facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Eindhoven

De haartransplantatie is niet meer weg te denken als oplossing bij haaruitval. Moderne haartransplantatie technieken hebben de behandeling op de kaart gezet en de vraag naar deze ingreep neemt nog steeds toe. Met blijvende resultaten is een haartransplantatie in Eindhoven zowel voor mannen als vrouwen een succesvolle behandeling. Wist u trouwens dat u levenslange groeigarantie krijgt op de haartransplantatie?

Haartransplantatie voor meer zelfvertrouwen

Een gezonde haardos is voor velen synoniem met een goede gezondheid en een blije geest. Zit u goed in uw vel? Dan straalt u dat uit. Haaruitval beïnvloedt uw humeur en als het haarverlies doorzet ook uw psychische gesteldheid. Sombere gedachtes en depressies vinden niet zelden hun oorzaak in haaruitval en kaalheid. Merkt u dat uw sociale contacten beperkter zijn dan voorheen? Aanhoudend en overmatig haarverlies kan remmend werken op uw sociale leven. Het ongemakkelijke gevoel dat iedereen naar uw dunne haardos en terugtrekkende haargrens kijkt, neemt langzaam maar zeker de overhand. Tot de dag komt dat u eigenlijk nergens meer aan deelneemt en vrienden en kennissen u niet meer vragen om samen iets leuks te ondernemen. Laat haarverlies uw leven niet bepalen! Onderneem tijdig actie en begin met het laten vaststellen van de oorzaak van de haaruitval. Deze eerste stap is voor velen het moeilijkst, maar o zo belangrijk. Een oplossing is vaak dichterbij dan u denkt, ook als er bij u sprake is van erfelijke of mannelijke kaalheid. Heeft u nog niet eerder aan een haartransplantatie in Eindhoven gedacht? U kunt ook eerst een alternatief proberen. Beginnend haarverlies kan desgewenst met een bewezen haargroeimiddel behandeld worden. Daarnaast kunnen alternatieven als lasertherapie of micro haar pigmentatie voor u interessant zijn. Zoekt u echter een duurzame oplossing met blijvende resultaten? Dan is een FUE haartransplantatie een geweldige mogelijkheid. Een mooie, natuurlijke haardos die u kunt wassen, knippen, kleuren en stylen naar wens. Spreekt dat idee u aan? Laat u dan vrijblijvend informeren door een gespecialiseerde haarkliniek.

Bitmap

Moderne haartransplantatie in Eindhoven

Denkt u bij een haartransplantatie aan een ontsierend litteken aan de achterkant van het hoofd? Maakt u zich zorgen over het feit dat voor een haartransplantatie uw haar gemillimeterd wordt? Met de toenemende vraag naar de behandeling, is de techniek verder ontwikkeld en verfijnd. Moderne haarklinieken en ervaren haarchirurgen werken tegenwoordig met de zogenaamde FUE haartransplantatie techniek. Bij deze innovatieve methode wordt er niet gesneden in uw hoofdhuid en hoeft er niet gehecht te worden. Van zichtbare littekens is geen sprake. Hoe werkt de FUE haartransplantatie in Eindhoven? Met behulp van een holle naald worden de haarzakjes een voor een uit het donorgebied geoogst. Dit gebeurt met een plaatselijke verdoving, zodat u vrijwel niets merkt van het oogsten van de grafts. Van tevoren is uitvoerig met u besproken wat uw persoonlijke mogelijkheden zijn en hoeveel haarzakjes er geoogst worden voor een natuurlijk resultaat. Nadat de haarzakjes zijn geoogst, worden ze gecontroleerd op kwaliteit en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatie gebieden. Het plaatsen gebeurt eveneens met toepassen van een plaatselijke verdoving. De FUE techniek is een nauwkeurige, arbeidsintensieve methode die u het best uit laat voeren door een ervaren haarchirurg, die aandacht besteed aan uw natuurlijke haargroeirichting. Met vertrouwen plaatsnemen in de behandelstoel is zowel voor uzelf als voor de behandelend specialist van grote waarde. U zit immers ontspannen in de stoel, waardoor het voor de specialist makkelijker werken is. Wat u doet tijdens de behandeling? U kunt wat televisie of een film bekijken of gebruik maken van internet. Het is uiteraard ook mogelijk om u ogen te sluiten en een dutje te doen. U zou niet de eerste zijn die tijdens de behandeling, die gemiddeld zo’n 6 tot 9 uur duurt, in slaap valt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten haartransplantatie in Eindhoven

Nu u weet hoe een FUE haartransplantatie wordt toegepast, is het interessant om naar de kosten te kijken. De haartransplantatie staat bekend als een dure cosmetische ingreep met nauwelijks vergoedingsmogelijkheden van zorgverzekeraars. Dit beeld is, zeker als u kijkt naar Nederlandse haarklinieken, vrij realistisch. Afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd en de naamsbekendheid van een kliniek zijn prijzen die oplopen tot ver boven € 5.000 eerder regel dan uitzondering. Dat is niet niks. Toch hoeft u zichzelf niet af te laten schrikken, want het is prima mogelijk om een betaalbare haartransplantatie te ondergaan. Even googelen leert dat een groot aantal buitenlandse aanbieders van haarimplantaties actief is op de Nederlandse markt. GlobalHair is de goedkoopste aanbieder van een FUE haartransplantatie in Istanbul. Voor een all-in tarief van € 2.949 worden tijdens een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd. In Nederland worden bij een vergelijkbare ingreep maximaal zo’n 3.000 grafts getransplanteerd. Dat is een interessante kostenbesparing, zeker als u weet dat u gewoon bij de vestiging in Leiden terecht kunt voor een consult, nazorg en controles na afloop van de ingreep. Waarom kiezen voor een dure haartransplantatie in Eindhoven, als u gebruik kunt maken van de hoogwaardige kwaliteit van een luxe haarkliniek in Istanbul?

Kwaliteit, succes en garantie

Bij GlobalHair bent u in de vertrouwde handen van uiterst ervaren, gerenommeerde ISHRS gecertificeerde haarchirurgen. Jaarlijks voeren de artsen een groot aantal succesvolle haartransplantaties uit, waarbij nauw wordt samengewerkt met ervaren haartransplantatie assistenten. De kliniek beschikt over internationale kwaliteitskeurmerken en onze haartransplantaties worden gemiddeld met een 9.8 gewaardeerd. U kunt rekenen op een levenslange groeigarantie. GlobalHair biedt naast de standaard FUE haartransplantatie ook wimper-, wenkbrauw-, en baardhaartransplantaties uit. Bovendien beschikken onze haarchirurgen over ruime ervaring met het toepassen van de haarsparende FUE techniek bij vrouwen. Meer weten? Tijdens een vrijblijvend intakegesprek lichten onze consulenten de mogelijkheden graag nader toe. Gekeken wordt hoeveel haarzakjes bij u getransplanteerd kunnen worden en uiteraard krijgt u haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die in het verleden zijn toegepast. U heeft gelegenheid om vragen te stellen die betrekking hebben op zowel de ingreep zelf, als ook over de ontvangst en behandeling ter plaatse in Turkije. U hoeft zich geen zorgen te maken over communicatieproblemen, ook in Turkije wordt u bijgestaan door een Nederlandssprekende consulent.

Haartransplantatie in Eindhoven FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Eindhoven. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Niemand blijft onberoerd bij dunner wordend haar en opvallende kalende plekken op de hoofdhuid. Als u weet dat uw haaruitval wordt veroorzaakt door Alopecia androgenetica en u wilt erger voorkomen dan ligt het vinden van een geschikte behandeling voor de hand. Zeker bij tijdig ingrijpen blijven u veel onzekerheden en een sociaal isolement bespaard.

Nee, het staat u volledig vrij om een haarkliniek en/of een haarchirurg naar keuze te selecteren.

Op het moment dat u een haartransplantatie te ingrijpend vindt of voor uw gevoel nog niet toe bent aan zo’n ingreep dan kunt u een alternatieve behandeling overwegen. Diverse opties zijn beschikbaar, waarbij de ene oplossing al meer resultaat biedt dan de andere. Zoekt u een behandeling met permanente resultaten en natuurlijke haargroei, dan is een haartransplantatie vooralsnog de enige beschikbare behandelmethode.

Vrijwel alle haarklinieken en specialisten werken tegenwoordig met de moderne FUE techniek. Een enkele keer kan de verouderde FUT methode de voorkeur hebben. De resultaten die bereikt worden, zijn bij beide technieken goed, waarbij blijvend nieuwe haargroei wordt gerealiseerd. FUE haartransplantaties laten geen littekens achter en de techniek kan ook in een haarsparende variant worden aangeboden.

Nederlandse haartransplantatie klinieken en artsen transplanteren tijdens een dagbehandeling maximaal 3.000 tot 3.200 haarzakjes. Het komt geregeld voor dat mensen baat hebben bij een hoger aantal om zo een beter resultaat te bereiken. In Nederland, Eindhoven, bent u dan aangewezen op een extra ingreep. Dit is bij GlobalHair in Istanbul niet nodig. Onze haarchirurgen transplanteren tijdens een vergelijkbare dagbehandeling tot ruim 4.500 grafts.

Maakt u zich geen zorgen. Van kleine lettertjes, bijkomende kosten of andere addertjes onder het gras is bij GlobalHair zeker geen sprake. We kunnen de haarimplantatie voor een betaalbaar bedrag uitvoeren, omdat onze dagelijkse, maandelijkse en jaarlijkse kosten en lasten nu eenmaal lager zijn dan bij Nederlandse haarklinieken. De prijs op de prijsopgave is hetgeen u betaald. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent.

Of een cosmetische behandeling de moeite en kostprijs waard is, is iets wat u voor uzelf moet beslissen. Daar bij kunt u zich onder meer baseren op de reviews en ervaringen van anderen. U kunt zelf bij meerdere haarklinieken kennis maken en u laten voorlichten door onze consulenten over de ingreep die bij onze moderne haarkliniek in Istanbul plaatsvindt. De resultaten zijn permanent en u krijgt levenslange groeigarantie. Ook dat kunt u ter overweging meenemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.