facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Zutphen

Als u op zoek bent naar een permanente oplossing voor haaruitval of kaalheid, kunt u een haartransplantatie in Zutphen overwegen. Een haartransplantatie kan permanente, natuurlijk ogende resultaten geven. Het is een minimaal invasieve chirurgische ingreep, waarbij gezonde donorharen naar gebieden met dunner wordend haar worden verplaatst. In tegenstelling tot de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw, zijn de resultaten natuurgetrouw en geniet u weer van een vollere haardos en een jeugdige uitstraling.

Verbeterde techniek en geavanceerde apparatuur

Verbeteringen in de techniek en nieuwe apparatuur laten resultaten eruit zien alsof u nooit met haaruitval te maken heeft gehad. Waar de haartransplantatie in Zutphen tot voor een aantal jaren geleden met de FUT techniek werd toegepast, zijn haarchirurgen massaal overgestapt op de FUE methode. Het bekende haartransplantatie litteken behoort daarmee tot het verleden en de herstelperiode is flink ingekort. Ervaren haarchirurgen weten hoe de geoogste grafts in de juiste groeirichting geplaatst worden in de kalende gebieden. Natuurlijke resultaten en levenslange haargroei zijn mooie voordelen van de geavanceerde FUE haartransplantatie techniek. Overigens hangen de resultaten grotendeels af van de haarchirurg die u selecteert. Ongelukkige keuzes komen, helaas, nog steeds voor. Laat u niet zomaar verleiden door een geweldig actietarief en vraag altijd of een behandelend specialist over aantoonbare ervaring beschikt. Ervaren artsen kunnen u haartransplantatie voor en na foto’s laten zien van behandelingen die bij de betreffende haarkliniek hebben plaatsgevonden. Daarnaast kunnen ervaringen en meningen van anderen die u online vindt ook een beter beeld geven van de kennis en kunde van een haarchirurg.

Bitmap

Wanneer laat u een haartransplantatie in Zutphen toepassen?

Hoe mooi en aantrekkelijk het idee van nieuwe haargroei ook is, niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking. Geschikte haartransplantatie kandidaten hebben onder meer nodig: • Voldoende gezond donormateriaal dat getransplanteerd kan worden naar de dunner geworden plaatsen. • Goede gezondheid, waarbij aandacht wordt besteed aan medische ingrepen die u mogelijk eerder heeft doorgemaakt. Mannen en vrouwen komen niet voor de haartransplantatie in Zutphen in aanmerking op het moment dat er sprake is van: • Tijdelijk haarverlies, dat zichzelf na een aantal maanden kan herstellen. Dit haarverlies kan uiteenlopende oorzaken hebben waaronder stress, vitaminegebrek en/of grote gewichtsschommelingen. • Actieve huid- en/of haaraandoeningen. Alopecia areata wordt niet met een haartransplantatie behandeld. • Diabetes, hart- en vaatproblemen en auto-immuunaandoeningen. Bent u niet zeker van uw geschiktheid? Geen nood, dit wordt door een haarchirurg tijdens een intakegesprek met u besproken. Naast het beoordelen van uw geschiktheid, bepaald een haarchirurg ook het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden en worden de resultaten die u kunt verwachten met u besproken.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

FUE haartransplantatie in Zutphen

Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haren uit het donorgebied naar kale, dun geworden gebieden elders op het hoofd. Dit lijkt heel eenvoudig, maar het is een ingreep die met nauwkeurigheid en uiterste precisie dient te worden uitgevoerd. Het oogsten gebeurt met behulp van een holle naald waarmee de haarzakjes stuk voor stuk verwijderd worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw haarkrans, deze haren hebben een andere structuur dan de overige hoofdharen. Door de verfijnde apparatuur beschadigen de haarzakjes niet en blijft ook de huid naast de haarzakjes onbeschadigd. Vervolgens worden de grafts gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Met een minuscule ‘boor’ worden kanaaltjes geboord waar de haarzakjes in geplaatst worden. Na een aantal dagen zijn ze vastgegroeid. Uw hoofdhuid is na afloop rood en licht gezwollen. Het herstel verloopt vlot en er zullen zich korstjes vormen. Als de korstjes genezen, volgt jeuk en juist dan is het belangrijk om van de huid af te blijven. Korstjes die open gekrabd worden, vormen wondjes die kunnen infecteren en dat wilt u te allen tijde vermijden. Na 7 tot 10 dagen is uw huid herstelt van de haartransplantatie. Daarmee heeft u echter nog geen resultaat. Nieuwe haargroei wordt na 3 maanden zichtbaar en het eindresultaat wordt 9 tot 12 maanden later beoordeelt.

Meer informatie haartransplantatie

De mogelijkheden om een haartransplantatie uit te laten voeren zijn uitgebreid. U bent niet langer gebonden aan een haarkliniek in Zutphen en omgeving. Het is tegenwoordig, door het uitblijven van een vergoeding van uw zorgverzekeraar, meer geaccepteerd om naar het buitenland te gaan voor een cosmetische ingreep. Naast lagere tarieven, ligt de kwaliteit hoog en worden uitstekende resultaten behaald. Duizenden mannen en vrouwen zijn u al voorgegaan naar Istanbul, Turkije. GlobalHair biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en nodigt u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek in Leiden. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie in Zutphen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Zutphen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

In Zutphen en omgeving zijn een aantal haarklinieken gevestigd. U kunt persoonlijk kennismaken bij deze aanbieders en zelf ervaren hoe het gevoel bij een behandelaar is. Vergelijk de manier waarop een consult verloopt en hoe de informatie wordt verstrekt. Vraag naar de ervaring die een behandelaar heeft en vraag of u haartransplantatie voor en na foto’s mag zien van ingrepen die in de betreffende haarkliniek zijn toegepast.

Ja, het consult is zowel voor uzelf als voor een specialist van belang. Niet alleen worden uw wensen en verwachtingen besproken er wordt ook gekeken naar het verloop van het haarverlies, de omvang van de transplantatiegebieden en de beschikbaarheid van donormateriaal. Tijdens het consult wordt uitgebreid gesproken over uw actuele gezondheid en medisch verleden.

Neem relevante en actuele informatie die betrekking heeft op uw gezondheid en eventueel het haarverlies mee. In geval van medicijngebruik, neemt u een overzicht mee van de geneesmiddelen die u gebruikt. Maak ook melding van allergieën waar u bekend mee bent. Schrijf de vragen die u heeft op en neem ook dit lijstje mee naar het consult.

Nee, zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden worden plaatselijk verdoofd. Pijn wordt niet ervaren tijdens het oogsten en terug plaatsen van de haarzakjes.

Vooraf wordt bekeken hoeveel grafts bij u getransplanteerd kunnen worden. De arts verdooft het donorgebied, uw haarkrans, en haalt met behulp van een FUE micro motor de haarzakjes een voor een weg. Na het oogsten worden in de transplantatiegebieden kleine kanaaltjes geboord, waar de grafts in geplaatst worden. Afhankelijk van de omvang van de ingreep duurt een behandeldag tussen de 6 en 9 uur.

Nee, de haartransplantatie wordt op poliklinische basis toegepast. Kort na de ingreep kunt u, na toestemming van de specialist, de kliniek verlaten.

De behandelde huid is rood en gezwollen. Beide verschijnselen nemen in de volgende dagen vanzelf af. Korstjes die jeuk kunnen veroorzaken, worden gevormd. Volg het advies van de specialist op en laat de wondjes zoveel mogelijk met rust en blijf van de huid af. Na 7 tot 10 dagen zijn de korstjes verdwenen en is uw huid genezen.

Nee. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden doen, waarbij u extra aandacht besteed aan het vermijden van stress en blootstelling aan het zonlicht. De meeste mensen gaan na 10 dagen weer aan het werk, al hangt dit af van het soort werk dat u verricht. Na 6 weken kunt u weer alles doen zoals voor de haartransplantatie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.