Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Waarom is een haartransplantatie in Venlo populair?

  Niet alleen nieuwe behandelmethodes en verbeteringen van de bestaande apparatuur dragen bij aan bekendheid van de haartransplantatie. Een groot aantal bekende mensen hebben de voorbije jaren, al dan niet in samenwerking met haarklinieken, gekozen voor de ingreep en zijn daarmee naar buiten getreden. Ingrepen en de ontwikkeling van de resultaten achteraf kunnen eenvoudiger gevolgd worden en als een bekende man of vrouw ook voor een haartransplantatie heeft gekozen, ligt de drempel direct een stuk lager. Haaruitval en kaalheid worden tegenwoordig ook makkelijker en eerder besproken dan voorheen. Dat alles maakt dat mensen sneller op zoek gaan naar een oplossing die natuurlijke resultaten biedt en waarbij een haartransplantatie in Venlo al snel naar voren komt. De positieve berichtgeving omtrent de ingreep en de resultaten van een haarimplantatie heeft tot een zekere groei van het aantal binnen- en buitenlandse haarklinieken geleid. Naast beginnende haartransplantatie specialisten kunt u zich laten behandelen door ervaren haarchirurgen die jaarlijks een groot aantal ingrepen toepassen. Het grote verschil tussen beginnende behandelaars en degene die ervaren zijn, is dat de beste resultaten worden bereikt door iemand die de techniek in zijn of haar vingers heeft zitten. Dat geldt zeker voor ISHRS geregistreerde haarchirurgen die op regelmatige basis workshops, conferenties en congressen bijwonen over de ontwikkelingen, technieken en het onderwerp in zijn algemeen. Door het toegenomen aantal haarklinieken is het zeker de moeite om de tarieven en mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

  FUE haartransplantatie in Venlo

  Waar vroeger de FUT techniek de norm was bij een haartransplantatie, is dat langzaam maar zeker overgegaan op de FUE methode. De FUT haartransplantatie liet altijd een groot, opvallend litteken achter op de achterzijde van het hoofd. Verbeteringen en ontwikkelingen hebben gezorgd voor de FUE methode, waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied gehaald worden. Snijden en hechten is niet nodig en ook van opvallende littekens is nauwelijks sprake. In vergelijking met de verouderde FUT haartransplantatie verloopt het herstel van een FUE haartransplantatie in Venlo vlot en wordt de techniek bij mannen en vrouwen met succes toegepast. Andere voordelen van een FUE haartransplantatie: • Haarsparende variant. Vrouwen met haaruitval hoeven niet langer het haar te millimeteren voor de ingreep. Bij een haarsparende FUE haartransplantatie volstaat het scheren van het donorgebied. Haarchirurgen kunnen tijdens een dagbehandeling iets minder haarzakjes transplanteren dan bij een reguliere FUE ingreep. • Vlot herstel. Na gemiddeld 7 tot 10 dagen is uw huid volledig genezen en is het voor buitenstaanders niet zichtbaar dat u een FUE haarimplantatie heeft laten toepassen. • De haartransplantatie behoort tot de meest veilige cosmetische ingrepen ter wereld. • Haarklinieken geven u levenslange groeigarantie op de getransplanteerde grafts. • Het haar kan behandeld en verzorgd worden zoals u dat zelf wenst.

  Dure of betaalbare haartransplantatie

  De voordelen van een haartransplantatie bij haaruitval en kaalheid spreken voor zich. Het is een geschikte behandelmethode om weer van natuurlijke haargroei te genieten. De behandeling heeft ook een keerzijde en dat is de kostprijs. Een haartransplantatie in Venlo kost ruim boven € 5.000, waarbij door Nederlandse haarklinieken gemiddeld niet meer dan 3.000 haarzakjes tijdens een dagbehandeling getransplanteerd worden. Vervolgens blijkt ook nog dat zorgverzekeraars de kosten niet vergoeden en dat het opvoeren van de kosten als aftrekpost op jaarlijkse belastingaangifte evenmin voor de hand ligt. U voelt de teleurstelling op u af komen, want hoe graag u ook iets aan het haarverlies wilt laten doen de prijs lijkt roet in het eten te gooien. Lijkt? Ja lijkt, u heeft immers ook de mogelijkheid om voor een betaalbare haartransplantatie te kiezen. Voor de gewenste ingreep in Venlo kunt u zich laten informeren door de professionele consulenten van GlobalHair. Met een luxueus ingerichte haarkliniek in Istanbul, Turkije, behoort GlobalHair tot de goedkoopste aanbieders van een FUE haartransplantatie in zowel Nederland als Turkije. Twijfels over een behandeling in het buitenland? GlobalHair beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken, begin dit jaar werd de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018/2019’ in ontvangst genomen en de haarchirurgen die bij de kliniek werkzaam zijn, beschikken allemaal over een ISHRS registratie. Over taalkundige misverstanden hoeft u zich geen zorgen te maken, GlobalHair zorgt ervoor dat u gedurende de behandeling wordt bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent. Bovendien vinden het intakegesprek, de controles en nazorg plaats in Leiden en hoeft u niet meer dan een keer naar Turkije heen en weer te reizen. Waar Nederlandse haarklinieken de tarieven berekenen aan de hand van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt, rekent GlobalHair een handig vast all-in tarief waar bovendien 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling, medicatie en VIP transfers bij zijn inbegrepen. De FUE haartransplantatie kost bij GlobalHair € 2.949, en daarbij worden tot 4.500 haarzakjes tijdens een dagbehandeling getransplanteerd.

  consult haartransplantatie

  Er zitten dus grote prijsverschillen tussen een haarimplantatie in Venlo en Turkije. Zo groot zelfs dat dat het overwegen van een ingreep in het buitenland makkelijker maakt. Jaarlijks gaat een groot aantal mannen en vrouwen van over de hele wereld u voor naar Istanbul waar de ingreep wordt toegepast. Turkije is niet voor niets de nummer 1 haartransplantatie bestemming. Natuurlijk is het mogelijk om de haartransplantatie te combineren met een citytrip of een langere vakantie in Turkije. In overleg met de consulenten wordt een planning gemaakt die naadloos aansluit op uw wensen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden van een FUE haartransplantatie in Venlo, die in Istanbul wordt toegepast kunt u een afspraak maken voor een consult. Wij zijn verder ook actief in Den Bosch, Weert en Roermond. Dit kan zowel door het invullen van contactformulier of door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Gaat uw voorkeur uit naar een fotoconsult? Maak dan duidelijke foto’s van de kalende gebieden maar ook het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp