facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Zwolle

Zoekt u naar een geschikte of de beste oplossing tegen haaruitval? Wordt uw haardos steeds dunner en is van nieuwe haargroei geen sprake? Wellicht dat een haartransplantatie in Zwolle ook voor u een definitieve oplossing bij haarverlies is. Na een succesvolle ingreep kunt u weer onbezorgd uzelf zijn en met zelfvertrouwen in de spiegel kijken.

Nieuwe haargroei door haartransplantatie in Zwolle

Waar andere behandelingen tegen haaruitval tijdelijke resultaten bieden, is het resultaat van een haarimplantatie permanent. In tegenstelling tot een haargroeimiddel dat u dagelijks dient te blijven gebruiken is de haartransplantatie in Zwolle een eenmalige ingreep. Het principe van een haarimplantatie is vrij ‘eenvoudig’. Haartransplantatie specialisten maken gebruik van uw eigen haar dat afkomstig is van uw achterhoofd, het zogenaamde donorgebied. De haarzakjes worden hieruit geoogst en verplaatst naar kale plekken of dun geworden gebieden elders op uw hoofd. Het duurt een aantal dagen voordat de haarzakjes op deze transplantatiegebieden zijn vastgegroeid. Bijzonder is dat de unieke eigenschappen van de getransplanteerde grafts behouden blijft en ze dus ook op de vroegere kale plekken in staat zijn nieuwe haren te blijven produceren. De resultaten die geboekt worden zijn sterk afhankelijk van zowel de hoeveelheid grafts als de kwaliteit van de individuele haarzakjes. Mede daarom wordt elk geoogst haarzakje op kwaliteit gecontroleerd alvorens het te plaatsen in de kalende gebieden. Bestaande technieken zijn de voorbije jaren verbeterd en nieuwe ontwikkelingen hebben innovatieve behandelmethodes geïntroduceerd. Het principe van de haartransplantatie is echter onveranderd gebleven. De moderne ontwikkelingen hebben de behandeling voor een bredere doelgroep toegankelijk gemaakt, waardoor ook vrouwen regelmatig voor de ingreep kiezen.

Bitmap

Oogsten en transplanteren donormateriaal

De haartransplantatie is gebaseerd op het oogsten en plaatsen van donormateriaal. In vrijwel alle situaties wordt hiervoor materiaal gebruikt dat afkomstig is uit uw haarkrans. Een enkele keer kan eventueel ook ander lichaamshaar getransplanteerd worden. Vroeger werd een FUT haartransplantatie als standaard gebruikt en sneed de behandeld arts een reepje van de hoofdhuid weg. Logischerwijze liet deze behandeltechniek een vrij opvallend litteken achter. De FUT techniek verdwijnt de laatste jaren steeds verder op de achtergrond en heeft plaatsgemaakt voor de FUE methode. Deze techniek stelt een specialist in staat om haarzakjes individueel, dus een voor een, uit het donorgebied te oogsten. Dit gebeurt met een holle naald en/of een FUE micro motor. Littekens zijn later niet zichtbaar. Na het oogsten worden de haarzakjes stuksgewijs teruggeplaatst in de transplantatiegebieden. Om dit mogelijk te maken worden kleine gaatjes geboord, waar de haarzakjes in geplaatst worden. Uw hoofdhuid is na afloop van de haartransplantatie in Zwolle rood en licht gezwollen. Het is een chirurgische ingreep met een zeer kleine kans op bijwerkingen. Vooraf brengt een specialist u volledig op de hoogte van hetgeen u kunt verwachten en hoe de herstelperiode voor de meesten verloopt. Doe het rustig aan, slaap de eerste nachten met een extra kussen en pas op dat u uw hoofd niet stoot of onnodig aan druk blootstelt. Het herstel van een FUE haartransplantatie verloopt vrij vlot en na 7 tot 10 dagen is uw hoofdhuid volledig herstelt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Resultaten haartransplantatie in Zwolle

Nieuwe haargroei, een trendy kapsel of een leuke snit die bij uw uitstraling past. Het zijn wensen die mannen en vrouwen hebben voorafgaand aan een haartransplantatie. Deze wensen en verwachtingen worden geleidelijk aan om gezet in zichtbare resultaten. Verwacht echter niet dat u binnen een paar dagen na de haarimplantatie in Zwolle een prachtige haardos heeft, want dat is zeker niet het geval. Ondanks een gedegen voorbereiding zijn veel mensen geschokt als de getransplanteerde haren na de haartransplantatie uitvallen. Dit is realiteit en een normaal verschijnsel als gevolg van het transplanteren van de haarzakjes. U heeft behoorlijk wat geduld nodig en dat is niet altijd even makkelijk, zeker niet als u hoge verwachtingen heeft. Na drie tot vier maanden zien de meeste mannen en vrouwen, die een haartransplantatie hebben ondergaan, nieuwe haargroei ontstaan. De haargroei zet zich door en de nieuwe haren kunnen op de gewenste manier verzorgt en gestyled worden. Een haartransplantatie specialist bekijkt met u het definitieve resultaat 9 tot 12 maanden nadat de ingreep heeft plaatsgevonden.

Haarkliniek in Zwolle

Voelt u wel wat voor een haartransplantatie en bent u woonachtig in de omgeving van Zwolle? Dan kunt u in uw eigen woonomgeving op zoek gaan naar een geschikte haarkliniek. Dit is een van de moeilijkste onderdelen van de behandelprocedure, want hoe kiest u een haartransplantatie specialist die bij u past? Online zijn diverse actieve vergelijkingssites waar u cosmetische behandelingen en aanbieders daarvan met elkaar kunt vergelijken. Deze sites zijn voornamelijk gebaseerd op ingestuurde meningen en waarderingen. Hoe objectief dat is, is aan u om te bekijken. Bepaal uw keuze niet op de mening van anderen, maar ga af op uw eigen intuïtie. Dit is makkelijker dan u denkt, zeker als u al een bepaalde voorkeur voor een haarkliniek heeft. Wat u doet is ter plekke gaan kijken en een afspraak maken voor een consult bij een behandelend specialist of arts. Een eerste indruk is belangrijker dan dat veel mensen denken. Heeft u bij binnenkomst al een onaangenaam gevoel en verloopt het gesprek ook niet vlot? Dan ontbreekt de basis van vertrouwen die u nodig heeft om ontspannen in een behandelstoel plaats te nemen. Kijk rustig verder en ga kennismaken met een andere specialist.

Tarieven haartransplantatie in Zwolle

De keuze voor een behandelaar of haarkliniek wordt vaak bepaald door de kostprijs van de behandeling. Zwolse haarklinieken zijn net als andere Nederlandse aanbieders niet goedkoop en soms zelfs ronduit onbetaalbaar. U moet bovendien rekening houden met het feit dat u de haartransplantatie wel altijd volledig zelf dient te betalen en dat vergoeding door uw zorgverzekeraar uitblijft. Het kan op dat moment interessant zijn om een ingreep in Nederland te vergelijken met betaalbare en kwalitatief hoogwaardige haartransplantaties in Turkije. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u terecht kunt voor meer, vrijblijvende informatie over een FUE haartransplantatie in Istanbul. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Zwolle FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Zwolle. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron, DHT. U hoeft al lang niet meer lijdzaam toe te kijken hoe uw haardos dunner wordt en kalende plekken de overhand nemen. Behandeling is op zowel op chirurgische als niet-chirurgische wijze mogelijk. Vaak is het eerste aanspreekpunt bij haarverlies uw huisarts. Deze kan advies geven over beschikbare behandelmethodes. Bovendien kan een huisarts u doorverwijzen naar een gespecialiseerde haarkliniek waar uiteenlopende behandelingen tegen haaruitval worden aangeboden.

In Zwolle en de directe omgeving bevinden zich diverse haartransplantatie specialisten. Online vindt u reviews en klantervaringen. Hoewel het aantrekkelijk is om alleen positieve berichtgeving te lezen, kunt u zeker ook uw voordeel doen met negatieve ervaringen.

Het aanbod is breed en dat maakt vergelijken interessant. Lees reviews, klantervaringen en eventueel persoonlijke blogs waarin ook beeldmateriaal wordt getoond. Persoonlijk kennismaken met de haarkliniek(en) van uw voorkeur geeft vorming aan uw eigen gevoel van vertrouwen. Vraag naar aantoonbare ervaring van de arts en vraag of u voor en na foto’s mag zien van haartransplantaties die de arts heeft uitgevoerd. Vergelijk de manier waarop de diverse intakegesprekken verlopen.

Dat hangt van meerdere omstandigheden af. De mate van haaruitval is een belangrijke factor, dit evenals het beschikbare donormateriaal. De getransplanteerde haarzakjes zullen nieuwe haren produceren en doen dit uw leven lang. Het haar kan verzorgd, geknipt en gestyled worden zoals u dat zelf graag wilt. Het volume van uw haardos zal echter nooit zo dik of vol zijn als voor het haarverlies.

Dat een haartransplantatie in Nederland, niet alleen in Zwolle, duur is, is een van de grootste nadelen van deze populaire cosmetische behandeling. Ondanks de permanent nieuwe haargroei die gerealiseerd wordt, blijft vergoeding van zorgverzekeraars uit.

Stunten met laag geprijsde cosmetische ingrepen in de vorm van de bekende groepskortingen. Het is mogelijk, maar vaak valt de uiteindelijke prijs alsnog een stuk duurder uit. Een haartransplantatie is een persoonlijke ingreep, waarbij verschillende aantallen haarzakjes worden getransplanteerd. Actie tarieven zijn in de regel gebaseerd op een kleine hoeveelheid grafts die worden behandeld. Laat u vooraf goed voorlichten over de voorwaarden en de exacte inhoud van de kortingsmogelijkheid. Dit voorkomt teleurstellingen.

In plaats van op zoek te gaan naar een kortingsmogelijkheid, kunt u zich oriënteren op een kwaliteitsvolle, hoogwaardige haartransplantatie bij GlobalHair in Istanbul. Met tarieven die ruim 50% lager liggen dan in Zwolle en omgeving, bespaart u behoorlijk op de kostprijs. Nederlandstalige begeleiding is gedurende de haartransplantatie procedure aanwezig en zowel het intakegesprek als de controles en nazorg vinden plaats in de Nederlandse vestiging van GlobalHair in leiden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.