Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie in Veenendaal bij overmatig haarverlies

  Het is geen geheim dat mannen en vrouwen last kunnen krijgen van haaruitval en kaalheid. Op welke leeftijd dit gebeurt verschilt per persoon. In heftige gevallen zien jongens in de puberteit al een terugtrekkende haarlijn en een kalende kruin. Erfelijke haaruitval uit zich bij mannen gemiddeld tussen en 25e en 40e levensjaar. Vrouwen krijgen hier meestal pas na de overgang en op latere leeftijd mee te maken. Zeker als het dihydrotestosteron hormoon van invloed is op het haarverlies heeft u belang bij professioneel advies en een adequate behandeling. Het kennen van de exacte oorzaak van het haarverlies is een belangrijke stap. Een huisarts of dermatoloog kunt u hierbij van dienst zijn. De arts kunt u tegelijkertijd een aantal behandelmethodes toelichten. Staat u niet te springen bij een tijdelijke oplossing? Enkel een FUE haartransplantatie in Veenendaal biedt blijvende resultaten. U kunt voor deze chirurgische ingreep terecht bij binnen- en buitenlandse haarklinieken.

  Groeigarantie FUE haartransplantatie

  Erfelijke of mannelijke kaalheid is onomkeerbaar, omdat uw haarzakjes vernietigd worden. Toch biedt een haartransplantatie in Veenendaal permanente resultaten en krijgt u zelfs levenslange groeigarantie. Is dit niet te mooi om waar te zijn, want de haarzakjes zijn immers verschrompeld? Het bijzondere van een haartransplantatie is dat de ingreep met uw eigen donormateriaal wordt toegepast. Hiervoor worden haarzakjes uit uw haarkrans, het donorgebied, geoogst. Dit gebeurt met een holle naald en onder plaatselijke verdoving. De unieke samenwerking tussen een haarchirurg en haartransplantatie assistenten maakt dat tijdens een FUE haartransplantatie bij GlobalHair tot 4.500 grafts getransplanteerd kunnen worden. De geoogste haarzakjes worden, na een kwaliteitscontrole, geplaatst in de transplantatiegebieden. Om dit mogelijk te maken worden kleine kanaaltjes geboord. De grafts hebben enkele dagen nodig om vast te groeien. Opmerkelijk is dat de haarzakjes die afkomstig zijn uit het donorgebied ongevoelig zijn voor het DHT hormoon. Deze ongevoeligheid blijft ook na de haartransplantatie behouden. Succesvol getransplanteerde grafts zullen de rest van uw leven haren blijven produceren.

  Tarief haartransplantatie

  De blijvende oplossing maakt de haartransplantatie een interessante behandeling. Mannen en vrouwen die de ingreep overwegen, worden geregeld afgeschrikt door de tarieven die in rekening gebracht worden. Een haartransplantatie in Veenendaal is een prima maar kostbare behandeling. Hoge bedragen van enkele duizenden euro’s lijken heel normaal te zijn. Moet u dit bedrag uit eigen zak betalen, dan bedenkt u zich een paar keer en is het vinden van een alternatieve oplossing soms gewenst. Bent u woonachtig in Veenendaal en omgeving? Weet dan dat u niet gebonden bent aan een haarkliniek bij u in de buurt. Cosmetisch toerisme is net als een tandartsreis naar het buitenland ‘gewoon’ geworden. Een toenemend aantal mensen reist naar het buitenland voor de gewenste cosmetische ingreep. De haartransplantatie behoort daar ook toe. Met de toegenomen bekendheid van met name Turkse haarklinieken is het mogelijk om toch een betaalbare haartransplantatie te ondergaan. GlobalHair is een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Dat daarbij niet wordt ingeboet op kwaliteit en resultaat bewijst het feit dat de kliniek recentelijk de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst mocht nemen. Met een tarief dat ruim 50% lager is dan bij de gemiddelde Nederlandse haarkliniek zijn veel mannen en vrouwen u reeds voorgegaan. Wat kunt u verwachten van een haarimplantatie bij GlobalHair? Een haartransplantatie vereist gedegen voorlichting. U hoeft hiervoor niet helemaal naar Istanbul af te reizen. Bij de GlobalHair vestiging in Leiden wordt u te woord gestaan door ervaren deskundigen die u de procedure gedetailleerd toelichten. Gekeken wordt naar uw situatie, waarbij ook uw gezondheidstoestand uitgebreid wordt doorgenomen. Bent u geschikt voor de ingreep dan ontvangt u een persoonlijk behandelvoorstel en kan de haartransplantatie gepland worden.

  Adviesgesprek haartransplantatie GlobalHair

  Gaat uw voorkeur uit naar een betaalbare haartransplantatie in Istanbul? Laat u dan vrijblijvend voorlichten door de consulenten van GlobalHair. Het consult is informatief en geeft antwoord op de vragen die u heeft omtrent de ingreep, de haarkliniek, het verblijf in Istanbul, de herstelperiode en de te verwachten resultaten. Wij zijn ook actief in Utrecht, Amersfoort, Harderwijk en Barneveld. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen, door een mail te sturen naar contact@globalhair.nl, of door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp