Haargroei is menselijk. Haaruitval is dat ook. Het haargroeiproces wordt om uiteenlopende redenen gestoord, waardoor haarverlies optreedt. Haarzakjes die volledig vernietigd worden, door onder andere Alopecia androgenetica, zijn niet langer in staat haargroei te produceren. Met behulp van het verplaatsen van uw lichaamseigen haren kan nieuwe haargroei op kalende gebieden bewerkstelligd worden. Een haartransplantatie in Zwijndrecht is een definitieve oplossing bij kaalheid. In tegenstelling tot wat nogal eens wordt gedacht is er van het klonen van uw haar geen sprake.

Haartransplantatie Zwijndrecht.
Haartransplantatie Zwijndrecht.

Haartransplantatie in Zwijndrecht is geen klonen

Het verplaatsen van uw haar is niet hetzelfde als het klonen, of vermeerderen. Geloof haarklinieken of haartransplantatie specialisten die beweren dat ze uw haar kunnen klonen, dan ook niet. Uiteraard worden bestaande haartransplantatie technieken onderzocht en verder ontwikkeld. Tot op heden is het echter niet mogelijk om uw haar te klonen. Wat is een haartransplantatie in Zwijndrecht dan wel? Een haarimplantatie is in feite niet meer dan het verplaatsen van haarzakjes uit een bepaald donorgebied naar dun behaarde, kalende gebieden elders op uw hoofd. Hoe wordt dat dan gedaan? Ervaren haarchirurgen passen de FUE, Follicle Unit Extraction, techniek toe om de haarzakjes een voor een uit het donorgebied te verwijderen. Doorgaans worden de grafts uit de haarkrans gebruikt, omdat deze een andere structuur hebben dan uw overige hoofdharen. De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats. De geoogste haarzakjes worden door het boren van kleine kanaaltjes in de kalende gebieden geplaatst, waar ze binnen een paar dagen vastgroeien. Nadat uw hoofdhuid is hersteld van de haartransplantatie is het zowel in het donorgebied als op de kalende gebieden niet zichtbaar dat u een ingreep heeft laten toepassen. Littekens blijven niet achter, er wordt niet gesneden of gehecht bij de FUE techniek.

Ruim aanbod haartransplantatie in Zwijndrecht

Zwijndrecht kent een gunstige locatie met uitvalswegen naar de Randstad en België. Dat maakt het haartransplantatie aanbod breed, want u kunt kiezen voor een ingreep in de directe omgeving van Zwijndrecht maar uitwijken naar het buitenland is eveneens een mogelijkheid. Begin met bekijken van de mogelijkheden in uw eigen omgeving. Welke haarklinieken zijn actief? Hoe zijn de klantwaarderingen? Welke haartransplantatie specialisten beschikken over de nodige ervaring? Hoe is de kostprijs voor de haartransplantatie samengesteld? De voorbije decennia is de haartransplantatie aan een gestage opmars bezig geweest. Het is momenteel een van de populairste cosmetische behandelingen waar een grote interesse voor bestaat. Dit heeft niet alleen te maken met een verbetering of verfijning van bestaande technieken. Regelmatig verschijnen bekende mannen en vrouwen in het nieuws waarbij wordt gesproken over de haartransplantatie die men heeft ondergaan. Dit heeft onder meer buitenlandse haarklinieken onder de aandacht van het grote publiek gebracht. Ook bekende mensen gaan immers naar het buitenland om een betaalbare haarimplantatie toe te laten passen. Turkije behoort tot de absolute top op het gebied van de FUE haartransplantatie techniek. Luxueuze haarklinieken, gerenommeerde haarchirurgen en jaarlijks duizenden mannen en vrouwen die de ingreep laten toepassen, vatten het geheel kort samen.

Vergelijken van prijzen en mogelijkheden

Dat u voor een haartransplantatie in Zwijndrecht naar Istanbul kunt, is geen geheim meer. Het vinden van een vertrouwde haarkliniek is dan het volgende punt. Verschillende buitenlandse aanbieders zijn actief op de Nederlandse markt. GlobalHair is hiervan een goed voorbeeld. Met een vestiging in Leiden is het niet nodig om meer dan eens naar Turkije heen en weer te reizen. De prijs-kwaliteitsverhouding is scherp, de kwaliteit van de zorg hoog en de resultaten die bereikt worden uitstekend. Waar de kosten van een haartransplantatie in Zwijndrecht vaak per graft berekend worden, betaald u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949. Bij een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd, ter vergelijking bij een Nederlandse haarkliniek worden meestal niet meer dan 3.000 grafts behandeld. Naast de ingreep zitten bij het genoemde tarief ook nog 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende plasma behandeling inbegrepen. Indien gewenst is het mogelijk om de haartransplantatie in termijnen te betalen.

Ga kennismaken

Hoe goed een presentatie op een website ook is, er gaat niets boven persoonlijk kennismaken. Reviews en klantwaarderingen kunnen u helpen met het vormen van een beeld en/of idee van de ingreep, maar het is niet verstandig om uw keuze te baseren op de mening van anderen. Maak kennis bij meerdere haarklinieken en volg uw gevoel. Heeft u vertrouwen in een haarchirurg? Zijn uw vragen naar behoren beantwoord? Dan heeft u een basis van vertrouwen een uitgangspunt voor het gewenste resultaat. Kom ook eens vrijblijvend kennismaken bij GlobalHair. U bent van harte welkom voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie in Zwijndrecht FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Zwijndrecht. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

1. Kan ik gebruik maken van een andere donor?

Nee. Haartransplantaties worden uitsluitend met uw eigen donormateriaal toegepast. Om voor een ingreep in aanmerking te komen is het belangrijk dat er voldoende haren in het donorgebied aanwezig zijn. Door te werken met uw eigen haarzakjes is de kans op afstoting te verwaarlozen.

2. Ontstaan er in het donorgebied dunne of kale plekken door een haartransplantatie?

Ervaren haarchirurgen passen de ingreep toe op het moment dat iemand over genoeg donormateriaal beschikt om een natuurlijk resultaat te bereiken. Uit een gezonde haarkrans kunnen ruim 5.000 haarzakjes geoogst worden, zonder dat dit kale plekken tot gevolg heeft.

3. Welk resultaat kan ik verwachten van een haartransplantatie?

De resultaten hangen af van de oppervlakte van het kalende gebied en het beschikbare donormateriaal. Ervaren haarchirurgen bereiken de beste resultaten en weten hoe de haarzakjes op de juiste manier in het transplantatie gebied geplaatst moeten worden. Bespreek de verwachtingen die u heeft met de specialist tijdens een consult, deze kan aangeven of uw verwachtingen realistisch gezien mogelijk zijn.

4. Hoeveel haarzakjes zijn nodig voor een goed resultaat?

Het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, verschilt per persoon. Bij een relatief grootte kalende oppervlakte zijn meer haarzakjes nodig, dan wanneer u een enkele kale plek wenst op te laten vullen. Gemiddeld worden bij een haartransplantatie bij GlobalHair zo’n 1.500 tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd.

5. Is een uitgebreide haartransplantatie duur?

GlobalHair hanteert een all-in tarief, waarbij maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Bij het behandelbedrag van € 2.949 zijn ook 2 hotelovernachtingen, medicatie en VIP transfers inbegrepen.

6. Wat zijn de bijkomende kosten?

De enige kosten die bijkomend zijn betreffen de reiskosten voor de vliegreis van en naar Istanbul. Een retourticket reserveert u vanaf € 175. Wilt u uw verblijf in Turkije verlengen? Dan betaalt u uiteraard ook voor de bijkomende verblijfskosten.

7. Wat kan ik verwachten van een haartransplantatie in Istanbul?

GlobalHair biedt u hoogwaardige, constante kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke behandelprijs. De resultaten die onze haarchirurgen bereiken zijn prima en bovendien blijvend. Bij GlobalHair werken haarchirurgen die ISHRS geregistreerd zijn. Professionaliteit en vakbekwaamheid staan voorop. Door de samenwerking met ervaren assistenten kunnen ook complexe haartransplantaties met een groot aantal haarzakjes, tot 4.500, op een behandeldag toegepast worden.

8. Vind de haartransplantatie in Istanbul onder narcose plaats?

Nee. Het donorgebied en de transplantatie gebieden worden plaatselijk verdoofd. Zo ervaart u gedurende de ingreep geen pijn. Na het uitwerken van de verdovingen kan een licht dof, pijnlijk gevoel optreden. Dit is tijdelijk en u kunt hiervoor een paracetamol gebruiken.

9. Waar vind ik ervaringen over haartransplantaties in Turkije?

Online zijn een aantal fora en gespecialiseerde websites actief waar mensen informatie delen over cosmetische behandelingen, waaronder de haartransplantatie. Niet alleen worden resultaten gedeeld, maar ook worden haarklinieken en haartransplantatie specialisten besproken en beoordeelt. Dit betreft zowel binnen- als buitenlandse behandelcentra.