Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Verbeterde techniek en geavanceerde apparatuur

  Verbeteringen in de techniek en nieuwe apparatuur laten resultaten eruit zien alsof u nooit met haaruitval te maken heeft gehad. Waar de haartransplantatie in Zutphen tot voor een aantal jaren geleden met de FUT techniek werd toegepast, zijn haarchirurgen massaal overgestapt op de FUE methode. Het bekende haartransplantatie litteken behoort daarmee tot het verleden en de herstelperiode is flink ingekort. Ervaren haarchirurgen weten hoe de geoogste grafts in de juiste groeirichting geplaatst worden in de kalende gebieden. Natuurlijke resultaten en levenslange haargroei zijn mooie voordelen van de geavanceerde FUE haartransplantatie techniek. Overigens hangen de resultaten grotendeels af van de haarchirurg die u selecteert. Ongelukkige keuzes komen, helaas, nog steeds voor. Laat u niet zomaar verleiden door een geweldig actietarief en vraag altijd of een behandelend specialist over aantoonbare ervaring beschikt. Ervaren artsen kunnen u haartransplantatie voor en na foto’s laten zien van behandelingen die bij de betreffende haarkliniek hebben plaatsgevonden. Daarnaast kunnen ervaringen en meningen van anderen die u online vindt ook een beter beeld geven van de kennis en kunde van een haarchirurg.

  Wanneer laat u een haartransplantatie in Zutphen toepassen?

  Hoe mooi en aantrekkelijk het idee van nieuwe haargroei ook is, niet iedereen komt voor de ingreep in aanmerking. Geschikte haartransplantatie kandidaten hebben onder meer nodig: • Voldoende gezond donormateriaal dat getransplanteerd kan worden naar de dunner geworden plaatsen. • Goede gezondheid, waarbij aandacht wordt besteed aan medische ingrepen die u mogelijk eerder heeft doorgemaakt. Mannen en vrouwen komen niet voor de haartransplantatie in Zutphen in aanmerking op het moment dat er sprake is van: • Tijdelijk haarverlies, dat zichzelf na een aantal maanden kan herstellen. Dit haarverlies kan uiteenlopende oorzaken hebben waaronder stress, vitaminegebrek en/of grote gewichtsschommelingen. • Actieve huid- en/of haaraandoeningen. Alopecia areata wordt niet met een haartransplantatie behandeld. • Diabetes, hart- en vaatproblemen en auto-immuunaandoeningen. Bent u niet zeker van uw geschiktheid? Geen nood, dit wordt door een haarchirurg tijdens een intakegesprek met u besproken. Naast het beoordelen van uw geschiktheid, bepaald een haarchirurg ook het aantal haarzakjes dat getransplanteerd kan worden en worden de resultaten die u kunt verwachten met u besproken.

  FUE haartransplantatie in Zutphen

  Een haartransplantatie is het verplaatsen van gezonde haren uit het donorgebied naar kale, dun geworden gebieden elders op het hoofd. Dit lijkt heel eenvoudig, maar het is een ingreep die met nauwkeurigheid en uiterste precisie dient te worden uitgevoerd. Het oogsten gebeurt met behulp van een holle naald waarmee de haarzakjes stuk voor stuk verwijderd worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw haarkrans, deze haren hebben een andere structuur dan de overige hoofdharen. Door de verfijnde apparatuur beschadigen de haarzakjes niet en blijft ook de huid naast de haarzakjes onbeschadigd. Vervolgens worden de grafts gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Met een minuscule ‘boor’ worden kanaaltjes geboord waar de haarzakjes in geplaatst worden. Na een aantal dagen zijn ze vastgegroeid. Uw hoofdhuid is na afloop rood en licht gezwollen. Het herstel verloopt vlot en er zullen zich korstjes vormen. Als de korstjes genezen, volgt jeuk en juist dan is het belangrijk om van de huid af te blijven. Korstjes die open gekrabd worden, vormen wondjes die kunnen infecteren en dat wilt u te allen tijde vermijden. Na 7 tot 10 dagen is uw huid herstelt van de haartransplantatie. Daarmee heeft u echter nog geen resultaat. Nieuwe haargroei wordt na 3 maanden zichtbaar en het eindresultaat wordt 9 tot 12 maanden later beoordeelt.

  Meer informatie haartransplantatie

  De mogelijkheden om een haartransplantatie uit te laten voeren zijn uitgebreid. U bent niet langer gebonden aan een haarkliniek in Zutphen en omgeving. Het is tegenwoordig, door het uitblijven van een vergoeding van uw zorgverzekeraar, meer geaccepteerd om naar het buitenland te gaan voor een cosmetische ingreep. Naast lagere tarieven, ligt de kwaliteit hoog en worden uitstekende resultaten behaald. Duizenden mannen en vrouwen zijn u al voorgegaan naar Istanbul, Turkije. GlobalHair biedt een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding en nodigt u graag uit voor een vrijblijvend intakegesprek in Leiden. Meer weten? Vul het contactformulier in of bel met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak. Wij zijn ook actief in Utrecht, Apeldoorn en Noordoostpolder.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan