Haartransplantatie foto’s

Haartransplantatie door
de beste specialisten

Behandeling onder leiding van een geregistreerde ISHRS haarchirurg.

Contact opnemen

Globalhair

1
Gekwalificeerde kliniek, uw haar herstelt snel, weinig pijn, veilige methode
2
Moderne techniek van haartransplantatie. Micro FUE voor een natuurlijk resultaat, inclusief PRP plasmabehandeling
3
Behandeling wordt uitgevoerd onder toezicht van een geregistreerd ISHRS haarchirurg
Alle voordelen

Haartransplantatie foto’s

Een foto zegt soms meer dan 1.000 woorden. Dit geldt ook zeker voor haartransplantatie foto’s. Een kliniek kan aangeven dat ze veel kennis en ervaring in huis hebben, maar een foto van een haartransplantatie laat direct zien of er ook sprake is van een mooi eindresultaat. Om deze reden zetten veel klinieken voor en na foto’s van hun haartransplantaties online. Er zijn echter ook andere manieren om deze foto’s te bestuderen. Foto’s van de site zijn natuurlijk mooi, maar het is ook interessant om foto’s van een haartransplantatie op andere plekken te vinden. De ideale situatie is mogelijk zelfs een haartransplantatie filmpje of dat u ter plekke kunt zien hoe mooi het resultaat is geworden.

Haartransplantatie foto’s op de site van Global Hair

Wij zijn als Turkse haarkliniek trots op de behandelingen die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Wij delen dan ook graag voor en na foto’s van de haartransplantatie behandelingen in onze kliniek. Lang niet iedereen gaat akkoord met het plaatsen van foto’s, waarbij ze zichtbaar op de foto staan. Er zijn echter gelukkig wel een aantal mensen die hier geen problemen mee hebben. Haartransplantatie foto’s van Global Hair kunt u eenvoudig online vinden.

Hoe ontstaat erfelijke haaruitval?

Even iets anders dan informatie over haartransplantatie foto’s. Erfelijke haaruitval wordt ook wel alopecia androgenetica genoemd. Dit is Latijn voor erfelijke haaruitval. Erfelijke haaruitval kan ontstaan, wanneer het hormoon testosteron in de haarwortels wordt omgezet in DHT. DHT tast de haarwortels aan. Hierdoor wordt de haargroeicyclus iedere keer korter. Bovendien zorgt DHT ervoor dat het haar steeds minder sterk terug groeit. Dit kan uiteindelijk leiden tot kaalheid.

Met sommige haargroeimiddelen kan erfelijke kaalheid worden gestabiliseerd. De bekendste wetenschappelijk bewezen haargroeimiddelen zijn Finasteride en Minoxidil. Beide haargroeimiddelen zijn per toeval ontdekt. Houd er rekening mee dat deze haargroeimiddelen helaas niet bij iedereen even goed aanslaan. Vaak wordt aangeraden om dit minimaal een half jaar te gebruiken. Indien er sprake is van stabilisatie van de haaruitval of verbetering van de haarsituatie, kan er voor worden gekozen om het gebruik van haargroeimiddelen voort te zetten. Indien dit niet het geval is, is het verstandiger om te stoppen met de haargroeimiddelen. Haargroeimiddelen kunnen namelijk verschillende bijwerkingen hebben en zijn niet goed voor de gezondheid. Bij sommige klinieken wordt aangeraden om haargroeimiddelen te combineren met een haartransplantatie. Bij de haartransplantatie foto’s is dan soms achteraf een nóg mooier resultaat te zien.

De FUE haartransplantatie methode

Er bestaan verschillende haartransplantatie methodes, die ieder zo hun voor- en nadelen kennen. De meest uitgevoerde haartransplantatie methodes zijn:

  • FUE haartransplantatie methode
  • FUT haartransplantatie methode
  • HaarStamcel transplantatie methode

Wanneer er foto’s worden vergeleken tussen deze verschillende haartransplantatie methodes, zien we over het algemeen weinig verschil. Waar u wel rekening mee moet houden, is dat bij de FUT haartransplantatie methode altijd een litteken achter blijft. Er wordt bij deze methode namelijk een reep met huid verwijderd uit de achterkant van het hoofd. Deze wond wordt wel gehecht, maar alsnog blijft er vaak een ontsierend litteken achter. Daarom wordt er tegenwoordig meestal gekozen voor de FUE haartransplantatie methode.

Bij de FUE haartransplantatie methode wordt met een dunne, holle naald één voor één de grafts uitgenomen uit het donorgebied. Dit donorgebied bevat haren die niet gevoelig zijn voor het hormoon DHT. DHT is de boosdoener voor erfelijke haaruitval. Meer dan de helft van zowel mannen als vrouwen krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Vaak wordt hierover gezegd dat 30% van mannen rond de 30 hier last van krijgen, 40% van mannen rond de 40, 50% van mannen rond de 50, etc. Hoe ouder iemand dus is, hoe groter de kans op haaruitval. Er zijn verschillende zaken die haaruitval erger kunnen maken. Voorbeelden hiervan zijn chronische stress en roken. Wanneer iemand vanaf jonge leeftijd veel rookt, is de kans tweemaal zo groot om rond het 50e levensjaar kaal te zijn. Wilt u haartransplantatie foto’s online vinden?

Haartransplantatie foto’s online vinden

Op diverse fora worden vaak ook haartransplantatie foto’s geplaatst. Het bekendste haartransplantatie forum is Haarweb. Haarweb is het langst bestaande forum en erg populair onder mensen die meer willen weten over deze behandeling. Een belangrijk voordeel van dit forum is dat er vaak wordt aangegeven hoeveel grafts er zijn getransplanteerd. U kunt daarom zoeken naar mensen met een soortgelijk haarsituatie. Door te kijken naar het uiteindelijke resultaat en het benodigde aantal grafts, kunt u voor u zelf ook vast stellen hoeveel grafts er nodig zijn voor een mooi eindresultaat. Naast Haarweb kunt u foto’s van een haartransplantatie ook vinden op kliniekervaring.nl. Op deze website wordt niet alleen veel informatie gegeven over de haartransplantatie behandeling. Ook andere cosmetische ingrepen komen hier aan bod.

Haartransplantatie voor en na foto’s

Een haartransplantatie foto zegt niet heel erg veel. Het wordt pas interessant op het moment dat u voor en na foto’s hebt van een haartransplantatie. Door hier goed naar te kijken, kunt u namelijk duidelijk zien in hoeverre iemand baat heeft gehad bij de behandeling. Wellicht was iemand eerst bijna helemaal kaal en is er 9 maanden na de behandeling weer een goede bos met haar te zien? Dit zijn foto’s van haartransplantatie waar u daadwerkelijk iets aan heeft.

Gratis een consult inplannen voor haartransplantatie in Turkije?

Indien u na het lezen van de tekst ‘haartransplantatie foto’s’ een gratis consult wilt inplannen, kunt u contact opnemen via het contactformulier. U kunt er ook voor kiezen om foto’s op te sturen van uw huidige situatie. Er kijkt dan een haartransplantatie arts naar uw haar, waarbij wordt gekeken naar het aantal benodigde grafts. Er volgt advies op maat, met hierbij een offerte speciaal voor u. Dus neem voor een Haartransplantatie of meer informatie over foto’s contact met ons op.

Contact ons

Betrouwbaar
Eerlijk advies
Natuurlijk uitstraling
VIP behandeling