facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Veldhoven

Het transplanteren van eigen haarzakjes, of het verplaatsen van uw lichaamseigen donormateriaal, heeft door de ontwikkeling van bestaande technieken een enorme verbetering ondergaan. Waar de haartransplantatie in Veldhoven al sinds de jaren 50 van de vorige eeuw wordt toegepast, zijn de recente behandeltechnieken geavanceerd en verfijnd. De ingreep is, mede door bekende mensen die een haartransplantatie hebben laten toepassen, ongekend populair. Deze populariteit heeft tot meer toegankelijkheid en een breder aanbod van haarklinieken geleid.

Haarkliniek in Veldhoven en omgeving

Door de toegenomen populariteit is het ondergaan van een haartransplantatie eigenlijk niet meer zo bijzonder of opmerkelijk als pakweg 20 jaar geleden het geval was. Het is een algemeen geaccepteerde cosmetische behandeling die de interesse heeft van mannen en vrouwen met haaruitval. Enerzijds is de toename van het aantal gespecialiseerde haarklinieken een gunstige ontwikkeling. Anderzijds maakt het de keuze voor een behandelaar niet eenvoudiger, want wat is de beste haarkliniek en waar moet u opletten bij het vinden van een ervaren haarchirurg? • De naamsbekendheid en locatie van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend haartransplantatie specialist. U kunt rustig vragen of iemand over aantoonbare ervaring beschikt. De meeste specialisten laten u overigens haartransplantatie voor en na foto’s zien van behandelingen die ze zelf toegepast hebben. • Beschikt een haarchirurg over een ISHRS registratie? • Hoe zijn de reviews, klantwaarderingen en meningen van anderen? • Hoe is uw gevoel na afloop van een eerste kennismakingsgesprek bij een haarkliniek? Het is moeilijk om aan te geven wat voor u de beste haarkliniek is. Vaak is het een kwestie van vertrouwen en uw eigen gevoel. U bent immers degene die uiteindelijk een beslissing neemt. Door wat extra aandacht aan de bovenstaande punten, kunt u het koren van het kaf scheiden. Zo is het mogelijk om een haartransplantatie in Veldhoven in het buitenland toe te laten passen. Het is maar net waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Bitmap

Haartransplantatie in Veldhoven of niet?

Niet iedereen die een cosmetische ingreep of een haartransplantatie overweegt, denkt direct aan een buitenlandse reis. Toch is het tegenwoordig niet ongewoon om cosmetische chirurgie, waaronder een haarimplantatie, in het buitenland toe te laten passen. Uitblijvende vergoedingsmogelijkheden en lagere tarieven spelen hierin zeker een rol. Het is in ieder geval interessant om de mogelijkheden voor een haartransplantatie in Veldhoven te vergelijken met een ingreep in het buitenland. Waar Nederlandse haarklinieken gedurende een dagbehandeling niet meer dan ongeveer 3.000 haarzakjes transplanteren, ligt dat aantal bij een kliniek als GlobalHair op 4.500 grafts. Waar wordt de haartransplantatie dan uitgevoerd? In het hartje van Istanbul, Turkije. De moderne haarkliniek beschikt over diverse (inter)nationale kwaliteitskeurmerken en wordt jaarlijks door duizenden mensen van over de hele wereld bezocht voor een haartransplantatie. De behandelend haarchirurgen, ISHRS geregistreerd, worden tijdens de FUE haartransplantatie bijgestaan door een team ervaren haartransplantatie specialisten. Op efficiënte wijze worden de haarzakjes getransplanteerd, zonder dat u daarbij pijn ervaart. U verblijft 2 nachten in een comfortabel hotel, waarbij voor het vervoer van zowel de luchthaven naar het hotel als van het hotel naar de kliniek bij het vaste all-in tarief is inbegrepen. GlobalHair rekent een betaalbaar tarief van € 2.949 voor een FUE haartransplantatie. Als u ziet dat een gemiddelde haartransplantatie in Nederland € 5.000 kost, dan kunt u ruim 50% op de kosten besparen. Ziet u op tegen het heen en weer reizen naar Turkije? Dat is eigenlijk niet nodig. GlobalHair heeft een vestiging in Leiden waar u naast het intakegesprek ook voor de nazorg en controles terecht kunt. Alleen voor de daadwerkelijke haartransplantatie reist u naar Istanbul. Nederlandstalige begeleiding is in de kliniek in Istanbul aanwezig, dit zodat u zonder problemen of onzekerheden met de behandelend haarchirurg kunt communiceren.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Groeigarantie haartransplantatie in Veldhoven

De resultaten van de FUE haartransplantatie zijn bewezen. Succesvol getransplanteerde grafts blijven haren produceren. Dat maakt dat veel haarklinieken u groeigarantie geven. De voorwaarden en bepalingen om aanspraak te kunnen maken op de garantie lopen uiteen. U kunt hiernaar vragen tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Ook bij GlobalHair geven de haarchirurgen u groeigarantie. Daarnaast kunt u rekenen op een natuurlijk resultaat dat aansluit bij de wensen en verwachtingen die u heeft van de ingreep. Overweegt u een haartransplantatie als mogelijke oplossing bij haaruitval? Kom dan vrijblijvend kennismaken met GlobalHair tijdens een consult. Het is de ideale gelegenheid om vragen te stellen en uzelf uitgebreid te laten voorlichten voor de voor- en nadelen van een haartransplantatie in Istanbul. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Veldhoven FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Veldhoven. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat voor u de haarkliniek is die het beste bij u past is persoonlijk. De ene behandelaar past beter bij u dan de andere. In u zoektocht naar de meest geschikte behandelaar kijkt u naar de resultaten die in het verleden zijn behaald en leest u reviews over haartransplantaties die bij de betreffende haarkliniek zijn uitgevoerd. Ervaar de sfeer bij en in een haarkliniek door naar een intakegesprek of consult te gaan. U kunt dan uw eigen ervaringen en gevoelens met elkaar vergelijken.

De kwaliteit en veiligheid van haarklinieken verschilt onderling. Dat geldt zowel voor binnen- als buitenlandse behandelcentra. Een haartransplantatie is wereldwijd een veilige ingreep, zolang deze wordt toegepast in een hygiënische omgeving waarbij gebruik wordt gemaakt van geschikte haartransplantatie apparatuur. Laat een haarimplantatie altijd toepassen door een ervaren specialist.

De voorbije jaren hebben Turkse haarklinieken veel bekendheid gekregen. Dit onder meer door bekende mensen die met een haartransplantatie in de publiciteit zijn getreden. Daarnaast zijn haartransplantaties in Turkije aantrekkelijk geprijsd en is de kwaliteit van de zorg van hoog niveau. U betaalt ruim 50% minder voor een haartransplantatie in Turkije dan in Veldhoven en omgeving.

Naast de uiteindelijke prijs die u voor een ingreep betaald, is het goed om te weten welke ervaring een behandelend arts heeft en hoe een haarkliniek wordt beoordeeld. Online vindt u naast informatie over de haartransplantatie technieken ook klantwaarderingen en ervaringen van anderen. Een weloverwogen keuze kunt u maken, nadat u zelf bij een aantal klinieken kennis heeft gemaakt. Uw gevoel zegt vaak meer dan de mening van iemand anders.

Tijdens een consult wordt uw situatie bekeken en beoordeelt. U maakt kennis met de consulenten en de haartransplantatie techniek wordt uitgebreid toegelicht. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die door onze haarchirurgen zijn toegepast. Er is de gelegenheid om vragen te stellen, maar ook uw gezondheidssituatie wordt besproken.

Ja. De haarchirurgen spreken Engels of Duits. Bent u niet zeker van uzelf tijdens het spreken van een vreemde taal? Gedurende uw verblijf in de kliniek in Istanbul is een Nederlandssprekende consulent aanwezig, zodat er van misverstanden of miscommunicatie geen sprake is of kan zijn.

U verblijft 3 dagen en 2 nachten in Istanbul. Op de laatste dag gaat u voor een controle naar de haarchirurg. Deze geeft u nog wat verzorgingstips. Als alles goed met u gaat, dan geeft de arts toestemming om de reis naar huis aan te vatten.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.