Haartransplantatie Lelystad

Wanneer u een haartransplantatie in Lelystad overweegt, wilt u weten wat deze behandeling precies kost. Veel mensen stranden bij het bekijken en vergelijken van haartransplantatie tarieven. Door onoverzichtelijke lijstjes en prijzen die per haarzakje berekend worden is het moeilijk om een duidelijk overzicht te krijgen. Bovendien blijkt al snel dat een haartransplantatie in Lelystad meer gaat kosten dan gedacht en dat tarieven van meer dan € 5.000 niet eens de top zijn. GlobalHair kiest voor vaste all-in tarieven en betaalbare prijzen voor zowel mannen als vrouwen die een haartransplantatie overwegen.

Vergoeding haartransplantatie in Lelystad

Kalende plekken veroorzaakt door aanhoudend en overmatig haarverlies zijn iets waar u behoorlijk onder gebukt kunt gaan. Uw zelfvertrouwen neemt af en uw sociale contacten worden op een steeds lager pitje gezet. Zegt u regelmatig een gezellig avondje uit af? Gaat u er minder dan voorheen een dagje op uit? Een dunner wordende haardos kan uw psychische gesteldheid behoorlijk verwarren. Praten met een (huis)arts geeft inzicht in de beschikbare oplossingen en behandelingen. Voordat een arts een behandeling voorstelt, wordt gekeken naar de oorzaak van het haarverlies. Naast tijdelijke oorzaken zoals stress, grote gewichtsschommelingen en medische behandelingen is er blijvend haarverlies dat veroorzaakt wordt door het mannelijke hormoon dihydrotestosteron. Afhankelijk van uw voorkeur kan voor een tijdelijke of permanente oplossing gekozen worden. Een haartransplantatie in Lelystad is de enige behandeling die een blijvende oplossing biedt bij erfelijke of mannelijke kaalheid. Het is een ingreep die de voorbije jaren veel bekendheid en populariteit heeft gekregen. Bekende mannen en vrouwen die een haartransplantatie hebben laten toepassen, dragen bij aan de grote vraag naar een haarimplantatie. De toenemende vraag heeft het aantal haarklinieken eveneens doen toenemen en dat maakt dat er veel te vergelijken valt als het op prijzen aankomt. Bent u in de veronderstelling dat het een ingreep is die door uw zorgverzekeraar wordt vergoed? Dan komt u bedrogen uit. Feit is dat het merendeel van de haartransplantaties wordt ondergaan uit cosmetisch oogpunt. Zorgverzekeraars vergoeden dit soort ingrepen niet. Haaruitval veroorzaakt door brandwonden of ongevallen komen een enkele keer voor, gedeeltelijke, vergoeding in aanmerking. Uiteenlopende, strikte voorwaarden worden gehanteerd om aanspraak te kunnen maken op de vergoeding. Blijkt uit uw polisvoorwaarden dat u niet voor een kostenvergoeding in aanmerking komt? Dan is een haartransplantatie in Lelystad al snel een te dure ingreep.

Betaalbaar alternatief

Buitenlandse haarklinieken zijn goedkoper dan de Nederlandse. Een groot aantal van deze buitenlandse aanbieders is ook in Nederland actief. Het loont de moeite om de prijzen van een ingreep in het buitenland te vergelijken met hetgeen in Lelystad en omgeving berekend wordt. Met een kostenbesparing die zomaar op kan lopen tot ruim 50% wordt een haartransplantatie al meer betaalbaar. Waar er tot voor kort cynisch werd gekeken naar met name Turkse haarklinieken, heeft de twijfel plaatsgemaakt voor kwaliteitsvolle gezondheidszorg, uitstekende resultaten en gerenommeerde haarklinieken. GlobalHair biedt vaste all-in tarieven waarbij tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Ter vergelijking: Nederlandse haarklinieken transplanteren op een dag doorgaans niet meer dan 3.000 grafts. Waar zit het verschil dan in? In Nederland werkt een haartransplantatie specialist alleen, terwijl een ISHRS geregistreerde haarchirurg in Istanbul wordt bijgestaan door professionele assistenten. De haarchirurgen passen jaarlijks honderden ingrepen toe, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de micro FUE techniek en moderne apparatuur. De haarzakjes worden individueel geoogst, zonder dat ze beschadigen. Ook de omliggende hoofdhuid beschadigd niet door het toepassen van de FUE methode. GlobalHair is bekend om de uitstekende resultaten die bereikt worden. Dit heeft geresulteerd in het ontvangen van de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018-2019’, iets waar we trots op zijn en dat we graag met u delen. We bieden een scherp haartransplantatie tarief van € 2.949, waarbij u uiteraard kunt vertrouwen op kwaliteit en begeleiding gedurende de behandeling.

Zelf vergelijken en kennismaken

Waar, hoe en of u een haartransplantatie uit laat voeren hangt van verschillende factoren en omstandigheden af. Bent u een geschikte haartransplantatie kandidaat? Beschikt u over genoeg donormateriaal? Wat is de oorzaak van het haarverlies? Welke verwachtingen heeft u van de ingreep? Waar moet een haartransplantatie specialist aan voldoen? Zelf kennismaken is een veel gegeven advies. U kunt immers pas een oordeel over iets of iemand geven als u het aan den lijve heeft ondervonden. Neem een kijkje bij de vestiging van GlobalHair in Leiden en zie zelf welke resultaten de haarchirurgen in het verleden hebben bereikt. Laat u vrijblijvend voorlichten tijdens een consult en overtuig uzelf van de mogelijkheden. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Verder zijn wij ook actief in Amsterdam, Almere, Hilversum en Amstelveen.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis