facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Spijkenisse

Het is een van de tekenen van jeugdigheid en vitaliteit: een volle, gezonde haardos. Haargroei en een passend kapsel horen bij uw uitstraling en persoonlijkheid. Haaruitval is dan ook iets waar u psychisch onder gebukt kunt gaan en wat uw zelfvertrouwen aantast. Een gezellige avond met vrienden, kennissen of collega’s wordt iets waar u als een berg tegenop ziet en al snel beginnen uw sociale contacten te verwateren. Bent u de kale plekken en die dunner wordende haardos zat en wilt u erger voorkomen? Met een haartransplantatie in Spijkenisse heeft u de sleutel tot nieuwe haargroei en een natuurlijk resultaat in handen.

FUT of FUE haartransplantatie in Spijkenisse

De haartransplantatie is geen nieuwe ingreep. Bestaande technieken zijn verder ontwikkeld, verbeterd en verfijnder geworden. Waar vroeger de zogenaamde FUT methode werd toegepast, voeren meer en meer haartransplantatie specialisten tegenwoordig de moderne FUE haartransplantatie techniek toe. • FUT haartransplantatie in Spijkenisse. Dit is de techniek waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd wordt weggesneden. Het reepje wordt vervolgens versneden tot individuele grafts, die vervolgens in de transplantatiegebieden geplaatst worden. De huid in het donorgebied wordt aaneen gehecht, wat een blijvend litteken tot gevolg heeft. De FUT techniek wordt tegenwoordig als verouderd beschouwd, het is echter wel de techniek die goedkoper is dan andere haartransplantatie methodes. • FUE haartransplantatie in Spijkenisse. Deze methode maakt snijden en hechten overbodig. De haarzakjes worden individueel met een holle naald rechtstreeks uit het donorgebied geoogst. Dit gebeurt zonder dat er beschadigingen ontstaan aan de huid en/of de onderliggende weefsels. Om de haarzakjes te plaatsen in de kale gebieden worden kleine kanaaltjes geboord. Het duurt een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid, na 7 tot 10 dagen is uw huid genezen. Beide haartransplantatie technieken worden uitgevoerd met plaatselijke verdovingen van zowel het donor- als transplantatiegebied. Een enkele keer wordt een FUT haartransplantatie in Spijkenisse nog aangeboden en uitgevoerd. De FUE techniek is echter standaard voor het merendeel van de haarklinieken en behandelend specialisten. De verschillen, voor- en nadelen tussen de beide haartransplantatie technieken worden verder toegelicht tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

Bitmap

Goedkope FUT haartransplantatie in Spijkenisse

De kostprijs van de FUT methode is lager dan die van de moderne FUE techniek. Binnen korte tijd kan een groot aantal grafts geoogst worden, door het wegsnijden van het huidreepje. De procedure is minder arbeidsintensief dan een FUE haarimplantatie in Spijkenisse. Het herstel na een FUT haartransplantatie verloopt moeizamer dan wanneer de FUE techniek wordt toegepast. Bovendien ontstaat er een blijvend litteken met een behoorlijke afmeting. Dit litteken kan bedekt worden met de omliggende haren, maar is bij een kortere haardracht altijd zichtbaar. De kans op infecties is bij de FUT techniek aanmerkelijk groter, bovendien kunt u achteraf ook meer napijn ervaren. Ervaren haartransplantatie specialisten passen de FUE techniek met grote nauwkeurigheid toe, waardoor zowel het donor- als transplantatiegebied vlot herstellen van de ingreep. Dit leidt tot een aanmerkelijk kortere herstelperiode, waardoor het al vrij snel niet meer zichtbaar is dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Beperkte mogelijkheden FUT haartransplantatie

Een andere reden waarom de FUT techniek minder vaak wordt toegepast zijn de beperkte toepassingsmogelijkheden. De FUE methode is verfijnd en heeft naast de standaard behandeling ook een haarsparende mogelijkheid. Dit maakt de FUE haartransplantatie ook geschikt voor vrouwen die haaruitval blijvend willen laten behandelen. De haarsparende variant maakt het volledig kortscheren van het hoofdhaar overbodig. Het millimeteren blijft beperkt tot een klein gedeelte van het donorgebied. Is uw haar lang genoeg, dan valt het na afloop van de haarimplantatie over het kortgeschoren gedeelte heen. Overweegt u een haartransplantatie? Bekijk dan de verschillende technieken en mogelijkheden die eventueel bij u passen. Wat al dan niet precies mogelijk is kan door een haarchirurg bekeken en geadviseerd worden.

Meer informatie haartransplantatie Spijkenisse

Wilt u meer weten over de haarimplantatie mogelijkheden in Spijkenisse en omgeving? Begin dan met het voorbereiden van een intakegesprek. U kunt hiervoor onder meer gebruik maken van een onuitputtelijke bron, internet. Lees reviews en klantervaringen waarbij u de diverse behandelmethodes met elkaar vergelijkt. Hoe wordt de ingreep toegepast? Hoe is het resultaat na afloop en hoe hebben anderen de ingreep en de haarkliniek ervaren? Antwoord krijgen op uw vragen is belangrijk. Online zijn meerdere fora, blogs en vlogs waar u antwoorden vindt en waar u zelf vragen kunt stellen. Op deze manier komt u tijdens een intakegesprek goed beslagen ten ijs en ziet een haarchirurg dat het u ernst is. Heeft u al een voorkeur voor een haarkliniek? Ga ook dan naar verschillende intakegesprekken.

Haartransplantatie in Spijkenisse FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Spijkenisse. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Mannelijke haaruitval, ook bekend als erfelijke kaalheid of Alopecia androgenetica wordt veroorzaakt door het DHT hormoon. Een op de drie mannen wordt op een bepaald moment in het leven geconfronteerd met deze vorm van haarverlies. Dat het zich echter niet alleen tot mannen beperkt, is minder bekend. Vrouwen kunnen na de menopauze en op latere leeftijd eveneens met Alopecia androgenetica te maken krijgen.

Dihydrotestosteron is een mannelijk hormoon. Als u hiervoor overgevoelig blijkt dan kan dit tot haaruitval en bij mannen zelfs volledige kaalheid leiden. Het DHT wordt niet meer afgebroken door andere stoffen en vernietigd de haarzakjes. Het verloop van Alopecia androgenetica varieert van dieper wordende inhammen en een haarlijn die zich terugtrekt tot verspreide haaruitval en uiteindelijk kaalheid.

Het verminderen en stabiliseren van de haaruitval is iets waar mannen en vrouwen met erfelijke haaruitval naar streven. In eerste instantie wordt gebruik gemaakt van haargroeimiddelen en behandelingen als lasertherapie. Een enkele keer heeft iemand een voorkeur voor het dragen van een haarwerk. Resultaten die met dit soort behandelingen bereikt worden zijn tijdelijk. U zult een haargroeimiddel moeten blijven gebruiken en lasertherapie dient regelmatig herhaald te worden. De enige methode met een blijvend resultaat en nieuwe haargroei is een haartransplantatie.

Nee. Zowel mannen als vrouwen die een haartransplantatie overwegen dienen aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Uw geschiktheid wordt bekeken en beoordeelt door een ervaren haarchirurg of haartransplantatie specialist. Deze vraagt u onder meer naar de oorzaak van het haarverlies, uw gezondheid, medisch verleden en eventueel medicijngebruik. Heeft u naast erfelijke kaalheid een aandoening als diabetes of bent u bekend met hart- en vaataandoeningen, dan kan een alternatieve behandeling voorgesteld worden.

Nee. Er dient voldoende donormateriaal beschikbaar te zijn om de kalende gebieden met goed resultaat op te kunnen vullen. Is het haarverlies in uw situatie al te ver gevorderd dan kunt u een alternatief zoals micro haar pigmentatie overwegen. Deze behandeling kan ook bij volledige kaalheid toegepast worden.

Micro haar pigmentatie is een behandeling waarbij gekleurd pigment in uw bovenste hoofdhuidlaag wordt geïnjecteerd. Kalende plekken worden gecamoufleerd, maar ook een uitgedunde haardos wordt optisch voller. Het pigment geeft het idee van natuurlijke haarstoppels. De ingreep kan bij een grote groep mannen en vrouwen tot meer zelfvertrouwen leiden.Nee, de haartransplantatie wordt op poliklinische basis toegepast. Kort na de ingreep kunt u, na toestemming van de specialist, de kliniek verlaten.

Combinaties van beide behandelingen worden soms geprefereerd. Het pigment heeft geen enkele invloed op uw natuurlijke haargroei en na een haartransplantatie kan MHP toegepast worden om uw haardos voller te laten lijken. Bespreek de mogelijkheden met de haarchirurg.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.