Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Tricopigmentatie of micro haar pigmentatie

  Wanneer u niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie kan dat in eerste instantie een tegenvaller zijn. De redenen hiervoor lopen uiteen. Wellicht dat het haarverlies al te ver gevorderd is of dat de oorzaak van uw haarverlies niet geschikt is voor haarimplantatie. Ongeschiktheid voor een haartransplantatie betekent niet dat u bij de pakken neer moet gaan zitten. Bekijk de alternatieve mogelijkheden en laat uw haaruitval behandelen. Micro haar pigmentatie geven een natuurlijk resultaat en verdichten uw haardos optisch. De behandeling wordt met semi-permanente pigmenten uitgevoerd. Hiervoor gebruikt een ervaren MHP specialist verfijnde apparatuur met aan de kop bevestigd een fijne, korte naald. Het gekleurde pigment wordt in uw bovenste huidlaag aangebracht en geeft de suggestie van natuurlijke haarstoppels. Resultaten die bereikt worden zijn langdurig. Hoe een behandeling wordt ervaren kunt u lezen in micro haar pigmentatie ervaringen. Even googelen levert interessante informatie op en zowel binnen- als buitenlandse ervaringen. Let bij het lezen van MHP ervaringen vooral op hoe iemand de behandeling heeft ervaren en hoe het resultaat is geworden. Stemt het resultaat overeen met de verwachtingen vooraf? Waar is de behandeling uitgevoerd? Wat heeft de MHP behandeling gekost? Hoeveel behandelsessies hebben tot het behaalde resultaat geleidt? Veel vragen waarop u een antwoord krijgt door het lezen van tricopigmentatie ervaringen. U vindt dit soort ervaringen onder meer bij Haarweb en websites als kliniekervaringen.nl waar uiteenlopende behandelingen tegen haaruitval worden besproken. Meer informatie over haar op hoofd tatoeëren bij vrouwen of tricopigmentatie vrouwen? Lees dan snel verder.

  Voordelen micro haar pigmentatie ervaringen

  Zeker als u nog niet overtuigd bent van een MHP behandeling kan het lezen van ervaringsverhalen u een beter of ander beeld van de techniek geven. Het is dan ook een ideale aanvulling op uw voorbereiding naar aanloop van een behandeling. Ervaringsverhalen van anderen bevatten geregeld foto’s van de resultaten die MHP biedt. In tegenstelling tot MHP klinieken waar u alleen voor en na foto’s ziet, laten ervaringsverhalen ook beelden zien van kort na een behandelsessie. U ziet hoe de hoofdhuid zich herstelt van de ingreep en hoe de pigmenten er uiteindelijk uitzien. Kort na afloop van een behandelsessie is het pigment vaak donkerder dan na een aantal dagen. Een gedeelte van het aangebrachte pigment gaat op natuurlijke wijze verloren en neemt ook in intensiteit af. Hier gaan een aantal dagen overheen. Dit is handig om vooraf te weten. Eens u dan zelf een MHP behandelsessie ondergaat dan weet u beter wat u na afloop kunt verwachten. Vaak helpt het lezen van micro haar pigmentatie ervaringen ook bij het vermijden van zaken en activiteiten die van negatieve invloed zijn op het resultaat. Een ervaren MHP specialist zal u voor de behandelsessie uitgebreid vertellen hoe u in de dagen na de behandeling met uw hoofd en hoofdhuid omgaat. Het vergeten van deze tips is eenvoudig, totdat u leest in de ervaringen van anderen hoe het ‘vergeten’ een negatieve invloed op het resultaat heeft gehad.

  Blijf objectief

  Hoe graag u ook een oplossing zoekt tegen haaruitval, staar uzelf niet blind op ervaringen van anderen. Cosmetische behandelingen zijn een persoonlijk iets en dat is ook zeker op tricopigmentatie van toepassing. Resultaten zijn afhankelijk van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen en de ervaring van de MHP specialist die het pigment aanbrengt. Nederland kent meerdere gespecialiseerde MHP aanbieders, het verdient de aanbeveling om bij een aantal specialisten kennis te maken. Zo kunt u niet alleen naar de mening van een ander kijken, maar kunt u daar uw eigen ervaringen tegenover zetten. Ga op uw eigen gevoel af. Heeft u een vertrouwd gevoel bij een MHP specialist? Zoek dan niet verder. Vaak is een eerste, eigen, indruk de beste.

  consult

  GlobalHair biedt geen micro haar pigmentatie behandelingen aan. Wel kunnen we u alles vertellen over de verschillen tussen tricopigmentatie en een FUE haartransplantatie. Uiteraard kunt u van ons een objectief advies verwachten en bekijken we samen of uw situatie eventueel in aanmerking komt voor een haartransplantatie. U vindt onze vestiging in Leiden. Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl, of bel met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie ervaringen.

  Zoekt u naar micro haar pigmentatie ervaringen? Micro haar pigmentatie is een cosmetische ingreep voor mensen die last hebben van haaruitval. De procedure laat kleine pigmentstippen, die lijken op haarstoppels achter op de hoofdhuid. Het kalende gebied krijgt opvulling en een volledig natuurlijke uitstraling. De gebruikte apparatuur is speciaal ontworpen en ontwikkelt voor behandeling van de hoofdhuid. De techniek is populair en online leest u interessante micro haar pigmentatie ervaringen en reviews.

  Lees micro haar pigmentatie ervaringen en reken af met haarverlies

  Micro haar pigmentatie is een innovatieve oplossing bij haaruitval. De semipermanente pigmenten geven langdurige resultaten, waardoor u snel afrekent met haaruitval als gevolg van:

  • Alopecia androgenetica
  • Alopecia areata
  • Diffuus haarverlies
  • Littekens op de hoofdhuid
  • Dunner wordend haar

  In tegenstelling tot een haartransplantatie en/of het gebruik van haargroeimiddelen is tricopigmentatie geschikt voor de behandeling van verschillende oorzaken van haarverlies. Ook bij vergevorderde haaruitval kunt u naar een MHP-specialist. De methode is interessant voor het, op optische manier, camoufleren van haaruitval en kaalheid.

  Verwachtingen micro haar pigmentatie

  Bij het lezen van ervaringen ziet u dat het een niet-chirurgische techniek is, die het uiterlijk van kortgeschoren haar en/of een optisch vollere haardos geeft. Het is een cosmetische ingreep die niet helpt om het haar terug te laten groeien, maar alleen de effecten van haaruitval verbergt. U kunt tricopigmentatie zien als een combinatie van tatoeagetechnieken en permanente make-up. Tijdens de procedure brengt de specialist een duurzaam, hypoallergeen pigment in de bovenste hoofdhuidlaag waar het uiterlijk van natuurlijke haarstoppels wordt nagebootst.

  Stappenplan haar tattoo

  De werking van een behandeling verloopt volgens een eenvoudig stappenplan:

  • Stap 1: Gratis consult. Bespreek met een MHP-specialist de techniek en zie aan de hand van een virtueel model hoe het resultaat eruit kan zien. De specialist stelt een behandelplan voor en beantwoord uw vragen. Dit consult duurt gemiddeld een uur.
  • Stap 2: Eerste sessie. De specialist tekent de haarlijn af en brengt het pigment voor de eerste keer aan. Deze sessie duurt gemiddeld twee tot zes uur, de duur is afhankelijk van de grootte van de behandeling.
  • Stap 3: Na een tussenpauze van een paar weken, volgt de twee sessie, waarin de specialist nogmaals pigment aanbrengt en de zichtbare resultaten verfijnd. Deze sessie duurt enkele uren.
  • Stap 4: De derde sessie is bij veel mensen een touch-up, terwijl het een enkele keer ook als verfijning toegepast wordt. Na de behandelsessie geeft de MHP-specialist een toelichting op de touch-ups.

  Direct resultaat

  Mensen die eerder micro haar pigmentatie hebben laten toepassen, zien dat er al direct na de eerste sessie zichtbare verbeteringen zijn. De kleur van het pigment is soms wat intens. Dit neemt in de dagen na de sessie gestaag af. Ervaren specialisten stellen de gebruikte kleur zo af dat het pigment naadloos over gaat in de natuurlijke haarstoppels. In de volgende sessies verfijnd de specialist het bereikte resultaat. Door te werken met semipermanente, veilige pigmenten zijn langdurige resultaten mogelijk. Omdat de kleur vervaagd, zijn nabehandelingen helaas voor de meeste mensen een noodzaak. Touch-ups gebeuren doorgaans om de anderhalf tot twee jaar.

  Vervaging van de kleur

  Afhankelijk van de manier waarop u het pigment en de hoofdhuid verzorgt, houdt het resultaat soms langer aan. Kies voor een goede bescherming van de hoofdhuid en stel de huid niet onbeschermd bloot aan het zonlicht. Draag liever een hoofddeksel dat niet te strak om uw hoofd zit. Let bovendien op dat u geen shampoos of conditioners met agressieve, synthetische bestanddelen gebruikt. Onder andere op het forum Haarweb.nl, leest u hoe anderen omgaan met de natuurlijke haargroei na een tricopigmentatie behandeling. Het voordeel van touch-up is dat uw haarlijn altijd in overeenstemming is met de levensfase waarin u zich bevindt. Net zoals een natuurlijke haarlijn verandert met de jaren, doet tricopigmentatie dat ook.

  Positieve en negatieve ervaringen

  U zoekt naar de beste oplossing bij haarverlies. U leest zich in en laat u adviseren door specialisten en artsen die bekend zijn met de verschillende behandeltechnieken. Een stukje belangrijke informatie haalt u uit ervaringsverhalen en reviews van mensen die al eerder een behandeling hebben laten toepassen. Alhoewel u misschien het liefst positieve ervaringen leest, zijn ook negatieve reviews een interessante informatiebron. Wat heeft iemand gedaan om tot een negatieve review te komen? Is het resultaat niet zoals vooraf verwacht? Komt de kleur van het pigment niet overeen? Wijkt de haarlijn teveel af? Lees welke ‘fouten’ een ander heeft gemaakt en voorkom dat u dezelfde fout maakt.

  Binnen- en buitenlandse reviews

  Haaruitvalbehandelingen worden niet alleen in Nederland aangeboden. Het is een probleem dat wereldwijd een onderwerp van gesprek is. Het kan geen kwaad om te lezen hoe buitenlandse specialisten werken en hoe technieken een toelichting krijgen. Micro haar pigmentatie is niet echt een behandeltechniek waarvoor u naar het buitenland gaat. Door de verschillende behandelsessies heeft u al snel te maken met extra reiskosten. Afhankelijk van de locatie is het niet altijd mogelijk om op een en dezelfde dag heen en weer te reizen. Dit maakt het onaantrekkelijk om een haar tattoo in het buitenland te laten doen. GlobalHair heeft behandelkosten tussen € 690 en € 2395. We behoren daarmee tot de goedkoopste aanbieders van tricopigmentatie in Nederland. Onze specialisten staan bekend om de professionaliteit en ervaring.

  Meer weten over tricopigmentatie ervaringen

  Weet u niet wat de beste manier is om haaruitval te verminderen? Is een haartransplantatie te hoog gegrepen? Zoekt u een manier om uw haardos voller te maken? Micro haar pigmentatie is een minimaal-invasieve techniek die direct vanaf de eerste sessie resultaten laat zien. Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten in Barendrecht. Tijdens een gratis consult laten we u zien, wat u van een haar tattoo mag verwachten en hoe de behandelapparatuur eruit ziet. Uw hoofdhuid en haarverlies worden onderzocht en we praten over uw gezondheid, medische achtergrond en medicijngebruik. Deze factoren zijn van invloed op uw geschiktheid voor de behandeling. Als er geen bezwaren zijn, stelt de specialist een behandelplan met prijsofferte samen en heeft u tijd om te beslissen of u verder gaat met de behandeling. Een telefonische afspraak maakt u door contact op te nemen met +31 6 33388757.

  Micro haar pigmentatie ervaringen FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over micro haar pigmentatie ervaringen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp