Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Zelfverzekerd door haartransplantatie in Apeldoorn

  Haarklinieken en haartransplantatie specialisten adviseren mannen en vrouwen die sinds kort, of al wat langer met haaruitval te maken hebben. Alopecia androgenetica, veroorzaakt door dihydrotestosteron, heeft een vernietigend effect op uw eens zo gezonde haarzakjes. Waar het haarverlies in eerste instantie niet echt opvalt, krijgt u op een gegeven moment opmerkingen over een kalende kruin en een opvallend uitgedunde haardos. Een huisarts of dermatoloog kunnen aan de hand van uw verhaal en achtergrond meestal vrij vlot vaststellen dat u te maken heeft met erfelijke kaalheid. Bij de pakken neerzitten is niet nodig. U kent de oorzaak en kunt, al dan niet in samenspraak met uw huisarts, op zoek gaan naar de geschikte oplossing. Bevindt het haarverlies zich in de beginfase dan heeft u vaak nog de keuze uit diverse behandelmogelijkheden: • Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen • Lasertherapie • Meso therapie • Haarwerk of pruik • Micro haar pigmentatie • FUT- of FUE haartransplantatie Niet iedereen denkt gelijk aan een FUE haartransplantatie in Apeldoorn, vaak wordt gestart met een andere behandeling. In een latere fase of als u toe bent aan een haartransplantatie kan de behandeling alsnog overwogen worden. Feit is wel dat u met of dankzij een haarimplantatie weer geniet van natuurlijke haargroei en een toegenomen gevoel van zelfvertrouwen.

  Voorbeelden haartransplantatie in Apeldoorn

  Overweegt u een haartransplantatie en bent u benieuwd welke resultaten worden bereikt? Online vindt u tal van haartransplantatie voor en na foto’s. Kijkt u goed, dan ziet u dat haarklinieken geregeld dezelfde beelden gebruiken. Pas tijdens een intakegesprek bij een haartransplantatie specialist krijgt u meerdere resultaten te zien van ingrepen die bij de haarkliniek zijn uitgevoerd. Beeldmateriaal is privégevoelig en niet iedereen geeft toestemming om zijn of haar haartransplantatie voor en na foto’s te gebruiken voor publicaties. Toch is het zien van voorbeelden van haarimplantaties goed voor uw beeldvorming. Veel mensen hebben nog altijd verkeerde, lees te hoge, verwachtingen van een haartransplantatie in Apeldoorn. De ingreep vult kale plekken op en geeft uw dun geworden haardos meer volume, maar het is onrealistisch om een jeugdige, volle haardos te verwachten. Niet voor niets worden uw wensen en verwachtingen uitgebreid besproken tijdens een intakegesprek. Indien nodig zal een haartransplantatie specialist uw verwachtingen trachten bij te stellen, naar een meer realistisch beeld. Een enkele keer kan een ervaren specialist u een andere behandeling adviseren. Als uw verwachtingen te hoog zijn en het donormateriaal ontoereikend, kan dit het geval zijn.

  Veilige haartransplantatie, ervaren specialisten

  Een haartransplantatie in Apeldoorn is een investering in uw eigen welzijn. De kosten kunnen fors oplopen en het is wel de bedoeling dat u tevreden bent met de resultaten die bereikt worden. Goede resultaten worden bereikt door ervaren haartransplantatie specialisten, die weten hoe ze in uw specifieke situatie aan uw wens kunnen voldoen. Vergelijk daarom meerdere haarklinieken en behandelend artsen met elkaar. U zult zien dat uw gevoelens van veiligheid en vertrouwen verschillen net zoals reviews van anderen dat doen. Zijn reviews dan echt objectief en betrouwbaar? De meeste zichzelf respecterende haarklinieken publiceren ervaringen, waarderingen en reviews van mannen en vrouwen die daadwerkelijk een haartransplantatie hebben laten toepassen. Om zeker te zijn van uw keuze luidt het advies om meerdere intakegesprekken aan den lijve te ondervinden. Wat kunt u verwachten van zo’n consult? Een intakegesprek is een onderdeel van het haartransplantatie proces. De behandelend specialist licht de ingreep uitgebreid toe, waarbij eveneens ruime aandacht wordt besteed aan mogelijke bijwerkingen en complicaties. Een haartransplantatie is een veilige chirurgische ingreep, met een kans op algemene operatieve bijwerkingen. Allergische reacties, slechte wondgenezing, infecties en littekentjes behoren hier toe. Om de kans op complicaties te beperken geeft de arts u tegelijk tips en adviezen mee die u in de weken voor en na de haarimplantatie op kunt volgen. De meeste mannen en vrouwen herstellen vlot en zonder enige complicatie van de ingreep. Wist u trouwens dat u door het opvolgen van de tips ook een positieve invloed heeft op het eindresultaat?

  Blijvende groeigarantie

  Een ander iets wat u niet direct na een haartransplantatie mag verwachten zijn zichtbare verbeteringen of resultaten. Na de ingreep zal het haargroeiproces zich, net zoals de behandelde hoofdhuid, herstellen. Hier gaat enige tijd overheen, waarbij het niet ongebruikelijk is dat de getransplanteerde haren na drie tot vier weken uitvallen. Niet eerder dan drie tot vier maanden na de haarimplantatie wordt haargroei zichtbaar. Een haar groeit gemiddeld 1 cm per maand. Het duurt dus wel even voordat u kunt spreken van een definitief eindresultaat. Haarchirurgen gaan uit van 9 tot 12 maanden om de volledige procedure te doorlopen. De succesvol getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang haren produceren, al kan het haar op den duur van nature wat dunner worden. Een haartransplantatie is voor de meeste mensen een eenmalige ingreep waar u lange tijd plezier van heeft.

  Meer informatie FUE haartransplantatie

  Komt u in aanmerking voor de gewenste ingreep? Welke haartransplantatie methode past bij u? Heeft u vragen over de ingreep of de herstelperiode? Maak dan een afspraak voor een informatief en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het consult heeft u tijd om vragen te stellen, voorbeelden te bekijken en kennis te maken met een haarkliniek en de behandelend specialisten. In Apeldoorn en omgeving kunt u bij plaatselijke haarklinieken terecht. Wij zijn verder actief in Utrecht, Zwolle, Noordoostpolder en Zutphen. Of u kunt ook, ter vergelijking, een afspraak maken voor een consult bij GlobalHair in Leiden. De ervaren consulenten verwelkomen u graag en geven u vrijblijvende informatie over een ingreep in de moderne, luxe haarkliniek in Istanbul. Meer weten of direct een afspraak maken voor een consult? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp