facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Helmond

Niet alle haartransplantaties verlopen volgens de verwachtingen die u heeft. Onervaren specialisten, verkeerd toegepaste haartransplantatie methodes of een tegenvallend resultaat maken dat u het gevoel heeft dat de haarimplantatie is mislukt. GlobalHair adviseert u over de herstelmogelijkheden na een mislukte haartransplantatie in Helmond. Indien gewenst kan vaak een nieuwe behandeling plaatsvinden en wordt het onnatuurlijke resultaat herstelt.

Onnatuurlijke haartransplantatie in Helmond

Over het algemeen worden uitstekende resultaten bereikt met een haartransplantatie. Toch komt het helaas nog altijd voor dat een haarkliniek gebruik maakt van verouderde technieken en onervaren behandelaars. Dit maakt dat een klein percentage van de haartransplantaties wordt uitgevoerd om eerdere resultaten te verbeteren of herstellen. Hoe is het mogelijk dat iemand geconfronteerd wordt met een onnatuurlijk resultaat, terwijl het toch een dure behandeling is? • Door de populariteit van de haartransplantatie in Helmond, is het aantal haarklinieken sterk toegenomen. Dat niet iedereen weet hoe de techniek op de juiste manier wordt toegepast is een van de oorzaken van teleurstellende resultaten. Ervaren haartransplantatie specialisten en haarchirurgen blijven gedurende hun werkzame leven congressen, conferenties en workshops bijwonen op het eigen vakgebied. • Het feit dat minder effectieve haartransplantatie methodes worden toegepast. Denk hierbij aan de FUT techniek of de nog oudere plug procedure. • Een haartransplantatie moet tot in de puntjes gepland worden. Dat geldt zowel voor het oogsten en het terugplaatsen van de haarzakjes, maar ook de techniek die wordt gehanteerd en het feit of iemand al dan niet een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Hoe goed u zich ook voorbereidt op een haarimplantatie, een teleurstellend resultaat kan op voorhand nooit voor 100% uitgesloten worden. U kunt er echter wel het nodige aan doen om een mislukking of teleurstelling daar waar mogelijk te voorkomen. Dit doet u door uzelf voor te bereiden op een eventuele ingreep. Vergelijk aanbieders met elkaar en lees reviews en ervaringen van anderen. Doe onderzoek naar de ervaring van bepaalde haartransplantatie specialisten, bekijk haartransplantatie voor en na foto’s en ga op zoek naar actuele haartransplantatie video’s. Het is de combinatie van factoren en klantwaarderingen van de haarklinieken waarop u een eerste vergelijking kunt maken en al enigszins uw voorkeur voor een behandelaar kunt bepalen.

Bitmap

Herstel onnatuurlijke haartransplantatie in Helmond

GlobalHair ziet regelmatig mensen die ontevreden zijn over een haartransplantatie die eerder elders werd uitgevoerd. Heeft u in het verleden een haarimplantatie ondergaan en bent u eigenlijk niet tevreden met het bereikte resultaat? Onze ervaren consulenten, haarchirurgen en haartransplantatie assistenten helpen u graag verder. Tijdens een adviesgesprek wordt uw situatie besproken en wordt gekeken of en waar verbeteringen mogelijk zijn. Blijkt dat er sprake is van onvoldoende beschikbaar donormateriaal dan wordt dat eerlijk verteld en kan, indien gewenst, een alternatieve behandeling toegelicht worden. Onze haarchirurgen zijn gerenommeerd en allen ISHRS gecertificeerd. Binnen de kliniek is de beschikking over jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek. Regelmatig worden eerdere FUT haartransplantatie littekens behandelt met de moderne micro FUE techniek, en worden wenkbrauw-, wimper- en baardhaartransplantaties toegepast. U kunt bij GlobalHair terecht voor een herstellende haartransplantatie die volledig op uw situatie wordt afgestemd. Door toepassing en gebruik van nieuwe ontwikkelingen en ultra moderne behandelapparatuur kan een onnatuurlijke haartransplantatie resultaat aanmerkelijk verbeterd worden.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Behandelmogelijkheden herstellende haartransplantatie

Uiteraard denkt u grondig na over het feit of u daadwerkelijk een herstellende haartransplantatie in Helmond voor ogen heeft. Uw eerdere ervaringen zijn niet direct om over naar huis te schrijven en u ziet op tegen de langdurige ingreep die u te wachten staat. GlobalHair tilt de haartransplantatie ervaring naar een hoger niveau en dat merkt u zowel bij de vestiging in Leiden als bij de comfortabel ingerichte haarkliniek in Istanbul. Het ontbreekt u tijdens de behandeling aan niets en uiteraard kunt u rekenen op Nederlandstalige begeleiding. Samen met u streven onze consulenten en haarchirurgen naar een bevredigend resultaat en een haardos die in overeenstemming is met uw verwachtingen. Of dit mogelijk is, wordt bekeken tijdens een intakegesprek in Leiden. In een ontspannen sfeer is er gelegenheid om uw verhaal te doen en de vragen die u heeft te stellen. Gekeken wordt onder meer naar de oorzaak van de teleurstelling en de aanwezigheid van voldoende donormateriaal om een herstel haartransplantatie uit te voeren. Blijkt dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent? Dan ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kan een planning gemaakt worden voor de ingreep. Bent u benieuwd naar hetgeen GlobalHair u te bieden heeft en wilt u daarvoor persoonlijk kennis komen maken? Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Helmond FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Helmond. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja en nee. Echt mislukken doen haartransplantaties vrijwel nooit. Het is eerder dat bij een tegenvallend resultaat wordt gesproken over een mislukte ingreep. De oorzaken van een achterblijvend resultaat lopen uiteen, maar zijn doorgaans terug te herleiden tot een te hoge verwachting. Zeker als u over beperkt donormateriaal beschikt en een complexe haartransplantatie gewenst is, kan een ervaren haarchirurg een alternatieve ingreep adviseren. Zet u de haarimplantatie desondanks door bij een andere haarkliniek en blijkt achteraf dat de eerste haarchirurg het toch bij het rechte eind had, dan kunt u dat ervaren als een mislukte haartransplantatie.

Een enkele keer komt het helaas voor dat minder haarzakjes dan verwacht vastgroeien in de transplantatie gebieden. Haarchirurgen kunnen dit vooraf helaas niet voorspellen. Indien gewenst en mogelijk kunt u later een aanvullende ingreep laten toepassen om het bereikte resultaat te laten corrigeren.

Heeft u in het verleden een haartransplantatie laten toepassen, maar is het resultaat niet wat u er van verwachte dan kan dit soms gecorrigeerd en verbeterd worden. De haarchirurgen van GlobalHair hebben ruime ervaring met het toepassen van de FUE techniek. Dat maakt het mogelijk om een onnatuurlijk resultaat te verbeteren. De mogelijkheden verschillen per persoon en hangen sterk af van het donormateriaal en de omvang van de ingreep.

De kosten voor een haartransplantatie om een eerder bereikt resultaat te verbeteren hangen zeker in Helmond en omgeving af van de haarzakjes die getransplanteerd worden. Bij GlobalHair is een vast all-in tarief van toepassing. Ook een corrigerende ingreep is een op zichzelf staande haartransplantatie, al worden er doorgaans minder grafts getransplanteerd dan bij een eerste behandeling.

Uit een gezonde haarkrans kunnen tot zo’n 5.000 haarzakjes geoogst worden, zonder dat hierdoor zichtbare kalende plekken ontstaan. Een ervaren haarchirurg zal u altijd een eerlijk advies geven. Blijkt dat een tweede haartransplantatie niet mogelijk is, omdat er te weinig donormateriaal beschikbaar is, dan is eventueel een alternatieve behandeling een optie.

FUT littekens kunnen soms met succes behandeld worden door een FUE haarimplantatie toe te passen. Dit hangt af van de omstandigheden van het littekenweefsel en de manier waarop het litteken is hersteld. Het is een ingreep die niet iedere haartransplantatie specialist toepast, omdat succes in de meeste gevallen niet gegarandeerd kan worden.

Eventueel kunt u micro haar pigmentatie overwegen. Met behulp van gekleurd pigment kan het onnatuurlijke resultaat zoveel mogelijk gecamoufleerd worden. De behandeling wordt bij mannen en vrouwen toegepast en is aanmerkelijk voordeliger dan een haartransplantatie.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.