Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Perfecte baard, maar met kale plekken

  In het streven naar de perfecte baard, hebben veel mannen een teleurstelling in de vorm van kale plekken of uitblijvende haargroei te verwerken. De kale plekken kunnen verschillende oorzaken hebben. Erfelijkheid is de grootste boosdoener voor dun baardhaar. Van nature krijgt iedereen een andere hoeveelheid haar toegewezen. Daarnaast hebben jonge mannen, tussen 25 en 30 jaar oud, nog niet de hormonale piek bereikt. Schaarse baardhaargroei kan ook een gevolg zijn van stofwisselingsproblemen, maar ook tekorten aan vitamines, mineralen en aminozuren kunnen de baardgroei veranderen. Externe factoren zoals stress, slaapgebrek, roken en medicijngebruik laten eveneens hun sporen na op de baardgroei.

  Groei van baardhaar versterken

  Een van de meest duurzame en krachtige oplossingen voor moeizame baardgroei is een baardtransplantatie. Een baardhaartransplantatie kan uitkomst bieden bij mannen bij wie de haargroei niet voldoende is ontwikkeld of bij wie kale plekken heeft waardoor de baard er onnatuurlijk uitziet. Een baardtransplantatie wordt poliklinisch, onder plaatselijke verdoving uitgevoerd. De ingreep duurt, afhankelijk van de omvang, 3 tot 6 uur en wordt toegepast met lichaamseigen donormateriaal dat voornamelijk uit de haarkrans afkomstig is. De baardtransplantatie is een operatieve ingreep die duur is. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten sporadisch en het gebeurt regelmatig dat iemand een alternatieve behandeling kiest, omdat daarmee kosten beperkt blijven. Naast het gebruik van een haargroeimiddel kunt u ook een mesotherapie behandeling overwegen. Mesotherapie baard is een techniek die minimaal intensief is en die een zeer vlot herstel kent. Downtime is er niet.

  Voor- en nadeel mesotherapie baard

  Mesotherapie wordt door een ervaren specialist of huidtherapeut toegepast met een innovatieve mesogun. Aan dit apparaat zijn korte, fijne naalden bevestigd die oppervlakkig de huid binnendringen. De injectievloeistof, die wordt ingespoten bestaat uit een combinatie van vitamines, mineralen, plantenextracten, antioxidanten en aminozuren. De behandelsessie verloopt snel en duurt 10 tot 30 minuten. In een hoog tempo worden de injecties in de baardstreek gegeven. Door de snelheid voelt u nauwelijks iets van het injecteren. Na afloop van de sessie kunt u uw normale werkzaamheden hervatten. Het is nauwelijks zichtbaar dat u een behandeling heeft laten toepassen. Als gevolg van mesotherapie kunnen lichte zwellingen en kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit is tijdelijk. Napijn doet zich nauwelijks voor. Het effect is niet direct zichtbaar. Mesotherapie wordt meestal in kuurvorm geadviseerd en toegepast. Afhankelijk van het behandelgebied en de bestaande haargroei zijn 6 tot 10 behandelsessies nodig voor een natuurlijk resultaat.

  Betaalbaar alternatief haartransplantatie

  In vergelijking met een chirurgische ingreep zoals de baardtransplantatie is mesotherapie een betaalbare behandeltechniek. Losse behandelsessies worden vanaf € 150 aangeboden en een behandeltraject in kuurvorm wordt vanaf € 700 uitgevoerd. De verschillen per kliniek zijn behoorlijk groot en goed vergelijken kan een financieel voordeel opleveren. Vergelijkt u meerdere behandelaars met elkaar? Besteed aandacht aan diverse punten:

  • Hoeveel behandelsessies zijn inbegrepen?
  • Waar bestaan de werkzame bestanddelen uit?
  • Welke ervaring heeft een behandelaar?
  • Hoe is de reputatie van een kliniek of salon?
  • Hoe is de bereikbaarheid van een behandelaar?
  • Kan de behandeling eventueel in termijnen betaald worden?

  Terugkerende behandelkosten

  In tegenstelling tot een haartransplantatie, zijn de resultaten van een mesotherapie behandeling niet permanent. Om het bereikte effect en een volle baardgroei te behouden, zijn regelmatige nabehandelingen nodig. De frequentie waarin deze vervolgbehandelingen geadviseerd worden, verschilt per persoon. Veel hangt af van uw persoonlijke herstelvermogen en de stimulerende werking van de actieve ingrediënten. Gemiddeld worden jaarlijks 2 nabehandelingen voorgesteld. In dat opzicht kunnen de kosten, over de jaren heen bij elkaar opgeteld, behoorlijk oplopen. Dit is een punt dat u ter overweging mee kunt nemen bij het kiezen van een geschikte behandeling voor een optimale baardgroei.

  Werking mesotherapie baard

  De werking van mesotherapie hangt af van de combinatie van ingrediënten die in de baardstreek worden geïnjecteerd. Deze stoffen worden op uw behoefte af- en samengesteld. Geen mesotherapie behandeling is hetzelfde. Door de stoffen direct op de gewenste plaatsen te injecteren worden de haarzakjes in het betreffende gebied gevoed en ontstaat een betere doorbloeding. De haargroei wordt gestimuleerd en de werking van het DHT-hormoon wordt geminimaliseerd. Na 4 tot 6 behandelsessies wordt verbetering zichtbaar en kan de haargroei zich verder ontwikkelen. Tijdens het consult wordt het verloop van de behandeling toegelicht. Het is gebruikelijk om de eerste sessies wekelijks toe te passen. Wanneer verbetering zichtbaar wordt, wordt de tijd tussen de behandelsessies langer. Een volledige mesotherapie kuur duurt 4 tot 6 maanden. Naar de werkzaamheid van mesotherapie bij haaruitval is onvoldoende wetenschappelijk onderzoek gedaan om de effecten te kunnen bevestigen. Veel mensen die de behandeling ondergaan geven aan tevreden te zijn met de bereikte resultaten.

  Mesotherapie combineren met baardtransplantatie?

  Lukt het ondanks uw inzet en goede verzorging niet om een volle baard te krijgen? Mesotherapie kan een oplossing betekenen. Eventueel kan mesotherapie met een haartransplantatie gecombineerd worden. Eerst wordt de baardtransplantatie gedaan en na een aantal weken tot maanden kan gestart worden met het mesotherapie traject. De consulenten van GlobalHair in Leiden leggen de behandelcombinatie toe tijdens een consult. U kunt voorbeelden zien van eerder toegepaste combinaties en u heeft alle gelegenheid om vragen te stellen over beide technieken. Niet iedereen komt voor de combinatie van beide technieken in aanmerking. Neem beschikbare documentatie over de oorzaak van het haarverlies mee. Uw gezondheid wordt besproken en er worden vragen gesteld over eventuele huid- en haaraandoeningen en het gebruik van medicatie. Op basis van het consult wordt een behandelplan samengesteld en krijgt u antwoord op de vraag over uw geschiktheid. Een afspraak kan telefonisch of via WhatsApp gemaakt worden op 06 3338 8757. U kunt bij GlobalHair zelfs een haarstamcel transplantatie ondergaan!

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1