Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Ervaringen haartransplantatie in Barendrecht en omgeving

  U zoekt naar een haarkliniek waar u kunt vertrouwen op jarenlange ervaring en aantoonbaar bereikte resultaten. In Barendrecht en omgeving zijn verschillende haarklinieken actief. Online leest u reviews, klantwaarderingen en ervaringsverhalen. Als voorbereiding op een eventuele ingreep zijn meningen van anderen nuttig. Waar het logisch lijkt om zoveel mogelijk positieve ervaringen over een haartransplantatie in Barendrecht te lezen, worden de negatieve meningen vaak overgeslagen. Terwijl het vaak de negatieve kanten van een behandeling zijn waar u wat van opsteekt. Niemand wil immers dezelfde fouten maken als dat een ander heeft gedaan. Lees waarom iemand ontevreden of teleurgesteld is. Gaat het om de ingreep in zijn algemeen? Is het contact met de medewerkers van een haarkliniek tegengevallen? Was er achteraf sprake van hoge bijkomende kosten? Wordt een bepaalde haarkliniek of een specialist vaker negatief beoordeelt? Door informatie te lezen en te vergelijken krijgt u een beeld van de verschillende aspecten van een haartransplantatie. Het is een ingrijpende chirurgische behandeling die u niet zomaar tussen het ontbijt en de lunch toe laat passen. Leest u zich in? Verslik uzelf dan ook zeker niet in de tarieven die genoemd worden door de haarklinieken in Barendrecht en omgeving. Vergelijken van de kosten is een volgende fase van het haartransplantatie proces.

  Haartransplantatie in Barendrecht of in het buitenland?

  Jaarlijks zoeken duizenden mannen en vrouwen naar een betaalbare haartransplantatie kliniek in binnen- en buitenland. De keuze hiervoor ligt voor de hand: een oplossing zoeken in de strijd tegen haaruitval en kaalheid. Waarom is het bekijken van een haartransplantatie in het buitenland interessant? Even vergelijken leert dat de prijzen van een FUE haarimplantatie in onder meer Turkije aanmerkelijk lager zijn dan in Nederland. Aanmerkelijk lager betekent in dit geval ruim 50%. Overweegt u een haartransplantatie in Barendrecht? Vlak de mogelijkheid voor een buitenlandse ingreep dan niet direct uit. Weeg de diverse voor- en nadelen tegen elkaar af en ga kennismaken met binnen- en buitenlandse haarklinieken. De populariteit van de ingreep heeft ervoor gezorgd dat een aantal Turkse haarklinieken een vestiging hebben geopend in Nederland. Dat geldt ook voor GlobalHair. De Nederlandse vestiging bevindt zich in Leiden. De consulenten zijn uw aanspreekpunt voor de eerste informatie, maar ook na de haartransplantatie kunt u in Leiden terecht voor controles en nazorg.

  Voor- en nadelen haarimplantatie in Barendrecht

  Net zoals andere chirurgische behandelingen kent een haartransplantatie voor- en nadelen. Het is menselijk om de voordelen zoveel mogelijk te benadrukken. Zolang het haarverlies maar ophoudt en u weer een natuurlijke haardos krijgt. Het is dan ook voorbarig om te denken dat iedereen met mannelijke of erfelijke kaalheid bij een haarkliniek terecht kan voor de gewenste haartransplantatie. Uw geschiktheid zal vooraf beoordeeld worden, waarbij wordt gekeken naar de mate waarin het haar is uitgevallen, de beschikbaarheid van genoeg donormateriaal, uw actuele gezondheid en uw medische geschiedenis. Heeft u bijvoorbeeld te maken met diabetes, huid- en/of haaraandoeningen, hart- en vaatproblemen of een auto-immuunziekte? Dan kan een haarchirurg een negatief behandeladvies voor een haartransplantatie geven. Een ander nadeel van een haartransplantatie in Barendrecht is de lange behandelduur. U zit tijdens een dagbehandeling zo’n 6 tot 9 uur in de behandelstoel. Daar gelaten dat er tussendoor wat wandelt kan worden, is dat een lange zit. Uiteraard speelt ook de kostprijs van de haarimplantatie mee in de nadelen. Nederlandse haarklinieken hanteren een gemiddeld tarief van € 5.000 voor het transplanteren van maximaal 3.000 haarzakjes. Laat u de ingreep toepassen door een beginnend, onervaren specialist dan is de kans op een teleurstellend resultaat aanwezig.

  Bereidt uzelf voor

  Voorkom hoge kosten en teleurstellende resultaten. Overweeg een betaalbare haartransplantatie in Istanbul. De haarchirurgen van GlobalHair hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en zijn ISHRS geregistreerd. Kom kennismaken met onze consulenten in Leiden. Het intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 en maak een afspraak. Verder zijn wij actief in Rotterdam, Dordrecht, Ridderkerk en Zwijndrecht.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp