Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Oorzaken haarverlies bij vrouwen

  Over het algemeen komt blijvend haarverlies bij vrouwen niet zo vaak voor dan bij mannen. Toch kunnen ook vrouwen te maken krijgen met het mannelijke DHT hormoon dat het haargroeiproces verstoort. De manier waarop de haaruitval zich uit is echter anders. Waar mannen diepere inhammen en een kalende kruin zien, hebben vrouwen meer te maken met diffuse of verspreide haaruitval. Uw volledige haardos wordt als gevolg van het DHT hormoon dunner. Daarnaast kunnen ook andere oorzaken aan het haarverlies ten grondslag liggen. Denk hierbij onder meer aan hormonale schommelingen als gevolg van een zwangerschap of het doormaken van de overgang. Langdurige stressvolle periodes zijn eveneens van invloed op uw haargroei. Om zeker te weten wat de oorzaak is van uw haarverlies, is het belangrijk om dit door een arts vast te laten stellen. Blijvend haarverlies kan behandeld worden met een haartransplantatie in Hilversum, voorwaarde is wel dat u over voldoende kwalitatief donormateriaal beschikt.

  Haaruitval tegengaan met een haartransplantatie in Hilversum

  Haaruitval kan tegengegaan worden met een haarsparende FUE haartransplantatie in Hilversum. De ingreep is populair bij zowel mannen als vrouwen en biedt uitstekende, permanente resultaten. Al hoewel de ingreep bij mannen en vrouwen op grotendeels dezelfde wijze verloopt zijn er soms kleine verschillen. Het onderscheidt of verschil zit met name in de techniek die wordt toegepast. Bij een standaard micro FUE haartransplantatie wordt gevraagd om het haar voor de ingreep te millimeteren. Vrouwen schrikken hiervan en kiezen dan liever voor een andere behandeling. Ontwikkelingen en verbetering van de bestaande techniek hebben de haarsparende FUE techniek als resultaat gehad. Bij vrouwen die een haartransplantatie ondergaan zal alleen het donorgebied kortgeschoren worden. Zijn de omliggende haren lang genoeg, dan vallen deze na afloop over het gemillimeterde gebied heen. De haarchirurgen van GlobalHair passen de haarsparende micro FUE techniek met succes bij vrouwen toe. Na het scheren en verdoven van het donorgebied worden de haarzakjes met een micro motor geoogst. De verfijnde apparatuur voorkomt dat de haarzakjes, uw huid en de onderliggende weefsels beschadigen. Ieder haarzakje wordt gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de kalende gebieden. Snijden of hechten is niet nodig en u hoeft dan ook niet bang te zijn dat u met een litteken op het achterhoofd blijft zitten.

  Herstel en resultaat FUE haartransplantatie

  Net zoals alle chirurgische ingrepen bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen en complicaties. Haartransplantaties die door ervaren specialisten in een hygiënische ruimte worden toegepast zijn doorgaans veilig. Voor een vlot herstel volgt u de instructies van de haarchirurg op, hiermee verkleint u bovendien de kans op bijwerkingen. Kort na de ingreep is de behandelde huid rood en licht gezwollen. Korstjes ontstaan op de plaatsen waar de haarzakjes zijn geplaatst. Zowel de roodheid als de zwellingen nemen in de dagen na de haartransplantatie snel af. De korstjes die genezen kunnen jeuk veroorzaken. Het advies luidt om vooral niet te wrijven of krabben over de huid, maar te wachten tot de korstjes vanzelf loslaten. Als u krabt bestaat de kans op onnodige huidbeschadigingen en in ernstige gevallen zelfs wondinfecties. De meeste vrouwen herstellen binnen 7 tot 10 dagen volledig van de haartransplantatie. Op de eerste zichtbare resultaten is het echter wel wat langer wachten. Nieuwe haargroei laat zich 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie zien en ontwikkelt zich in de maanden die daarop volgen. Na 9 tot 12 maanden kan het definitieve resultaat beoordeeld worden.

  Meer informatie FUE haartransplantatie bij vrouwen in Hilversum

  Overweegt u een haartransplantatie en wilt u meer weten over de ingreep, de behandeltechniek of de kosten die daar mee gemoeid zijn? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Onze ervaren consulenten lichten de behandeling uitgebreid toe en nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. Ook advies aan de hand van een fotoconsult behoort tot de mogelijkheden. Het enige wat u daarvoor doet is duidelijke foto’s van uw haar, huid en donorgebied sturen naar contact@globalhair.nl. Wij zijn ook actief in Amsterdam, Almere, Lelystad Amstelveen. Gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijke ontmoeting? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1