facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Spanje

Spanje is voor diverse doeleinden een geliefde bestemming. Zon, zee, strand, lekker eten en betaalbare cosmetische behandelingen geven aanleiding om naar Spanje te reizen. Zo overwegen zowel mannen als vrouwen die te maken hebben met haaruitval om een haartransplantatie in Spanje toe te laten passen. De behandeling wordt aangeboden door haarklinieken verspreid over Spanje. Ervaring bij de Spaanse haartransplantatie specialisten is ruim en prima resultaten worden bereikt. De vraag is alleen of een haartransplantatie in Spanje inderdaad zoveel goedkoper is dan dat u denkt?

FUE haartransplantatie in Spanje voor mannen en vrouwen

Uw haardos is een weerspiegeling van wie u bent en is onlosmakelijk verbonden met jeugdigheid en uw gezondheid. Toch krijgt een groot aantal mannen en vrouwen te maken met een vorm van haaruitval die bekend is als erfelijke of mannelijke kaalheid. Mannen kunnen hier al in de puberteit door overvallen vallen, terwijl het bij vrouwen vanaf de overgang en op latere leeftijd tot uiting komt. Het haarverlies is blijvend en beïnvloedt zowel uw uiterlijk als het zelfvertrouwen drastisch. Het zelfrespect verdwijnt stapje bij beetje en regelmatig ervaren mensen een verminderde kwaliteit van leven. Het goede nieuws is dat u niet bij de pakken neer hoeft te gaan zitten en dat er een mogelijkheid is om uw haargroei te herstellen en weer met volle teugen van het leven te kunnen genieten. Een haartransplantatie in Spanje is een minimaal invasieve ingreep met een relatief korte herstelperiode waarmee natuurlijke, blijvende resultaten bereikt worden. Gezonde haarzakjes worden uit het donorgebied verwijderd en naar het uitgedunde, kale gebied getransplanteerd. Met de FUE techniek worden niet alleen kale plekken in uw haardos opgevuld, het is mogelijk om wimpers, wenkbrauwen, snor- en baardhaartransplantaties toe te passen. Kenmerken van de FUE haartransplantatie: • Minimaal invasief, er wordt niet gesneden of gehecht in uw hoofdhuid. • Persoonlijke behandeling, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. • Groeigarantie. • Vlot herstel. Na 7 tot 10 dagen is de behandelde hoofdhuid hersteld van het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. • Natuurlijke resultaten.

Bitmap

Haartransplantatie in Spanje ervaringen

Online vindt u reviews, meningen en klantwaarderingen over haartransplantaties die in Spanje zijn toegepast. Deze verhalen zijn meertalig en ook in het Nederlands beschikbaar. Een van de voordelen van een behandeling in Spanje is de mogelijkheid om de behandeling te combineren met een vakantie of stedenreis. Spanje spreekt bij velen tot verbeelding en het geeft op voorhand vaak een zeker vertrouwt gevoel. Toch ligt het reizen naar Spanje voor een haartransplantatie niet direct voor de hand. Alhoewel de ingreep goedkoper is dan in Nederland, betaald u altijd nog een fors bedrag voor een haartransplantatie in Spanje. Daar komt bij dat niet iedere Spaanse haarkliniek over een vestiging en/of vertegenwoordiging in Nederland beschikt. U bent dan genoodzaakt om diverse keren naar de kliniek in Spanje te reizen. Deze kosten komen bovenop het behandelbedrag en dan heeft u nog niet eens naar de verblijfskosten gekeken. Naast het lezen van reviews doet u er goed aan om vergelijkingen te maken met haarimplantaties die bijvoorbeeld in Turkije worden aangeboden. Enkele verschillen tussen een haarimplantatie in Spanje en Turkije zijn onder meer: • Het aantal haarzakjes dat tijdens een dagbehandeling wordt getransplanteerd. In Spanje ligt dit, net als in Nederland, rond 3.000. Turkse haarchirurgen transplanteren 4.500 haarzakjes op een dag. • In Turkije krijgt u doorgaans een gratis haargroei stimulerende behandeling aangeboden bij een FUE haartransplantatie. • De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn significant lager dan in Spanje. • Turkse haarklinieken beschikken vaak over een vestiging in Nederland, zodat u niet heen een weer blijft reizen. • Turkije is wereldwijd de absolute nummer 1 bestemming op het gebied van haartransplantaties.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Laat uzelf informeren

Nederland, Duitsland, België, Spanje of Turkije. De keuze voor het laten toepassen van een haartransplantatie in binnen- of buitenland neemt uzelf. Dat u zich daarbij grondig laat informeren en adviseren spreekt voor zich. Uiteraard kunt u kijken naar reviews en meningen van anderen, maar er gaat niets boven uw eigen ervaring en intuïtie. Kennismaken met een haarkliniek in Nederland is vaak wat makkelijker dan wanneer u naar het buitenland moet reizen voor een intakegesprek. Verschillende buitenlandse haarklinieken beschikken over een vestiging in Nederland, zo ook GlobalHair. U wordt hier in uw eigen taal te woord gestaan en op ongedwongen wijze maakt u kennis met de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Wilt u weten wat de verschillen tussen een haartransplantatie in Turkije en Spanje bij uw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Spanje FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Spanje. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, al zijn er een paar belangrijke aandachtspunten. Na een haartransplantatie is het beter om de eerste weken niet te zonnen. Plan een haartransplantatie overeenkomstig het soort vakantie dat u in gedachten heeft. Ontzie uw hoofd en span uzelf niet overmatig in.

In Nederland zijn er vrijwel geen vertegenwoordigers van Spaanse haarklinieken gevestigd. Dat betekent dat u meerdere keren naar de kliniek moet reizen. Waar een consult nog via onder een Skype of Facetime gesprek verloopt, is het voor gedegen nazorg noodzakelijk om naar de kliniek te reizen. Bij de kostprijs van de ingreep komen extra reis- en verblijfskosten.

Internationaal gerichte haarklinieken en haartransplantatie specialisten spreken naast Spaans vaak Engels en/of Duits. Daarnaast kan een vertaler of tolk door de kliniek worden aangewezen. U kunt ook zelf een vertaler meenemen.

De prijzen liggen iets lager dan bij Nederlandse haarklinieken het geval is. Het aantal haarzakjes dat op een dag wordt getransplanteerd is vrijwel gelijk. Door de bijkomende reis- en verblijfskosten is het verschil onder de streep lager dan dat u wellicht denkt. Vergelijkt u vervolgens de kosten van GlobalHair en een kliniek in Spanje met elkaar. Dan is een ingreep in een moderne kliniek in Istanbul aanmerkelijk voordeliger. Bovendien vinden bij GlobalHair het consult en de nazorg in Leiden plaats. U reist slechts een keer naar Turkije.

Spaanse haarklinieken staan goed bekend. De kwaliteit van de zorg is hoog en de resultaten die bereikt worden stellen tevreden. Online vindt u reviews en klantervaringen van zowel mannen als vrouwen die een haartransplantatie in Spanje hebben laten toepassen.

Net zoals haarklinieken in Nederland, België, Duitsland en Turkije ligt de nadruk tegenwoordig op de FUE methode. De FUT techniek laat een litteken achter en kent een langere herstelperiode. De FUE techniek in een minimaal invasieve ingreep met permanente resultaten.

In Nederland is er vrijwel geen Spaanse haartransplantatie kliniek met een vertegenwoordiging. Dit in tegenstelling tot diverse Turkse haarklinieken. Een volledige behandelprocedure doorlopen in Spanje houdt meestal meerdere keren heen en weer reizen in, terwijl u bij GlobalHair maar één keer naar Istanbul reist. De haarchirurgen van GlobalHair transplanteren op een dag tot 4.500 haarzakjes, dit aantal ligt in Spanje rond 3.000. De prijs die u betaalt voor een FUE haartransplantatie ligt in Turkije aanmerkelijk lager dan in Spanje. Als u daar vervolgens ook de reis- en verblijfskosten bij optelt, is een haartransplantatie in Spanje minder aantrekkelijk dan dat u wellicht denkt.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.