Haartransplantatie Apeldoorn

Onzekerheid als gevolg van haaruitval kan uw dagelijks leven ingewikkeld maken. Ziet iedereen mijn kalende kruin? Valt mijn dunner wordende haardos op? Wat denken anderen van mijn haar? Een veranderend uiterlijk door haarverlies is niet makkelijk, maar het is niet iets waar u onnodig mee rond moet blijven lopen. Uw zelfvertrouwen krijgt u terug door een FUE haartransplantatie in Apeldoorn of omgeving. Het aanbod richt zich op mannen en vrouwen die op efficiënte wijze een blijvende oplossing zoeken bij erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica.

Zelfverzekerd door haartransplantatie in Apeldoorn

Haarklinieken en haartransplantatie specialisten adviseren mannen en vrouwen die sinds kort, of al wat langer met haaruitval te maken hebben. Alopecia androgenetica, veroorzaakt door dihydrotestosteron, heeft een vernietigend effect op uw eens zo gezonde haarzakjes. Waar het haarverlies in eerste instantie niet echt opvalt, krijgt u op een gegeven moment opmerkingen over een kalende kruin en een opvallend uitgedunde haardos. Een huisarts of dermatoloog kunnen aan de hand van uw verhaal en achtergrond meestal vrij vlot vaststellen dat u te maken heeft met erfelijke kaalheid. Bij de pakken neerzitten is niet nodig. U kent de oorzaak en kunt, al dan niet in samenspraak met uw huisarts, op zoek gaan naar de geschikte oplossing. Bevindt het haarverlies zich in de beginfase dan heeft u vaak nog de keuze uit diverse behandelmogelijkheden: • Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen • Lasertherapie • Meso therapie • Haarwerk of pruik • Micro haar pigmentatie • FUT- of FUE haartransplantatie Niet iedereen denkt gelijk aan een FUE haartransplantatie in Apeldoorn, vaak wordt gestart met een andere behandeling. In een latere fase of als u toe bent aan een haartransplantatie kan de behandeling alsnog overwogen worden. Feit is wel dat u met of dankzij een haarimplantatie weer geniet van natuurlijke haargroei en een toegenomen gevoel van zelfvertrouwen.

Voorbeelden haartransplantatie in Apeldoorn

Overweegt u een haartransplantatie en bent u benieuwd welke resultaten worden bereikt? Online vindt u tal van haartransplantatie voor en na foto’s. Kijkt u goed, dan ziet u dat haarklinieken geregeld dezelfde beelden gebruiken. Pas tijdens een intakegesprek bij een haartransplantatie specialist krijgt u meerdere resultaten te zien van ingrepen die bij de haarkliniek zijn uitgevoerd. Beeldmateriaal is privégevoelig en niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar haartransplantatie voor en na foto’s te gebruiken voor publicaties. Toch is het zien van voorbeelden van haarimplantaties goed voor uw beeldvorming. Veel mensen hebben nog altijd verkeerde, lees te hoge, verwachtingen van een haartransplantatie in Apeldoorn. De ingreep vult kale plekken op en geeft uw dun geworden haardos meer volume, maar het is onrealistisch om een jeugdige, volle haardos te verwachten. Niet voor niets worden uw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken tijdens een intakegesprek. Indien nodig zal een haartransplantatie specialist uw verwachtingen trachten bij te stellen, naar een meer realistisch beeld. Een enkele keer kan een ervaren specialist u een andere behandeling adviseren. Als uw verwachtingen te hoog zijn en het donormateriaal ontoereikend, kan dit het geval zijn.

Veilige haartransplantatie, ervaren specialisten

Een haartransplantatie in Apeldoorn is een investering in uw eigen welzijn. De kosten kunnen fors oplopen en het is wel de bedoeling dat u tevreden bent met de resultaten die bereikt worden. Goede resultaten worden bereikt door ervaren haartransplantatie specialisten, die weten hoe ze in uw specifieke situatie aan uw wens kunnen voldoen. Vergelijk daarom meerdere haarklinieken en behandelend artsen met elkaar. U zult zien dat uw gevoelens van veiligheid en vertrouwen verschillen net zoals reviews van anderen dat doen. Zijn reviews dan echt objectief en betrouwbaar? De meeste zichzelf respecterende haarklinieken publiceren ervaringen, waarderingen en reviews van mannen en vrouwen die daadwerkelijk een haartransplantatie hebben laten toepassen. Om zeker te zijn van uw keuze luidt het advies om meerdere intakegesprekken aan den lijve te ondervinden. Wat kunt u verwachten van zo’n consult? Een intakegesprek is een onderdeel van het haartransplantatie proces. De behandelend specialist licht de ingreep uitgebreid toe, waarbij eveneens ruime aandacht wordt besteed aan mogelijke bijwerkingen en complicaties. Een haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep, met een kans op algemene operatieve bijwerkingen. Allergische reacties, slechte wondgenezing, infecties en littekentjes behoren hier toe. Om de kans op complicaties te beperken geeft de arts u tegelijk tips en adviezen mee die u in de weken voor en na de haarimplantatie op kunt volgen. De meeste mannen en vrouwen herstellen vlot en zonder enige complicatie van de ingreep. Wist u trouwens dat u door het opvolgen van de tips ook een positieve invloed heeft op het eindresultaat?

Blijvende groeigarantie

Een ander iets wat u niet direct na een haartransplantatie mag verwachten zijn zichtbare verbeteringen of resultaten. Na de ingreep zal het haargroeiproces zich, net zoals de behandelde hoofdhuid, herstellen. Hier gaat enige tijd overheen, waarbij het niet ongebruikelijk is dat de getransplanteerde haren na drie tot vier weken uitvallen. Niet eerder dan drie tot vier maanden na de haarimplantatie wordt haargroei zichtbaar. Een haar groeit gemiddeld 1 cm per maand. Het duurt dus wel even voordat u kunt spreken van een definitief eindresultaat. Haarchirurgen gaan uit van 9 tot 12 maanden om de volledige procedure te doorlopen. De succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren, al kan het haar op den duur van nature wat dunner worden. Een haartransplantatie is voor de meeste mensen een eenmalige ingreep waar u lange tijd plezier van heeft.

Meer informatie FUE haartransplantatie

Komt u in aanmerking voor de gewenste ingreep? Welke haartransplantatie methode past bij u? Heeft u vragen over de ingreep of de herstelperiode? Maak dan een afspraak voor een informatief en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het consult heeft u tijd om vragen te stellen, voorbeelden te bekijken en kennis te maken met een haarkliniek en de behandelend specialisten. In Apeldoorn en omgeving kunt u bij plaatselijke haarklinieken terecht. Wij zijn verder actief in Utrecht, Zwolle, Noordoostpolder en Zutphen. Of u kunt ook, ter vergelijking, een afspraak maken voor een consult bij GlobalHair in Leiden. De ervaren consulenten verwelkomen u graag en geven u vrijblijvende informatie over een ingreep in de moderne, luxe haarkliniek in Istanbul. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Dit is een persoonlijke mening. Zo kan iemand deze verhouding niet zien, terwijl u vindt dat u onder andere meer zelfvertrouwen heeft dankzij de nieuwe haargroei. Niet iedereen stoort zich aan dunner wordend haar en niet iedereen is toe aan een ingrijpende behandelmethode. Om te kunnen bepalen of de ingreep in uw geval de kostprijs waard is, kunt u zich verdiepen in de haartransplantatie procedure en de beschikbare mogelijkheden.

Haaruitval kan op diverse manieren behandeld worden. Voor welk alternatief u ook kiest, het is goed om vooraf te weten dat de resultaten die bereikt worden tijdelijk van aard zullen zijn. Met name bij beginnend haarverlies wordt geregeld gebruik gemaakt van haargroeimiddelen als Finasteride en Minoxidil. Andere interessante behandelmogelijkheden zijn mesotherapie bij haaruitval en lasertherapie. Een enkele keer geeft iemand de voorkeur aan een haarwerk of pruik.

De haartransplantatie is een chirurgische ingreep met permanent nieuwe haargroei. Andere behandelmethodes zijn niet chirurgisch en bieden slechts tijdelijke resultaten. Het is moeilijk om een haarimplantatie met een alternatieve behandeling te vergelijken. De verschillen tussen de diverse methodes zijn te groot, en daarin vindt ook het prijsverschil zijn oorsprong.

Voor een betaalbare haartransplantatie maakt u een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Onze vestiging is vanuit Apeldoorn goed bereikbaar, en tijdens een persoonlijk consult wordt de haartransplantatie uitvoerig toegelicht.

De haarzakjes die getransplanteerd worden, groeien binnen een aantal dagen vast in de transplantatie plaatsen. Na een aantal weken valt het getransplanteerde haar uit, waarna na drie tot vier maanden nieuwe haargroei zichtbaar wordt. De resultaten zijn permanent, maar niet direct zichtbaar. Een succesvolle haartransplantatie vraagt veel geduld.

De meeste haartransplantaties bevatten een enkele behandeldag. In zeer complexe situaties kan een haarchirurg voorstellen om de ingreep over twee dagen verdelen. Wilt u na een eerste haartransplantatie uw haardos verder laten verdichten dan is een aparte, tweede ingreep noodzakelijk. Voor veel mannen en vrouwen blijft het bij een eenmalige ingreep en geniet u uw leven lang van een verzorgde haardos.De meeste haartransplantaties bevatten een enkele behandeldag. In zeer complexe situaties kan een haarchirurg voorstellen om de ingreep over twee dagen verdelen. Wilt u na een eerste haartransplantatie uw haardos verder laten verdichten dan is een aparte, tweede ingreep noodzakelijk. Voor veel mannen en vrouwen blijft het bij een eenmalige ingreep en geniet u uw leven lang van een verzorgde haardos.

Iedere haartransplantatie is een op zichzelf staande ingreep. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, kan een tweede haarimplantatie iets goedkoper uitvallen.

Grote of echte mislukkingen komen uiterst zelden voor. Zijn uw wensen of verwachtingen te hoog gespannen dan is er eerder sprake van een teleurstelling. Om dit te voorkomen vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarin een arts duidelijk aangeeft wat in uw situatie verwacht mag worden.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis