Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUE haartransplantatie ervaringen

  Het verloop van een haartransplantatie is bij de meeste mensen niet bekend. Dat een behandeling gemiddeld 6 tot 8 uur duurt ook niet. Wat weet u eigenlijk over een haartransplantatie op het moment dat u een oplossing voor uw haaruitval zoekt? Het is niet verkeerd om uzelf goed te laten informeren en daar waar mogelijk in te lezen in de behandelmethode. Vergelijk daarbij binnen- en buitenlandse haarklinieken met elkaar, want het moet gezegd worden: er valt heel wat te kiezen en te beslissen. Jaarlijks wordt de haartransplantatie duizenden keren toegepast en u bent niet de enige die een behandeling overweegt. Steeds meer mannen en vrouwen bekijken de mogelijkheden van een FUE haartransplantatie. Als u online haartransplantatie ervaringen zoekt, dan ziet u zowel positieve als negatieve ervaringen. Probeer daarbij altijd met een objectieve blik te lezen. Laat u niet beïnvloeden door de negatieve of juist positieve mening van iemand anders. Geen situatie is met elkaar te vergelijken. Hoe iemand iets ervaart is dan ook erg persoonlijk. Toch kunt u zeker uw voordeel doen met ervaringsverhalen van anderen. Het is een handige manier om op algemene haartransplantatie vragen een antwoord te krijgen, zonder dat u daarvoor naar een haarkliniek gaat. Daarnaast krijgt u een idee van het verloop van de behandelprocedure. Verwacht u direct resultaat van de FUE haartransplantatie? Haartransplantatie ervaringen laten u zien dat dit een verkeerd en onrealistisch verwachtingspatroon is. Waarom leest u ook de negatieve ervaringen? Om te voorkomen dat u dezelfde ‘fouten’ maakt en zodat u weet waar u op moet letten bij het bezoeken van een haarkliniek.

  Haartransplantatie voor en na

  Haartransplantatie specialisten laten u haartransplantatie voor en na foto’s zien. Dit om u een idee te geven van de mogelijkheden. Soms kan dit een verkeerd idee scheppen, want u moet weten dat er tussen de voor en na foto een periode van 9 tot 12 maanden zit. Het duurt dus wel even, voordat het resultaat optimaal is. Een realistisch beeld van de tussenliggende periode krijgt u van ervaringen van anderen. Tegenwoordig delen steeds meer mensen hun ervaringen en resultaten in persoonlijke blogs, vlogs en via haartransplantatie fora. Wat is het verschil met haartransplantatie voor en na foto’s bij een haarkliniek? Aangezien het resultaat langere tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen ziet u in deze fotoreportages ook beelden van de tussenliggende tijd. Zo ziet u hoe het haar na de haartransplantatie uitvalt en na een paar maanden voorzichtig begint te groeien. Het is spreekt voor zich dat u benieuwd bent naar de eindresultaten van een FUE haartransplantatie. Toch is de periode tussen voor en na minstens zo interessant. Het bereidt u voor op hetgeen u kunt verwachten en voorkomt een eventuele teleurstelling. Op de website van de Nederlandse Haarstichting kunt u meer informatie vinden over ervaringen met haartransplantatie.

  Haartransplantatie ervaringen Turkije

  Steeds meer mensen overwegen een haartransplantatie. De ingreep is gewild en wordt geregeld door bekende mensen onder de aandacht gebracht. Het is een bekend gegeven dat ook bekende personen naar Turkse haarklinieken reizen om daar de ingreep te ondergaan. Turkse haartransplantatie ervaringen worden gedeeld op onder meer een website als kliniekervaringen.nl. De verschillende haarklinieken publiceren ook meningen van mannen en vrouwen over de behandeling en u vindt daarnaast op diverse reviewsites zowel positieve als negatieve ervaringsverhalen. Waarom kiest iemand voor een haartransplantatie in Turkije? Hoe worden de behandeling en begeleiding ervaren? Komen de resultaten overeen met de verwachtingen die iemand voorafgaand aan de ingreep had? Bij het overwegen van een haartransplantatie, maakt het niet uit of uw voorkeur uitgaat naar een ingreep in binnen- of buitenland. Wat belangrijk is, is het verkrijgen van informatie en advies. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar en kies voor de haarkliniek die in uw optiek het beste bij u past. De consulenten van GlobalHair vertellen u graag meer over de FUE haartransplantatie in Turkije. Het consult vindt plaats in Leiden waar u een persoonlijk behandeladvies ontvangt. Een fotoconsult behoort eveneens tot de mogelijkheden. Meer weten of direct een afspraak maken voor een vrijblijvend consult? Bel of WhatsApp naar +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp