Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Onbekendheid haartransplantatie Duitsland

  Duitsland is als bestemming voor een haartransplantatie onbekend en niet erg geliefd. Duitse haarklinieken zijn niet bijzonder actief op de Nederlandse markt. Het zijn dan ook voornamelijk mannen en vrouwen die in de grensstreek wonen die een haartransplantatie in Duitsland overwegen. Even vergelijken leert al snel dat de tarieven voor een haarimplantatie in Duitsland niet of nauwelijks lager zijn dan in Nederland. In Duitsland wordt door ervaren haarklinieken en haartransplantatie specialisten voornamelijk gewerkt met de FUE techniek. Het niveau van de zorgverlenging is in Duitsland goed en hetzelfde geldt voor de resultaten die bereikt worden. Toch kan het zijn dat Duitsland u niet direct aanspreekt als het om een haartransplantatie gaat. Nederlandstalige haartransplantatie ervaringen in Duitsland zijn niet eenvoudig te vinden. Simpelweg omdat jaarlijks slechts een aantal mensen kiest voor een ingreep in Duitsland. Waarom?• De kosten zijn vrijwel gelijk als bij een Nederlandse haarkliniek. • Duitsland spreekt niet aan als het gaat om de keuze voor een cosmetische ingreep.

  Alternatief haartransplantatie Duitsland

  Overweegt u een haartransplantatie in het buitenland, maar vallen de kosten in Duitsland tegen? Vergelijk dan ook eens de kosten voor een ingreep in België en Turkije. U zult al gauw de conclusie trekken dat de haartransplantatie kosten in de Benelux landen ongeveer gelijk liggen. Grote prijsverschillen zijn verdwenen en vaak blijkt aan het einde van de rit de haarkliniek in Duitsland net zo duur te zijn als in België en Nederland. Kosten variëren zo tussen € 4.000 en € 10.000 en hangen af van de omvang van de haartransplantatie. Zorgverzekeraars vergoeden haartransplantaties vrijwel nooit en dat betekent dat de kosten volledig voor uw rekening komen. U bent niet de enige die zich op dat moment afvraagt of zo’n bedrag de moeite wel waard is, want wat als het resultaat tegenvalt? Een haartransplantatie in het buitenland kan zeker uitgevoerd worden voor lagere kosten. Zo biedt GlobalHair u de laagste prijsgarantie voor een FUE haartransplantatie in Turkije. De ingreep wordt uitgevoerd in een luxe haarkliniek in Istanbul, waarbij het u aan niets ontbreekt. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en u bent in vertrouwde, ervaren handen van ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Ervaringen van en met haartransplantaties in Turkije zijn online goed vindbaar. Tal van bekende en minder bekende mensen gingen u reeds met goed resultaat voor. Jaarlijks worden bij GlobalHair honderden FUE haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast.

  Betaalbare haarimplantatie Turkije

  Twijfelt u over de deskundigheid en kwaliteiten van Turkse haarchirurgen? Leest u negatieve ervaringen? Of is er een andere reden waarom u niet direct staat te springen bij het idee van een haartransplantatie in Turkije? Laat u dan vrijblijvend voorlichten over de mogelijkheden bij GlobalHair. Tijdens een kennismakingsgesprek worden al uw vragen beantwoord en ontvangt u een persoonlijk behandeladvies. U hoeft voor dit consult niet naar Istanbul te reizen, maar u bent hiervoor welkom in Leiden. De Nederlandse vestiging van GlobalHair verzorgt niet alleen het eerste consult, ook de nazorg achteraf vindt in Leiden plaats. Onze consulenten spreken uw taal en begeleiden u gedurende het behandelproces. Haartransplantatie tarieven worden bij GlobalHair niet berekend op basis van het aantal grafts dat getransplanteerd wordt. We hanteren een vast all-in tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes geoogst en teruggeplaatst worden. Bij GlobalHair betaalt u € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Overigens zijn bij dit bedrag ook 2 hotelovernachtingen, VIP transfers en alle medicatie inbegrepen. Het enige wat u zelf regelt is het vliegticket van en naar Istanbul. Wilt u eerder naar Turkije reizen of wilt u na de haartransplantatie nog wat langer blijven? Ook dat is mogelijk, in overleg met u wordt de behandeldatum gepland.

  Gratis en vrijblijvend consult

  Onderzoekt u de mogelijkheden voor een haartransplantatie in het buitenland? Vallen kosten in landen als Duitsland en België tegen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair. Onze consulenten laten u kennismaken met de mogelijkheden die een haartransplantatie in Turkije u te bieden heeft. Het is ook mogelijk om door middel van een fotoconsult een persoonlijk behandeladvies aan te vragen. U stuurt hiervoor foto’s van uw hoofd en haar naar contact@globalhair.nl. Gaat uw voorkeur uit naar persoonlijk contact? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

  Wij zijn actief in het binnen- en buitenland, niet alleen in Duitsland. Maar ook in Spanje, België, Antwerpen en Nederland.

  Haartransplantatie Duitsland FAQ

  Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over haartransplantatie Duitsland. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1