facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Nissewaard

Op een zeker moment in het leven krijgen mannen en ook vrouwen te maken met haarverlies. De oorzaak hiervan is veelzijdig en kan tijdelijk of blijvend van aard zijn. Tijdelijke haaruitval herstelt zich meestal weer, al kan hier lange tijd overheen gaan. Zijn dieper wordende inhammen, een kalende kruin of een terugtrekkende haarlijn bij u de gevolgen van blijvend haarverlies? Een FUE haartransplantatie in Nissewaard biedt een permanente oplossing.

Impact haartransplantatie in Nissewaard

Niemand wordt graag met haaruitval geconfronteerd. Voordat u gelijk een drastische ingreep zoals een haartransplantatie in Nissewaard overweegt, is het belangrijk om te kijken of haaruitvalpreventie wellicht een optie is. Zeker bij beginnend haarverlies kan een wetenschappelijk effectief bewezen haargroeimiddel een oplossing bieden. Datzelfde geldt ook voor lasertherapie of mesotherapie bij haaruitval. Valt het gebruik van een haargroeimiddel tegen of overweegt u om een andere reden toch een haarimplantatie? Bereidt uzelf dan grondig voor op de ingreep die een behoorlijke impact heeft. In Nissewaard en omgeving zijn verschillende haarklinieken en haartransplantatie specialisten actief. Vergelijk het aanbod met elkaar en laat uzelf informeren tijdens een kennismakingsgesprek bij een aantal haarklinieken. Omdat de haartransplantatie in Nissewaard wordt uitgevoerd met lichaamseigen donormateriaal in de vorm van haarzakjes of grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans is het belangrijk om te weten hoeveel haarzakjes er nodig zijn voor een goed resultaat. Ervaren haarchirurgen maken een nauwkeurige inschatting over deze hoeveelheid, waarbij rekening wordt gehouden met uiteenlopende factoren: • De mate waarin het haarverlies is gevorderd, de omvang van het transplantatiegebied. • De vorm en afmeting van het hoofd. • Uw wensen en verwachtingen van de haartransplantatie in Nissewaard. • De structuur en kwaliteit van het donormateriaal.

Bitmap

Aantal grafts berekenen

Voorafgaand aan een intakegesprek voor de gewenste haartransplantatie in Nissewaard kunt u online gebruik maken van diverse grafts calculators. Zo krijgt u een globaal beeld van het benodigde aantal haarzakjes. Door te kijken naar de afbeeldingen en deze met uw eigen situatie te vergelijken, komt u vaak een heel eind. Daarnaast kunt u ook zelf uitrekenen hoeveel grafts nodig zijn voor een mooi resultaat. Met behulp van ruitjespapier tekent u de vorm van haarverlies af, zo krijgt u een beeld van uw haaruitval. Wilt u echt zeker weten hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren? Maak dan een afspraak met een ervaren haartransplantatie specialist. Deze kijkt verder dan alleen de mate waarin het haar is uitgevallen. De specialist zal de berekening ook maken aan de hand van de haartransplantatie techniek die wordt toegepast. Complexe haartransplantaties in Nissewaard behandelen tot zo’n 3.000 bij een dagbehandeling. Vergelijkt u dit met het aantal grafts dat de ervaren haarchirurgen van GlobalHair in Istanbul eveneens op een dag transplanteren, 4.500, dan kunt u zich daarover verbazen. Uiteraard bent u ook voor een minder complexe haartransplantatie welkom bij GlobalHair.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Kostprijs haartransplantatie in Nissewaard

Nederlandse haarklinieken hanteren haartransplantatie tarieven die veelal worden berekend op basis van het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt. De kosten lopen al snel op en bedragen die ver boven € 5.000 uitkomen zijn vrij normaal. Toch is het mogelijk om voor een betaalbaar alternatief te kiezen. Waar in het verleden veel mensen door de hoge kostprijs gedwongen een alternatieve behandelmethode kozen, wordt er tegenwoordig gekeken naar betaalbare FUE haartransplantaties in Istanbul, Turkije. GlobalHair behoort tot de meest voordelige aanbieders van haarimplantaties in Istanbul en mocht begin dit jaar de award voor ‘Beste Haartransplantatie 2018 – 2019’ in ontvangst nemen. Betaalbare tarieven gaan in dit geval prima samen met hoogwaardige kwaliteit en uitstekende resultaten. Geen moeilijke tariefstructuren, maar een vast all-in tarief van € 2.949. Bij het behandeltarief zijn VIP transfers, medicatie en 2 hotelovernachtingen inbegrepen. De haarchirurgen die werkzaam zijn bij GlobalHair hebben allemaal een ISHRS registratie en zijn uiterst ervaren. Door de vlotte samenwerking met een team van gespecialiseerde assistenten verloopt een FUE haartransplantatie efficiënt en worden uitstekende resultaten bereikt.

Meer informatie over een haartransplantatie in Nissewaard

Valt de kostprijs van een haarimplantatie in Nissewaarde en omgeving tegen? Vergelijkt u een binnen- en buitenlandse haartransplantatie met elkaar? Laat uzelf informeren en adviseren door de ervaren consulenten van GlobalHair in Leiden. Het eerste consult is gratis en kent geen verplichtingen. Tijdens het intakegesprek worden over en weer vragen gesteld, waarbij uiteraard wordt gekeken naar uw geschiktheid voor de ingreep. De behandelprocedure wordt toegelicht alsook het feit dat u wordt bijgestaan door een Nederlandstalige consulent, zodat u zich niet druk hoeft te maken over communicatieproblemen. Meer weten of direct een afspraak maken? Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. Bellen kan natuurlijk ook: +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Nissewaard FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Nissewaard. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Erfelijke haaruitval is te wijten aan de vernietigende werking van het mannelijke hormoon dihydrotestosteron. DHT ontregelt het natuurlijke haargroeiproces waardoor de aangetaste haarzakjes uiteindelijk verschrompelen. De haarzakjes die bij een haartransplantatie gebruikt worden, komen van achter- en zijkanten van uw hoofd. Dit is de zogenaamde haarkrans. De haarzakjes in dit gebied hebben een eigen, unieke structuur die ze ongevoelig maakt voor DHT. De bijzondere kenmerken blijven na een transplantatie behouden.

Bij iedere FUE haartransplantatie wordt het donorgebied verstandig gekozen. Haarzakjes worden geëxtraheerd uit plaatsen met een goede, dichte haargroei. Op deze wijze kunnen uit een gezond donorgebied ruim 5.000 haarzakjes geoogst worden, zonder dat uw haarkrans hierdoor dunner oogt en/of kalende plekken vertoont.

Als uw haardos als gevolg van Alopecia androgenetica is uitgedund, dan kan een haartransplantatie dit oplossen. Eens het getransplanteerde haar gaat groeien, wordt uw haardos voller en ziet er weer gezond uit.

Nederlandse haarklinieken transplanteren tijdens een FUE haartransplantatie zo’n 3.000 tot 3.200 haarzakjes. De ervaren haarchirurgen van GlobalHair transplanteren gedurende een dagbehandeling tot ruim 4.500 grafts. Het aantal haarzakjes dat bij u wordt behandeld, hangt af van uw wensen maar ook van het haarverlies en de aanwezigheid van geschikt donormateriaal.

Het gebruik van Minoxidil na een haartransplantatie is niet ongebruikelijk. De combinatie wordt niet direct na de ingreep geadviseerd. Een aantal weken tot maanden na de haartransplantatie kunt u het haargroeimiddel gebruiken. Bespreek dit voornemen altijd eerst met de specialist die de ingreep heeft toegepast. Minoxidil versnelt de haargroei overigens niet.

Het millimeteren van het hoofdhaar maakt efficiënt oogsten en transplanteren van de haarzakjes mogelijk. Haarchirurgen kunnen bij kortgeschoren haar tijdens een haartransplantatie meer haarzakjes behandelen, dan wanneer wordt gekozen voor een haarsparende ingreep.

Ondanks het feit dat haaruitval zich al op jonge leeftijd voor kan doen, wordt de ingreep niet geadviseerd aan jong volwassenen. Mannen met Alopecia androgenetica ondergaan de haartransplantatie vaak tussen het 30e en 40e levensjaar. Vrouwen krijgen pas op latere leeftijd met erfelijke haaruitval te maken en kiezen eveneens later voor de ingreep. Haartransplantaties kennen geen bovengrens. Zolang u gezond bent en over voldoende donorhaar beschikt kan de ingreep toegepast worden.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. In tegenstelling tot een orgaantransplantatie wordt een haartransplantatie enkele met eigen donorhaar uitgevoerd. Zonder immuunsysteem onderdrukkende medicatie wordt het donormateriaal van iemand anders afgestoten. Dit is bij lichaamseigen materiaal niet het geval. De kans op afstoting is bij een haartransplantatie nihil.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.