Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Nieuwe haargroei dankzij de haartransplantatie in Meierijstad

  Als oplossing bij erfelijke of mannelijke kaalheid kan een haartransplantatie geschikt zijn. Het is een behandeling die een gedegen voorbereiding nodig heeft en waaraan een zeker kostenplaatje zit. Veel mensen zien een haartransplantatie in Meierijstad als een investering in het eigen welzijn. Dat u daarbij streeft naar een natuurlijk, mooi resultaat waar u uw leven lang plezier van heeft spreekt voor zich. Het gaat om uw zelfvertrouwen, maar ook om uw haargroei, uitstraling en kapsel. Bij het uitvoeren van een FUE haartransplantatie gebruiken de ervaren haarchirurgen van GlobalHair uw haarkrans als donorgebied. Dit is de achterzijde van uw hoofd. De haren die hier groeien zijn ongevoelig voor het DHT hormoon dat de erfelijke kaalheid veroorzaakt. Als deze haarzakjes getransplanteerd worden in de kalende gebieden dan blijven de unieke kenmerken behouden en blijft het haarzakje uw leven lang nieuwe haren produceren. Om voor een FUE haartransplantatie in Meierijstad in aanmerking te komen is een van de voorwaarden dat u over genoeg donormateriaal beschikt. De haarimplantatie wordt alleen met uw eigen donorhaar uitgevoerd, het is niet mogelijk om gebruik te maken van een andere donor.

  Moderne FUE haartransplantatie methode

  GlobalHair is gespecialiseerd in het toepassen van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek. Onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen werken tijdens een ingreep samen met ervaren haartransplantatie assistenten, waardoor bij een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Door het gebruik van een micro motor worden de haarzakjes op zo’n manier geoogst uit het donorgebied dat ze niet beschadigen. Ook de huid en onderliggende weefsels worden niet beschadigd, waardoor u vlot hersteld van de haarimplantatie. Na het oogsten worden de haarzakjes gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Door het toepassen van plaatselijke verdovingen merkt u weinig van zowel het oogsten als het plaatsen van de haarzakjes. Vraagt u zich af hoe het terugplaatsen precies gebeurt? Hiervoor worden minuscule kanaaltjes, waar de grafts in geplaatst worden, geboord. Binnen een paar dagen groeien de grafts vast en na 7 tot 10 dagen is de huid volledig genezen. Het genezingsproces gaat gepaard met korstvorming en jeuk. Veel mensen ervaren het als moeilijk om niet hardhandig te wrijven of op de plaats van de jeuk te krabbelen. Het open krabben van de wondjes kan een slechte genezing en zelfs infecties tot gevolg hebben. Probeer daarom de adviezen van de behandeld specialisten altijd op te volgen.

  Kosten FUE haartransplantatie in Meierijstad

  Innovatieve behandelmogelijkheden en blijvende resultaten hebben een prijskaartje. De prijs voor een haartransplantatie bij een haarkliniek in Meierijstad en omgeving wordt berekend op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Complexe haartransplantaties kosten op deze manier al gauw € 5.000. Dit soort bedragen maakt dat u twijfelt aan uw keuze en wellicht andere oplossingen vergelijkt met een haartransplantatie. Toch is het onnodig om direct over te stappen op een alternatieve behandeling. U kunt een haartransplantatie in Meierijstad ook door de haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul uit laten voeren. Met een kostprijs van € 2.949 wordt een FUE haartransplantatie ineens betaalbaar en ligt de gewenste oplossing binnen handbereik. Turkije heeft zich de voorbije jaren geprofileerd als een topbestemming voor betaalbare haartransplantaties van hoogwaardige kwaliteit. De comfortabel ingerichte haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in hartje Istanbul en heeft onlangs de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst mogen nemen. Jaarlijks passen onze haarchirurgen honderden haartransplantaties met uitstekend resultaat toe. Naast de standaard micro FUE haartransplantatie kunt u bij GlobalHair ook terecht voor een haarsparende haartransplantatie. Een haarimplantatie combineren met een langere vakantie of een citytrip in Turkije? Ook dat is mogelijk. Zowel de mogelijkheden als uw wensen worden besproken tijdens een intakegesprek bij de Nederlandse vestiging van GlobalHair in Leiden.

  Persoonlijk haartransplantatie consult

  Spreekt het idee van een betaalbare haarimplantatie in Turkije u aan? Wilt u weten hoe een behandeling eruit ziet? Twijfelt u over uw geschiktheid? Maak een afspraak voor een Haartransplantatie consult. Tijdens het consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en beoordeelt. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. GlobalHair is onder andere actief in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven en Helmond.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp