Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Haarkliniek in Veldhoven en omgeving

  Door de toegenomen populariteit is het ondergaan van een haartransplantatie eigenlijk niet meer zo bijzonder of opmerkelijk als pakweg 20 jaar geleden het geval was. Het is een algemeen geaccepteerde cosmetische behandeling die de interesse heeft van mannen en vrouwen met haaruitval. Enerzijds is de toename van het aantal gespecialiseerde haarklinieken een gunstige ontwikkeling. Anderzijds maakt het de keuze voor een behandelaar niet eenvoudiger, want wat is de beste haarkliniek en waar moet u opletten bij het vinden van een ervaren haarchirurg? • De naamsbekendheid en locatie van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend haartransplantatie specialist. U kunt rustig vragen of iemand over aantoonbare ervaring beschikt. De meeste specialisten laten u overigens haartransplantatie voor en na foto’s zien van behandelingen die ze zelf toegepast hebben. • Beschikt een haarchirurg over een ISHRS registratie? • Hoe zijn de reviews, klantwaarderingen en meningen van anderen? • Hoe is uw gevoel na afloop van een eerste kennismakingsgesprek bij een haarkliniek? Het is moeilijk om aan te geven wat voor u de beste haarkliniek is. Vaak is het een kwestie van vertrouwen en uw eigen gevoel. U bent immers degene die uiteindelijk een beslissing neemt. Door wat extra aandacht aan de bovenstaande punten, kunt u het koren van het kaf scheiden. Zo is het mogelijk om een haartransplantatie in Veldhoven in het buitenland toe te laten passen. Het is maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

  Haartransplantatie in Veldhoven of niet?

  Niet iedereen die een cosmetische ingreep of een haartransplantatie overweegt, denkt direct aan een buitenlandse reis. Toch is het tegenwoordig niet ongewoon om cosmetische chirurgie, waaronder een haarimplantatie, in het buitenland toe te laten passen. Uitblijvende vergoedingsmogelijkheden en lagere tarieven spelen hierin zeker een rol. Het is in ieder geval interessant om de mogelijkheden voor een haartransplantatie in Veldhoven te vergelijken met een ingreep in het buitenland. Waar Nederlandse haarklinieken gedurende een dagbehandeling niet meer dan ongeveer 3.000 haarzakjes transplanteren, ligt dat aantal bij een kliniek als GlobalHair op 4.500 grafts. Waar wordt de haartransplantatie dan uitgevoerd? In het hartje van Istanbul, Turkije. De moderne haarkliniek beschikt over diverse (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en wordt jaarlijks door duizenden mensen van over de hele wereld bezocht voor een haartransplantatie. De behandelend haarchirurgen, ISHRS geregistreerd, worden tijdens de FUE haartransplantatie bijgestaan door een team ervaren haartransplantatie specialisten. Op efficiënte wijze worden de haarzakjes getransplanteerd, zonder dat u daarbij pijn ervaart. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel, waarbij voor het vervoer van zowel de luchthaven naar het hotel als van het hotel naar de kliniek bij het vaste all-in tarief is inbegrepen. GlobalHair rekent een betaalbaar tarief van € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Als u ziet dat een gemiddelde haartransplantatie in Nederland € 5.000 kost, dan kunt u ruim 50% op de kosten besparen. Ziet u op tegen het heen en weer reizen naar Turkije? Dat is eigenlijk niet nodig. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u naast het intakegesprek ook voor de nazorg en controles terecht kunt. Alleen voor de daadwerkelijke haartransplantatie reist u naar Istanbul. Nederlandstalige begeleiding is in de kliniek in Istanbul aanwezig, dit zodat u zonder problemen of onzekerheden met de behandelend haarchirurg kunt communiceren.

  Groeigarantie haartransplantatie in Veldhoven

  De resultaten van de FUE haartransplantatie zijn bewezen. Succesvol getransplanteerde grafts blijven haren produceren. Dat maakt dat veel haarklinieken u groeigarantie geven. De voorwaarden en bepalingen om aanspraak te kunnen maken op de garantie lopen uiteen. U kunt hiernaar vragen tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Ook bij GlobalHair geven de haarchirurgen u groeigarantie. Daarnaast kunt u rekenen op een natuurlijk resultaat dat aansluit bij de wensen en verwachtingen die u heeft van de ingreep. Overweegt u een haartransplantatie als mogelijke oplossing bij haaruitval? Kom dan vrijblijvend kennismaken met GlobalHair tijdens een consult. Het is de ideale gelegenheid om vragen te stellen en uzelf uitgebreid te laten voorlichten voor de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Istanbul. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Geïnteresseerd in een behandeling van GlobalHair in Nederland. Wij zijn onder andere actief in Den Bosch, Eindhoven, Helmond en Meierijstad.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp