Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Amersfoort

Waar kaalheid en haaruitval tot voor een paar jaar geleden onderwerpen waren, waar niemand graag over sprak is dat vandaag de dag compleet anders. Een toenemend aantal behandelmogelijkheden en de populaire haartransplantatie in Amersfoort hebben dit beeld verandert. Nog steeds wordt niemand graag geconfronteerd met haarverlies, maar met het tijdig ondernemen van actie kan snel met behandelen gestart worden. Gebukt gaan onder een kalende kruin of dunner wordend haar is niet nodig. Met een plan gerichte aanpak behoren haaruitval en kaalheid tot het verleden.

Betaalbare haartransplantatie in Amersfoort

Een van de meest bekende feiten van een haartransplantatie is dat het een kostbare ingreep is. De kosten voor een haarimplantatie worden door zorgverzekeraars vrijwel nooit vergoed, omdat de meeste ingrepen uit cosmetisch oogpunt worden ondergaan. Dat maakt dat u bij het opvragen van de tarieven, prijzen ziet die hoog oplopen. Wat opvalt is dat de haartransplantatie kosten per kliniek verschillen en dat de tarieven in Nederland fors hoger liggen dan in een land als Turkije. Het onderscheidt in de tarieven heeft een aantal redenen: • De kosten voor arbeidsloon ligt in Turkije aanmerkelijk lager dan in Nederland. Dat geldt zowel voor behandelend artsen als overige kliniekmedewerkers. • Algemene kosten voor huisvesting en het operatief houden van een kliniek zijn eveneens lager. Dat de lagere kosten in het buitenland geen invloed heeft op de kwaliteit bewijst GlobalHair met de beschikbaarheid van internationale kwaliteitskeurmerken en ervaren, ISHRS gecertificeerde haarchirurgen die bij de haarkliniek werkzaam zijn. Waar u voor een haartransplantatie in Amersfoort veel vanaf tarieven ziet, betaalt u bij GlobalHair een vast all-in tarief. Haarklinieken in Amersfoort hanteren tarieven die gebaseerd zijn op het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt en waarbij het maximale aantal haarzakjes voor een dagbehandeling op 3.000 ligt. Dat is bij GlobalHair anders. Wij hanteren een handig all-in tarief van € 2.949 met daarin inbegrepen: • Maximaal 4.500 haarzakjes die getransplanteerd worden • 2 Hotelovernachtingen in een comfortabel hotel • VIP transfers • Alle medicatie • haargroei stimulerende behandeling bij iedere haartransplantatie Heeft u tarieven opgevraagd bij haarklinieken in Amersfoort en omgeving? Dan zult u zien dat een haartransplantatie in Nederland al gauw zo’n € 5.000 kost, waarbij er bovendien een stuk minder grafts getransplanteerd worden.

Persoonlijke haarimplantatie in Amersfoort

De tarieven staan los van het feit dat een haartransplantatie een persoonlijke ingreep is. Waar de een de inhammen op laat vullen, kiest iemand anders voor het behandelen van de kruin of het opvullen van een dun geworden haardos. De manier waarop een behandeling wordt uitgevoerd hangt af van uw wensen, verwachtingen en niet in de minste plaats van de aanwezigheid van kwalitatief donormateriaal. Een haartransplantatie in Amersfoort wordt met lichaamseigen donorhaar uitgevoerd, wat de kans op afstoting uitermate klein maakt. Het is tot op heden, nog, niet mogelijk om gebruik te maken van een andere donor. Een persoonlijk intakegesprek geeft daarmee niet alleen meer inzicht in de manier waarop een haartransplantatie verloopt, u krijgt ook duidelijkheid over de mogelijkheden in uw situatie en de exacte kosten. De bedoeling van een intakegesprek is daarnaast uw geschiktheid voor de ingreep te bepalen. Een ervaren haartransplantatie brengt uw situatie nauwkeurig in beeld, waarbij zowel de omvang van het haarverlies, de kale plekken als het beschikbare donormateriaal worden betrokken. Vaak kunt u van tevoren al een verwachting hebben. U vindt dat u over genoeg donorhaar beschikt, terwijl een haarchirurg daar soms anders over denkt. Blijkt dat het donormateriaal ontoereikend is om een bevredigend, natuurlijk resultaat te bereiken dan zal een specialist u dit eerlijk vertellen. De teleurstelling is op dat moment groot, maar stel u voor dat u toch een dure haartransplantatie uit laat voeren en dat het eindresultaat tegenvalt? Dan is een alternatieve behandeling een veiligere optie.

Vergelijken loont de moeite

Vallen de kosten voor een haartransplantatie in Amersfoort tegen? Krijgt u onvoldoende antwoorden op de vragen die u heeft gesteld aan een specialist bij een haarkliniek? Het vergelijken van het aanbod loont de moeite. Met wat tijd en moeite selecteert u de juiste haarchirurg. Hoe? Ga zelf kennismaken. Hoe handig het ook is om reviews en ervaringsverhalen van onbekenden te lezen, er gaat niets boven uw eigen intuïtie. Een review geeft immers geen inzicht in de sfeer ter plaatse. Dat is iets wat u alleen kunt beoordelen door zelf ter plaatse te gaan. U hoeft zich niet te schamen omdat u bij meerdere haarklinieken een afspraak voor een consult maakt. U bent zeker niet de enige die op deze manier te werk gaat en bovendien kan niemand anders uw gevoel van vertrouwen ervaren. Waar het zo makkelijk is om de mening van een ander klakkeloos over te nemen, is dat bij de keuze voor een haartransplantatie specialist een verkeerde gedachtegang. Neem de tijd om uw vragen beantwoord te krijgen en laat u uitgebreid voorlichten door specialisten. Voelt u tijdens een consult dat het vertrouwen ontbreekt, of dat u een onaangenaam gevoel heeft bij een specialist? Dan zult u ook niet op ontspannen wijze in de behandelstoel plaats kunnen nemen, kijk daarom rustig verder. U komt vanzelf bij een haartransplantatie kliniek terecht waar uw intuïtie wel blij van wordt.

Haartransplantatie consult

In Amersfoort en omgeving bevinden zich een aantal haarklinieken waar u voor een haartransplantatie terecht kunt. Vergelijkt u uw mogelijkheden? En staat u niet huiverig tegenover een haarimplantatie in Istanbul? Maak dan ook eens een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Wij zijn ook actief in Utrecht, Harderwijk, Barneveld en Veenendaal. U bent dan zeker van een betaalbare, succesvolle FUE haartransplantatie, waarbij zowel het intakegesprek als de nazorg gewoon in Nederland plaatsvinden. Ziet u op tegen communicatieproblemen? Dat is bij GlobalHair niet nodig. U wordt bijgestaan door ervaren, Nederlandssprekende consulenten die ook bij de ingreep zelf aanwezig zijn. Bij GlobalHair nemen we de tijd om kennis met u te maken en willen we graag weten wat uw verwachting is van de gewenste haartransplantatie. Voelt u in eerste instantie meer voor een fotoconsult? Ook dat is mogelijk. Stuur duidelijke foto’s van uw donorgebied en de kalende plekken naar contact@globalhair.nl, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Telefonisch een afspraak maken of WhatsAppen? U bereikt ons op +316 44 36 36 22.

Veelgestelde vragen

Mannen en vrouwen die een haartransplantatie ondergaan, doen dit meestal uit cosmetische overwegingen. Zorgverzekeraars vergoeden behandelingen die een medische noodzaak hebben. Bij haaruitval veroorzaakt door ongevallen of brandwonden is de medische noodzaak aantoonbaar aanwezig en dan kan, gedeeltelijke of volledige vergoeding plaatsvinden.

Haarklinieken in Amersfoort en omgeving hanteren vergelijkbare tarieven. Wilt u echt significant minder betalen voor de gewenste ingreep, maak dan een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Met een haartransplantatie in Istanbul bespaart u ruim de helft van de kosten die u in Nederland betaald voor deze ingreep.

GlobalHair staat bekend om de prima prijs-kwaliteitsverhouding. De modern ingerichte haarkliniek voldoet aan strikte wet- en regelgeving op het gebied van gezondheidszorg. De bij de kliniek werkzame haarchirurgen zijn gerenommeerd en ISHRS geregistreerd. Het is niet voor niets dat GlobalHair recent de award voor “Beste haartransplantatie in Turkije 2018 – 2019” in ontvangst heeft mogen nemen.

Door verfijning van de bestaande technieken weten ook vrouwen steeds vaker hun weg naar GlobalHair te vinden. Haarchirurgen passen de haarsparende FUE techniek met succes toe, wat betekent dat uw haar alleen in het donorgebied kortgeschoren wordt. Indien het haar lang genoeg is, valt dit na afloop over het korte deel heen, en hoeft u zich geen zorgen te maken over een volledig gemillimeterd kapsel. Overigens is het voor een succesvolle ingreep ook voor vrouwen noodzakelijk om over genoeg donormateriaal te beschikken.

Nee, zowel in Amersfoort als bij GlobalHair in Istanbul wordt de haartransplantatie uitsluitend met uw eigen donormateriaal uitgevoerd. Lichaamsvreemd donormateriaal zal afgestoten worden, waardoor succes uitblijft. Dit is met uw eigen haarzakjes niet het geval.

Vergelijken kan door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde websites, maar u kunt ook uw eigen vergelijkingsmateriaal bij elkaar verzamelen. Dit doet u door bij een aantal haarklinieken tarieven op te vragen en deze naast te elkaar te leggen. Staar u niet blind op de prijs onder de streep, maar kijk naar de inhoud van prijsopgave. Hoeveel haarzakjes worden getransplanteerd, is nazorg inbegrepen en wat zijn de eventueel extra bijkomende kosten. Gestructureerd te werk gaan, geeft een goed overzicht van de beschikbare mogelijkheden en de daaraan verbonden prijzen.

Kennismaken met de haarkliniek en behandelaar van uw keuze is goed voor uw beeldvorming. Niet alleen krijgt u van een haarchirurg te horen wat in uw situatie mogelijk is en welk resultaat u kunt verwachten. U ervaart bovendien zelf hoe een behandelaar te werk gaat. Stemt een intakegesprek niet tot vertrouwen, kijk dan rustig verder.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4