Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Beschermfunctie wimperharen

  Wimperharen bevinden zich op zowel het onderste als bovenste ooglid, waarbij de wimperharen op het bovenste ooglid dikker en langer zijn. Ieder ooglid telt gemiddeld zo’n 20 wimperharen en deze haren hebben diverse functies: • Wimpers houden stof uit uw ogen. Merken de haren dat er sprake is van stof of andere ‘objecten’ die de ogen bedreigen, dan sluit het oog automatisch. • Wimpers beschermen uw ogen tegen licht. • Wimpers bepalen uw oogopslag en zijn onderdeel van uw uitstraling en gezichtsuitdrukking. Net als overige hoofdharen vernieuwen de wimpers zich regelmatig, maar het komt helaas ook voor dat de wimpers om uiteenlopende redenen beschadigd zijn of ontbreken. Het ontbreken van wimpers kan ook van nature bij mannen en vrouwen voorkomen. De meest voorkomende oorzaken voor het uitvallen of ontbreken van wimperharen: • Medische behandelingen als chemotherapie en bestraling. • Ongevallen en brandwonden. • Medicaties. • Bepaalde ziektes. • Eigenhandig uittrekken als gevolg van trichotillomanie. Met behulp van een wimper haartransplantatie in Heerlen kunnen de wimpers hersteld worden. Aangezien niet iedereen voor de ingreep in aanmerking komt, vindt eerst een uitgebreid intakegesprek bij een ervaren haartransplantatie specialist plaats. Tijdens zo’n gesprek wordt gekeken naar de achtergrond van het ontbreken of uitvallen van de wimpers en de beschikbaarheid van donormateriaal. Sommige oorzaken van haaruitval kunnen helaas niet met behulp van een haartransplantatie in Heerlen opgelost worden.

  Werkwijze wimper haartransplantatie in Heerlen

  De werkwijze van een wimpertransplantatie verloopt op dezelfde wijze als een standaard FUE haartransplantatie in Heerlen. De ingreep is minder uitgebreid, maar uiterst nauwkeurig. Wat houdt dat precies in? Uit het donorgebied, uw haarkrans, wordt een aantal haarzakjes geoogst. Dit gebeurt met een holle naald en met toepassing van een plaatselijke verdoving. Na het oogsten en controleren op kwaliteit worden de haarzakjes in de oogleden geïmplanteerd. Uw oogleden worden hiervoor verdoofd, zodat u geen ongemakken ervaart tijdens de behandeling. Nauwkeurigheid en precisie zijn bij een wimpertransplantatie van grote invloed op het resultaat. Kies daarom altijd voor een ervaren haarchirurg die u de ingreep toevertrouwt. Het duurt vervolgens een aantal dagen voordat de haren zijn vastgegroeid. Eens de haren gaan groeien, zult u ze regelmatig bij moeten knippen. Normale hoofdharen worden immers langer dan de natuurlijke wimperhaartjes. Na verloop van tijd wordt gezien dat de getransplanteerde haren de kenmerken van gewone wimperharen aannemen. Andere wetenswaardigheden met betrekking tot een wimpertransplantatie: • Tijdens het consult zal een specialist vertellen dat het bij een wimpertransplantatie geregeld voorkomt dat een nabehandeling nodig is om het resultaat te vervolledigen. De oogleden zijn klein en vaak blijkt het niet mogelijk om tijdens de eerste ingreep voldoende wimperhaartjes te transplanteren. • Is de oorzaak voor het uitvallen of ontbreken van de wimpers chemotherapie, brandwonden, een ongeval of bestraling? Dan is dat een minder goede uitgangsbasis voor een haartransplantatie. Dit omdat de doorbloeding als gevolg van de oorzaak minder optimaal is. Het resultaat kan daardoor in eerste instantie wat tegenvallen. Met een aanvullende ingreep kan voor optimalisatie gekozen worden. • Een enkele keer komt het ondanks een nauwkeurig toegepaste ingreep voor dat de wimperharen een andere groeirichting hebben. • Nadat de oogleden en het haargroeiproces hersteld is, kunt u de wimpers verzorgen op de gebruikelijke wijze.

  Kosten haartransplantatie

  De wimpertransplantatie is een kostbare ingreep. Het is een arbeidsintensieve behandeling waarbij een ervaren haarchirurg streeft naar een natuurlijk resultaat. In Nederland lopen de kosten voor een haartransplantatie sterk uiteen. Vaak loont het de moeite om de tarieven te vergelijken met die van GlobalHair, een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Neem de tijd om kennis te maken met GlobalHair. U hoeft hiervoor niet speciaal naar Istanbul te reizen. GlobalHair beschikt over een vestiging in Leiden waar u van harte welkom bent voor een intakegesprek. Ook de nazorg en controles vinden plaats in Leiden. De haarkliniek in Istanbul is comfortabel ingericht en heeft de beschikking over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Een grote groep mannen en vrouwen is u reeds met uitstekende resultaten voorgegaan. Oriënteert u zich op een wimpertransplantatie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden die GlobalHair u te bieden heeft? Kom dan langs voor een consult. Maak een afspraak door te bellen met +316 44 36 36 22. Waar is GlobalHair verder actief? Wij zijn ook actief in Den Bosch, Maastricht, Sittard en Kerkrade.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1