Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  FUT of FUE haartransplantatie in Spijkenisse

  De haartransplantatie is geen nieuwe ingreep. Bestaande technieken zijn verder ontwikkeld, verbeterd en verfijnder geworden. Waar vroeger de zogenaamde FUT methode werd toegepast, voeren meer en meer haartransplantatie specialisten tegenwoordig de moderne FUE haartransplantatie techniek toe. • FUT haartransplantatie in Spijkenisse. Dit is de techniek waarbij een reepje huid van de achterzijde van uw hoofd wordt weggesneden. Het reepje wordt vervolgens versneden tot individuele grafts, die vervolgens in de transplantatiegebieden geplaatst worden. De huid in het donorgebied wordt aaneen gehecht, wat een blijvend litteken tot gevolg heeft. De FUT techniek wordt tegenwoordig als verouderd beschouwd, het is echter wel de techniek die goedkoper is dan andere haartransplantatie methodes. • FUE haartransplantatie in Spijkenisse. Deze methode maakt snijden en hechten overbodig. De haarzakjes worden individueel met een holle naald rechtstreeks uit het donorgebied geoogst. Dit gebeurt zonder dat er beschadigingen ontstaan aan de huid en/of de onderliggende weefsels. Om de haarzakjes te plaatsen in de kale gebieden worden kleine kanaaltjes geboord. Het duurt een aantal dagen voordat de grafts zijn vastgegroeid, na 7 tot 10 dagen is uw huid genezen. Beide haartransplantatie technieken worden uitgevoerd met plaatselijke verdovingen van zowel het donor- als transplantatiegebied. Een enkele keer wordt een FUT haartransplantatie in Spijkenisse nog aangeboden en uitgevoerd. De FUE techniek is echter standaard voor het merendeel van de haarklinieken en behandelend specialisten. De verschillen, voor- en nadelen tussen de beide haartransplantatie technieken worden verder toegelicht tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek.

  Goedkope FUT haartransplantatie in Spijkenisse

  De kostprijs van de FUT methode is lager dan die van de moderne FUE techniek. Binnen korte tijd kan een groot aantal grafts geoogst worden, door het wegsnijden van het huidreepje. De procedure is minder arbeidsintensief dan een FUE haarimplantatie in Spijkenisse. Het herstel na een FUT haartransplantatie verloopt moeizamer dan wanneer de FUE techniek wordt toegepast. Bovendien ontstaat er een blijvend litteken met een behoorlijke afmeting. Dit litteken kan bedekt worden met de omliggende haren, maar is bij een kortere haardracht altijd zichtbaar. De kans op infecties is bij de FUT techniek aanmerkelijk groter, bovendien kunt u achteraf ook meer napijn ervaren. Ervaren haartransplantatie specialisten passen de FUE techniek met grote nauwkeurigheid toe, waardoor zowel het donor- als transplantatiegebied vlot herstellen van de ingreep. Dit leidt tot een aanmerkelijk kortere herstelperiode, waardoor het al vrij snel niet meer zichtbaar is dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen.

  Beperkte mogelijkheden FUT haartransplantatie

  Een andere reden waarom de FUT techniek minder vaak wordt toegepast zijn de beperkte toepassingsmogelijkheden. De FUE methode is verfijnd en heeft naast de standaard behandeling ook een haarsparende mogelijkheid. Dit maakt de FUE haartransplantatie ook geschikt voor vrouwen die haaruitval blijvend willen laten behandelen. De haarsparende variant maakt het volledig kortscheren van het hoofdhaar overbodig. Het millimeteren blijft beperkt tot een klein gedeelte van het donorgebied. Is uw haar lang genoeg, dan valt het na afloop van de haarimplantatie over het kortgeschoren gedeelte heen. Overweegt u een haartransplantatie? Bekijk dan de verschillende technieken en mogelijkheden die eventueel bij u passen. Wat al dan niet precies mogelijk is kan door een haarchirurg bekeken en geadviseerd worden.

  Meer informatie haartransplantatie Spijkenisse

  Wilt u meer weten over de haarimplantatie mogelijkheden in Spijkenisse en omgeving? Wij zijn namelijk ook actief in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Nissewaard. Begin dan met het voorbereiden van een intakegesprek. U kunt hiervoor onder meer gebruik maken van een onuitputtelijke bron, internet. Lees reviews en klantervaringen waarbij u de diverse behandelmethodes met elkaar vergelijkt. Hoe wordt de ingreep toegepast? Hoe is het resultaat na afloop en hoe hebben anderen de ingreep en de haarkliniek ervaren? Antwoord krijgen op uw vragen is belangrijk. Online zijn meerdere fora, blogs en vlogs waar u antwoorden vindt en waar u zelf vragen kunt stellen. Op deze manier komt u tijdens een intakegesprek goed beslagen ten ijs en ziet een haarchirurg dat het u ernst is. Heeft u al een voorkeur voor een haarkliniek? Ga ook dan naar verschillende intakegesprekken.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp