facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Ridderkerk

Haarverlies is voor veel mensen een groot probleem. Het past niet bij het idee van een jeugdige uitstraling en, laten we heel eerlijk zijn, we zien onszelf graag zo lang mogelijk met een volle, gezonde haardos. Haaruitval en kaalheid hebben een negatieve impact op uw zelfbeeld en uw zelfvertrouwen. In uw zoektocht naar een geschikte oplossing, stuit u op positieve berichtgeving over een haartransplantatie in Ridderkerk. In al uw enthousiasme besluit u dat dit misschien ook voor u dé oplossing is. Neem echter geen onbezonnen beslissingen en laat u vooraf uitgebreid informeren over een haartransplantatie en de resultaten die met de ingreep bereikt worden.

Een voller kapsel met een haartransplantatie

Het is normaal om haren te verliezen. Vallen er echter meer haren uit, dan dat er terug groeien dan kan dat op den duur problematisch zijn. Uw haarlijn trekt zich terug en de inhammen worden dieper. Op het moment dat u vervolgens een opmerking krijgt over een kalende kruin dan is dat vaak een teken om actie te ondernemen. Uiteraard kunt u kiezen voor een tijdelijke oplossing en het gebruik van middelen als Finasteride of Minoxidil. Zoekt u echter een bewezen behandeling met blijvend resultaat? Dan is een haartransplantatie in Ridderkerk het overwegen waard. Door het verplaatsen van uw eigen donorharen naar de kalende gebieden wordt een vollere haardos gecreëerd en heeft u weer haargroei op plaatsen waar het haar flink uitgedund is. Hoe werkt een haartransplantatie dan precies? Haartransplantatie specialisten maken veelal gebruik van de FUE techniek, waarbij er niet in uw huid gesneden of gehecht wordt. De haarzakjes worden individueel uit het donorgebied verwijderd, op kwaliteit gecontroleerd en in de kalende gebieden geplaatst. Uiteraard vindt de ingreep met een plaatselijke verdoving plaats, en ook van napijn is zelden sprake. De donorharen, afkomstig uit uw haarkrans, zijn niet gevoelig voor het dihydrotestosteron hormoon dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Deze bijzondere eigenschap blijft ook na de haartransplantatie in Ridderkerk behouden. De getransplanteerde haarzakjes zullen de rest van uw leven haren blijven produceren. Beschikt u niet over genoeg donormateriaal om een bevredigend resultaat te bereiken? Dan zal een haarchirurg de ingreep afraden.

Bitmap

Vlot herstel en optimaal resultaat haartransplantatie in Ridderkerk

Binnen een aantal dagen na de haartransplantatie zijn de haarzakjes vastgegroeid. Nazorg en bewustwording zijn tijdens de dagen en weken die volgen van invloed op het resultaat. Haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en weten waar u extra aandacht aan dient te besteden tijdens het herstel. Neem de tips en adviezen die u krijgt dan ook ter harte en ontzie uw hoofd zoveel mogelijk. Maar er is meer dan alleen het ontzien van uw hoofd wat u kunt doen voor een optimaal resultaat van een haartransplantatie in Ridderkerk: • Volg, indien van toepassing, het aangepaste doseerschema van uw dagelijkse medicatie. Een behandelend haarchirurg zal aangeven wanneer u weer over kunt schakelen op het gebruikelijke en vertrouwde schema. • Draag de eerste dagen en weken na de haartransplantatie in Ridderkerk geen strak zittende hoofdbedekking. Petjes, hoeden en mutsen kunt u na overleg met de haarchirurg weer dragen. • Bescherm uw hoofd tegen het zonlicht. Ga niet zonder bescherming in de zon en vermijd de eerste dagen tot weken dat uw hoofdhuid lang aan het zonlicht wordt blootgesteld. Hetzelfde geldt voor het gebruik maken van een zonnebank. • Roken heeft invloed op het herstel en het resultaat van de haartransplantatie. Rokers wordt dan ook dringend geadviseerd om ruim voor de haarimplantatie te stoppen met roken en dit ook in de weken na de ingreep niet te doen. Stoppen lastig? Zorgverzekeraars vergoeden hulp bij het stoppen met roken op diverse manieren. • Zware lichamelijke arbeid en intensief sporten voert u het beste tot twee weken na de ingreep niet uit. Bespreek dit met de haarchirurg, deze kan aangeven wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden weer kunt hervatten. • Zwemmen en het bezoeken van de sauna doet u de eerste weken na de haartransplantatie eveneens niet. Ondervindt u in de dagen of weken na de haartransplantatie in Ridderkerk andere klachten dan roodheid en zwellingen van de huid? Neem dan altijd contact op met de haarkliniek waar de ingreep heeft plaatsgevonden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Persoonlijk behandeladvies

Als u wilt weten of een haartransplantatie bij u een goede oplossing is, of wat de kosten voor de ingreep bedragen laat u dan informeren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Naast het toelichten van de FUE haartransplantatie krijgt u informatie die op uw situatie van toepassing is en is er gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Ridderkerk FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Ridderkerk. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen, Dutasteride, Minoxidil en Finasteride, kunnen erfelijke haaruitval stabiliseren en de haargroei bevorderen. Om de effecten te behouden dient u het middel te blijven gebruiken. De bijwerkingen die deze middelen hebben kunnen soms blijvend zijn. Een haartransplantatie daarentegen is een veelal eenmalige chirurgische ingreep, waarbij nieuwe haargroei op de kalende plekken weer mogelijk wordt. De resultaten die bereikt worden zijn blijvend.

Haartransplantatie specialisten adviseren om de ingreep niet op te jonge leeftijd te ondergaan. Het is moeilijk om vooraf te voorspellen hoe het haarverlies zich verder ontwikkeld. Mannen die op jonge leeftijd een ingreep toe laten passen, hebben vaak een aantal jaren later nog een haartransplantatie nodig. De gemiddelde leeftijd bij mannen ligt tussen 30 en 50 jaar. Zolang u gezond bent en over genoeg donormateriaal beschikt is er geen bovengrens.

De meeste haartransplantatie worden met succes toegepast. Een enkele keer komt het voor dat iemand niet tevreden is met het bereikte resultaat. Laat de ingreep toepassen door een haartransplantatie specialist die over aantoonbare ervaring beschikt. Ervaren specialisten geven van tevoren aan welk resultaat u kunt verwachten. Volg ook altijd de tips en verzorgingsinstructies op die een specialist u geeft. Hiermee heeft u zelf invloed op het resultaat.

De eerste dagen doet u het rustig aan en vermijd u het botsen en stoten van uw hoofd. Doorgaans kunt u uw werkzaamheden binnen 7 tot 10 dagen hervatten. U kunt dit overleggen met de haarchirurg. Hetzelfde geldt voor sportieve inspanningen. Vermijd contactsporten de eerste 2 tot 6 weken. Bezoek tijdens de herstelperiode ook geen sauna en/of zwembad.Nee, zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden worden plaatselijk verdoofd. Pijn wordt niet ervaren tijdens het oogsten en terug plaatsen van de haarzakjes.

Op vakantie gaan is geen bezwaar, mits u uw hoofd niet aan het zonlicht blootstelt. De eerste weken na de ingreep wordt geadviseerd om geen hoofddeksel te gebruiken. Hou hier bij het plannen van een haartransplantatie en uw vakantie rekening mee.

Een haartransplantatie wordt afgestemd op uw situatie. Zo kunnen alleen dieper geworden inhammen opgevuld worden, maar kan een uitgebreide haarimplantatie ook wenselijk zijn. Bij GlobalHair worden tot maximaal 4.500 haarzakjes getransplanteerd. Tijdens een (foto)consult wordt bekeken wat het beste bij u past.

Vergelijk de tarieven die u ontvangt van haarklinieken in Ridderkerk met het all-in tarief van € 2.949 dat u bij GlobalHair in Leiden betaald. Bij dit all-in tarief zijn naast de ingreep ook 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Het intakegesprek, de controles en nazorg behoren eveneens tot de behandelprocedure. Achteraf geen onaangename verrassingen, u weet van tevoren waar u aan toe bent.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.