Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Een voller kapsel met een haartransplantatie

  Het is normaal om haren te verliezen. Vallen er echter meer haren uit, dan dat er terug groeien dan kan dat op den duur problematisch zijn. Uw haarlijn trekt zich terug en de inhammen worden dieper. Op het moment dat u vervolgens een opmerking krijgt over een kalende kruin dan is dat vaak een teken om actie te ondernemen. Uiteraard kunt u kiezen voor een tijdelijke oplossing en het gebruik van middelen als Finasteride of Minoxidil. Zoekt u echter een bewezen behandeling met blijvend resultaat? Dan is een haartransplantatie in Ridderkerk het overwegen waard. Door het verplaatsen van uw eigen donorharen naar de kalende gebieden wordt een vollere haardos gecreëerd en heeft u weer haargroei op plaatsen waar het haar flink uitgedund is. Hoe werkt een haartransplantatie dan precies? Haartransplantatie specialisten maken veelal gebruik van de FUE techniek, waarbij er niet in uw huid gesneden of gehecht wordt. De haarzakjes worden individueel uit het donorgebied verwijderd, op kwaliteit gecontroleerd en in de kalende gebieden geplaatst. Uiteraard vindt de ingreep met een plaatselijke verdoving plaats, en ook van napijn is zelden sprake. De donorharen, afkomstig uit uw haarkrans, zijn niet gevoelig voor het dihydrotestosteron hormoon dat erfelijke kaalheid veroorzaakt. Deze bijzondere eigenschap blijft ook na de haartransplantatie in Ridderkerk behouden. De getransplanteerde haarzakjes zullen de rest van uw leven haren blijven produceren. Beschikt u niet over genoeg donormateriaal om een bevredigend resultaat te bereiken? Dan zal een haarchirurg de ingreep afraden.

  Vlot herstel en optimaal resultaat haartransplantatie in Ridderkerk

  Binnen een aantal dagen na de haartransplantatie zijn de haarzakjes vastgegroeid. Nazorg en bewustwording zijn tijdens de dagen en weken die volgen van invloed op het resultaat. Haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en weten waar u extra aandacht aan dient te besteden tijdens het herstel. Neem de tips en adviezen die u krijgt dan ook ter harte en ontzie uw hoofd zoveel mogelijk. Maar er is meer dan alleen het ontzien van uw hoofd wat u kunt doen voor een optimaal resultaat van een haartransplantatie in Ridderkerk: • Volg, indien van toepassing, het aangepaste doseerschema van uw dagelijkse medicatie. Een behandelend haarchirurg zal aangeven wanneer u weer over kunt schakelen op het gebruikelijke en vertrouwde schema. • Draag de eerste dagen en weken na de haartransplantatie in Ridderkerk geen strak zittende hoofdbedekking. Petjes, hoeden en mutsen kunt u na overleg met de haarchirurg weer dragen. • Bescherm uw hoofd tegen het zonlicht. Ga niet zonder bescherming in de zon en vermijd de eerste dagen tot weken dat uw hoofdhuid lang aan het zonlicht wordt blootgesteld. Hetzelfde geldt voor het gebruik maken van een zonnebank. • Roken heeft invloed op het herstel en het resultaat van de haartransplantatie. Rokers wordt dan ook dringend geadviseerd om ruim voor de haarimplantatie te stoppen met roken en dit ook in de weken na de ingreep niet te doen. Stoppen lastig? Zorgverzekeraars vergoeden hulp bij het stoppen met roken op diverse manieren. • Zware lichamelijke arbeid en intensief sporten voert u het beste tot twee weken na de ingreep niet uit. Bespreek dit met de haarchirurg, deze kan aangeven wanneer u uw dagelijkse werkzaamheden weer kunt hervatten. • Zwemmen en het bezoeken van de sauna doet u de eerste weken na de haartransplantatie eveneens niet. Ondervindt u in de dagen of weken na de haartransplantatie in Ridderkerk andere klachten dan roodheid en zwellingen van de huid? Neem dan altijd contact op met de haarkliniek waar de ingreep heeft plaatsgevonden.

  Persoonlijk behandeladvies

  GlobalHair is niet alleen actief in Ridderkerk. Wij zijn ook actief in Rotterdam, Dordrecht, Barendrecht en Zwijndrecht. Als u wilt weten of een haartransplantatie bij u een goede oplossing is, of wat de kosten voor de ingreep bedragen laat u dan informeren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Naast het toelichten van de FUE haartransplantatie krijgt u informatie die op uw situatie van toepassing is en is er gelegenheid om vragen te stellen. Een afspraak voor een consult maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp