Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Behandeltechniek haartransplantatie in Middelburg

  De grote lijnen van haartransplantaties bij mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig. Het gaat om het oogsten en terugplaatsen van haarzakjes. Deze haarzakjes worden uit het donorgebied gehaald. Dit gebeurt nadat het gebied plaatselijk verdoofd is. Het verschil zit vooral in het kortscheren van het haar voorafgaand aan de haartransplantatie in Middelburg. • Haartransplantatie bij mannen. Meestal wordt al het haar gemillimeterd. Dit maakt het oogsten en terugplaatsen voor de haarchirurg overzichtelijker. Bovendien kunnen tijdens een dagbehandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. • Haarsparende haartransplantatie bij vrouwen. Verbeterde behandelmogelijkheden maken het volledig millimeteren overbodig. Door alleen het donorgebied kort te scheren kan de haartransplantatie worden toegepast. Het is een meer intensieve ingreep er kunnen dan ook niet zoveel haarzakjes op een dag getransplanteerd worden dan bij een standaard haartransplantatie. Het oogsten van de haarzakjes gebeurt tegenwoordig zonder dat in de huid wordt gesneden en gehecht. De FUE techniek maakt het mogelijk om de haarzakjes individueel, met een holle naald, uit het donorgebied te verwijderen. De techniek is zo verfijnd dat het haarzakje niet beschadigd, maar dat ook uw huid en andere weefsels niet of nauwelijks te lijden hebben onder het extraheren. Littekens doen zich na een vlotte herstelperiode niet voor en na 7 tot 10 dagen is het niet meer zichtbaar dat u een haartransplantatie in Middelburg heeft ondergaan.

  Risico’s en resultaten haartransplantatie

  Met een haartransplantatie in Middelburg worden ook bij vrouwen prima resultaten bereikt. Door gebruik te maken van en te werken met uw lichaamseigen donormateriaal is de kans op afstoting vrij klein. Een chirurgische ingreep is nooit zonder risico’s, zo kunt u te maken krijgen met een allergische reactie op de gebruikte verdovings- en/of ontsmettingsmiddelen. Als gevolg van de ingreep is de behandelde huid rood en gezwollen. Korstvorming doet zich voor en na een paar dagen kan, als gevolg van het genezingsproces, jeuk ontstaan. Dit zijn allemaal tijdelijke bijwerkingen die een onschuldig karakter hebben. Krabt u de korstjes open, waardoor er vuil in de wondjes terecht kan komen dan neemt de kans op infecties toe. Infecties hebben slechte wondgenezing en soms zelfs littekens tot gevolg. Het veel gezegde advies luidt dan ook om de korstjes uit zichzelf te laten genezen en ze niet van de huid af te wrijven. De meeste mensen gaan na 10 dagen weer aan het werk, dit doet u na overleg met de behandelend haarchirurg. Uitzonderingen zijn onder meer van toepassing in geval van zware lichamelijke arbeid. Resultaten zijn op dat moment echter nog niet zichtbaar. Veel mensen schrikken dan ook als het getransplanteerde haar na drie weken begint uit te vallen. Ondanks het feit dat al tijdens een intakegesprek wordt verteld dat dit een normaal verschijnsel is, ervaart u een wat paniekerig gevoel. Begrijpelijk, maar niet nodig. Het zijn overigens de haren die uitvallen en niet het hele haarzakje. Na drie maanden ziet u plotseling nieuwe haargroei ontstaan. Deze groei ontwikkelt zich in de maanden die volgen. Samen met de behandelend haarchirurg wordt 9 tot 12 maanden later het eindresultaat beoordeelt.

  Kosten haartransplantatie

  Feit is dat de meeste haartransplantaties puur uit cosmetische overwegingen worden ondergaan. Zorgverzekeraars vergoeden de kosten vrijwel nooit en dat betekent dat u de ingreep uit eigen middelen betaald. Het uitblijven van een kostenvergoeding kan een behoorlijke streep door de rekening betekenen. Een haartransplantatie in Middelburg is een dure ingreep, waarbij bedragen van € 5.000 en ver daarboven heel gewoon lijken. Voor een betaalbare haartransplantatie kunt u overwegen om de ingreep in Turkije uit te laten voeren. GlobalHair ontving recent de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018/2019’ en werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde haarchirurgen. Dankzij jarenlange ervaring met het toepassen van de FUE techniek bij mannen en vrouwen laten wij u graag aantoonbaar bereikte resultaten zien. Meer weten of een afspraak maken voor een consult? GlobalHair is onder andere actief in Den Haag, Zeeland, Terneuzen en Goeree-Overflakkee. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1