facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Terneuzen

Haarverlies en kaalheid zijn wijdverbreide problemen die niet alleen mannen treffen. Vrouwen worden in toenemende mate getroffen. Een volle, gezonde haardos wordt gezien als schoonheidsideaal, het is een symbool van een goede gezondheid en bovenal jeugdigheid. Het is dan ook geen verrassing dat mensen naast irritaties ook een verlies aan zelfvertrouwen ervaren als het haar begint uit te vallen. In de spiegel kijken worden een beproeving en sociale contacten worden op een laag pitje gezet. Blijvend haarverlies kan met een haartransplantatie in Terneuzen worden opgelost. Is deze behandeling ook iets voor u? Het begint allemaal met een voorbereidingstraject.

Patronen erfelijke haaruitval

Alopecia androgenetica is bij mannen en vrouwen verantwoordelijk voor blijvend haarverlies, dat onder invloed van dihydrotestosteron wordt veroorzaakt. Het DHT heeft een verstorende en uiteindelijk vernietigend effect op de haarzakjes. DHT versnelt het haargroeiproces waardoor uw haarzakjes verschrompelen. Uw haar valt uit en nieuwe haargroei is niet langer mogelijk, uw haarzakjes zijn vernietigd. • Een groot aantal mannen wordt getroffen door Alopecia androgenetica. Ongeveer een derde van de mannen in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar heeft te maken met haarverlies. Mannelijke kaalheid uit zich vaak met een terugwijkende haarlijn, dieper wordende inhammen en een kalende kruin. Wordt er niets ondernemen dan kan uiteindelijk volledige kaalheid ontstaan. • Alopecia androgenetica bij vrouwen kenmerkt zich door dunner wordend haar, voornamelijk op de bovenkant van het hoofd. Vrouwen die te maken hebben met mannelijke kaalheid zien dit meestal vanaf de menopauze en/of op latere leeftijd. Behandeling is mogelijk, laat daarom bij aanhoudend haarverlies zo snel mogelijk de oorzaak vaststellen. Mannelijke of erfelijke haaruitval kan zowel op niet-chirurgische als chirurgische wijze behandeld worden. Veel mensen grijpen naar shampoos, lotions, poeders, crèmes en andere producten die beloven haaruitval te stoppen en haargroei te bevorderen. Wees op uw hoede en bespaar uzelf de teleurstelling. Het merendeel van deze middelen is niet wetenschappelijk bewezen en heeft nauwelijks effect. Bent u op zoek naar een behandeling met blijvende resultaten? Een haartransplantatie in Terneuzen is een geschikte oplossing voor mannen en vrouwen.

Bitmap

FUT of FUE haartransplantatie in Terneuzen

De ontwikkelingen en vernieuwingen bij haartransplantatie technieken en methodes hebben de voorbije decennia niet stilgestaan. Was de ingreep vroeger vooral een behandeling voor mannen, is het tegenwoordig ook bij vrouwen een veelgevraagde methode. Een haartransplantatie in Terneuzen wordt meestal toegepast als er bij u sprake is van Alopecia androgenetica. Wacht niet te lang met het ondernemen van actie, want de ingreep kan alleen worden uitgevoerd als u genoeg donormateriaal heeft. Dat is immers het succes van de haartransplantatie techniek: gebruik maken van lichaamseigen materiaal waardoor de kans op afstoting nihil is. Bent u bang voor een groot litteken op uw achterhoofd? Met de introductie van de FUE techniek is dat niet nodig. Vroeger werd bij een haartransplantatie in Terneuzen gewerkt met de FUT methode, waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd werd verwijderd. Hierbij werd gesneden en gehecht, wat het bekende haartransplantatie litteken tot gevolg had. Deze techniek heeft plaatsgemaakt voor de Follicle Unit Extraction, FUE, methode. Met een holle naald worden de haarzakjes uit het donorgebied verwijdert. Dit gebeurt zonder beschadigingen aan de grafts, de huid en/of de onderliggende weefsels. Het herstel verloopt vlot en de kans op infecties en een slechte wondgenezing is minimaal.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Groeigarantie haartransplantatie in Terneuzen

Bij het voorbereiden op een haartransplantatie leest u al snel dat haarklinieken groeigarantie geven en dat de resultaten blijvend zijn. Vraagt u zichzelf af hoe dat mogelijk is? Met name de haren bovenop het hoofd zijn gevoelig voor het DHT hormoon. Haren in de haarkrans zijn hiervoor ongevoelig, ze hebben een andere structuur. Het oogsten van de haren uit de haarkrans en het transplanteren in de kalende gebieden geeft geen invloed op de structuur, deze blijft behouden. De getransplanteerde haarzakjes blijven dan ook haren produceren. Garantiebepalingen en voorwaarden lopen uiteen. U kunt hier tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek rustig naar vragen.

Informatie haarkliniek

Ga tijdens het voorbereiden en lezen over een eventuele haartransplantatie ook vrijblijvend kennismaken met een aantal behandelend specialisten en verschillende haarklinieken. Het aanbod is breed en u kunt zowel in het binnen- als buitenland terecht voor een haarimplantatie in Terneuzen. Let bij het vergelijken op dat u vergelijkt op basis van eenzelfde aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Zeker bij Nederlandse haarklinieken zitten daarin grote verschillen. Niet gebonden aan Terneuzen? Maak dan ook eens een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Onze consulenten en haarchirurgen nodigen u uit van een consult. Bel met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Haartransplantatie in Terneuzen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Terneuzen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haarverlies kan tijdelijk maar ook blijvend zijn, laat daarom altijd de oorzaak vaststellen door een arts. Tijdelijke haaruitval herstelt zichzelf vaak binnen een aantal maanden. Blijvend haarverlies kan op uiteenlopende manieren behandeld worden. Effectieve haargroeimiddelen, laserbehandelingen, het dragen van een haarwerk, micro haar pigmentatie of een haartransplantatie bieden een oplossing. Vergelijk de mogelijkheden met elkaar voordat u een beslissing neemt.

Erfelijke kaalheid wordt veroorzaakt onder invloed van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon, DHT. Deze vorm van haaruitval is ook bekend als mannelijk haarverlies of Alopecia androgenetica. Het feit dat het erfelijk is, betekend dat het zich niet alleen tot mannen beperkt. Ook vrouwen worden door erfelijke haaruitval getroffen. Het DHT-hormoon vernietigd de haarzakjes waardoor nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Kalende plekken ontstaan en uw haardos wordt dunner. Volledige kaalheid treft alleen mannen, vrouwen worden zelden tot nooit kaal door Alopecia androgenetica.

Nee, het is gebruikelijk om haaruitval eerst op andere manieren te behandelen. Bewezen haargroeimiddelen als Minoxidil en Finasteride hebben daarbij vaak de voorkeur boven het dragen van een haarstukje. Regelmatig wordt ook gebruik gemaakt van een laserbehandeling of micro haar pigmentatie.

Waar het vroeger hoofdzakelijk de ingrijpende FUT techniek was, maken specialisten tegenwoordig steeds vaker gebruik van de FUE methode. Het snijden en hechten in de hoofdhuid is niet langer noodzakelijk. Dit maakt niet alleen dat het herstel op vlotte wijze verloopt, er is bovendien geen sprake van een zichtbaar litteken op uw achterhoofd.

Haartransplantatie prijzen in Terneuzen en omgeving worden medebepaald door het aantal haarzakjes dat u laat transplanteren. Gemiddeld ligt de prijs rond € 5.000. Gaat u voor een haartransplantatie in Terneuzen naar GlobalHair in Leiden dan betaalt u € 2.949. Het grote verschil is dat de ingreep niet in Nederland maar in een moderne haarkliniek in Istanbul wordt uitgevoerd.

Nee, vaak ontbreekt de medische noodzaak voor een haartransplantatie. Het is een puur cosmetische ingreep waar zorgverzekeraars geen vergoeding voor bieden. Een enkel aanvullend zorgpakket biedt overigens wel beperkte mogelijkheden. Voorwaarden worden vermeld in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering.

De reis naar Istanbul is niet bij de kostprijs van de behandeling inbegrepen. De reden hiervoor is dat er tegenwoordig tal van beschikbare (lijn)vluchten van en naar Istanbul zijn. U kunt zelf uw keuze voor een luchthaven en luchtvaartmaatschappij bepalen. Aangezien de ingreep tijdig gepland wordt, kunt u de ticket aanbiedingen vergelijken. Een retour van en naar Istanbul boekt u al voor zo’n € 175. Eenmaal in Istanbul wordt u opgewacht en naar het hotel gebracht.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.