Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Blijvend herstel van de haargroei

  Van de verschillende behandelmethodes bij haarverlies en kaalheid is een haartransplantatie in Kerkrade de enige mogelijkheid om uw haar permanent te herstellen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw eigen donormateriaal, wat gelijk een van de voorwaarden is om voor de ingreep in aanmerking te komen: het haarverlies mag nog niet te ver gevorderd zijn. Donorhaar is afkomstig uit uw haarkrans, waar een bepaald aantal haarzakjes met een holle naald uit worden verwijderd. Het geoogste haar wordt geïmplanteerd in de kalende gebieden, waar het na een aantal maanden gaat groeien. Deze groei is permanent. De resultaten zijn onder meer afhankelijk van de leeftijd waarop u een haartransplantatie in Kerkrade toe laat passen. Gebeurt dit al op relatief jonge leeftijd, dan is het moeilijk om te voorspellen hoe de haaruitval zich in de toekomst ontwikkeld. Eventueel is dan op latere leeftijd een extra haartransplantatie wenselijk. De getransplanteerde haren vallen niet uit, dit geldt niet voor de haren die nog niet eerder waren uitgevallen. Een haarchirurg kunt u hier meer over vertellen tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een haarkliniek.

  Wat te verwachten van een haartransplantatie in Kerkrade

  De FUE haartransplantatie techniek laat vrijwel geen littekens achter. Ook blijft een groot gedeelte van het donorgebied behouden, zonder dat het opvalt dat hier haarzakjes zijn verwijderd. De dekking die wordt bereikt hangt af van de omvang van het haarverlies, de dichtheid van het donorhaar en de verwachting die u vooraf heeft. Met een realistisch verwachtingspatroon valt het resultaat zelden tegen. Heeft u echter verkeerde of te hoog gespannen verwachtingen? Dan kunt u het eindresultaat als een teleurstelling of mislukking ervaren. Waarom? De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en natuurgetrouw. U krijgt echter nooit zo’n volle haardos als tijdens uw jeugdjaren. Een ervaren haarchirurg zal u hier op attent maken tijdens een consult. Heeft u een onrealistisch beeld of een te hoge verwachting van de ingreep, dan kan getracht worden uw beeld bij te stellen naar wat in uw situatie mogelijk is. Lukt dit niet of onvoldoende en blijven uw verwachtingen onrealistisch? Dan kan een haarchirurg besluiten om de haartransplantatie niet bij u toe te passen. Goed om te weten is dat het langere tijd duurt, voordat resultaten zichtbaar worden na de ingreep. Veel van het getransplanteerde haar zal binnen een maand na de haartransplantatie uitvallen. Ongeveer na drie maanden begint het haar te groeien en blijft de haargroei zich ontwikkelen. Samen met de haarchirurg wordt later, 9 tot 12 maanden, het bereikte resultaat beoordeelt.

  Dure of betaalbare haartransplantatie in Kerkrade

  Een cruciaal aspect van de haartransplantatie, naast uw geschiktheid, is de prijs die u voor de ingreep betaald. In de grensstreek, waar Kerkrade zich in bevindt, zijn diverse mogelijkheden en vindt u uiteenlopende tarieven. Toch zijn dit zonder uitzondering allemaal behoorlijk dure behandelingen die door de haarklinieken worden aangeboden. Verlegt u uw horizon en zoekt u verder, dan komt u al gauw uit bij de mogelijkheid voor een haartransplantatie in Turkije. Waarom Turkije? Turkije is de wereldwijde nummer 1 bestemming als het gaat om haartransplantaties. Luxueus en modern ingerichte haarklinieken werken met ISHRS geregistreerde haarchirurgen die moderne behandeltechnieken toepassen. Uitstekende resultaten worden bereikt en het is bovendien niet langer noodzakelijk om meerdere malen naar Turkije heen en weer te reizen. GlobalHair, een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije, heeft een vestiging in Leiden waar u terecht kunt voor een intakegesprek. Ook de nazorg en controles vinden plaats in Leiden. Als u dan weet dat de kosten voor een haartransplantatie bij GlobalHair ruim 50% lager zijn dan bij Nederlandse haarklinieken dan wordt het maken van een afspraak voor een consult al snel interessant. Gedurende het volledige behandelproces is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele communicatieproblemen. Bent u benieuwd naar wat GlobalHair u te bieden heeft? Wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Wij zijn ook actief in Den Bosch, Maastricht, Heerlen en Sittard.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan