Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Amstelveen

Mannen die te maken hebben met haaruitval zien dat als eerste bij de inhammen en aan een dunner wordende kruin. Langzaam maar zeker worden de inhammen dieper en dit zorgt voor toenemende onzekerheid en in sommige gevallen een negatiever zelfbeeld. Mannelijke haaruitval is niet zelden erfelijk bepaald en treft zowel jongens in de puberteit als volwassen mannen. Met behulp van een haartransplantatie in Amstelveen worden uw inhammen blijvend opgevuld en staat u weer vol zelfvertrouwen voor de spiegel.

Haargroeimiddelen vs. haartransplantatie in Amstelveen

Dieper wordende inhammen vallen niet direct op. Dagelijks verliest u haar en groeien er nieuwe haren terug. Mannelijk haarverlies is echter niet tijdelijk en kenmerkt zich door het aanhoudend uitvallen van haren, zonder dat er nieuwe haargroei plaatsvindt. De oorzaak hiervan is het hormoon dihydrotestosteron, DHT, dat van vernietigende invloed is op de haarzakjes. Onderneemt u geen actie bij erfelijke kaalheid, Alopecia androgenetica, dan kan dat in sommige gevallen tot volledige kaalheid leiden. Om dit te voorkomen is het tijdig op zoek gaan naar een behandeling van belang. Zeker bij beginnende haaruitval overweegt een grote groep mannen het gebruik van een haargroeimiddelen. Bekende en wetenschappelijk bewezen medicijnen als Finasteride, Dutasteride en Minoxidil worden het vaakst gebruikt. Na verloop van tijd is een vermindering van het haarverlies te zien en soms wordt zelfs verbetering van de haargroei waargenomen. Een van de nadelen van deze middelen is dat de bereikte resultaten alleen behouden blijven als u het middel blijft gebruiken. Het haarverlies keert terug op het moment dat u stopt met het haargroeimiddel te gebruiken. Daarnaast hebben de middelen een behoorlijke kans op ernstige, soms blijvende, bijwerkingen. Veel mannen overwegen dan ook een haartransplantatie in Amstelveen. Deze eenmalige behandeling geeft immers blijvende resultaten.

Inhammen opvullen met een haartransplantatie in Amstelveen

Het is niet langer nodig om u te storen of uzelf ongelukkig te voelen door dieper wordende inhammen. Naast tijdelijke oplossingen is het mogelijk om voor een behandeling te kiezen die uw inhammen blijvend opvult. Een haartransplantatie is een moderne behandeltechniek, die gebruik maakt van uw eigen donormateriaal. Tijdens een chirurgische behandeling, die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt, worden haarzakjes uit het donorgebied, uw haarkrans, geoogst en geplaatst in de kalende gebieden. Juist omdat er gewerkt wordt met lichaamseigen donormateriaal is er van afstoting nauwelijks sprake. Bang voor littekens? Maakt u zich daar geen zorgen om. GlobalHair werkt met de micro FUE techniek waarbij er nauwelijks zichtbare littekens overblijven. Voorafgaand aan de ingreep is met u besproken hoeveel haarzakjes u voor het gewenste resultaat laat transplanteren. Laat u alleen de inhammen opvullen? Dan zijn minder grafts nodig dan bij een uitgebreide haartransplantatie in Amstelveen van 4.500 haarzakjes. Voor het opvullen van de inhammen zijn, afhankelijk van uw situatie en verwachting, meestal niet meer dan 2.000 grafts nodig.

Groeigarantie haartransplantatie

De getransplanteerde haarzakjes blijven uw leven lang nieuwe haren produceren. Dit komt omdat de haren die afkomstig zijn uit de haarkrans niet gevoelig zijn voor het DHT hormoon wat de haaruitval veroorzaakt. Het oogsten en transplanteren van de haarzakjes is hier van invloed op wat betekent dat de unieke structuur behouden blijft. Eens de haren beginnen te groeien, zo’n 3 tot 4 maanden na de haartransplantatie in Amstelveen, kunt u ze wassen, knippen, stylen en verzorgen zoals u gewend bent. Het definitieve resultaat van de haartransplantatie wordt 9 tot 12 maanden later met u beoordeelt. De resultaten zijn blijvend, al kan het haar naarmate u ouder wordt wel wat dunner worden. Overweegt u een haartransplantatie om de inhammen op te laten vullen? Kijk dan zeker ook naar de verschillende voor- en nadelen die de ingreep heeft. Voordelen FUE haartransplantatie inhammen: • Veilige behandelmethode met uitstekende resultaten. • Resultaten zijn blijvend. • Van littekens achteraf is geen sprake. Nadelen FUE haartransplantatie inhammen: • Langdurige ingreep waarbij u gemiddeld 6 tot 9 uur in een behandelstoel zit. • Niet iedereen is een geschikte kandidaat en niet iedere vorm van haarverlies kan met een haartransplantatie opgelost of behandeld worden. • De FUE haartransplantatie is een kostbare ingreep.

Gratis persoonlijk consult haartransplantatie

Zowel de mogelijkheden als de resultaten van een haartransplantatie zijn veelzijdig en kunnen volledig op uw situatie worden afgestemd. Tijdens een consult of intakegesprek bij GlobalHair wordt gekeken hoe een haartransplantatie bij u kan worden toegepast en of u een geschikte kandidaat bent voor de gewenste ingreep. De consulenten van GlobalHair staan voor u klaar en vertellen u alles over de FUE haartransplantatie en de techniek die binnen de haarkliniek wordt gehanteerd. Een afspraak maakt u door te bellen of WhatsAppen met +316 44 36 36 22. Op zoek naar een haartransplantatie in de regio? Wij zijn ook actief in Amsterdam, Almere, Lelystad en Hilversum.

Veelgestelde vragen

Nee, dat is helaas niet het geval. Het is echter ook niet gezegd dat indien erfelijke kaalheid in uw familie voorkomt, u daar als vanzelfsprekend mee wordt geconfronteerd. Waar deze vorm van haaruitval niet te voorkomen is, kan er tegenwoordig wel heel wat aangedaan worden om erger te voorkomen. Diverse behandelmethodes verminderen het haarverlies en hebben een positief effect op de haargroei.

Regelmatig wordt het gebruik van een haargroeimiddel gecombineerd met een andere behandelmethode. Hierbij kunt u onder meer denken aan lasertherapie of mesotherapie. Ook in combinatie met een haartransplantatie kan een haargroeimiddel zoals Minoxidil een gunstig effect hebben.

Bewezen haargroeimiddelen staan bekend om de uiteenlopende, soms ernstige, bijwerkingen die ze kunnen veroorzaken. Op het moment dat u tijdens het gebruik van een haargroeimiddel onbekende klachten krijgt, neem dan zo snel mogelijk contact op met de voorschrijvend arts. Eventueel kan een alternatief worden voorgeschreven. Als dit niet zo is, dan zal een arts adviseren om het gebruik te stoppen.

Haartransplantaties zijn unieke ingrepen die bij iedereen anders zijn. In geval van een behoorlijke mate van haaruitval en kaalheid zijn meer haarzakjes nodig om het gewenste resultaat te bereiken dan wanneer u enkel de inhammen laat opvullen. Een gemiddelde haartransplantatie bevat zo’n 2.000 tot 4.500 haarzakjes. Een haarchirurg kan u hier een gericht antwoord op geven.

Haartransplantaties worden door ervaren haarchirurgen in een daarvoor geschikte kliniekruimte toegepast. Zo beschikt GlobalHair over een luxe haarkliniek in Istanbul, waar het u aan niets ontbreekt.

Of een ingreep of behandeling de moeite waard is, is een persoonlijke mening. Als u de mogelijkheden in Amstelveen en Istanbul met elkaar vergelijkt, dan kan het alleen op basis van de kosten interessant zijn om naar Turkije te reizen. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair zijn gerenommeerde en alom gerespecteerde professionals die bekend staan om de uitstekende resultaten.

U bent welkom voor een consult bij de vestiging in Leiden. Hier zijn ervaren consulenten werkzaam die u alles kunnen vertellen over de FUE haartransplantatie en de haarkliniek in Istanbul. U ontvangt een persoonlijk behandelplan en u ziet voorbeelden van bereikte resultaten.

Indien u na het consult een afspraak in wenst te plannen dan is dat als vanzelfsprekend mogelijk. De haarkliniek is volledig toegespitst op haartransplantaties, waardoor u een aantal weken later terecht kunt bij een haarchirurg. Houdt bij het plannen van de afspraak rekening met het feit dat u te maken heeft met een vliegreis en beschikbare reisdata.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4