Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haartransplantatie voor meer zelfvertrouwen

  Een gezonde haardos is voor velen synoniem met een goede gezondheid en een blije geest. Zit u goed in uw vel? Dan straalt u dat uit. Haaruitval beïnvloedt uw humeur en als het haarverlies doorzet ook uw psychische gesteldheid. Sombere gedachtes en depressies vinden niet zelden hun oorzaak in haaruitval en kaalheid. Merkt u dat uw sociale contacten beperkter zijn dan voorheen? Aanhoudend en overmatig haarverlies kan remmend werken op uw sociale leven. Het ongemakkelijke gevoel dat iedereen naar uw dunne haardos en terugtrekkende haargrens kijkt, neemt langzaam maar zeker de overhand. Tot de dag komt dat u eigenlijk nergens meer aan deelneemt en vrienden en kennissen u niet meer vragen om samen iets leuks te ondernemen. Laat haarverlies uw leven niet bepalen! Onderneem tijdig actie en begin met het laten vaststellen van de oorzaak van de haaruitval. Deze eerste stap is voor velen het moeilijkst, maar o zo belangrijk. Een oplossing is vaak dichterbij dan u denkt, ook als er bij u sprake is van erfelijke of mannelijke kaalheid. Heeft u nog niet eerder aan een haartransplantatie in Eindhoven gedacht? U kunt ook eerst een alternatief proberen. Beginnend haarverlies kan desgewenst met een bewezen haargroeimiddel behandeld worden. Daarnaast kunnen alternatieven als lasertherapie of micro haar pigmentatie voor u interessant zijn. Zoekt u echter een duurzame oplossing met blijvende resultaten? Dan is een FUE haartransplantatie een geweldige mogelijkheid. Een mooie, natuurlijke haardos die u kunt wassen, knippen, kleuren en stylen naar wens. Spreekt dat idee u aan? Laat u dan vrijblijvend informeren door een gespecialiseerde haarkliniek.

  Moderne haartransplantatie in Eindhoven

  Denkt u bij een haartransplantatie aan een ontsierend litteken aan de achterkant van het hoofd? Maakt u zich zorgen over het feit dat voor een haartransplantatie uw haar gemillimeterd wordt? Met de toenemende vraag naar de behandeling, is de techniek verder ontwikkeld en verfijnd. Moderne haarklinieken en ervaren haarchirurgen werken tegenwoordig met de zogenaamde FUE haartransplantatie techniek. Bij deze innovatieve methode wordt er niet gesneden in uw hoofdhuid en hoeft er niet gehecht te worden. Van zichtbare littekens is geen sprake. Hoe werkt de FUE haartransplantatie in Eindhoven? Met behulp van een holle naald worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst. Dit gebeurt met een plaatselijke verdoving, zodat u vrijwel niets merkt van het oogsten van de grafts. Van tevoren is uitvoerig met u besproken wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn en hoeveel haarzakjes er geoogst worden voor een natuurlijk resultaat. Nadat de haarzakjes zijn geoogst, worden ze gecontroleerd op kwaliteit en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatie gebieden. Het plaatsen gebeurt eveneens met toepassen van een plaatselijke verdoving. De FUE techniek is een nauwkeurige, arbeidsintensieve methode die u het best uit laat voeren door een ervaren haarchirurg, die aandacht besteed aan uw natuurlijke haargroeirichting. Met vertrouwen plaatsnemen in de behandelstoel is zowel voor uzelf als voor de behandelend specialist van grote waarde. U zit immers ontspannen in de stoel, waardoor het voor de specialist makkelijker werken is. Wat u doet tijdens de behandeling? U kunt wat televisie of een film bekijken of gebruik maken van internet. Het is uiteraard ook mogelijk om u ogen te sluiten en een dutje te doen. U zou niet de eerste zijn die tijdens de behandeling, die gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur duurt, in slaap valt.

  Kosten haartransplantatie in Eindhoven

  Nu u weet hoe een FUE haartransplantatie wordt toegepast, is het interessant om naar de kosten te kijken. De haartransplantatie staat bekend als een dure cosmetische ingreep met nauwelijks vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars. Dit beeld is, zeker als u kijkt naar Nederlandse haarklinieken, vrij realistisch. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd en de naamsbekendheid van een kliniek zijn prijzen die oplopen tot ver boven € 5.000 eerder regel dan uitzondering. Dat is niet niks. Toch hoeft u zichzelf niet af te laten schrikken, want het is prima mogelijk om een betaalbare haartransplantatie te ondergaan. Even googelen leert dat een groot aantal buitenlandse aanbieders van haarimplantaties actief is op de Nederlandse markt. GlobalHair is de goedkoopste aanbieder van een FUE haartransplantatie in Istanbul. Voor een all-in tarief van € 2.949 worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. In Nederland worden bij een vergelijkbare ingreep maximaal zo’n 3.000 grafts getransplanteerd. Dat is een interessante kostenbesparing, zeker als u weet dat u gewoon bij de vestiging in Leiden terecht kunt voor een consult, nazorg en controles na afloop van de ingreep. Waarom kiezen voor een dure haartransplantatie in Eindhoven, als u gebruik kunt maken van de hoogwaardige kwaliteit van een luxe haarkliniek in Istanbul? GlobalHair is ook actief in Den Bosch, Veldhoven, Helmond en Meierijstad.

  Kwaliteit, succes en garantie

  Bij GlobalHair bent u in de vertrouwde handen van uiterst ervaren, gerenommeerde ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Jaarlijks voeren de artsen een groot aantal succesvolle haartransplantaties uit, waarbij nauw wordt samengewerkt met ervaren haartransplantatie assistenten. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze haartransplantaties worden gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd. U kunt rekenen op een levenslange groeigarantie. GlobalHair biedt naast de standaard FUE haartransplantatie ook wimper-, wenkbrauw-, en baardhaartransplantaties uit. Bovendien beschikken onze haarchirurgen over ruime ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek bij vrouwen. Meer weten? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek lichten onze consulenten de mogelijkheden graag nader toe. Gekeken wordt hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden en uiteraard krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die in het verleden zijn toegepast. U heeft gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op zowel de ingreep zelf, als ook over de ontvangst en behandeling ter plaatse in Turkije. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen, ook in Turkije wordt u bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp