facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Venlo

Effectief en blijvend afrekenen met kaalheid en haaruitval. Verbeterde behandeltechnieken en nieuwe ontwikkelingen maken dat mogelijk. Waar mannen en vrouwen bij beginnend haarverlies geregeld een beroep doen op haargroeimiddelen of het dragen van een tijdelijk haarwerk, is er een toenemende interesse voor een haartransplantatie in Venlo. De mogelijkheden in Venlo en omgeving zijn divers, wat vergelijken interessant maakt.

Waarom is een haartransplantatie in Venlo populair?

Niet alleen nieuwe behandelmethodes en verbeteringen van de bestaande apparatuur dragen bij aan bekendheid van de haartransplantatie. Een groot aantal bekende mensen hebben de voorbije jaren, al dan niet in samenwerking met haarklinieken, gekozen voor de ingreep en zijn daarmee naar buiten getreden. Ingrepen en de ontwikkeling van de resultaten achteraf kunnen eenvoudiger gevolgd worden en als een bekende man of vrouw ook voor een haartransplantatie heeft gekozen, ligt de drempel direct een stuk lager. Haaruitval en kaalheid worden tegenwoordig ook makkelijker en eerder besproken dan voorheen. Dat alles maakt dat mensen sneller op zoek gaan naar een oplossing die natuurlijke resultaten biedt en waarbij een haartransplantatie in Venlo al snel naar voren komt. De positieve berichtgeving omtrent de ingreep en de resultaten van een haarimplantatie heeft tot een zekere groei van het aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken geleid. Naast beginnende haartransplantatie specialisten kunt u zich laten behandelen door ervaren haarchirurgen die jaarlijks een groot aantal ingrepen toepassen. Het grote verschil tussen beginnende behandelaars en degene die ervaren zijn, is dat de beste resultaten worden bereikt door iemand die de techniek in zijn of haar vingers heeft zitten. Dat geldt zeker voor ISHRS geregistreerde haarchirurgen die op regelmatige basis workshops, conferenties en congressen bijwonen over de ontwikkelingen, technieken en het onderwerp in zijn algemeen. Door het toegenomen aantal haarklinieken is het zeker de moeite om de tarieven en mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Bitmap

FUE haartransplantatie in Venlo

Waar vroeger de FUT techniek de norm was bij een haartransplantatie, is dat langzaam maar zeker overgegaan op de FUE methode. De FUT haartransplantatie liet altijd een groot, opvallend litteken achter op de achterzijde van het hoofd. Verbeteringen en ontwikkelingen hebben gezorgd voor de FUE methode, waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied gehaald worden. Snijden en hechten is niet nodig en ook van opvallende littekens is nauwelijks sprake. In vergelijking met de verouderde FUT haartransplantatie verloopt het herstel van een FUE haartransplantatie in Venlo vlot en wordt de techniek bij mannen en vrouwen met succes toegepast. Andere voordelen van een FUE haartransplantatie: • Haarsparende variant. Vrouwen met haaruitval hoeven niet langer het haar te millimeteren voor de ingreep. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie volstaat het scheren van het donorgebied. Haarchirurgen kunnen tijdens een dagbehandeling iets minder haarzakjes transplanteren dan bij een reguliere FUE ingreep. • Vlot herstel. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen is uw huid volledig genezen en is het voor buitenstaanders niet zichtbaar dat u een FUE haarimplantatie heeft laten toepassen. • De haartransplantatie behoort tot de meest veilige cosmetische ingrepen ter wereld. • Haarklinieken geven u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde grafts. • Het haar kan behandeld en verzorgd worden zoals u dat zelf wenst.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Dure of betaalbare haartransplantatie

De voordelen van een haartransplantatie bij haaruitval en kaalheid spreken voor zich. Het is een geschikte behandelmethode om weer van natuurlijke haargroei te genieten. De behandeling heeft ook een keerzijde en dat is de kostprijs. Een haartransplantatie in Venlo kost ruim boven € 5.000, waarbij door Nederlandse haarklinieken gemiddeld niet meer dan 3.000 haarzakjes tijdens een dagbehandeling getransplanteerd worden. Vervolgens blijkt ook nog dat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden en dat het opvoeren van de kosten als aftrekpost op jaarlijkse belastingaangifte evenmin voor de hand ligt. U voelt de teleurstelling op u af komen, want hoe graag u ook iets aan het haarverlies wilt laten doen de prijs lijkt roet in het eten te gooien. Lijkt? Ja lijkt, u heeft immers ook de mogelijkheid om voor een betaalbare haartransplantatie te kiezen. Voor de gewenste ingreep in Venlo kunt u zich laten informeren door de professionele consulenten van GlobalHair. Met een luxueus ingerichte haarkliniek in Istanbul, Turkije, behoort GlobalHair tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in zowel Nederland als Turkije. Twijfels over een behandeling in het buitenland? GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken, begin dit jaar werd de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst genomen en de haarchirurgen die bij de kliniek werkzaam zijn, beschikken allemaal over een ISHRS registratie. Over taalkundige misverstanden hoeft u zich geen zorgen te maken, GlobalHair zorgt ervoor dat u gedurende de behandeling wordt bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent. Bovendien vinden het intakegesprek, de controles en nazorg plaats in Leiden en hoeft u niet meer dan een keer naar Turkije heen en weer te reizen. Waar Nederlandse haarklinieken de tarieven berekenen aan de hand van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, rekent GlobalHair een handig vast all-in tarief waar bovendien 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling, medicatie en VIP transfers bij zijn inbegrepen. De FUE haartransplantatie kost bij GlobalHair € 2.949, en daarbij worden tot 4.500 haarzakjes tijdens een dagbehandeling getransplanteerd.

consult haartransplantatie

Er zitten dus grote prijsverschillen tussen een haarimplantatie in Venlo en Turkije. Zo groot zelfs dat dat het overwegen van een ingreep in het buitenland makkelijker maakt. Jaarlijks gaat een groot aantal mannen en vrouwen van over de hele wereld u voor naar Istanbul waar de ingreep wordt toegepast. Turkije is niet voor niets de nummer 1 haartransplantatie bestemming. Natuurlijk is het mogelijk om de haartransplantatie te combineren met een citytrip of een langere vakantie in Turkije. In overleg met de consulenten wordt een planning gemaakt die naadloos aansluit op uw wensen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een FUE haartransplantatie in Venlo, die in Istanbul wordt toegepast kunt u een afspraak maken voor een consult. Dit kan zowel door het invullen van contactformulier of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Maak dan duidelijke foto’s van de kalende gebieden maar ook het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl

Haartransplantatie in Venlo FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Venlo. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haaruitval, zowel tijdelijke als blijvende vormen, worden met uiteenlopende behandelingen en therapieën behandeld. U heeft daarbij de keuze uit chirurgische en niet-operatieve oplossingen. De veelvoud aan mogelijkheden, maakt dat er ook voor beginnend haarverlies een passende behandeling beschikbaar is.

Ja, vooralsnog wel. Een haartransplantatie biedt een structurele oplossing in de vorm van permanente haargroei bij erfelijke haaruitval.

Indien een haartransplantatie, nog, niet is wat u zoekt dan kunt u andere behandelingen overwegen. Naast lasertherapie, mesotherapie bij haarverlies en het gebruik van een haargroeimiddel is micro haar pigmentatie een uitermate geschikte behandeling. De toepassing is aanmerkelijk voordeliger dan een haartransplantatie en bedekt kale plekken en dunner wordend haar op optische wijze. Micro haar pigmentatie kan ook bij volledige kaalheid en in geval van tijdelijke haaruitval worden toegepast.

Behandelingen tegen haaruitval zijn niet langer taboe. Een haartransplantatie is een geliefde ingreep die mannen en vrouwen van over de hele wereld overwegen als ze met Alopecia androgenetica geconfronteerd worden. Als in eigen land onvoldoende kwaliteit of betaalbare haarklinieken beschikbaar zijn dan wordt tegenwoordig de gang naar het buitenland wat makkelijker gemaakt dan tot voor een aantal jaren geleden.

Turkije is een land dat niet alleen in trek is voor haartransplantaties. Steeds meer andere cosmetische ingrepen worden eveneens in Turkije toegepast. De redenen om juist voor Turkije te kiezen lopen uiteen van de hoogwaardige kwaliteit, vakkundige haarchirurgen en betaalbare tarieven. Feit is dat de resultaten die Turkse haarklinieken bereiken uitstekend zijn en dat de meeste werkzame haartransplantatie specialisten jarenlange ervaring hebben met het toepassen van de haartransplantatie methode.

Ja, u bespaard bij GlobalHair al gauw 50% op de kosten van wat u in Venlo en omgeving zou betalen. Dat maakt het een interessante optie. Om kennis te maken met GlobalHair hoeft u niet naar Istanbul te reizen, dit kan gewoon in de vestiging in Leiden.

Ja, ook dat is mogelijk. GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, een onderdeel van Wallet. Het maximale bedrag dat geleend kan worden is € 5.000. U betaalt het kredietbedrag in handige maandelijkse termijnen af. Mijnbetaalplan.nl hanteert een variabel rentepercentage en versneld aflossen is mogelijk.

Ja, door gebruik te maken van lichaamseigen donormateriaal dat in een natuurlijke groeirichting wordt geplaatst krijgt u een mooie haardos. Eens het haar begint te groeien kunt u het in het gewenste model laten knippen en behandelen naar wens.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.