Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Onnatuurlijke haartransplantatie in Helmond

  Over het algemeen worden uitstekende resultaten bereikt met een haartransplantatie. Toch komt het helaas nog altijd voor dat een haarkliniek gebruik maakt van verouderde technieken en onervaren behandelaars. Dit maakt dat een klein percentage van de haartransplantaties wordt uitgevoerd om eerdere resultaten te verbeteren of herstellen. Hoe is het mogelijk dat iemand geconfronteerd wordt met een onnatuurlijk resultaat, terwijl het toch een dure behandeling is? • Door de populariteit van de haartransplantatie in Helmond, is het aantal haarklinieken sterk toegenomen. Dat niet iedereen weet hoe de techniek op de juiste manier wordt toegepast is een van de oorzaken van teleurstellende resultaten. Ervaren haartransplantatie specialisten en haarchirurgen blijven gedurende hun werkzame leven congressen, conferenties en workshops bijwonen op het eigen vakgebied. • Het feit dat minder effectieve haartransplantatie methodes worden toegepast. Denk hierbij aan de FUT techniek of de nog oudere plug procedure. • Een haartransplantatie moet tot in de puntjes gepland worden. Dat geldt zowel voor het oogsten en het terugplaatsen van de haarzakjes, maar ook de techniek die wordt gehanteerd en het feit of iemand al dan niet een geschikte haartransplantatie kandidaat is. Hoe goed u zich ook voorbereidt op een haarimplantatie, een teleurstellend resultaat kan op voorhand nooit voor 100% uitgesloten worden. U kunt er echter wel het nodige aan doen om een mislukking of teleurstelling daar waar mogelijk te voorkomen. Dit doet u door uzelf voor te bereiden op een eventuele ingreep. Vergelijk aanbieders met elkaar en lees reviews en ervaringen van anderen. Doe onderzoek naar de ervaring van bepaalde haartransplantatie specialisten, bekijk haartransplantatie voor en na foto’s en ga op zoek naar actuele haartransplantatie video’s. Het is de combinatie van factoren en klantwaarderingen van de haarklinieken waarop u een eerste vergelijking kunt maken en al enigszins uw voorkeur voor een behandelaar kunt bepalen.

  Herstel onnatuurlijke haartransplantatie in Helmond

  GlobalHair ziet regelmatig mensen die ontevreden zijn over een haartransplantatie die eerder elders werd uitgevoerd. Heeft u in het verleden een haarimplantatie ondergaan en bent u eigenlijk niet tevreden met het bereikte resultaat? Onze ervaren consulenten, haarchirurgen en haartransplantatie assistenten helpen u graag verder. Tijdens een adviesgesprek wordt uw situatie besproken en wordt gekeken of en waar verbeteringen mogelijk zijn. Blijkt dat er sprake is van onvoldoende beschikbaar donormateriaal dan wordt dat eerlijk verteld en kan, indien gewenst, een alternatieve behandeling toegelicht worden. Onze haarchirurgen zijn gerenommeerd en allen ISHRS gecertificeerd. Binnen de kliniek is de beschikking over jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE haartransplantatie techniek. Regelmatig worden eerdere FUT haartransplantatie littekens behandelt met de moderne micro FUE techniek, en worden wenkbrauw-, wimper- en baardhaartransplantaties toegepast. U kunt bij GlobalHair terecht voor een herstellende haartransplantatie die volledig op uw situatie wordt afgestemd. Door toepassing en gebruik van nieuwe ontwikkelingen en ultra moderne behandelapparatuur kan een onnatuurlijke haartransplantatie resultaat aanmerkelijk verbeterd worden.

  Behandelmogelijkheden herstellende haartransplantatie

  Uiteraard denkt u grondig na over het feit of u daadwerkelijk een herstellende haartransplantatie in Helmond voor ogen heeft. Uw eerdere ervaringen zijn niet direct om over naar huis te schrijven en u ziet op tegen de langdurige ingreep die u te wachten staat. GlobalHair tilt de haartransplantatie ervaring naar een hoger niveau en dat merkt u zowel bij de vestiging in Leiden als bij de comfortabel ingerichte haarkliniek in Istanbul. Het ontbreekt u tijdens de behandeling aan niets en uiteraard kunt u rekenen op Nederlandstalige begeleiding. Samen met u streven onze consulenten en haarchirurgen naar een bevredigend resultaat en een haardos die in overeenstemming is met uw verwachtingen. Of dit mogelijk is, wordt bekeken tijdens een intakegesprek in Leiden. In een ontspannen sfeer is er gelegenheid om uw verhaal te doen en de vragen die u heeft te stellen. Gekeken wordt onder meer naar de oorzaak van de teleurstelling en de aanwezigheid van voldoende donormateriaal om een herstel haartransplantatie uit te voeren. Blijkt dat u een geschikte haartransplantatie kandidaat bent? Dan ontvangt u een persoonlijk behandelplan en kan een planning gemaakt worden voor de ingreep. Bent u benieuwd naar hetgeen GlobalHair u te bieden heeft en wilt u daarvoor persoonlijk kennis komen maken? Vul het contactformulier in of maak telefonisch een afspraak. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22. Wij zijn ook actief in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven en Meierijstad.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1