facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Kerkrade

Al decennialang proberen mannen en vrouwen haarherstelprocedures om haarverlies en kaalheid op te lossen. Natuurlijke haargroei lijkt vanzelfsprekend, maar als uw haar uitvalt is die vanzelfsprekendheid ver te zoeken. Dankzij revolutionaire ontwikkelingen op verschillende gebieden is een haartransplantatie in Kerkrade een effectieve, permanente oplossing voor mannen en vrouwen die haarverlies ervaren. De ingreep is de enige bewezen manier om het haar permanent te herstellen en kalende, dunne plekken effectief op te vullen. Wanneer een FUE haartransplantatie wordt uitgevoerd door een expert, zijn de resultaten natuurgetrouw.

Blijvend herstel van de haargroei

Van de verschillende behandelmethodes bij haarverlies en kaalheid is een haartransplantatie in Kerkrade de enige mogelijkheid om uw haar permanent te herstellen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van uw eigen donormateriaal, wat gelijk een van de voorwaarden is om voor de ingreep in aanmerking te komen: het haarverlies mag nog niet te ver gevorderd zijn. Donorhaar is afkomstig uit uw haarkrans, waar een bepaald aantal haarzakjes met een holle naald uit worden verwijderd. Het geoogste haar wordt geïmplanteerd in de kalende gebieden, waar het na een aantal maanden gaat groeien. Deze groei is permanent. De resultaten zijn onder meer afhankelijk van de leeftijd waarop u een haartransplantatie in Kerkrade toe laat passen. Gebeurt dit al op relatief jonge leeftijd, dan is het moeilijk om te voorspellen hoe de haaruitval zich in de toekomst ontwikkeld. Eventueel is dan op latere leeftijd een extra haartransplantatie wenselijk. De getransplanteerde haren vallen niet uit, dit geldt niet voor de haren die nog niet eerder waren uitgevallen. Een haarchirurg kan u hier meer over vertellen tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een haarkliniek.

Bitmap

Wat te verwachten van een haartransplantatie in Kerkrade

De FUE haartransplantatie techniek laat vrijwel geen littekens achter. Ook blijft een groot gedeelte van het donorgebied behouden, zonder dat het opvalt dat hier haarzakjes zijn verwijderd. De dekking die wordt bereikt hangt af van de omvang van het haarverlies, de dichtheid van het donorhaar en de verwachting die u vooraf heeft. Met een realistisch verwachtingspatroon valt het resultaat zelden tegen. Heeft u echter verkeerde of te hoog gespannen verwachtingen? Dan kunt u het eindresultaat als een teleurstelling of mislukking ervaren. Waarom? De resultaten die bereikt worden zijn uitstekend en natuurgetrouw. U krijgt echter nooit zo’n volle haardos als tijdens uw jeugdjaren. Een ervaren haarchirurg zal u hier op attent maken tijdens een consult. Heeft u een onrealistisch beeld of een te hoge verwachting van de ingreep, dan kan getracht worden uw beeld bij te stellen naar wat in uw situatie mogelijk is. Lukt dit niet of onvoldoende en blijven uw verwachtingen onrealistisch? Dan kan een haarchirurg besluiten om de haartransplantatie niet bij u toe te passen. Goed om te weten is dat het langere tijd duurt, voordat resultaten zichtbaar worden na de ingreep. Veel van het getransplanteerde haar zal binnen een maand na de haartransplantatie uitvallen. Ongeveer na drie maanden begint het haar te groeien en blijft de haargroei zich ontwikkelen. Samen met de haarchirurg wordt later, 9 tot 12 maanden, het bereikte resultaat beoordeelt.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Dure of betaalbare haartransplantatie in Kerkrade

Een cruciaal aspect van de haartransplantatie, naast uw geschiktheid, is de prijs die u voor de ingreep betaald. In de grensstreek, waar Kerkrade zich in bevindt, zijn diverse mogelijkheden en vindt u uiteenlopende tarieven. Toch zijn dit zonder uitzondering allemaal behoorlijk dure behandelingen die door de haarklinieken worden aangeboden. Verlegt u uw horizon en zoekt u verder, dan komt u al gauw uit bij de mogelijkheid voor een haartransplantatie in Turkije. Waarom Turkije? Turkije is de wereldwijde nummer 1 bestemming als het gaat om haartransplantaties. Luxueus en modern ingerichte haarklinieken werken met ISHRS geregistreerde haarchirurgen die moderne behandeltechnieken toepassen. Uitstekende resultaten worden bereikt en het is bovendien niet langer noodzakelijk om meerdere malen naar Turkije heen en weer te reizen. GlobalHair, een van de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Turkije, heeft een vestiging in Leiden waar u terecht kunt voor een intakegesprek. Ook de nazorg en controles vinden plaats in Leiden. Als u dan weet dat de kosten voor een haartransplantatie bij GlobalHair ruim 50% lager zijn dan bij Nederlandse haarklinieken dan wordt het maken van een afspraak voor een consult al snel interessant. Gedurende het volledige behandelproces is er Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele communicatieproblemen. Bent u benieuwd naar wat GlobalHair u te bieden heeft? Wilt u een afspraak maken voor een gratis intakegesprek? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Kerkrade FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Kerkrade. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja. De haren die bij de haartransplantatie gebruikt worden, zijn afkomstig uit uw haarkrans. Deze haarzakjes hebben een unieke structuur waardoor ze ongevoelig zijn voor de invloed van het DHT-hormoon. De kenmerken blijven na het transplanteren behouden en op de transplantatie plaatsen blijven de getransplanteerde haarzakjes uw leven lang nieuwe haren produceren.

Zowel het donorgebied als de transplantatie gebieden worden voor de ingreep verdoofd. Mensen die de haartransplantatie ondergaan ervaren geen pijn. Door de duur van de behandeling, 6 tot 9 uur, kan een irriterend gevoel ontstaan. Na het afronden van de haarimplantatie is soms enige tijd sprake van napijn. Dit neemt in de uren na de ingreep vanzelf af.

Uw inhammen zijn minder diep en uw kalende kruin wordt opgevuld. Een uitgedunde haardos heeft na de ingreep weer meer volume. De resultaten die bereikt worden zijn goed en natuurlijk. Toch gebeurt het dat iemand achteraf teleurgesteld is. Ervaren haarchirurgen willen graag al tijdens het consult uw verwachtingen weten. Als blijkt dat deze onrealistisch zijn dan wordt getracht uw beeld van de ingreep bij te stellen. U krijgt na een haartransplantatie nooit meer zo’n volle haardos als tijdens uw jonge jaren.

De gemiddelde prijs voor een FUE haartransplantatie in Kerkrade is € 5.000, voor dat bedrag worden maximaal 3.200 haarzakjes getransplanteerd.

Het is tegenwoordig normaal om voor een haartransplantatie uit te wijken naar een land als Turkije. GlobalHair biedt u betaalbare mogelijkheden om de gewenste haartransplantatie te ondergaan. U bespaart bovendien ruim 50% op de kostprijs in vergelijking met een ingreep in Kerkrade.

GlobalHair beschikt over een vestiging in Leiden, waar zowel het consult als de controles en nazorg plaatsvinden. Het is niet nodig om meer dan één keer naar Istanbul te reizen. De haartransplantatie zelf wordt in de moderne kliniek in Istanbul uitgevoerd.

Zorgverzekeraars vergoeden de kosten van haartransplantaties vrijwel nooit. Ook een behandeling die in Turkije wordt toegepast wordt niet vergoed. Als er bij u sprake is van een medische noodzaak kan een zorgverzekeraar een uitzondering maken. Meer informatie vindt u in de polisvoorwaarden.

Nee. U bepaalt zelf vanaf welke luchthaven en met welke luchtvaartmaatschappij u van en naar Istanbul vliegt. Retourtickets zijn verkrijgbaar vanaf € 175.

Na aankomst in Istanbul wordt u opgewacht en naar het hotel of de kliniek gebracht. Ook de transfers tussen het hotel en de kliniek zijn bij het behandeltarief inbegrepen. U wordt gedurende uw verblijf in Turkije bijgestaan door ervaren consulenten die uw eigen taal spreken. Zo is er nooit sprake van communicatieproblemen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.