Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Impact haartransplantatie in Nissewaard

  Niemand wordt graag met haaruitval geconfronteerd. Voordat u gelijk een drastische ingreep zoals een haartransplantatie in Nissewaard overweegt, is het belangrijk om te kijken of haaruitvalpreventie wellicht een optie is. Zeker bij beginnend haarverlies kan een wetenschappelijk effectief bewezen haargroeimiddel een oplossing bieden. Datzelfde geldt ook voor lasertherapie of mesotherapie bij haaruitval. Valt het gebruik van een haargroeimiddel tegen of overweegt u om een andere reden toch een haarimplantatie? Bereidt uzelf dan grondig voor op de ingreep die een behoorlijke impact heeft. In Nissewaard en omgeving zijn verschillende haarklinieken en haartransplantatie specialisten actief. Vergelijk het aanbod met elkaar en laat uzelf informeren tijdens een kennismakingsgesprek bij een aantal haarklinieken. Omdat de haartransplantatie in Nissewaard wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal in de vorm van haarzakjes of grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans is het belangrijk om te weten hoeveel haarzakjes er nodig zijn voor een goed resultaat. Ervaren haarchirurgen maken een nauwkeurige inschatting over deze hoeveelheid, waarbij rekening wordt gehouden met uiteenlopende factoren: • De mate waarin het haarverlies is gevorderd, de omvang van het transplantatiegebied. • De vorm en afmeting van het hoofd. • Uw wensen en verwachtingen van de haartransplantatie in Nissewaard. • De structuur en kwaliteit van het donormateriaal.

  Aantal grafts berekenen

  Voorafgaand aan een intakegesprek voor de gewenste haartransplantatie in Nissewaard kunt u online gebruik maken van diverse grafts calculators. Zo krijgt u een globaal beeld van het benodigde aantal haarzakjes. Door te kijken naar de afbeeldingen en deze met uw eigen situatie te vergelijken, komt u vaak een heel eind. Daarnaast kunt u ook zelf uitrekenen hoeveel grafts nodig zijn voor een mooi resultaat. Met behulp van ruitjespapier tekent u de vorm van haarverlies af, zo krijgt u een beeld van uw haaruitval. Wilt u echt zeker weten hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren? Maak dan een afspraak met een ervaren haartransplantatie specialist. Deze kijkt verder dan alleen de mate waarin het haar is uitgevallen. De specialist zal de berekening ook maken aan de hand van de haartransplantatie techniek die wordt toegepast. Complexe haartransplantaties in Nissewaard behandelen tot zo’n 3.000 bij een dagbehandeling. Vergelijkt u dit met het aantal grafts dat de ervaren haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul eveneens op een dag transplanteren, 4.500, dan kunt u zich daarover verbazen. Uiteraard bent u ook voor een minder complexe haartransplantatie welkom bij GlobalHair.

  Kostprijs haartransplantatie in Nissewaard

  Nederlandse haarklinieken hanteren haartransplantatie tarieven die veelal worden berekend op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. De kosten lopen al snel op en bedragen die ver boven € 5.000 uitkomen zijn vrij normaal. Toch is het mogelijk om voor een betaalbaar alternatief te kiezen. Waar in het verleden veel mensen door de hoge kostprijs gedwongen een alternatieve behandelmethode kozen, wordt er tegenwoordig gekeken naar betaalbare FUE haartransplantaties in Istanbul, Turkije. GlobalHair behoort tot de meest voordelige aanbieders van haarimplantaties in Istanbul en mocht begin dit jaar de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018 – 2019’ in ontvangst nemen. Betaalbare tarieven gaan in dit geval prima samen met hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten. Geen moeilijke tariefstructuren, maar een vast all-in tarief van € 2.949. Bij het behandeltarief zijn VIP transfers, medicatie en 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De haarchirurgen die werkzaam zijn bij GlobalHair hebben allemaal een ISHRS registratie en zijn uiterst ervaren. Door de vlotte samenwerking met een team van gespecialiseerde assistenten verloopt een FUE haartransplantatie efficiënt en worden uitstekende resultaten bereikt.

  Meer informatie over een haartransplantatie in Nissewaard

  Valt de kostprijs van een haarimplantatie in Nissewaarde en omgeving tegen? Vergelijkt u een binnen- en buitenlandse haartransplantatie met elkaar? Laat uzelf informeren en adviseren door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Het eerste consult is gratis en kent geen verplichtingen. Tijdens het intakegesprek worden over en weer vragen gesteld, waarbij uiteraard wordt gekeken naar uw geschiktheid voor de ingreep. De behandelprocedure wordt toegelicht alsook het feit dat u wordt bijgestaan door een Nederlandstalige consulent, zodat u zich niet druk hoeft te maken over communicatieproblemen. Meer weten of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. Bellen kan natuurlijk ook: +316 44 36 36 22. Zijn wij alleen actief in Nissewaard? Zeker niet! Ook in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Spijkenisse zijn wij actief.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp