Vaak wordt voor micro haar pigmentatie gekozen op het moment dat blijkt dat iemand geen geschikte haartransplantatie kandidaat is. Tricopigmentatie is een behandeling tegen haaruitval die door mannen en mannen wordt ondergaan. De resultaten zijn goed en het is een behandeling die veilig en zonder veel bijwerkingen of complicaties verloopt. Beraadt u zichzelf op een behandeling tegen haarverlies of kaalheid? Lees dan ook eens de micro haar pigmentatie ervaringen van anderen.

Micro haar pigmentatie ervaringen.
Micro haar pigmentatie ervaringen.

Tricopigmentatie of micro haar pigmentatie

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een haartransplantatie kan dat in eerste instantie een tegenvaller zijn. De redenen hiervoor lopen uiteen. Wellicht dat het haarverlies al te ver gevorderd is of dat de oorzaak van uw haarverlies niet geschikt is voor haarimplantatie. Ongeschiktheid voor een haartransplantatie betekent niet dat u bij de pakken neer moet gaan zitten. Bekijk de alternatieve mogelijkheden en laat uw haaruitval behandelen. Micro haar pigmentatie geven een natuurlijk resultaat en verdichten uw haardos optisch. De behandeling wordt met semi-permanente pigmenten uitgevoerd. Hiervoor gebruikt een ervaren MHP specialist verfijnde apparatuur met aan de kop bevestigd een fijne, korte naald. Het gekleurde pigment wordt in uw bovenste huidlaag aangebracht en geeft de suggestie van natuurlijke haarstoppels. Resultaten die bereikt worden zijn langdurig. Hoe een behandeling wordt ervaren kunt u lezen in micro haar pigmentatie ervaringen. Even googelen levert interessante informatie op en zowel binnen- als buitenlandse ervaringen. Let bij het lezen van MHP ervaringen vooral op hoe iemand de behandeling heeft ervaren en hoe het resultaat is geworden. Stemt het resultaat overeen met de verwachtingen vooraf? Waar is de behandeling uitgevoerd? Wat heeft de MHP behandeling gekost? Hoeveel behandelsessies hebben tot het behaalde resultaat geleidt? Veel vragen waarop u een antwoord krijgt door het lezen van tricopigmentatie ervaringen. U vindt dit soort ervaringen onder meer bij Haarweb en websites als kliniekervaringen.nl waar uiteenlopende behandelingen tegen haaruitval worden besproken.

Voordelen micro haar pigmentatie ervaringen

Zeker als u nog niet overtuigd bent van een MHP behandeling kan het lezen van ervaringsverhalen u een beter of ander beeld van de techniek geven. Het is dan ook een ideale aanvulling op uw voorbereiding naar aanloop van een behandeling. Ervaringsverhalen van anderen bevatten geregeld foto’s van de resultaten die MHP biedt. In tegenstelling tot MHP klinieken waar u alleen voor en na foto’s ziet, laten ervaringsverhalen ook beelden zien van kort na een behandelsessie. U ziet hoe de hoofdhuid zich herstelt van de ingreep en hoe de pigmenten er uiteindelijk uitzien. Kort na afloop van een behandelsessie is het pigment vaak donkerder dan na een aantal dagen. Een gedeelte van het aangebrachte pigment gaat op natuurlijke wijze verloren en neemt ook in intensiteit af. Hier gaan een aantal dagen overheen. Dit is handig om vooraf te weten. Eens u dan zelf een MHP behandelsessie ondergaat dan weet u beter wat u na afloop kunt verwachten. Vaak helpt het lezen van micro haar pigmentatie ervaringen ook bij het vermijden van zaken en activiteiten die van negatieve invloed zijn op het resultaat. Een ervaren MHP specialist zal u voor de behandelsessie uitgebreid vertellen hoe u in de dagen na de behandeling met uw hoofd en hoofdhuid omgaat. Het vergeten van deze tips is eenvoudig, totdat u leest in de ervaringen van anderen hoe het ‘vergeten’ een negatieve invloed op het resultaat heeft gehad.

Blijf objectief

Hoe graag u ook een oplossing zoekt tegen haaruitval, staar uzelf niet blind op ervaringen van anderen. Cosmetische behandelingen zijn een persoonlijk iets en dat is ook zeker op tricopigmentatie van toepassing. Resultaten zijn afhankelijk van het aantal hoofdzones dat u laat behandelen en de ervaring van de MHP specialist die het pigment aanbrengt. Nederland kent meerdere gespecialiseerde MHP aanbieders, het verdient de aanbeveling om bij een aantal specialisten kennis te maken. Zo kunt u niet alleen naar de mening van een ander kijken, maar kunt u daar uw eigen ervaringen tegenover zetten. Ga op uw eigen gevoel af. Heeft u een vertrouwd gevoel bij een MHP specialist? Zoek dan niet verder. Vaak is een eerste, eigen, indruk de beste.

Gratis consult

GlobalHair biedt geen micro haar pigmentatie behandelingen aan. Wel kunnen we u alles vertellen over de verschillen tussen tricopigmentatie en een FUE haartransplantatie. Uiteraard kunt u van ons een objectief advies verwachten en bekijken we samen of uw situatie eventueel in aanmerking komt voor een haartransplantatie. U vindt onze vestiging in Leiden. Meer weten of direct een vrijblijvende afspraak maken? Vul het contactformulier in, stuur een e-mail naar info@globalhair.nl, of bel met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over micro haar pigmentatie ervaringen.