Haartransplantatie Barneveld

Haaruitval heeft aanzienlijke gevolgen voor uw zelfbeeld en op uw gevoel van eigenwaarde. Als haarverlies of kaalheid een negatieve invloed heeft op uw dagelijks leven, is dit het moment om actie te ondernemen! Het is niet nodig om lijdzaam toe te zien hoe uw haar overmatig uit blijft vallen. Erfelijke haaruitval, mannelijke kaalheid kan met een haartransplantatie in Barneveld uitstekend behandeld worden. Nieuwe haargroei wordt door het oogsten en transplanteren van uw eigen haarzakjes mogelijk. Kalende plekken en een uitgedunde haardos worden opgevuld. U kijkt weer met plezier en zelfvertrouwen naar uw spiegelbeeld.

Stappenplan haartransplantatie in Barneveld

Mensen denken soms nogal makkelijk over een haartransplantatie als oplossing bij haaruitval. Het is echter een ingrijpende behandeling die niet bij iedereen, maar ook niet bij elke vorm van haarverlies kan worden toegepast. Het vergt dus een gedegen voorbereiding die begint met het kennen van de oorzaak van uw haaruitval. Wie helpt u daarbij? Uw huisarts en/of dermatoloog zijn hiervoor het aangewezen aanspreekpunt. Aan de hand van uw verhaal kan vaak al een oorzaak vastgesteld worden. Artsen kunnen eventueel aanvullend bloedonderzoek en/of een haarwortelonderzoek uitvoeren. Blijkt uw haaruitval een gevolg van een medische behandeling, medicijngebruik, stress, vitaminetekort, haar- en/of huidaandoeningen? Dan is er veelal sprake van tijdelijk haarverlies. Een haartransplantatie wordt dan niet geadviseerd. Na verloop van tijd, als de uitlokkende factor is weggenomen, zal de haargroei zich in de meeste gevallen vanzelf herstellen. Blijkt uw haaruitval erfelijk bepaald te zijn? Het mannelijke hormoon dihydrotestosteron, DHT, is van invloed op de haargroei. Onder invloed van DHT wordt de haargroei beïnvloed en worden op den duur de haarzakjes vernietigd, waardoor nieuwe haargroei onmogelijk is. Met een haartransplantatie in Barneveld kunnen de reeds ontstane kale plekken mogelijkerwijs opgevuld worden. Waarom mogelijkerwijs? Het is immers nog niet gezegd dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent. Dit wordt bekeken door een haartransplantatie specialist, waarbij de beschikbaarheid van donormateriaal van belang is. Ook de mate waarin uw haaruitval is gevorderd speelt mee.

Verwachting haartransplantatie

De eerste stappen van een haartransplantatie in Barneveld zijn vaak het moeilijkste. Komt u in aanmerking voor de ingreep? Dan kunt u verder gaan met het onderzoeken en vergelijken van de mogelijkheden. Kijk daarbij ook naar uw eigen verwachting. Wat zijn uw wensen als het aankomt op een behandelaar en de plaats waar de ingreep wordt toegepast? Het is een bekend gegeven dat ervaren haarchirurgen uitstekende resultaten bereiken. Ingrepen die worden uitgevoerd in daartoe geschikte plaatsen hebben bovendien een sterk verminderde kans op het ontstaan van bijwerkingen. Laat u niet verleiden tot een aantrekkelijk laag geprijsde haartransplantatie bij een onbekende aanbieder, waar u nauwelijks informatie over kunt vinden. Ga zorgvuldig te werk en neem daarbij uw tijd. U bent niet de enige die bij meerdere haarklinieken naar een intakegesprek gaat. Zo’n gesprek is de ultieme manier om erachter te komen hoe uw gevoel is bij een kliniek of behandelaar. Wordt u serieus genomen? Is er voldoende tijd voor u ingepland? Hoe is uw gevoel bij het verlaten van de kliniek? Hoeveel meningen en reviews van anderen u ook leest, u kent uw eigen gevoel en intuïtie het beste. Beloofd een haarkliniek u een jeugdige volle haardos? Wees dan op uw hoede. Datzelfde geldt voor uw verwachtingen vooraf. De resultaten die bereikt worden zijn goed en natuurgetrouw. Een uitgedunde haardos zal echter nooit meer zo vol worden als tijdens uw jeugdjaren. Haarchirurgen die u dat beloven, kunt u rustig overslaan. Laat uw hoofd niet gek maken, de teleurstelling achteraf zal dan des te groter zijn.

Verantwoorde, veilige haartransplantatie in Barneveld

Na het lezen over de ingreep en het vergelijken van tarieven en mogelijkheden heeft u wellicht een voorkeur voor een of meerdere haarklinieken gekregen. Heeft u daarbij ook aandacht besteed en gekeken naar buitenlandse haartransplantatie specialisten? De prijs-kwaliteitsverhouding voor de FUE haartransplantatie is in een land als Turkije beter dan bij de Nederlandse klinieken. Verrassend niet? Piratenverhalen en zogezegde problemen met communicatie zullen er altijd zijn. Kijkt u echter objectief naar het aanbod, dan kunt u niet anders dan constateren dat de Turkse haarklinieken gewild én geliefd zijn. Dat de prijzen betaalbaar zijn, is een gunstige bijkomstigheid. Prijzen die ruim 50% lager zijn dan in Nederland zijn geen uitzondering. Betaald u de haartransplantatie uit eigen middelen? Dan is iedere vorm van kostenbesparing mooi meegenomen. GlobalHair behoort tot de goedkoopste FUE haartransplantatie specialisten van Turkije en met een vestiging in Leiden bent u verzekerd van Nederlandstalige begeleiding gedurende het haartransplantatie proces. Kennismaken kan tijdens een consult. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Wij zijn niet alleen actief in Barneveld en Leiden. Ook in Utrecht, Amersfoort, Harderwijk en Veenendaal.

Veelgestelde vragen

Aan een succesvolle haartransplantatie gaat een voorbereidingsperiode vooraf. De ingreep, die blijvende resultaten biedt, is een kostbare behandeling waarvoor u een ervaren haartransplantatie specialist raadpleegt. Begin met het duidelijk krijgen van de verwachting die u heeft van de haartransplantatie en bezoek vervolgens een aantal haarklinieken. U komt zo bij de behandelaar die bij u past en waar u een goed gevoel bij heeft. In samenspraak wordt vervolgens de haarimplantatie gepland.

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben en kent tegenwoordig diverse behandelmogelijkheden. Om een goede behandeling te kiezen, laat u de oorzaak vaststellen door een huisarts of dermatoloog. Haargroeimiddelen waaronder Minoxidil, Finasteride en de Diane pil worden regelmatig gebruikt voorafgaand aan een haartransplantatie.

Niemand kan namens u bepalen wanneer u een ingreep toe laat passen of wat voor u de meest ideale behandeling is. Om een haartransplantatie met succes te ondergaan, is het van belang dat het haarverlies zich nog niet te ver heeft ontwikkeld. Haarchirurgen werken met uw eigen donormateriaal, en dat dient dan ook voldoende beschikbaar te zijn.

Haartransplantaties worden alleen toegepast bij daartoe geschikte kandidaten. De ingreep mislukt zelden, al komt het een enkele keer voor dat het eindresultaat niet voldoet aan de verwachting die iemand voorafgaand aan de ingreep had. Ervaren haarchirurgen geven vroegtijdig aan wat in uw situatie mogelijk is en wat u kunt verwachten.

Resultaten die bereikt worden zijn goed, al zult u niet zo’n volle haardos hebben als tijdens uw jonge(re) jaren.

Als de uitgedunde haardos een gevolg is van Alopecia androgenetica, dan is het meestal mogelijk om de ingreep toe te laten passen. Gewerkt wordt met donorhaar dat afkomstig is uit uw haarkrans. Vooraf kan een haartransplantatie specialist toelichten wat u van de ingreep kunt verwachten.

Ja. De ingreep wordt toegepast bij onze moderne haarkliniek in Istanbul, terwijl het intakegesprek en de controles in Leiden plaatsvinden. Het volledige haartransplantatieproces wordt begeleid door ervaren, Nederlandssprekende, consulenten.

De ingreep wordt uitgevoerd door een aantoonbaar ervaren haarchirurg, ISHRS geregistreerd, die samenwerkt met haartransplantatie assistenten. Tijdens de behandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd, hierbij wordt de FUE methode gebruikt. Bij het behandeltarief van € 2.949 zijn 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen.

Ja. GlobalHair werkt samen met mijnbetaalplan.nl, waarbij bedragen tot € 5.000 gefinancierd worden. Uw financiële situatie wordt beoordeeld, waarna eventueel een kredietovereenkomst wordt aangeboden. Over het geleende bedrag wordt een variabel rentepercentage berekend.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis