Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Moderne haartransplantatie techniek in Sittard

  Haartransplantaties worden met behulp van twee verschillende methodes uitgevoerd, de FUT- en FUE techniek. De FUT methode is het meest ingrijpend, omdat er van de achterzijde van uw hoofd een reepje huid wordt weggenomen. Dat betekent dat de behandelend arts een incisie maakt en later de huid aan elkaar zal hechten. Het litteken dat hierdoor ontstaat zal altijd zichtbaar blijven, of u moet de omliggende haren erover heen laten groeien. Daar tegenover staat de FUE techniek waarbij de haarzakjes met een holle naald uit het donorgebied worden gehaald. Het grote voordeel van de FUE methode is dat het minder ingrijpend is, en er geen incisies, geen hechtingen en geen littekens nodig zijn of achterblijven. In beide gevallen worden de haarzakjes teruggeplaatst in de kalende gebieden door minuscule kanaaltjes te boren. Het duurt vervolgens een aantal dagen voordat de haarzakjes vastgegroeid zijn. Er zijn een aantal redenen waarom steeds meer haarklinieken de FUE techniek als standaard toepassen: • De haarzakjes worden uit het donorgebied gehaald zonder de huid of onderliggende weefsels te beschadigen. • De huid herstelt binnen enkele dagen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over littekens. • De techniek kan eveneens worden toegepast om wenkbrauwen, wimpers, snor en baard te herstellen en/of verbeteren. • Tijdens een dagbehandeling kunnen tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd worden. Dit is een zeer uitgebreide haartransplantatie. • De behandeling geeft ook na afloop geen pijn of andere lichamelijke ongemakken. • De techniek kan bij mannen en vrouwen worden toegepast.

  Ontwikkeling resultaat FUE haartransplantatie in Sittard

  In tegenstelling tot wat u misschien hoopt geeft een haartransplantatie in Sittard niet direct spectaculaire of zichtbare resultaten. Na drie tot vier weken kunnen de getransplanteerde haren uitvallen. Dit zijn de haren en niet de complete haarzakjes. U kunt hiervan schrikken, maar het is goed om te weten dat het een volkomen normaal gevolg is van de haartransplantatie. Door uzelf voor te bereiden op een haartransplantatie in Sittard weet u wat u van en tijdens de herstelperiode kunt verwachten. Zo duurt het 3 tot 4 maanden voordat het haar weer begint te groeien. Het haar dat groeit kunt u verzorgen en behandelen naar wens. Haarchirurgen bekijken na 9 tot 12 maanden, samen met u, het definitieve eindresultaat. De getransplanteerde haarzakjes zullen uw leven lang nieuwe haren blijven produceren. Dit is mogelijk omdat de grafts afkomstig uit uw haarkrans een andere structuur hebben die ze ongevoelig maakt voor het dihydrotestosteron hormoon. Het is niet ongebruikelijk voor een haarkliniek om een zogenaamde groeigarantie te geven. De garantievoorwaarden en periode kan per kliniek verschillen.

  Kostprijs FUE haarimplantatie in Sittard

  Mensen die een haartransplantatie overwegen, raken nogal eens ontmoedigd bij het zien van de tarieven. Nederlandse haarklinieken rekenen behoorlijk hoge kosten voor de ingreep, waarbij bedragen boven € 5.000 geen uitzondering zijn. Als u de behandeling uit eigen zak betaald, omdat uw zorgverzekeraar geen reden vergoedingsmogelijkheden heeft, dan lijkt een oplossing voor haaruitval verder weg dan ooit. Reden te meer om te kiezen voor een betaalbaar alternatief in Istanbul, Turkije. De moderne haarkliniek van GlobalHair bevindt zich in Istanbul alwaar de FUE haartransplantatie jaarlijks honderden keren wordt toegepast. Bij de kliniek werkzame haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en uiterst ervaren professionals. U betaalt een vast all-in tarief waar naast de transplantatie van maximaal 4.500 haarzakjes ook 2 hotelovernachtingen, een haargroei stimulerende behandeling, VIP transfers en medicatie bij zijn inbegrepen. GlobalHair hanteert hiervoor een tarief van € 2.949, wat in vergelijking met Nederlandse haarklinieken uiterst betaalbaar is. De kliniek behoort tot de goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul en ontving begin dit jaar de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018-2019’. Oriënteert u zich op een eventuele haartransplantatie en lijkt een ingreep in een luxe haarkliniek in Istanbul u wel wat? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. U wordt uitgebreid voorgelicht over de mogelijkheden en u ontvangt een persoonlijk behandelvoorstel. Verder zijn wij actief in Den Bosch, Maastricht, Heerlen en Kerkrade. Meer weten? Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  1