Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Stappenplan haartransplantatie in Barneveld

  Mensen denken soms nogal makkelijk over een haartransplantatie als oplossing bij haaruitval. Het is echter een ingrijpende behandeling die niet bij iedereen, maar ook niet bij elke vorm van haarverlies kan worden toegepast. Het vergt dus een gedegen voorbereiding die begint met het kennen van de oorzaak van uw haaruitval. Wie helpt u daarbij? Uw huisarts en/of dermatoloog zijn hiervoor het aangewezen aanspreekpunt. Aan de hand van uw verhaal kan vaak al een oorzaak vastgesteld worden. Artsen kunnen eventueel aanvullend bloedonderzoek en/of een haarwortelonderzoek uitvoeren. Blijkt uw haaruitval een gevolg van een medische behandeling, medicijngebruik, stress, vitaminetekort, haar- en/of huidaandoeningen? Dan is er veelal sprake van tijdelijk haarverlies. Een haartransplantatie wordt dan niet geadviseerd. Na verloop van tijd, als de uitlokkende factor is weggenomen, zal de haargroei zich in de meeste gevallen vanzelf herstellen. Blijkt uw haaruitval erfelijk bepaald te zijn? Het mannelijke hormoon dihydrotestosteron, DHT, is van invloed op de haargroei. Onder invloed van DHT wordt de haargroei beïnvloed en worden op den duur de haarzakjes vernietigd, waardoor nieuwe haargroei onmogelijk is. Met een haartransplantatie in Barneveld kunnen de reeds ontstane kale plekken mogelijkerwijs opgevuld worden. Waarom mogelijkerwijs? Het is immers nog niet gezegd dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Dit wordt bekeken door een haartransplantatie specialist, waarbij de beschikbaarheid van donormateriaal van belang is. Ook de mate waarin uw haaruitval is gevorderd speelt mee.

  Verwachting haartransplantatie

  De eerste stappen van een haartransplantatie in Barneveld zijn vaak het moeilijkste. Komt u in aanmerking voor de ingreep? Dan kunt u verder gaan met het onderzoeken en vergelijken van de mogelijkheden. Kijk daarbij ook naar uw eigen verwachting. Wat zijn uw wensen als het aankomt op een behandelaar en de plaats waar de ingreep wordt toegepast? Het is een bekend gegeven dat ervaren haarchirurgen uitstekende resultaten bereiken. Ingrepen die worden uitgevoerd in daartoe geschikte plaatsen hebben bovendien een sterk verminderde kans op het ontstaan van bijwerkingen. Laat u niet verleiden tot een aantrekkelijk laag geprijsde haartransplantatie bij een onbekende aanbieder, waar u nauwelijks informatie over kunt vinden. Ga zorgvuldig te werk en neem daarbij uw tijd. U bent niet de enige die bij meerdere haarklinieken naar een intakegesprek gaat. Zo’n gesprek is de ultieme manier om erachter te komen hoe uw gevoel is bij een kliniek of behandelaar. Wordt u serieus genomen? Is er voldoende tijd voor u ingepland? Hoe is uw gevoel bij het verlaten van de kliniek? Hoeveel meningen en reviews van anderen u ook leest, u kent uw eigen gevoel en intuïtie het beste. Beloofd een haarkliniek u een jeugdige volle haardos? Wees dan op uw hoede. Datzelfde geldt voor uw verwachtingen vooraf. De resultaten die bereikt worden zijn goed en natuurgetrouw. Een uitgedunde haardos zal echter nooit meer zo vol worden als tijdens uw jeugdjaren. Haarchirurgen die u dat beloven, kunt u rustig overslaan. Laat uw hoofd niet gek maken, de teleurstelling achteraf zal dan des te groter zijn.

  Verantwoorde, veilige haartransplantatie in Barneveld

  Na het lezen over de ingreep en het vergelijken van tarieven en mogelijkheden heeft u wellicht een voorkeur voor een of meerdere haarklinieken gekregen. Heeft u daarbij ook aandacht besteed en gekeken naar buitenlandse haartransplantatie specialisten? De prijs-kwaliteitsverhouding voor de FUE haartransplantatie is in een land als Turkije beter dan bij de Nederlandse klinieken. Verrassend niet? Piratenverhalen en zogezegde problemen met communicatie zullen er altijd zijn. Kijkt u echter objectief naar het aanbod, dan kunt u niet anders dan constateren dat de Turkse haarklinieken gewild én geliefd zijn. Dat de prijzen betaalbaar zijn, is een gunstige bijkomstigheid. Prijzen die ruim 50% lager zijn dan in Nederland zijn geen uitzondering. Betaald u de haartransplantatie uit eigen middelen? Dan is iedere vorm van kostenbesparing mooi meegenomen. GlobalHair behoort tot de goedkoopste FUE haartransplantatie specialisten van Turkije en met een vestiging in Leiden bent u verzekerd van Nederlandstalige begeleiding gedurende het haartransplantatie proces. Kennismaken kan tijdens een consult. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Wij zijn niet alleen actief in Barneveld en Leiden. Ook in Utrecht, Amersfoort, Harderwijk en Veenendaal.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan