Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Blijvend of tijdelijk haarverlies

  Een haartransplantatie in Harderwijk wordt toegepast bij blijvend haarverlies dat wordt veroorzaakt door erfelijke kaalheid. Veel mensen hebben te maken met tijdelijke haaruitval als gevolg van medicatie, een medische behandeling, stress, ijzergebrek of sterke gewichtsschommelingen. Haarchirurgen en specialisten zullen een haartransplantatie bij tijdelijk haarverlies afraden. In de meeste gevallen herstelt de haargroei zich binnen enkele maanden nadat de uitlokkende factor wordt weggenomen. Ook Alopecia areata patiënten worden doorgaans niet met een haartransplantatie behandeld. Heeft u echter te maken met Alopecia androgenetica, zoals erfelijke kaalheid ook wel wordt genoemd? En is uw haaruitval nog niet te ver gevorderd? Dan kan een haartransplantatie in Harderwijk een permanente oplossing bieden. Waar vaak, ten onrechte, wordt gedacht dat dit typisch een vorm van haaruitval is die alleen bij mannen voorkomt, hebben ook vrouwen hiermee te maken. Onder invloed van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, DHT, worden de haarzakjes vernietigd en is nieuwe haargroei niet meer mogelijk. Wordt er niet tijdig ingegrepen dan kunnen mannen hier op den duur volledig kaal door worden. Bij vrouwen wordt voornamelijk verspreide haaruitval gezien, waarbij de haardos fors uitgedund wordt. Echte kaalheid komt bij vrouwen zelden voor.

  Permanente resultaten haartransplantatie in Harderwijk

  Blijkt een haartransplantatie voor u een geschikte oplossing te zijn, dan is het goed om te weten dat er permanente resultaten worden bereikt. Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat na een haartransplantatie in Harderwijk blijvend nieuwe haargroei ontstaat. Een haartransplantatie is gebaseerd op het principe van het verplaatsen van uw eigen haar. Hiervoor wordt gewerkt met donorharen die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Deze haarzakjes hebben een unieke structuur die ze ongevoelig maakt voor het DHT hormoon. Het transplanteren van de grafts is niet van nadelige invloed op de structuur, waardoor de bijzondere kenmerken ook na de transplantatie behouden blijven. Dit maakt dat de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren zullen blijven produceren.

  Hoe kiest u een haarkliniek die bij u past?

  Het is belangrijk om een haarchirurg te vinden die ervaren is met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek. GlobalHair werkt met ISHRS geregistreerde haarchirurgen die bovendien op regelmatige basis congressen, workshops en bijeenkomsten bijwonen op het gebied van haarherstellende chirurgie en haartransplantatie technieken en apparatuur. U kunt tijdens een kennismakingsgesprek bij een haarkliniek rustig vragen naar de volgende zaken: • De kwalificaties en ervaring van de behandelend haarchirurg. • Hoeveel haartransplantaties iemand heeft uitgevoerd. • Hoe vaak en welke bijwerkingen of complicaties zich voordoen bij een haartransplantatie. • Welk soort haartransplantatie ze u aanbevelen en waarom. • Wat u kunt verwachten van de behandeling, de nazorg en de controles. • Of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien van behandelingen die de haarchirurg heeft toepast. Uiteraard kunt u vooraf al wat zaken onderzoeken en nalezen. Het internet is daarbij een handige informatiebron. Reviews, klantervaringen, blogs en vlogs geven een unieke kijk in de wereld van de haartransplantatie. Mensen die een haartransplantatie hebben laten uitvoeren geven niet alleen hun mening over het resultaat, maar ook op de manier waarop een consult verloopt en hoe de communicatie met een specialist of de medewerkers van een haarkliniek gaat wordt online besproken en beoordeelt. Let wel dat u ervaringen en meningen leest van moment opnames. Hoe u een gesprek of een behandeling ervaart kan heel anders zijn. Geadviseerd wordt dan ook altijd om bij verschillende haarklinieken naar een intakegesprek te gaan en deze ervaringen met elkaar te vergelijken. Niets is zo waardevol als uw eigen intuïtie en gevoel bij een haartransplantatie specialist.

  Goed om te weten

  Veel van de vragen die u heeft, worden beantwoord door het lezen van informatie. Haarklinieken beschikken vrijwel allemaal over een uitgebreide website, waar uw initiële vragen al snel beantwoord worden. Vergeet echter niet dat een haartransplantatie een persoonlijke ingreep is, die een persoonlijke aanpak verlangt om succesvol te kunnen zijn. De consulenten en haarchirurgen van GlobalHair nodigen u dan ook uit voor een welkomstgesprek bij de vestiging in Leiden. Verder zijn wij ook actief in Utrecht, Amersfoort, Barneveld en Veenendaal. Tijdens het gesprek wordt de procedure uitvoerig toegelicht. Bel met +316 44 36 36 22 en maak vandaag nog een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp