facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Goeree Overflakkee

Haaruitval en kaalheid kunnen paniek veroorzaken. Paniek kan u verleiden tot het nemen van een te snelle beslissing of een verkeerde keuze. Heeft u wel eens wat gehoord of gelezen over een haartransplantatie in Goeree Overflakkee en heeft de ingreep uw interesse? Laat u dan niet verleiden door goedkope aanbieders die nauwelijks tot geen ervaring hebben. Er zijn een aantal zaken waar u op kunt letten bij het voorkomen van een teleurstelling en een te dure ingreep.

Chirurgische ingreep

Mannen en vrouwen die te maken hebben met dunner wordend, uitvallend haar als gevolg van erfelijke kaalheid zijn vaak bereidt ver te gaan bij het vinden van de geschikte oplossing. Een haartransplantatie in Goeree Overflakkee is de enige ingreep met blijvende resultaten en nieuwe haargroei. Al snel wordt de ingreep geromantiseerd en zonder grondige voorbereiding is de uiteindelijke teleurstelling des te groter. Naast onduidelijkheden bestaan er ook voldoende misverstanden over de ingreep. Veel mensen hebben geen flauw idee wat een haartransplantatie in Goeree Overflakkee inhoudt en wat ze van de ingreep kunnen verwachten. Hier leest u enkele dingen die een haartransplantatie niet is: • Een gedeelte van uw haar van het hoofd afscheren en elders weer vastplakken. • Het haar van iemand anders als donormateriaal voor uw kalende hoofdhuid gebruiken. • Een ingreep die u direct een volle haardos geeft. Heeft u zich al ingelezen over de ingreep dan lijken de bovenstaande veronderstellingen logisch, maar dat is het zeker niet. Veel onjuistheden en spookverhalen over een haarimplantatie doen de ronde. Dat deze zaken in werkelijkheid niet gebeuren kan dan ook niet vaak genoeg benadrukt worden. Wat is een haartransplantatie in Goeree Overflakkee dan wel? • Tijdens de ingreep worden met behulp van een holle naald haarzakjes uit het donorgebied verwijdert. Meestal is dit de haarkrans op de achterzijde van uw hoofd. Dit gebied is dik behaard en het valt niet op dat de haarzakjes hier verdwijnen. De geoogste grafts worden daarna in de kalende gebieden geplaatst waar ze binnen enkele dagen vastgroeien. • De ingreep duurt zo’n 6 tot 9 uur en pas na drie maanden wordt de eerste nieuwe haargroei verwacht. Definitieve eindresultaten worden na 9 tot 12 maanden samen met de haarchirurg beoordeelt.

Bitmap

Ervaren haarchirurgen bereiken natuurlijke resultaten

Als haartransplantatie kandidaat kunt u bezorgd zijn over de resultaten die bereikt worden met de ingreep. Kies daarom ook voor een ervaren haarchirurg die aantoonbare resultaten kan laten zien. Technisch gezien is het iedere arts toegestaan om een haartransplantatie uit te voeren. Het is daarmee echter niet gezegd dat ook iedere arts daarvoor geschikt is. GlobalHair werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. De International Society of Hair Restoration Surgery, ISHRS, is de toonaangevende autoriteit op het gebied van haarverlies- en haarherstelbehandelingen. Met meer dan 1.000 leden verspreid over 70 landen wordt gestreefd naar het bereiken van perfectie. Dit wordt gedaan door het bevorderen van behandelmethodes en voortdurend onderzoek naar de haarherstelindustrie. Geregistreerde haarchirurgen zijn niet alleen gerenommeerd, professioneel en deskundig. Ze volgen bovendien op regelmatige basis congressen, conferenties en workshops die gerelateerd zijn aan de haartransplantatie technieken, apparatuur en ontwikkelingen op de diverse gebieden. Ervaren haarchirurgen weten dat iedere haartransplantatie een unieke ingreep is, waarvan iedereen eigen verwachtingen heeft. Hoe weet u of een behandelaar over de nodige ervaring beschikt? Online vindt u de nodige klantervaringen en reviews. Daarnaast zal een haarchirurg u tijdens een intakegesprek ook laten zien welke resultaten in het verleden zijn behaald.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Een geslaagde haartransplantatie hoeft niet duur te zijn

Met een gemiddelde prijs van zo’n € 5.000 is een haartransplantatie in Goeree Overflakkee niet direct goedkoop te noemen. Deze kosten dient u meestal volledig zelf te betalen, omdat de ingreep onder de zogenaamde cosmetische behandelingen valt. Zorgverzekeraars vergoeden slechts in zeer uitzonderlijke situaties een gedeelte van de kosten. Vergelijken van de haarklinieken en aanbieders is interessant en kan aantrekkelijke voordelen opleveren. Het is bekend dat buitenlandse haartransplantatie aanbieders aanmerkelijk goedkoper zijn. Jaarlijks gaan duizenden mannen en vrouwen van over de hele wereld naar Turkije voor een hoogwaardige haartransplantatie. Turkije is daarmee een geliefde bestemming voor onder meer deze ingreep. De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en ook hier krijgt u levenslange groeigarantie. Tel daarbij op dat u bij GlobalHair een vast all-in tarief van € 2.949 voor de FUE haartransplantatie betaald en de keuze wordt al minder moeilijk. Bereidt u een haartransplantatie voor? Laat uzelf dan informeren en adviseren door de consulenten van GlobalHair in Leiden. Vul het contactformulier in of bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak voor een consult.

Haartransplantatie in Goeree Overflakkee FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Goeree Overflakkee. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Het doel is om haarzakjes vanuit het donorgebied naar kalende plekken te transplanteren, zodat nieuwe haargroei ontstaat. De haartransplantatie geeft blijvend resultaat. Andere niet-invasieve behandelingen zijn gericht op het haarverlies te beperken en daar waar mogelijk de haargroei te bevorderen. Resultaten die bereikt worden zijn tijdelijk, zodat u de behandeling regelmatig dient te herhalen.

Nee. Een haartransplantatie en micro haar pigmentatie zijn verschillende behandelingen. Micro haar pigmentatie is een techniek waarbij gekleurd pigment in de bovenste hoofdhuidlaag wordt geïnjecteerd. Het pigment geeft het optische idee van natuurlijke haarstoppels. Nieuwe haargroei wordt niet bewerkstelligt, het pigment heeft geen invloed op uw natuurlijke haargroei. Het pigment wordt door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Regelmatige nabehandelingen zijn noodzakelijk, als u het bereikte effect wenst te behouden.

Het gebruik van een haargroeimiddel als Minoxidil, kan het resultaat van een haartransplantatie soms ten goede komen. Geef de hoofdhuid kans om volledig te herstellen, voordat u begint met het gebruik van Minoxidil en doe niets zonder eerst met de haarchirurg te overleggen. Overigens groeit het haar niet sneller door de Minoxidil.

Getransplanteerde haarzakjes hebben een paar dagen nodig om vast te groeien in de transplantatie gebieden. Het dragen van hoofdbedekking wordt afgeraden. Eens uw huid is hersteld kunt een haarwerk of een hoofddeksel dragen dat niet te strak om uw hoofd zit. Dit is niet van invloed op het resultaat van de haartransplantatie.

Als u de ingreep uit laat voeren door een haarchirurg die weet hoe de haarzakjes in de natuurlijke groeirichting worden geplaatst, dan kunt u een mooi resultaat verwachten. Ervaren artsen beschikken over de kennis en kunde die nodig is voor een succesvolle haartransplantatie.

De herstelperiode is van invloed op het eindresultaat. Na de ingreep doet u het rustig aan en vermijd u dat uw hoofd stoot en/of aanraakt. Sporten en werken kunnen na overleg met de arts hervat worden. Goed om vooraf te weken is dat de meeste mensen gemiddeld 10 tot 14 dagen na de haartransplantatie weer aan het werk gaan. Verricht u echter zwaar fysiek werkt, dan kan deze periode langer duren en wordt het werk stapsgewijs opgebouwd.

De eerste weken wordt afgeraden om de behandelde huid aan het zonlicht bloot te stellen. Een zonvakantie is dan niet echt handig. Bespreek uw vakantieplannen tijdens het consult.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.