facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Duitsland

Cosmetische behandelingen in het buitenland zijn populair. Een van de voornaamste redenen om voor een haartransplantatie naar het buitenland te gaan zijn de lagere kosten die geboden worden. Maar hoe vergelijkt u de verschillen van buitenlandse haartransplantaties? Kiest u voor een haartransplantatie Duitsland om de Duitse degelijkheid? En hoe verhoudt deze degelijkheid zich ten opzichte van de prijs-kwaliteitsverhouding die u mag verwachten?

Onbekendheid haartransplantatie Duitsland

Duitsland is als bestemming voor een haartransplantatie onbekend en niet erg geliefd. Duitse haarklinieken zijn niet bijzonder actief op de Nederlandse markt. Het zijn dan ook voornamelijk mannen en vrouwen die in de grensstreek wonen die een haartransplantatie in Duitsland overwegen. Even vergelijken leert al snel dat de tarieven voor een haarimplantatie in Duitsland niet of nauwelijks lager zijn dan in Nederland. In Duitsland wordt door ervaren haarklinieken en haartransplantatie specialisten voornamelijk gewerkt met de FUE techniek. Het niveau van de zorgverlenging is in Duitsland goed en hetzelfde geldt voor de resultaten die bereikt worden. Toch kan het zijn dat Duitsland u niet direct aanspreekt als het om een haartransplantatie gaat. Nederlandstalige haartransplantatie ervaringen in Duitsland zijn niet eenvoudig te vinden. Simpelweg omdat jaarlijks slechts een aantal mensen kiest voor een ingreep in Duitsland. Waarom?• De kosten zijn vrijwel gelijk als bij een Nederlandse haarkliniek. • Duitsland spreekt niet aan als het gaat om de keuze voor een cosmetische ingreep.

Bitmap

Alternatief haartransplantatie Duitsland

Overweegt u een haartransplantatie in het buitenland, maar vallen de kosten in Duitsland tegen? Vergelijk dan ook eens de kosten voor een ingreep in België en Turkije. U zult al gauw de conclusie trekken dat de haartransplantatie kosten in de Benelux landen ongeveer gelijk liggen. Grote prijsverschillen zijn verdwenen en vaak blijkt aan het einde van de rit de haarkliniek in Duitsland net zo duur te zijn als in België en Nederland. Kosten variëren zo tussen € 4.000 en € 10.000 en hangen af van de omvang van de haartransplantatie. Zorgverzekeraars vergoeden haartransplantaties vrijwel nooit en dat betekent dat de kosten volledig voor uw rekening komen. U bent niet de enige die zich op dat moment afvraagt of zo’n bedrag de moeite wel waard is, want wat als het resultaat tegenvalt? Een haartransplantatie in het buitenland kan zeker uitgevoerd worden voor lagere kosten. Zo biedt GlobalHair u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. De ingreep wordt uitgevoerd in een luxe haarkliniek in Istanbul, waarbij het u aan niets ontbreekt. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en u bent in vertrouwde, ervaren handen van ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Ervaringen van en met haartransplantaties in Turkije zijn online goed vindbaar. Tal van bekende en minder bekende mensen gingen u reeds met goed resultaat voor. Jaarlijks worden bij GlobalHair honderden FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Betaalbare haarimplantatie Turkije

Twijfelt u over de deskundigheid en kwaliteiten van Turkse haarchirurgen? Leest u negatieve ervaringen? Of is er een andere reden waarom u niet direct staat te springen bij het idee van een haartransplantatie in Turkije? Laat u dan vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden bij GlobalHair. Tijdens een kennismakingsgesprek worden al uw vragen beantwoord en ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. U hoeft voor dit consult niet naar Istanbul te reizen, maar u bent hiervoor welkom in Leiden. De Nederlandse vestiging van GlobalHair verzorgt niet alleen het eerste consult, ook de nazorg achteraf vindt in Leiden plaats. Onze consulenten spreken uw taal en begeleiden u gedurende het behandelproces. Haartransplantatie tarieven worden bij GlobalHair niet berekend op basis van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. We hanteren een vast all-in tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes geoogst en teruggeplaatst worden. Bij GlobalHair betaalt u € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Overigens zijn bij dit bedrag ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie inbegrepen. Het enige wat u zelf regelt is het vliegticket van en naar Istanbul. Wilt u eerder naar Turkije reizen of wilt u na de haartransplantatie nog wat langer blijven? Ook dat is mogelijk, in overleg met u wordt de behandeldatum gepland.

Gratis en vrijblijvend consult

Onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie in het buitenland? Vallen kosten in landen als Duitsland en België tegen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten laten u kennismaken met de mogelijkheden die een haartransplantatie in Turkije u te bieden heeft. Het is ook mogelijk om door middel van een fotoconsult een persoonlijk behandeladvies aan te vragen. U stuurt hiervoor foto’s van uw hoofd en haar naar contact@globalhair.nl. Gaat uw voorkeur uit naar persoonlijk contact? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie Duitsland FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Duitsland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haartransplantaties worden in een groot aantal landen, waaronder Duitsland, succesvol toegepast. Wanneer u in de grensstreek woont kan het interessant zijn om het aanbod in Duitsland te vergelijken met de Nederlandse haartransplantatie klinieken.

De kosten voor een haartransplantatie in Duitsland zijn niet of nauwelijks goedkoper dan in Nederland. Bovendien moet u rekening houden met reis- en eventuele verblijfskosten die boven op de behandelkosten komen.

De Duitse haartransplantatie klinieken werken met de FUT- en FUE-methode. Net zoals bij andere klinieken wordt de FUT methode minder toegepast dan de moderne FUE techniek.

Ja, ook Duitse haarklinieken en haartransplantatie specialisten plannen eerst een intakegesprek. Uw situatie wordt aandachtig bekeken en in beeld gebracht. Neem eventuele informatie over het haarverlies, uw gezondheid en medisch verleden mee naar het consult. Afhankelijk van uw geschiktheid voor de ingreep kan de specialist een aangepast medicatie schema voorstellen in de dagen voor en na de haartransplantatie.

Jazeker! GlobalHair biedt een all-in haartransplantatie tarief van € 2.949. De behandeling vindt plaats in de moderne kliniek in Istanbul, het consult, de controles en nazorg gebeuren in Leiden. In Duitsland kost een haartransplantatie tussen € 4.000 en € 10.000. U bespaart ruim de helft door de behandeling in Turkije toe te laten passen.

Net zoals in Nederland en Turkije zijn er in Duitsland zowel ervaren als minder ervaren haarklinieken en specialisten actief. De kwaliteit van ervaren en vakbekwame haarklinieken is hoog, waarbij de behandelend specialist regelmatig trainingen, workshops en congressen bijwonen. Deze klinieken onderscheiden zich door de aanwezigheid van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

De Duitse haarklinieken besteden op hun website aandacht aan reviews en publiceren regelmatig ervaringen. Zoekt u meer objectieve meningen dan biedt een forum als Haarweb.nl een goed uitgangspunt om Duitse ervaringen te zoeken.

Turkije is een topbestemming als het gaat om medische en cosmetische behandelingen zoals een haartransplantatie. Jaarlijks reizen duizenden mensen van over de hele wereld naar de Turkse haarklinieken. Hoogwaardige, constante kwaliteit in combinatie met ervaren specialisten en betaalbare tarieven maken dat de Turkse haarklinieken vaker bezocht worden dan de klinieken in Duitsland.

De resultaten die Duitse haartransplantatie specialisten bereiken zijn permanent. Mensen die een haartransplantatie hebben ondergaan zijn in de regel tevreden met het bereikte resultaat. Het definitieve eindresultaat wordt gemiddeld zo’n 12 maanden na de ingreep beoordeelt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.