Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie in Zwijndrecht is geen klonen

  Het verplaatsen van uw haar is niet hetzelfde als het klonen, of vermeerderen. Geloof haarklinieken of haartransplantatie specialisten die beweren dat ze uw haar kunnen klonen, dan ook niet. Uiteraard worden bestaande haartransplantatie technieken onderzocht en verder ontwikkeld. Tot op heden is het echter niet mogelijk om uw haar te klonen. Wat is een haartransplantatie in Zwijndrecht dan wel? Een haarimplantatie is in feite niet meer dan het verplaatsen van haarzakjes uit een bepaald donorgebied naar dun behaarde, kalende gebieden elders op uw hoofd. Hoe wordt dat dan gedaan? Ervaren haarchirurgen passen de FUE, Follicle Unit Extraction, techniek toe om de haarzakjes een voor een uit het donorgebied te verwijderen. Doorgaans worden de grafts uit de haarkrans gebruikt, omdat deze een andere structuur hebben dan uw overige hoofdharen. De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats. De geoogste haarzakjes worden door het boren van kleine kanaaltjes in de kalende gebieden geplaatst, waar ze binnen een paar dagen vastgroeien. Nadat uw hoofdhuid is hersteld van de haartransplantatie is het zowel in het donorgebied als op de kalende gebieden niet zichtbaar dat u een ingreep heeft laten toepassen. Littekens blijven niet achter, er wordt niet gesneden of gehecht bij de FUE techniek.

  Ruim aanbod haartransplantatie in Zwijndrecht

  Zwijndrecht kent een gunstige locatie met uitvalswegen naar de Randstad en België. Dat maakt het haartransplantatie aanbod breed, want u kunt kiezen voor een ingreep in de directe omgeving van Zwijndrecht maar uitwijken naar het buitenland is eveneens een mogelijkheid. Begin met bekijken van de mogelijkheden in uw eigen omgeving. Welke haarklinieken zijn actief? Hoe zijn de klantwaarderingen? Welke haartransplantatie specialisten beschikken over de nodige ervaring? Hoe is de kostprijs voor de haartransplantatie samengesteld? De voorbije decennia is de haartransplantatie aan een gestage opmars bezig geweest. Het is momenteel een van de populairste cosmetische behandelingen waar een grote interesse voor bestaat. Dit heeft niet alleen te maken met een verbetering of verfijning van bestaande technieken. Regelmatig verschijnen bekende mannen en vrouwen in het nieuws waarbij wordt gesproken over de haartransplantatie die men heeft ondergaan. Dit heeft onder meer buitenlandse haarklinieken onder de aandacht van het grote publiek gebracht. Ook bekende mensen gaan immers naar het buitenland om een betaalbare haarimplantatie toe te laten passen. Turkije behoort tot de absolute top op het gebied van de FUE haartransplantatie techniek. Luxueuze haarklinieken, gerenommeerde haarchirurgen en jaarlijks duizenden mannen en vrouwen die de ingreep laten toepassen, vatten het geheel kort samen.

  Vergelijken van prijzen en mogelijkheden

  Dat u voor een haartransplantatie in Zwijndrecht naar Istanbul kunt, is geen geheim meer. Het vinden van een vertrouwde haarkliniek is dan het volgende punt. Verschillende buitenlandse aanbieders zijn actief op de Nederlandse markt. GlobalHair is hiervan een goed voorbeeld. Met een vestiging in Leiden is het niet nodig om meer dan eens naar Turkije heen en weer te reizen. De prijs-kwaliteitsverhouding is scherp, de kwaliteit van de zorg hoog en de resultaten die bereikt worden uitstekend. Waar de kosten van een haartransplantatie in Zwijndrecht vaak per graft berekend worden, betaald u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949. Bij een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd, ter vergelijking bij een Nederlandse haarkliniek worden meestal niet meer dan 3.000 grafts behandeld. Naast de ingreep zitten bij het genoemde tarief ook nog 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende plasma behandeling inbegrepen. Indien gewenst is het mogelijk om de haartransplantatie in termijnen te betalen.

  Ga kennismaken

  Hoe goed een presentatie op een website ook is, er gaat niets boven persoonlijk kennismaken. Reviews en klantwaarderingen kunnen u helpen met het vormen van een beeld en/of idee van de ingreep, maar het is niet verstandig om uw keuze te baseren op de mening van anderen. Maak kennis bij meerdere haarklinieken en volg uw gevoel. Heeft u vertrouwen in een haarchirurg? Zijn uw vragen naar behoren beantwoord? Dan heeft u een basis van vertrouwen een uitgangspunt voor het gewenste resultaat. Kom ook eens vrijblijvend kennismaken bij GlobalHair. Wij zijn o.a. actief in Zwijndrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht en Rotterdam. U bent van harte welkom voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp