ingreep kunt u de haarkliniek verlaten en met de ontvangen tips uw huid en lichaam laten herstellen. • Blijvende resultaten. De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang nieuwe haren produceren.

  Geschiktheid haartransplantatie in Dordrecht

  Uw geschiktheid voor een baardhaartransplantatie wordt beoordeeld door een haartransplantatie specialist. Het kan een geschikte oplossing zijn als uw gezichtsbeharing deels of volledig ontbreekt door een medische behandeling, ongevallen, littekens en/of natuurlijke haaruitval. Een van de voorwaarden voor een baardhaartransplantatie in Dordrecht is dat u beschikt over voldoende donormateriaal. Dit zijn haarzakjes die in de meeste gevallen uit uw haarkrans of nek worden geoogst. Afhankelijk van de mogelijkheden bekijkt een arts gelijktijdig hoeveel donorharen u kunt laten transplanteren voor een natuurlijk resultaat. Uiteraard spelen uw wensen en verwachting hierin ook een rol. Gaat uw voorkeur uit naar een mooie snor of een ringbaardje, dan is dat een ander uitgangspunt dan wanneer u over de volledige baardstreek, baardgroei als resultaat wilt zien. Om teleurstellingen te voorkomen is het uitleggen van hetgeen u verwacht, ook voor een behandelend specialist van belang. Is het moeilijk om uw wensen uit te leggen? Neem dan eventueel een foto of afbeelding mee van de gewenste baardgroei.

  Behandeling baardhaartransplantatie

  Specialisten maken van verschillende methodes gebruik om een haartransplantatie in Dordrecht uit te voeren. Het meest toegepast is de moderne FUE techniek, waarbij de haarzakjes een voor een uit het donorgebied worden geoogst. In uw haarkrans zijn genoeg haren aanwezig die naar de baard- en snorstreek getransplanteerd kunnen worden. Uitzonderlijk wordt ook gekozen voor het gebruik van borsthaar. Van belang is wel dat het donorhaar van goede kwaliteit is. De haarzakjes die met de FUE techniek worden geoogst, worden daarna in het baardgebied geplaatst. Dit gebeurt in dezelfde groeirichting als de overige baardharen. Eventueel kan de haartransplantatie in Dordrecht ook met behulp van de FUT techniek worden toegepast. Dit wordt gezien als een wat verouderde methode, waarbij een reepje huid uit het donorgebied wordt weggesneden. De FUT techniek laat altijd een litteken achter, het is dan ook een haartransplantatie methode die behoorlijk ingrijpend is. Bij beide technieken wordt het donorgebied voor de ingreep kort geschoren, zodat het voor een behandelend specialist makkelijker werken is. Kort scheren verkleint ook de kans op beschadigingen aan de haarzakjes. Het donorgebied wordt verdoofd en het oogsten begint. Ieder haarzakje wordt gecontroleerd alvorens het te plaatsen in de baardstreek. Om de haarzakjes te kunnen plaatsen worden kleine ‘kanaaltjes’ geboord, waar de grafts met uiterste nauwkeurigheid in de juiste groeirichting in worden geplaatst. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat behandeld wordt, duurt een haartransplantatie zo’n 4 tot 9 uur.

  Veilige behandeling met een vlot herstel

  Een baardhaartransplantatie is een ingreep die veilig is en waar een zeer kleine kans op bijwerkingen of complicaties aan is verbonden. Het is een chirurgische ingreep, waarbij algemene operaties risico’s kunnen optreden. U kunt hierbij denken aan allergische reacties op de verdovingen en/of de ontsmettingsmiddelen, slechte wondgenezing, infectiegevaar en littekenvorming. Door de tips op te volgen, die een haartransplantatie specialist u geeft, verkleint u het risico. Dat houdt in dat u na afloop van de ingreep de behandelde huid rust geeft. Niet krabben of wrijven als de huid gaat jeuken, en de korstjes de tijd geven om vanzelf van de huid te vallen. Is uw huid achteraf rood en licht gezwollen? Dan is dat geen reden om u zorgen te maken, deze verschijnselen zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf in de uren en dagen na de haartransplantatie. Het kan gebeuren dat de getransplanteerde haren in de weken na de ingreep uitvallen. Dit is een normaal verschijnsel, het haargroeiproces herstelt zich. Na een paar maanden wordt de nieuwe haargroei zichtbaar. U kunt de baardharen scheren, knippen en verzorgen naar wens.

  Meer informatie haartransplantatie

  U kunt in Dordrecht en omgeving bij verschillende haartransplantatie specialisten en haarklinieken terecht voor onder meer een baardhaartransplantatie. De prijzen van de ingreep lopen uiteen, waardoor het zeker nuttig is om aanbieders te vergelijken. Ga hierbij grondig te werk en kijk verder dan de tarieven. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kwaliteit van een haarkliniek en de ervaring van de medewerkers? Een haartransplantatie is en blijft een ingrijpende behandeling die u het beste door vakbekwame, ervaren specialisten toe laat passen. Vraag daarom naar aantoonbare ervaring en resultaten. U kunt dit beoordelen door bijvoorbeeld haartransplantatie voor en na foto’s te bekijken. Eventueel kunnen reviews en ervaringen van anderen u ook op weg helpen. Ga altijd eerst zelf kennismaken, voordat u een beslissing neemt. U weet immers zelf het beste wat u verwacht van een haartransplantatie specialist en de omgeving waar u de ingreep uiteindelijk ondergaat. Stapt u met vertrouwen op de dag van de haartransplantatie de kliniek binnen? Dan is dat al de helft van het resultaat dat nagestreefd wordt.

  Wij zijn onder andere actief in Rotterdam en omstreken. Bijvoorbeeld in Barendrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp