Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie in Spanje voor mannen en vrouwen

  Uw haardos is een weerspiegeling van wie u bent en is onlosmakelijk verbonden met jeugdigheid en uw gezondheid. Toch krijgt een groot aantal mannen en vrouwen te maken met een vorm van haaruitval die bekend is als erfelijke of mannelijke kaalheid. Mannen kunnen hier al in de puberteit door overvallen vallen, terwijl het bij vrouwen vanaf de overgang en op latere leeftijd tot uiting komt. Het haarverlies is blijvend en beïnvloedt zowel uw uiterlijk als het zelfvertrouwen drastisch. Het zelfrespect verdwijnt stapje bij beetje en regelmatig ervaren mensen een verminderde kwaliteit van leven. Het goede nieuws is dat u niet bij de pakken neer hoeft te gaan zitten en dat er een mogelijkheid is om uw haargroei te herstellen en weer met volle teugen van het leven te kunnen genieten. Een haartransplantatie in Spanje is een minimaal invasieve ingreep met een relatief korte herstelperiode waarmee natuurlijke, blijvende resultaten bereikt worden. Gezonde haarzakjes worden uit het donorgebied verwijderd en naar het uitgedunde, kale gebied getransplanteerd. Met de FUE techniek worden niet alleen kale plekken in uw haardos opgevuld, het is mogelijk om wimpers, wenkbrauwen, snor- en baardhaartransplantaties toe te passen. Kenmerken van de FUE haartransplantatie: • Minimaal invasief, er wordt niet gesneden of gehecht in uw hoofdhuid. • Persoonlijke behandeling, afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. • Groeigarantie. • Vlot herstel. Na 7 tot 10 dagen is de behandelde hoofdhuid hersteld van het oogsten en transplanteren van de haarzakjes. • Natuurlijke resultaten.

  Haartransplantatie in Spanje ervaringen

  Online vindt u reviews, meningen en klantwaarderingen over haartransplantaties die in Spanje zijn toegepast. Deze verhalen zijn meertalig en ook in het Nederlands beschikbaar. Een van de voordelen van een behandeling in Spanje is de mogelijkheid om de behandeling te combineren met een vakantie of stedenreis. Spanje spreekt bij velen tot verbeelding en het geeft op voorhand vaak een zeker vertrouwt gevoel. Toch ligt het reizen naar Spanje voor een haartransplantatie niet direct voor de hand. Alhoewel de ingreep goedkoper is dan in Nederland, betaald u altijd nog een fors bedrag voor een haartransplantatie in Spanje. Daar komt bij dat niet iedere Spaanse haarkliniek over een vestiging en/of vertegenwoordiging in Nederland beschikt. U bent dan genoodzaakt om diverse keren naar de kliniek in Spanje te reizen. Deze kosten komen bovenop het behandelbedrag en dan heeft u nog niet eens naar de verblijfskosten gekeken. Naast het lezen van reviews doet u er goed aan om vergelijkingen te maken met haarimplantaties die bijvoorbeeld in Turkije worden aangeboden. Enkele verschillen tussen een haarimplantatie in Spanje en Turkije zijn onder meer: • Het aantal haarzakjes dat tijdens een dagbehandeling wordt getransplanteerd. In Spanje ligt dit, net als in Nederland, rond 3.000. Turkse haarchirurgen transplanteren 4.500 haarzakjes op een dag. • In Turkije krijgt u doorgaans een gratis haargroei stimulerende behandeling aangeboden bij een FUE haartransplantatie. • De kosten voor een FUE haartransplantatie zijn significant lager dan in Spanje. • Turkse haarklinieken beschikken vaak over een vestiging in Nederland, zodat u niet heen een weer blijft reizen. • Turkije is wereldwijd de absolute nummer 1 bestemming op het gebied van haartransplantaties.

  Laat uzelf informeren

  Nederland, Duitsland, België of in de stad Antwerpen. De keuze voor het laten toepassen van een haartransplantatie in binnen- of buitenland neemt uzelf. Dat u zich daarbij grondig laat informeren en adviseren spreekt voor zich. Uiteraard kunt u kijken naar reviews en meningen van anderen, maar er gaat niets boven uw eigen ervaring en intuïtie. Kennismaken met een haarkliniek in Nederland is vaak wat makkelijker dan wanneer u naar het buitenland moet reizen voor een intakegesprek. Verschillende buitenlandse haarklinieken beschikken over een vestiging in Nederland, zo ook GlobalHair. U wordt hier in uw eigen taal te woord gestaan en op ongedwongen wijze maakt u kennis met de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Wilt u weten wat de verschillen tussen een haartransplantatie in Turkije en Spanje bij uw persoonlijke situatie? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp