facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Antwerpen

Medische behandelingen, overmatige stress, ouder worden, grote gewichtsschommelingen, een zwangerschap, het doormaken van de overgang of genetische aanleg. Overmatige haaruitval kent uiteenlopende oorzaken. Goed om te weten is dat er meerdere oplossingen zijn. Is de oorzaak tijdelijk, dan kan een dermatoloog maar ook een psycholoog u doorgaans helpen. Blijkt het haarverlies blijvend te zijn dan kan een haartransplantatie in Antwerpen een oplossing zijn om uw zelfvertrouwen terug te geven.

Haarimplantatie of haartransplantatie in Antwerpen

Alopecia androgenetica is ook bekend als mannelijke of erfelijke kaalheid. Deze vorm van blijvend haarverlies wordt veroorzaakt door het vernietigen van de haarzakjes onder invloed van dihydrotestosteron. Dit mannelijke DHT hormoon veroorzaakt bij mannen en vrouwen haaruitval en kaalheid. Nieuwe haargroei is niet langer mogelijk, uw haarzakjes zijn immers vernietigd en op den duur dunt uw haardos uit en ontstaan kale plekken. Een haarimplantatie of haartransplantatie in Antwerpen kan dan een aangewezen oplossing zijn om de kale gebieden op te vullen en nieuwe haargroei te creëren. Bij een haartransplantatie worden er haarzakjes vanuit uw haarkrans, de achterzijde van uw hoofd, getransplanteerd naar de dunne, kale gebieden. Het is dus noodzakelijk om over voldoende kwalitatief donormateriaal te beschikken. Een haartransplantatie wordt uitgevoerd met uw lichaamseigen haar, waardoor erg natuurlijke resultaten worden bereikt. De kans op afstoting is vrij klein, het betreft immers uw eigen haar dat wordt gebruikt. Het is dan ook, nog, niet mogelijk om gebruik te maken van een andere donor. In enkele gevallen kan een haarchirurg een haarimplantatie afraden, bijvoorbeeld als de haaruitval te ver is doorgezet en donormateriaal ontbreekt. In dit soort situaties kan onvoldoende ingeschat worden wat het eindresultaat zal zijn.

Bitmap

FUE haartransplantatie in Antwerpen en omgeving

In Antwerpen en omgeving zijn diverse gespecialiseerde haarklinieken waar u terecht kunt voor een FUE haartransplantatie. Tot voor een aantal jaren geleden waren de prijzen voor cosmetische en medische behandelingen in België aanmerkelijk goedkoper dan in Nederland. Dit grote verschil wordt steeds kleiner. Woont u in de grensstreek? Dan kan het lonen om een haartransplantatie in Antwerpen toe te laten passen. Moet u een behoorlijke afstand overbruggen om in Antwerpen te komen? Dan is de kans groot dat het relatief kleine prijsvoordeel al snel ongedaan wordt gemaakt door de reiskosten. Feit is wel dat de zorgstandaard in België hoog is, dit zowel op het gebied van techniek en kwaliteit die wordt geleverd. Wat opvalt is dat ook op de Belgische markt een zeker aantal buitenlandse haarklinieken actief is. De keuze voor een haartransplantatie in het buitenland wordt makkelijker gemaakt door de aanwezigheid van onder meer Turkse haarklinieken die in Nederland en/of België over een vestiging beschikken. De verschillen tussen de behandelmogelijkheden zijn interessant: • Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt ligt in Antwerpen tijdens een dagbehandeling op zo’n 3.000. In Istanbul, Turkije, is dat 4.500. • In België wordt door een aantal haarklinieken nog steeds gebruik gemaakt van de FUT techniek, terwijl u in Istanbul wordt behandeld met de moderne FUE techniek. Van zichtbare littekens is na de herstelperiode geen sprake. Bovendien verloopt het herstel na een FUE haartransplantatie vlotter. • Na een FUE haartransplantatie wordt in Turkije meestal een haargroei stimulerende behandeling toegepast om het resultaat te bevorderen. • De prijzen liggen in Turkije aanmerkelijk lager dan in Antwerpen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie in Antwerpen uitgevoerd in Istanbul

Is een haartransplantatie bij u de beste oplossing om af te rekenen met haaruitval en kaalheid? Dan volgt de zoektocht naar een geschikte behandelaar. Waar het logisch is om eerst rond te kijken in uw eigen omgeving en ervaringen van anderen te lezen, kunt u op een bepaald moment uw blik verbreden. Zeker als u de haartransplantatie puur uit cosmetisch oogpunt ondergaat, worden de kosten niet vergoed door uw zorgverzekeraar en is de kostprijs van de ingreep van invloed op uw keuze. Kortingsmogelijkheden en aantrekkelijke aanbiedingen wegen vaak niet op tegen de tarieven die Turkse haarklinieken bieden. Even vergelijken leert dat u zo’n 50% op de kosten kunt besparen. Waar u wellicht wat huiverig tegenover een haartransplantatie in Turkije staat, is het interessant om te weten dat jaarlijks duizenden mensen naar Istanbul reizen om de ingreep te ondergaan. Turkije is een populaire haartransplantatie bestemming. Luxe ingerichte haarklinieken, ervaren en professionele haarchirurgen, uitstekende resultaten en levenslange groeigarantie maken het bovendien een interessante keuze.

consult

Overweegt u een haartransplantatie in Antwerpen, maar klinkt een betaalbare ingreep in Istanbul als muziek in uw oren? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. De consulenten informeren u uitgebreid over de mogelijkheden, kosten en resultaten die bereikt worden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Antwerpen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Antwerpen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. In Antwerpen en de directe omgeving zijn verschillende haarklinieken actief. U kunt hier terecht voor zowel de FUT- als FUE haartransplantatie techniek.

Waar het tot voor een aantal jaren geleden gebruikelijk was dat cosmetische en/of medische ingrepen in België aanmerkelijk voordeliger waren dan in Nederland, is dat verschil tegenwoordig zeer klein. Ook in Antwerpen ligt de gemiddelde prijs voor een haartransplantatie rond € 4.000 – € 4.500, en dan is het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd beperkt tot zo’n 3.000.

De kwaliteit van zowel de zorg als van de dienstverlening liggen in Belgische haarklinieken op een hoog niveau. Resultaten die bij zowel mannen als vrouwen worden bereikt zijn goed en permanent. Om zeker te zijn van de juiste kwaliteit kunt u van tevoren zowel binnen- als buitenlandse haarklinieken met elkaar vergelijken en lezen hoe anderen een haarkliniek en/of behandelend specialist hebben ervaren.

Ja. Haartransplantaties die u bij GlobalHair in Istanbul ondergaat, zijn aanmerkelijk goedkoper dan in Antwerpen. U betaalt € 2.949 voor een FUE haartransplantatie waarbij tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Bij het all-in tarief zijn ook 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750, medicatie en VIP transfers inbegrepen.

De ervaren haarchirurgen van GlobalHair zijn ISHRS geregistreerd en werken uitsluitend met de moderne FUE techniek. Waar soms in Antwerpen de FUT techniek nog wordt gehanteerd en u na de ingreep een zichtbaar litteken heeft, is dat bij GlobalHair niet het geval. Het herstel na een FUE behandeling verloopt vlot en van bijwerkingen of complicaties is zelden sprake.

Ja. Al geldt ook hier dat de kosten in Istanbul lager zijn dan in België het geval is. De haarchirurgen van GlobalHair passen de haartransplantatie dagelijks toe en bereiken ook met de haarsparende FUE techniek uitstekende resultaten.

Online worden zowel persoonlijke blogs als klantreviews op vergelijkingswebsites gedeeld. Ook haarklinieken zelf publiceren ervaringsverhalen van mannen en vrouwen die de ingreep hebben laten toepassen. Een andere manier om meer te weten te komen over de mogelijkheden is door kennis te maken met een haarkliniek tijdens een consult. U krijgt dan gerichte informatie en uw vragen worden door een behandelend specialist beantwoord.

Een haartransplantatie is een unieke ingreep en bovendien de enige behandeling bij haaruitval met blijvend nieuwe haargroei. Bent u niet geschikt voor een haarimplantatie of ziet u de chirurgische ingreep niet zitten, dan zijn er verschillende alternatieven waaronder micro haar pigmentatie. Een specialist kan u hierin adviseren.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.