Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haargroeimiddelen vs. haartransplantatie in Amstelveen

  Dieper wordende inhammen vallen niet direct op. Dagelijks verliest u haar en groeien er nieuwe haren terug. Mannelijk haarverlies is echter niet tijdelijk en kenmerkt zich door het aanhoudend uitvallen van haren, zonder dat er nieuwe haargroei plaatsvindt. De oorzaak hiervan is het hormoon dihydrotestosteron, DHT, dat van vernietigende invloed is op de haarzakjes. Onderneemt u geen actie bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, dan kan dat in sommige gevallen tot volledige kaalheid leiden. Om dit te voorkomen is het tijdig op zoek gaan naar een behandeling van belang. Zeker bij beginnende haaruitval overweegt een grote groep mannen het gebruik van een haargroeimiddelen. Bekende en wetenschappelijk bewezen medicijnen als Finasteride, Dutasteride en Minoxidil worden het vaakst gebruikt. Na verloop van tijd is een vermindering van het haarverlies te zien en soms wordt zelfs verbetering van de haargroei waargenomen. Een van de nadelen van deze middelen is dat de bereikte resultaten alleen behouden blijven als u het middel blijft gebruiken. Het haarverlies keert terug op het moment dat u stopt met het haargroeimiddel te gebruiken. Daarnaast hebben de middelen een behoorlijke kans op ernstige, soms blijvende, bijwerkingen. Veel mannen overwegen dan ook een haartransplantatie in Amstelveen. Deze eenmalige behandeling geeft immers blijvende resultaten.

  Inhammen opvullen met een haartransplantatie in Amstelveen

  Het is niet langer nodig om u te storen of uzelf ongelukkig te voelen door dieper wordende inhammen. Naast tijdelijke oplossingen is het mogelijk om voor een behandeling te kiezen die uw inhammen blijvend opvult. Een haartransplantatie is een moderne behandeltechniek, die gebruik maakt van uw eigen donormateriaal. Tijdens een chirurgische behandeling, die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt, worden haarzakjes uit het donorgebied, uw haarkrans, geoogst en geplaatst in de kalende gebieden. Juist omdat er gewerkt wordt met lichaamseigen donormateriaal is er van afstoting nauwelijks sprake. Bang voor littekens? Maakt u zich daar geen zorgen om. GlobalHair werkt met de micro FUE techniek waarbij er nauwelijks zichtbare littekens overblijven. Voorafgaand aan de ingreep is met u besproken hoeveel haarzakjes u voor het gewenste resultaat laat transplanteren. Laat u alleen de inhammen opvullen? Dan zijn minder grafts nodig dan bij een uitgebreide haartransplantatie in Amstelveen van 4.500 haarzakjes. Voor het opvullen van de inhammen zijn, afhankelijk van uw situatie en verwachting, meestal niet meer dan 2.000 grafts nodig.

  Groeigarantie haartransplantatie

  De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Dit komt omdat de haren die afkomstig zijn uit de haarkrans niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon wat de haaruitval veroorzaakt. Het oogsten en transplanteren van de haarzakjes is hier van invloed op wat betekent dat de unieke structuur behouden blijft. Eens de haren beginnen te groeien, zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie in Amstelveen, kunt u ze wassen, knippen, stylen en verzorgen zoals u gewend bent. Het definitieve resultaat van de haartransplantatie wordt 9 tot 12 maanden later met u beoordeelt. De resultaten zijn blijvend, al kan het haar naarmate u ouder wordt wel wat dunner worden. Overweegt u een haartransplantatie om de inhammen op te laten vullen? Kijk dan zeker ook naar de verschillende voor- en nadelen die de ingreep heeft. Voordelen FUE haartransplantatie inhammen: • Veilige behandelmethode met uitstekende resultaten. • Resultaten zijn blijvend. • Van littekens achteraf is geen sprake. Nadelen FUE haartransplantatie inhammen: • Langdurige ingreep waarbij u gemiddeld 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit. • Niet iedereen is een geschikte kandidaat en niet iedere vorm van haarverlies kan met een haartransplantatie opgelost of behandeld worden. • De FUE haartransplantatie is een kostbare ingreep.

  Gratis persoonlijk consult haartransplantatie

  Zowel de mogelijkheden als de resultaten van een haartransplantatie zijn veelzijdig en kunnen volledig op uw situatie worden afgestemd. Tijdens een consult of intakegesprek bij GlobalHair wordt gekeken hoe een haartransplantatie bij u kan worden toegepast en of u een geschikte kandidaat bent voor de gewenste ingreep. De consulenten van GlobalHair staan voor u klaar en vertellen u alles over de FUE haartransplantatie en de techniek die binnen de haarkliniek wordt gehanteerd. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Op zoek naar een haartransplantatie in de regio? Wij zijn ook actief in Amsterdam, Almere, Lelystad en Hilversum.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1