facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Harderwijk

De voornaamste reden om een haartransplantatie in Harderwijk te overwegen is het laten opvullen van kalende plaatsen en een uitgedunde haardos. Het is een ingreep die door zorgverzekeraars als cosmetisch wordt gezien en waar vrijwel nooit een vergoeding wordt voor toegezegd. Dat maakt het ondergaan van een haartransplantatie een moeilijke beslissing, want het is een dure ingreep die u uit eigen middelen dient te betalen. Zoek en lees daarom zoveel mogelijk informatie, zodat u weet wat een ingreep ongeveer inhoudt en wat u kunt verwachten van de haartransplantatie procedure.

Blijvend of tijdelijk haarverlies

Een haartransplantatie in Harderwijk wordt toegepast bij blijvend haarverlies dat wordt veroorzaakt door erfelijke kaalheid. Veel mensen hebben te maken met tijdelijke haaruitval als gevolg van medicatie, een medische behandeling, stress, ijzergebrek of sterke gewichtsschommelingen. Haarchirurgen en specialisten zullen een haartransplantatie bij tijdelijk haarverlies afraden. In de meeste gevallen herstelt de haargroei zich binnen enkele maanden nadat de uitlokkende factor wordt weggenomen. Ook Alopecia areata patiënten worden doorgaans niet met een haartransplantatie behandeld. Heeft u echter te maken met Alopecia androgenetica, zoals erfelijke kaalheid ook wel wordt genoemd? En is uw haaruitval nog niet te ver gevorderd? Dan kan een haartransplantatie in Harderwijk een permanente oplossing bieden. Waar vaak, ten onrechte, wordt gedacht dat dit typisch een vorm van haaruitval is die alleen bij mannen voorkomt, hebben ook vrouwen hiermee te maken. Onder invloed van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, DHT, worden de haarzakjes vernietigd en is nieuwe haargroei niet meer mogelijk. Wordt er niet tijdig ingegrepen dan kunnen mannen hier op den duur volledig kaal door worden. Bij vrouwen wordt voornamelijk verspreide haaruitval gezien, waarbij de haardos fors uitgedund wordt. Echte kaalheid komt bij vrouwen zelden voor.

Bitmap

Permanente resultaten haartransplantatie in Harderwijk

Blijkt een haartransplantatie voor u een geschikte oplossing te zijn, dan is het goed om te weten dat er permanente resultaten worden bereikt. Veel mensen vragen zich af hoe het kan dat na een haartransplantatie in Harderwijk blijvend nieuwe haargroei ontstaat. Een haartransplantatie is gebaseerd op het principe van het verplaatsen van uw eigen haar. Hiervoor wordt gewerkt met donorharen die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Deze haarzakjes hebben een unieke structuur die ze ongevoelig maakt voor het DHT hormoon. Het transplanteren van de grafts is niet van nadelige invloed op de structuur, waardoor de bijzondere kenmerken ook na de transplantatie behouden blijven. Dit maakt dat de getransplanteerde haarzakjes nieuwe haren zullen blijven produceren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Hoe kiest u een haarkliniek die bij u past?

Het is belangrijk om een haarchirurg te vinden die ervaren is met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek. GlobalHair werkt met ISHRS geregistreerde haarchirurgen die bovendien op regelmatige basis congressen, workshops en bijeenkomsten bijwonen op het gebied van haarherstellende chirurgie en haartransplantatie technieken en apparatuur. U kunt tijdens een kennismakingsgesprek bij een haarkliniek rustig vragen naar de volgende zaken: • De kwalificaties en ervaring van de behandelend haarchirurg. • Hoeveel haartransplantaties iemand heeft uitgevoerd. • Hoe vaak en welke bijwerkingen of complicaties zich voordoen bij een haartransplantatie. • Welk soort haartransplantatie ze u aanbevelen en waarom. • Wat u kunt verwachten van de behandeling, de nazorg en de controles. • Of u haartransplantatie voor en na foto’s kunt zien van behandelingen die de haarchirurg heeft toepast. Uiteraard kunt u vooraf al wat zaken onderzoeken en nalezen. Het internet is daarbij een handige informatiebron. Reviews, klantervaringen, blogs en vlogs geven een unieke kijk in de wereld van de haartransplantatie. Mensen die een haartransplantatie hebben laten uitvoeren geven niet alleen hun mening over het resultaat, maar ook op de manier waarop een consult verloopt en hoe de communicatie met een specialist of de medewerkers van een haarkliniek gaat wordt online besproken en beoordeelt. Let wel dat u ervaringen en meningen leest van moment opnames. Hoe u een gesprek of een behandeling ervaart kan heel anders zijn. Geadviseerd wordt dan ook altijd om bij verschillende haarklinieken naar een intakegesprek te gaan en deze ervaringen met elkaar te vergelijken. Niets is zo waardevol als uw eigen intuïtie en gevoel bij een haartransplantatie specialist.

Goed om te weten

Veel van de vragen die u heeft, worden beantwoord door het lezen van informatie. Haarklinieken beschikken vrijwel allemaal over een uitgebreide website, waar uw initiële vragen al snel beantwoord worden. Vergeet echter niet dat een haartransplantatie een persoonlijke ingreep is, die een persoonlijke aanpak verlangt om succesvol te kunnen zijn. De consulenten en haarchirurgen van GlobalHair nodigen u dan ook uit voor een welkomstgesprek bij de vestiging in Leiden. Tijdens het gesprek wordt de procedure uitvoerig toegelicht. Bel met +316 44 36 36 22 en maak vandaag nog een afspraak.

Haartransplantatie in Harderwijk FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Harderwijk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

De haartransplantatie kan een oplossing bieden voor haaruitval dat wordt veroorzaakt door Alopecia androgenetica. Zijn de kale plekken een gevolg van Alopecia areata dan worden andere behandelmogelijkheden geadviseerd. Laat eerst de oorzaak van het haarverlies vaststellen, voordat u naar een haarkliniek gaat.

Met name bij actieve Alopecia areata bestaat een grote kans dat de getransplanteerde haren weer uitvallen. Is de Alopecia bij u al minimaal zes maanden stabiel en rustig, dan kan een ervaren haartransplantatie specialist een grondige analyse uitvoeren, en worden eventuele mogelijkheden besproken.

De FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd met uw eigen donormateriaal. Deze haren worden uit uw haarkrans geëxtraheerd en in de kalende gebieden geplaatst. Is er onvoldoende haar in uw haarkrans om een goed resultaten te bereiken, dan wordt een haartransplantatie afgeraden en een alternatieve behandeling voorgesteld.

Nee, haartransplantaties worden uitsluitend met lichaamseigen donormateriaal toegepast. De kans op afstoting is daardoor nihil en de resultaten goed. Zou er net als bij een orgaantransplantatie gewerkt worden met vreemd materiaal dan zou u zware medicatie moeten gebruiken om afstoting te voorkomen.

Gemiddeld kunnen uit een gezonde haarkrans 5.000 haarzakjes geoogst worden, voordat het haar zichtbaar dunner wordt. Haartransplantaties omvatten gemiddeld 1.500 tot 4.500 haarzakjes. De kans dat dit tot uiting komt in uw haarkrans is erg klein.

De meeste mensen zijn na een behandeling tevreden met het eindresultaat. Een enkele keer voldoet het resultaat niet aan de verwachting of is er sprake van onnatuurlijk ogende haargroei. Beschikt u over genoeg donormateriaal dan kan eventueel een corrigerende ingreep plaatsvinden. Een tweede haartransplantatie kan ook dienen om de haardos verder te verdichten.

Haarklinieken en haartransplantatie specialisten in Harderwijk kunnen u tijdens een consult informeren over de ingreep, de resultaten en de risico’s die aan de haartransplantatie zijn verbonden. Om een goed beeld te krijgen wordt altijd geadviseerd om meerdere haarklinieken te raadplegen.

Alhoewel de ingreep op vrijwel identieke wijze wordt toegepast, zijn er een aantal verschillen die u in uw overweging mee kunt nemen. Zo worden in Istanbul tot ruim 4.500 grafts op een dag behandeld, dit aantal ligt in Harderwijk op 3.200 bij een vergelijkbare ingreep. De kostprijs voor een haartransplantatie in Harderwijk bedraagt gemiddeld € 5.000, terwijl u bij GlobalHair een all-in tarief van € 2.949 betaalt. Bij dit tarief zijn in Istanbul ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, een haargroei stimulerende behandeling, en VIP transfers inbegrepen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.