facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Veenendaal

Huid- en haarproblemen zijn divers. Haaruitval en kaalheid zijn voorbeelden van ongewenste haarcondities die bij mannen en vrouwen voorkomen. Verschillende oorzaken liggen aan de basis van het haarverlies en in sommige gevallen kan een haartransplantatie in Veenendaal de geschikte oplossing zijn voor nieuwe haargroei. Staan kaalheid effectief laten behandelen of aanhoudend haarverlies tot stilstand brengen hoog op uw wensenlijstje? Laat u door ervaren haarchirurgen adviseren over het haarverlies en de manier waarop dit behandeld kan worden.

Haartransplantatie in Veenendaal bij overmatig haarverlies

Het is geen geheim dat mannen en vrouwen last kunnen krijgen van haaruitval en kaalheid. Op welke leeftijd dit gebeurt verschilt per persoon. In heftige gevallen zien jongens in de puberteit al een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin. Erfelijke haaruitval uit zich bij mannen gemiddeld tussen en 25e en 40e levensjaar. Vrouwen krijgen hier meestal pas na de overgang en op latere leeftijd mee te maken. Zeker als het dihydrotestosteron hormoon van invloed is op het haarverlies heeft u belang bij professioneel advies en een adequate behandeling. Het kennen van de exacte oorzaak van het haarverlies is een belangrijke stap. Een huisarts of dermatoloog kan u hierbij van dienst zijn. De arts kan u tegelijkertijd een aantal behandelmethodes toelichten. Staat u niet te springen bij een tijdelijke oplossing? Enkel een FUE haartransplantatie in Veenendaal biedt blijvende resultaten. U kunt voor deze chirurgische ingreep terecht bij binnen- en buitenlandse haarklinieken.

Bitmap

Groeigarantie FUE haartransplantatie

Erfelijke of mannelijke kaalheid is onomkeerbaar, omdat uw haarzakjes vernietigd worden. Toch biedt een haartransplantatie in Veenendaal permanente resultaten en krijgt u zelfs levenslange groeigarantie. Is dit niet te mooi om waar te zijn, want de haarzakjes zijn immers verschrompeld? Het bijzondere van een haartransplantatie is dat de ingreep met uw eigen donormateriaal wordt toegepast. Hiervoor worden haarzakjes uit uw haarkrans, het donorgebied, geoogst. Dit gebeurt met een holle naald en onder plaatselijke verdoving. De unieke samenwerking tussen een haarchirurg en haartransplantatie assistenten maakt dat tijdens een FUE haartransplantatie bij GlobalHair tot 4.500 grafts getransplanteerd kunnen worden. De geoogste haarzakjes worden, na een kwaliteitscontrole, geplaatst in de transplantatiegebieden. Om dit mogelijk te maken worden kleine kanaaltjes geboord. De grafts hebben enkele dagen nodig om vast te groeien. Opmerkelijk is dat de haarzakjes die afkomstig zijn uit het donorgebied ongevoelig zijn voor het DHT hormoon. Deze ongevoeligheid blijft ook na de haartransplantatie behouden. Succesvol getransplanteerde grafts zullen de rest van uw leven haren blijven produceren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Tarief haartransplantatie

De blijvende oplossing maakt de haartransplantatie een interessante behandeling. Mannen en vrouwen die de ingreep overwegen, worden geregeld afgeschrikt door de tarieven die in rekening gebracht worden. Een haartransplantatie in Veenendaal is een prima maar kostbare behandeling. Hoge bedragen van enkele duizenden euro’s lijken heel normaal te zijn. Moet u dit bedrag uit eigen zak betalen, dan bedenkt u zich een paar keer en is het vinden van een alternatieve oplossing soms gewenst. Bent u woonachtig in Veenendaal en omgeving? Weet dan dat u niet gebonden bent aan een haarkliniek bij u in de buurt. Cosmetisch toerisme is net als een tandartsreis naar het buitenland ‘gewoon’ geworden. Een toenemend aantal mensen reist naar het buitenland voor de gewenste cosmetische ingreep. De haartransplantatie behoort daar ook toe. Met de toegenomen bekendheid van met name Turkse haarklinieken is het mogelijk om toch een betaalbare haartransplantatie te ondergaan. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Dat daarbij niet wordt ingeboet op kwaliteit en resultaat bewijst het feit dat de kliniek recentelijk de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst mocht nemen. Met een tarief dat ruim 50% lager is dan bij de gemiddelde Nederlandse haarkliniek zijn veel mannen en vrouwen u reeds voorgegaan. Wat kunt u verwachten van een haarimplantatie bij GlobalHair? Een haartransplantatie vereist gedegen voorlichting. U hoeft hiervoor niet helemaal naar Istanbul af te reizen. Bij de GlobalHair vestiging in Leiden wordt u te woord gestaan door ervaren deskundigen die u de procedure gedetailleerd toelichten. Gekeken wordt naar uw situatie, waarbij ook uw gezondheidstoestand uitgebreid wordt doorgenomen. Bent u geschikt voor de ingreep dan ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel en kan de haartransplantatie gepland worden.

Adviesgesprek haartransplantatie GlobalHair

Gaat uw voorkeur uit naar een betaalbare haartransplantatie in Istanbul? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair. Het consult is informatief en geeft antwoord op de vragen die u heeft omtrent de ingreep, de haarkliniek, het verblijf in Istanbul, de herstelperiode en de te verwachten resultaten. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen, door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl, of door te bellen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Veenendaal FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Veenendaal. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haartransplantaties werken niet bij iedereen. De ingreep wordt voornamelijk aanbevolen en gebruikt om uw haardos te herstellen die als gevolg van Alopecia androgenetica dunner is geworden met hier en daar een kalende plek. Aangezien een haartransplantatie met uw eigen haar als donormateriaal wordt gedaan, is het geen effectieve ingreep bij mensen die te maken hebben met een ver gevorderde mate van kaalheid.

Haaruitval kan zowel op zeer jonge als op latere leeftijd zichtbaar worden. Artsen staan niet direct te springen op de ingreep te vroeg toe te passen. Dit omdat niet voorspeld kan worden, hoe het haarverlies zich na een haartransplantatie verder ontwikkeld. Doorgaans wordt vanaf het 30e levensjaar geregeld over een FUE haartransplantatie nagedacht. Het is echter ook prima mogelijk om de ingreep toe te laten passen op latere leeftijd. Zolang u gezond bent en over voldoende donormateriaal beschikt kan een haartransplantatie een geschikte oplossing zijn bij erfelijke kaalheid.

Hergroei van het haar vindt alleen plaats op gebieden waar de haarzakjes niet volledig zijn verwijderd. Aangezien de FUE haartransplantatie het complete haarzakje oogst, is nieuwe haargroei in het donorgebied niet van toepassing. Overigens kunnen uit een gezonde haarkrans zo’n 5.000 haarzakjes verwijderd worden, zonder dat uw haar zichtbaar dunner wordt en/of dat er kalende gebieden ontstaan.

Zowel het dragen van een hoofddeksel als een haarwerk of pruik in de dagen na de haartransplantatie wordt niet geadviseerd. Voor het resultaat is het beter om eerst de hoofdhuid onbedekt te laten herstellen. Als de korstjes zijn verdwenen kan een haarwerk worden gedragen, mits deze niet wordt vastgelijmd. Het gebruik van clips is wel toegestaan.

Haarimplantaties die met de FUE techniek worden toegepast, laten nauwelijks zichtbare littekens achter. Eens de behandelde huid hersteld is, is het niet zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen.

De FUT techniek was lange tijd de standaard haartransplantatie methode. Door middel van het verwijderen van een stukje huid uit de haarkans werden in korte tijd een grote hoeveelheid grafts geoogst. Nadeel van de FUT methode was en is het kenmerkende litteken dat in het donorgebied zichtbaar blijft. Artsen en haarchirurgen hebben dan ook steeds vaker de voorkeur voor de geavanceerde FUE techniek, waarbij van littekens geen sprake is. Ook het herstel verloopt na een FUE haartransplantatie in de meeste gevallen vlot en zonder complicaties.Nee, de haartransplantatie wordt op poliklinische basis toegepast. Kort na de ingreep kunt u, na toestemming van de specialist, de kliniek verlaten.

Turkije is een absolute topbestemming als het gaat om hoogwaardige kwaliteit, resultaten die aan de verwachting voldoen en bovendien uiterst betaalbaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.