facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Meierijstad

Stoort u zich aan inhammen die steeds dieper worden? Bent u uw kalende kruin zat? Heeft u uw sociale contacten op een laag pitje gezet door overmatige haaruitval en wilt u weer met zelfvertrouwen door het leven? Een haartransplantatie in Meierijstad is een veel gevraagde behandeling bij haaruitval. Wat zijn de mogelijkheden van deze ingreep en welke resultaten kunt u verwachten? De consulenten van GlobalHair nemen de zowel de mogelijkheden als de behandelprocedure met u door tijdens een consult.

Nieuwe haargroei dankzij de haartransplantatie in Meierijstad

Als oplossing bij erfelijke of mannelijke kaalheid kan een haartransplantatie geschikt zijn. Het is een behandeling die een gedegen voorbereiding nodig heeft en waaraan een zeker kostenplaatje zit. Veel mensen zien een haartransplantatie in Meierijstad als een investering in het eigen welzijn. Dat u daarbij streeft naar een natuurlijk, mooi resultaat waar u uw leven lang plezier van heeft spreekt voor zich. Het gaat om uw zelfvertrouwen, maar ook om uw haargroei, uitstraling en kapsel. Bij het uitvoeren van een FUE haartransplantatie gebruiken de ervaren haarchirurgen van GlobalHair uw haarkrans als donorgebied. Dit is de achterzijde van uw hoofd. De haren die hier groeien zijn ongevoelig voor het DHT hormoon dat de erfelijke kaalheid veroorzaakt. Als deze haarzakjes getransplanteerd worden in de kalende gebieden dan blijven de unieke kenmerken behouden en blijft het haarzakje uw leven lang nieuwe haren produceren. Om voor een FUE haartransplantatie in Meierijstad in aanmerking te komen is een van de voorwaarden dat u over genoeg donormateriaal beschikt. De haarimplantatie wordt alleen met uw eigen donorhaar uitgevoerd, het is niet mogelijk om gebruik te maken van een andere donor.

Bitmap

Moderne FUE haartransplantatie methode

GlobalHair is gespecialiseerd in het toepassen van de moderne micro FUE haartransplantatie techniek. Onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen werken tijdens een ingreep samen met ervaren haartransplantatie assistenten, waardoor bij een dagbehandeling tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd kunnen worden. Door het gebruik van een micro motor worden de haarzakjes op zo’n manier geoogst uit het donorgebied dat ze niet beschadigen. Ook de huid en onderliggende weefsels worden niet beschadigd, waardoor u vlot hersteld van de haarimplantatie. Na het oogsten worden de haarzakjes gecontroleerd en voorbereidt op het plaatsen in de transplantatiegebieden. Door het toepassen van plaatselijke verdovingen merkt u weinig van zowel het oogsten als het plaatsen van de haarzakjes. Vraagt u zich af hoe het terugplaatsen precies gebeurt? Hiervoor worden minuscule kanaaltjes, waar de grafts in geplaatst worden, geboord. Binnen een paar dagen groeien de grafts vast en na 7 tot 10 dagen is de huid volledig genezen. Het genezingsproces gaat gepaard met korstvorming en jeuk. Veel mensen ervaren het als moeilijk om niet hardhandig te wrijven of op de plaats van de jeuk te krabbelen. Het open krabben van de wondjes kan een slechte genezing en zelfs infecties tot gevolg hebben. Probeer daarom de adviezen van de behandeld specialisten altijd op te volgen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kosten FUE haartransplantatie in Meierijstad

Innovatieve behandelmogelijkheden en blijvende resultaten hebben een prijskaartje. De prijs voor een haartransplantatie bij een haarkliniek in Meierijstad en omgeving wordt berekend op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Complexe haartransplantaties kosten op deze manier al gauw € 5.000. Dit soort bedragen maakt dat u twijfelt aan uw keuze en wellicht andere oplossingen vergelijkt met een haartransplantatie. Toch is het onnodig om direct over te stappen op een alternatieve behandeling. U kunt een haartransplantatie in Meierijstad ook door de haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul uit laten voeren. Met een kostprijs van € 2.949 wordt een FUE haartransplantatie ineens betaalbaar en ligt de gewenste oplossing binnen handbereik. Turkije heeft zich de voorbije jaren geprofileerd als een topbestemming voor betaalbare haartransplantaties van hoogwaardige kwaliteit. De comfortabel ingerichte haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in hartje Istanbul en heeft onlangs de award voor ‘Beste haartransplantatie 2018-2019’ in ontvangst mogen nemen. Jaarlijks passen onze haarchirurgen honderden haartransplantaties met uitstekend resultaat toe. Naast de standaard micro FUE haartransplantatie kunt u bij GlobalHair ook terecht voor een haarsparende haartransplantatie. Een haarimplantatie combineren met een langere vakantie of een citytrip in Turkije? Ook dat is mogelijk. Zowel de mogelijkheden als uw wensen worden besproken tijdens een intakegesprek bij de Nederlandse vestiging van GlobalHair in Leiden.

Persoonlijk haartransplantatie consult

Spreekt het idee van een betaalbare haarimplantatie in Turkije u aan? Wilt u weten hoe een behandeling eruit ziet? Twijfelt u over uw geschiktheid? Maak een afspraak voor een Haartransplantatie consult. Tijdens het consult wordt uw persoonlijke situatie bekeken en beoordeelt. Direct een afspraak maken? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Meierijstad FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Meierijstad. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Met een haartransplantatie wordt nieuwe haargroei mogelijk. Kalende plekken en een uitgedunde haardos zien er beter uit en uw zelfvertrouwen neemt toe. Het is een chirurgische ingreep, de enige, die blijvend nieuwe haargroei mogelijk maakt. Door de geavanceerde behandelmogelijkheden is de haartransplantatie bovendien een oplossing bij haaruitval die wordt toegepast bij mannen en vrouwen.

Zowel mannen als vrouwen maken voorafgaand aan een haartransplantatie regelmatig gebruik van andere behandelmethodes. Haargroeimiddelen hebben hierbij een voorkeur, maar ook lasertherapie en het dragen van een haarwerk worden regelmatig toegepast. Eventueel kan iemand micro haar pigmentatie laten toepassen. Welk alternatief u het beste kunt toepassen, hangt af van uw wensen en verwachtingen van een behandeling.

Geadviseerd wordt om bij haaruitval tijdig een behandeling te starten en erger te voorkomen. Haartransplantaties worden uitgevoerd met haar dat afkomstig is uit uw eigen haarkrans. Het is dus belangrijk dat u over voldoende donormateriaal beschikt waarmee de transplantatie gebieden opgevuld kunnen worden.

Zowel het oogsten als het terugplaatsen van de haarzakjes gebeurt met lokale verdovingen. Van pijn tijdens de ingreep is dan ook geen sprake. Eventueel kan napijn optreden, als de verdovingen zijn uitgewerkt. Hiervoor kunt u een paracetamol gebruiken. Overigens is napijn tijdelijk en neemt in de uren na de haartransplantatie geleidelijk aan af.

Haarchirurgen van GlobalHair passen de moderne FUE haartransplantatie techniek toe. Dit houdt in dat de haarzakjes met een FUE micro motor individueel uit het donorgebied worden verwijderd. Geavanceerde apparatuur voorkomt hierbij dat de huid en onderliggende weefsels beschadigd worden. Elk haarzakje wordt gecontroleerd, voordat het terugplaatsen begint. In de kale gebieden worden minuscule kanaaltjes geboord, waar de haarzakjes in geplaatst worden. Na de ingreep kunt u de haarkliniek verlaten.

Nieuwe haargroei wordt drie tot vier maanden na de ingreep zichtbaar. Het natuurlijke haargroeiproces van de getransplanteerde haarzakjes herstelt zich langzaam. Eens het haar begint te groeien kan het naar eigen idee en wens behandeld en verzorgd worden. Het definitieve resultaat wordt pas 9 tot 12 maanden na de haarimplantatie bekeken en beoordeelt.

GlobalHair biedt betaalbare haartransplantaties aan. De ingreep wordt toegepast in een luxe haarkliniek in Istanbul, waar u in de vertrouwde en ervaren handen bent van onze ISHRS geregistreerde haarchirurgen. De ingreep kost € 2.949. Bij dit bedrag zijn, naast een FUE haartransplantatie tot 4.500 haarzakjes, 2 hotelovernachtingen, medicatie, VIP transfers en een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750 inbegrepen. Het consult en de nazorg vinden plaats in Leiden, dus het is niet nodig om meerdere keren naar Istanbul heen en weer te reizen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.