Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarimplantatie of haartransplantatie in Antwerpen

  Alopecia androgenetica is ook bekend als mannelijke of erfelijke kaalheid. Deze vorm van blijvend haarverlies wordt veroorzaakt door het vernietigen van de haarzakjes onder invloed van dihydrotestosteron. Dit mannelijke DHT hormoon veroorzaakt bij mannen en vrouwen haaruitval en kaalheid. Nieuwe haargroei is niet langer mogelijk, uw haarzakjes zijn immers vernietigd en op den duur dunt uw haardos uit en ontstaan kale plekken. Een haarimplantatie of haartransplantatie in Antwerpen kan dan een aangewezen oplossing zijn om de kale gebieden op te vullen en nieuwe haargroei te creëren. Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes vanuit uw haarkrans, de achterzijde van uw hoofd, getransplanteerd naar de dunne, kale gebieden. Het is dus noodzakelijk om over voldoende kwalitatief donormateriaal te beschikken. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met uw lichaamseigen haar, waardoor erg natuurlijke resultaten worden bereikt. De kans op afstoting is vrij klein, het betreft immers uw eigen haar dat wordt gebruikt. Het is dan ook, nog, niet mogelijk om gebruik te maken van een andere donor. In enkele gevallen kan een haarchirurg een haarimplantatie afraden, bijvoorbeeld als de haaruitval te ver is doorgezet en donormateriaal ontbreekt. In dit soort situaties kan onvoldoende ingeschat worden wat het eindresultaat zal zijn.

  FUE haartransplantatie in Antwerpen en omgeving

  In Antwerpen en omgeving zijn diverse gespecialiseerde haarklinieken waar u terecht kunt voor een FUE haartransplantatie. Tot voor een aantal jaren geleden waren de prijzen voor cosmetische en medische behandelingen in België aanmerkelijk goedkoper dan in Nederland. Dit grote verschil wordt steeds kleiner. Woont u in de grensstreek? Dan kan het lonen om een haartransplantatie in Antwerpen toe te laten passen. Moet u een behoorlijke afstand overbruggen om in Antwerpen te komen? Dan is de kans groot dat het relatief kleine prijsvoordeel al snel ongedaan wordt gemaakt door de reiskosten. Feit is wel dat de zorgstandaard in België hoog is, dit zowel op het gebied van techniek en kwaliteit die wordt geleverd. Wat opvalt is dat ook op de Belgische markt een zeker aantal buitenlandse haarklinieken actief is. De keuze voor een haartransplantatie in het buitenland wordt makkelijker gemaakt door de aanwezigheid van onder meer Turkse haarklinieken die in Nederland en/of België over een vestiging beschikken. De verschillen tussen de behandelmogelijkheden zijn interessant: • Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt ligt in Antwerpen tijdens een dagbehandeling op zo’n 3.000. In Istanbul, Turkije, is dat 4.500. • In België wordt door een aantal haarklinieken nog steeds gebruik gemaakt van de FUT techniek, terwijl u in Istanbul wordt behandeld met de moderne FUE techniek. Van zichtbare littekens is na de herstelperiode geen sprake. Bovendien verloopt het herstel na een FUE haartransplantatie vlotter. • Na een FUE haartransplantatie wordt in Turkije meestal een haargroei stimulerende behandeling toegepast om het resultaat te bevorderen. • De prijzen liggen in Turkije aanmerkelijk lager dan in Antwerpen.

  Haartransplantatie in Antwerpen uitgevoerd in Istanbul

  Is een haartransplantatie bij u de beste oplossing om af te rekenen met haaruitval en kaalheid? Dan volgt de zoektocht naar een geschikte behandelaar. Waar het logisch is om eerst rond te kijken in uw eigen omgeving en ervaringen van anderen te lezen, kunt u op een bepaald moment uw blik verbreden. Zeker als u de haartransplantatie puur uit cosmetisch oogpunt ondergaat, worden de kosten niet vergoed door uw zorgverzekeraar en is de kostprijs van de ingreep van invloed op uw keuze. Kortingsmogelijkheden en aantrekkelijke aanbiedingen wegen vaak niet op tegen de tarieven die Turkse haarklinieken bieden. Even vergelijken leert dat u zo’n 50% op de kosten kunt besparen. Waar u wellicht wat huiverig tegenover een haartransplantatie in Turkije staat, is het interessant om te weten dat jaarlijks duizenden mensen naar Istanbul reizen om de ingreep te ondergaan. Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Luxe ingerichte haarklinieken, ervaren en professionele haarchirurgen, uitstekende resultaten en levenslange groeigarantie maken het bovendien een interessante keuze.

  Consult

  Overweegt u een haartransplantatie in Antwerpen, maar klinkt een betaalbare ingreep in Istanbul als muziek in uw oren? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. De consulenten informeren u uitgebreid over de mogelijkheden, kosten en resultaten die bereikt worden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Wij zijn mede actief in Nederland en het buitenland. Bijvoorbeeld in België, Duitsland of Spanje.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp