Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
98% slagingspercentage
10.000+ operaties
Logo

Haartransplantatie Terneuzen

Haarverlies en kaalheid zijn wijdverbreide problemen die niet alleen mannen treffen. Vrouwen worden in toenemende mate getroffen. Een volle, gezonde haardos wordt gezien als schoonheidsideaal, het is een symbool van een goede gezondheid en bovenal jeugdigheid. Het is dan ook geen verrassing dat mensen naast irritaties ook een verlies aan zelfvertrouwen ervaren als het haar begint uit te vallen. In de spiegel kijken worden een beproeving en sociale contacten worden op een laag pitje gezet. Blijvend haarverlies kan met een haartransplantatie in Terneuzen worden opgelost. Is deze behandeling ook iets voor u? Het begint allemaal met een voorbereidingstraject.

Patronen erfelijke haaruitval

Alopecia androgenetica is bij mannen en vrouwen verantwoordelijk voor blijvend haarverlies, dat onder invloed van dihydrotestosteron wordt veroorzaakt. Het DHT heeft een verstorende en uiteindelijk vernietigend effect op de haarzakjes. DHT versnelt het haargroeiproces waardoor uw haarzakjes verschrompelen. Uw haar valt uit en nieuwe haargroei is niet langer mogelijk, uw haarzakjes zijn vernietigd. • Een groot aantal mannen wordt getroffen door Alopecia androgenetica. Ongeveer een derde van de mannen in de leeftijd tussen 25 en 40 jaar heeft te maken met haarverlies. Mannelijke kaalheid uit zich vaak met een terugwijkende haarlijn, dieper wordende inhammen en een kalende kruin. Wordt er niets ondernemen dan kan uiteindelijk volledige kaalheid ontstaan. • Alopecia androgenetica bij vrouwen kenmerkt zich door dunner wordend haar, voornamelijk op de bovenkant van het hoofd. Vrouwen die te maken hebben met mannelijke kaalheid zien dit meestal vanaf de menopauze en/of op latere leeftijd. Behandeling is mogelijk, laat daarom bij aanhoudend haarverlies zo snel mogelijk de oorzaak vaststellen. Mannelijke of erfelijke haaruitval kan zowel op niet-chirurgische als chirurgische wijze behandeld worden. Veel mensen grijpen naar shampoos, lotions, poeders, crèmes en andere producten die beloven haaruitval te stoppen en haargroei te bevorderen. Wees op uw hoede en bespaar uzelf de teleurstelling. Het merendeel van deze middelen is niet wetenschappelijk bewezen en heeft nauwelijks effect. Bent u op zoek naar een behandeling met blijvende resultaten? Een haartransplantatie in Terneuzen is een geschikte oplossing voor mannen en vrouwen.

FUT of FUE haartransplantatie in Terneuzen

De ontwikkelingen en vernieuwingen bij haartransplantatie technieken en methodes hebben de voorbije decennia niet stilgestaan. Was de ingreep vroeger vooral een behandeling voor mannen, is het tegenwoordig ook bij vrouwen een veelgevraagde methode. Een haartransplantatie in Terneuzen wordt meestal toegepast als er bij u sprake is van Alopecia androgenetica. Wacht niet te lang met het ondernemen van actie, want de ingreep kan alleen worden uitgevoerd als u genoeg donormateriaal heeft. Dat is immers het succes van de haartransplantatie techniek: gebruik maken van lichaamseigen materiaal waardoor de kans op afstoting nihil is. Bent u bang voor een groot litteken op uw achterhoofd? Met de introductie van de FUE techniek is dat niet nodig. Vroeger werd bij een haartransplantatie in Terneuzen gewerkt met de FUT methode, waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd werd verwijderd. Hierbij werd gesneden en gehecht, wat het bekende haartransplantatie litteken tot gevolg had. Deze techniek heeft plaatsgemaakt voor de Follicle Unit Extraction, FUE, methode. Met een holle naald worden de haarzakjes uit het donorgebied verwijdert. Dit gebeurt zonder beschadigingen aan de grafts, de huid en/of de onderliggende weefsels. Het herstel verloopt vlot en de kans op infecties en een slechte wondgenezing is minimaal.

Groeigarantie haartransplantatie in Terneuzen

Bij het voorbereiden op een haartransplantatie leest u al snel dat haarklinieken groeigarantie geven en dat de resultaten blijvend zijn. Vraagt u zichzelf af hoe dat mogelijk is? Met name de haren bovenop het hoofd zijn gevoelig voor het DHT hormoon. Haren in de haarkrans zijn hiervoor ongevoelig, ze hebben een andere structuur. Het oogsten van de haren uit de haarkrans en het transplanteren in de kalende gebieden geeft geen invloed op de structuur, deze blijft behouden. De getransplanteerde haarzakjes blijven dan ook haren produceren. Garantiebepalingen en voorwaarden lopen uiteen. U kunt hier tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek rustig naar vragen.

Ga tijdens het voorbereiden en lezen over een eventuele haartransplantatie ook vrijblijvend kennismaken met een aantal behandelend specialisten en verschillende haarklinieken. Het aanbod is breed en u kunt zowel in het binnen- als buitenland terecht voor een haarimplantatie in Terneuzen. Let bij het vergelijken op dat u vergelijkt op basis van eenzelfde aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. Zeker bij Nederlandse haarklinieken zitten daarin grote verschillen. Niet gebonden aan Terneuzen? Maak dan ook eens een afspraak bij GlobalHair in Leiden. Wij zijn actief door het hele land. Ook in Den Haag, Zeeland, Middelburg of Goeree-Overflakkee. Onze consulenten en haarchirurgen nodigen u uit van een consult. Bel met +316 44 36 36 22 voor het maken van een afspraak.

Boek een gratis Adviesgesprek

We starten altijd met een adviesgesprek om jouw wensen te bespreken. Deze is gratis
Selecteer onderwerp
Vraag
Medicatie / allergie?
Hele naam
Telefoonnummer
Emailadres
Land

Photo 1

Photo 2

Photo 3

Photo 4