facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Sittard

Een FUE haartransplantatie in Sittard is een permanente oplossing bij haarverlies. U krijgt weer zelfvertrouwen en kijkt met genoegen in de spiegel. Haaruitval is vaak moeilijk te stoppen. Behandelingen met blijvende resultaten zijn schaars en na wat zoek en speurwerk komt u bij de haartransplantatie techniek uit en verdiept u zich in de mogelijkheden. Dat u daarbij wel wat gericht advies kunt gebruiken merkt u op het moment dat u de aanbieders met elkaar vergelijkt. Er zitten immers behoorlijke verschillen in onder andere de prijzen die aangeboden worden. De consulenten van GlobalHair begeleiden u tijdens het volledige haartransplantatie proces.

Moderne haartransplantatie techniek in Sittard

Haartransplantaties worden met behulp van twee verschillende methodes uitgevoerd, de FUT- en FUE techniek. De FUT methode is het meest ingrijpend, omdat er van de achterzijde van uw hoofd een reepje huid wordt weggenomen. Dat betekent dat de behandelend arts een incisie maakt en later de huid aan elkaar zal hechten. Het litteken dat hierdoor ontstaat zal altijd zichtbaar blijven, of u moet de omliggende haren erover heen laten groeien. Daar tegenover staat de FUE techniek waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied worden gehaald. Het grote voordeel van de FUE methode is dat het minder ingrijpend is, en er geen incisies, geen hechtingen en geen littekens nodig zijn of achterblijven. In beide gevallen worden de haarzakjes teruggeplaatst in de kalende gebieden door minuscule kanaaltjes te boren. Het duurt vervolgens een aantal dagen voordat de haarzakjes vastgegroeid zijn. Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer haarklinieken de FUE techniek als standaard toepassen: • De haarzakjes worden uit het donorgebied gehaald zonder de huid of onderliggende weefsels te beschadigen. • De huid herstelt binnen enkele dagen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over littekens. • De techniek kan eveneens worden toegepast om wenkbrauwen, wimpers, snor en baard te herstellen en/of verbeteren. • Tijdens een dagbehandeling kunnen tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Dit is een zeer uitgebreide haartransplantatie. • De behandeling geeft ook na afloop geen pijn of andere lichamelijke ongemakken. • De techniek kan bij mannen en vrouwen worden toegepast.

Bitmap

Ontwikkeling resultaat FUE haartransplantatie in Sittard

In tegenstelling tot wat u misschien hoopt geeft een haartransplantatie in Sittard niet direct spectaculaire of zichtbare resultaten. Na drie tot vier weken kunnen de getransplanteerde haren uitvallen. Dit zijn de haren en niet de complete haarzakjes. U kunt hiervan schrikken, maar het is goed om te weten dat het een volkomen normaal gevolg is van de haartransplantatie. Door uzelf voor te bereiden op een haartransplantatie in Sittard weet u wat u van en tijdens de herstelperiode kunt verwachten. Zo duurt het 3 tot 4 maanden voordat het haar weer begint te groeien. Het haar dat groeit kunt u verzorgen en behandelen naar wens. Haarchirurgen bekijken na 9 tot 12 maanden, samen met u, het definitieve eindresultaat. De getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang nieuwe haren blijven produceren. Dit is mogelijk omdat de grafts afkomstig uit uw haarkrans een andere structuur hebben die ze ongevoelig maakt voor het dihydrotestosteron hormoon. Het is niet ongebruikelijk voor een haarkliniek om een zogenaamde groeigarantie te geven. De garantievoorwaarden en periode kan per kliniek verschillen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kostprijs FUE haarimplantatie in Sittard

Mensen die een haartransplantatie overwegen, raken nogal eens ontmoedigd bij het zien van de tarieven. Nederlandse haarklinieken rekenen behoorlijk hoge kosten voor de ingreep, waarbij bedragen boven € 5.000 geen uitzondering zijn. Als u de behandeling uit eigen zak betaald, omdat uw zorgverzekeraar geen reden vergoedingsmogelijkheden heeft, dan lijkt een oplossing voor haaruitval verder weg dan ooit. Reden te meer om te kiezen voor een betaalbaar alternatief in Istanbul, Turkije. De moderne haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in Istanbul alwaar de FUE haartransplantatie jaarlijks honderden keren wordt toegepast. Bij de kliniek werkzame haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en uiterst ervaren professionals. U betaalt een vast all-in tarief waar naast de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes ook 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling, VIP transfers en medicatie bij zijn inbegrepen. GlobalHair hanteert hiervoor een tarief van € 2.949, wat in vergelijking met Nederlandse haarklinieken uiterst betaalbaar is. De kliniek behoort tot de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul en ontving begin dit jaar de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’. Oriënteert u zich op een eventuele haartransplantatie en lijkt een ingreep in een luxe haarkliniek in Istanbul u wel wat? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. U wordt uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden en u ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. Meer weten? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Sittard FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Sittard. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Haaruitval heeft bij veel mensen een negatieve impact op het dagelijks leven. Adequate behandeling laat soms enige tijd op zich wachten, daarom is het belangrijk om de oorzaak van het haarverlies te kennen. Eens dit bekend is, kunt u een behandeling overwegen. U bent niet de enige die een haartransplantatie bij beginnend haarverlies een drastische maatregel vindt. Probeer het gebruik van een bewezen haargroeimiddel of kies voor lasertherapie. Laat u adviseren over de beschikbare behandelmogelijkheden door een arts en/of dermatoloog.

Online is veel nuttige informatie te vinden en op te vragen. Op een ongedwongen manier kunt u van thuis uit lezen en bekijken hoe een haarimplantatie precies werkt en hoe de ingreep wordt toegepast. Discussiefora en gespecialiseerde haarfora zijn eveneens het bezoeken waard. Hier worden ervaringsverhalen verteld, maar ook vragen gesteld en beantwoord. Het geeft inzicht in hoe anderen de ingreep ervaren en hoe men zich voorbereidt op de haartransplantatie. Tot slot kunt u bij een aantal haarklinieken een afspraak maken voor een intakegesprek en uzelf op deze manier laten voorlichten over de ingreep.

Zeker. U bent volledig vrij om zelf een keuze te bepalen voor een haarkliniek en een haartransplantatie specialist. Bij het vergelijken van het aanbod en de mogelijkheden valt op dat de ingreep in Turkije goedkoper is dan in Sittard en dat er tijdens een dagbehandeling meer haarzakjes getransplanteerd worden. De consulenten van GlobalHair informeren u graag over de beschikbare mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Bij GlobalHair zijn ervaren haarchirurgen werkzaam die de moderne FUE haartransplantatie techniek toepassen. In samenwerking met een team van haartransplantatie assistenten worden bij een behandeling tot ruim 4.500 haarzakjes getransplanteerd.

Nee, helaas laten de eerste resultaten een aantal maanden op zich wachten. Gemiddeld wordt drie tot vier maanden na de haartransplantatie nieuwe haargroei zichtbaar. Het duurt ruim 9 tot 12 maanden voordat het eindresultaat definitief is.

De eerste dagen is het belangrijk om de behandelde huid zoveel mogelijk met rust te laten. De getransplanteerde haarzakjes moeten vast kunnen groeien in de transplantatie plaatsen en dat duurt een paar dagen. Daarna volgt u het advies en de instructies van de haarchirurg op. Zijn bepaalde verzorgingsproducten geadviseerd? Gebruik deze dan zolang het advies luidt.

De dag na de ingreep vindt een controle plaats bij de haarchirurg die de haartransplantatie heeft uitgevoerd. Eenmaal terug thuis zijn controles niet noodzakelijk. U heeft regelmatig contact met de haarkliniek om de resultaten door te spreken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.