facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Schiedam

Nieuwe haargroei en natuurlijke resultaten. De haartransplantatie in Schiedam is niet meer weg te denken uit het aanbod cosmetische ingrepen. Met een techniek die zich verder verfijnd en verbeterd wordt de ingreep bovendien toegankelijker gemaakt. Waren het vroeger vrijwel uitsluitend mannen die een haartransplantatie ondergingen, ontdekken tegenwoordig steeds meer vrouwen de mogelijkheden van de techniek. Wat voor velen nog onbekend is, is dat de haartransplantatie in Schiedam ook toegepast kan worden bij het bedekken van littekens, het opvullen van wenkbrauwen, wimpers en het baard/snor gebied.

Natuurlijke haartransplantatie in Schiedam

Helaas worden niet alle haartransplantaties met evenveel succes toegepast. Veel hangt af van de techniek die wordt gebruikt en de ervaring van de behandelend haartransplantatie specialist. Tel daar uw verwachtingen bij op en een teleurstelling ligt op de loer. Op het moment dat u een haartransplantatie in Schiedam overweegt, wordt het al snel duidelijk dat de ingreep een grondige voorbereiding vereist. De resultaten die bereikt worden zijn goed, maar u dient wel realistische verwachtingen te hebben. Verwacht geen wonderen in de vorm van een volle haardos zoals u deze had in uw jeugdjaren. Wat is dan wel mogelijk en wat kunt u verwachten? Dit wordt toegelicht tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een haarkliniek. Om een beoordeling te kunnen geven, worden niet alleen uw haarverlies en de oorzaak hiervan bekeken. Een consulent of haarchirurg kijkt tegelijk naar het donormateriaal, uw gezondheid, in het verleden doorgemaakte medische ingrepen en de medicijnen die u gebruikt. Het is een combinatie van factoren en invloeden die uw geschiktheid bepalen. Natuurlijke resultaten worden bereikt door ervaren haarchirurgen die weten hoe ze in uw specifieke situatie de moderne behandeltechniek op de juiste manier toe kunnen passen. Naast het oogsten van de haarzakjes is het plaatsen van de grafts in de natuurlijke groeirichting minstens zo belangrijk. Vraag daarom tijdens een intakegesprek altijd naar aantoonbare ervaring van de haarchirurg.

Bitmap

Ervaren haartransplantatie specialisten in Schiedam

Vindt u het moeilijk om direct naar de ervaring van de behandelend specialist te vragen? Weet dan dat het in feite een heel normale vraag is. Een vraag waar u zich op geen enkele manier voor hoeft te generen en/of schamen. U zult zien dat ervaren specialisten die weten wat ze kunnen uit zichzelf in het verleden behaalde resultaten laten zien. Dit gebeurt aan de hand van zogenaamde haartransplantatie voor en na foto’s. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat u tijdens een bezoek aan een haarkliniek een haartransplantatie video compilatie kunt bekijken. Een andere manier om meer te weten te komen over de ervaring van haarchirurgen en haarklinieken is door online reviews en ervaringsverhalen te lezen. U vindt deze meningen onder meer op de website van een haarkliniek zelf, maar ook onafhankelijke fora, blogs en vlogs besteden hier uitgebreid aandacht aan. Dat u zichzelf voor een haartransplantatie in Schiedam niet compleet blind staart op de mening van anderen lijkt zo logisch, maar dat is niet altijd even evident. Zeker niet als u een bepaalde voorkeur heeft voor een behandelaar en u leest wat negatieve reviews, kan dat een vertroebeld beeld geven. Het beste advies luidt dan ook om kennis te gaan maken met meerdere haarklinieken. U ervaart dan zelf hoe u wordt ontvangen en hoe een gesprek verloopt. Na afloop bent u in staat om uw persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken. Dat u daarbij niet enkel bent gebonden aan haarklinieken in Schiedam en omgeving spreekt voor zich. Zo kunt u zichzelf ook voor laten lichten door buitenlandse aanbieders van haartransplantaties. Het is dan ook voornamelijk een kwestie van op voorhand niets uit te sluiten.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Meer informatie over haartransplantaties in het buitenland

Twijfelt u aan een buitenlandse kliniek omdat u heeft horen zeggen dat het nogal eens schort aan kwaliteit of kunde? Weet dan dat bijvoorbeeld Turkije de nummer 1 haartransplantatie bestemming is. Het niveau van de klinieken ligt hoog en dat geldt ook voor de kwaliteit van de zorg en de ervaring van de behandelend haarchirurgen en haartransplantatie assistenten. Wilt u meer weten over een FUE haartransplantatie in een luxe haarkliniek in Istanbul? Neem dan contact op met de consulenten van GlobalHair. U bent bij de vestiging in Leiden van harte welkom voor een consult. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en u krijgt antwoord op al uw haartransplantatie vragen. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Heeft u geen tijd om naar Leiden te komen? Maak dan foto’s van uw haaruitval, uw huid en het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt dan een reactie van de consulenten.

Haartransplantatie in Schiedam FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Schiedam. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verfijning van bestaande behandelmethodes heeft tot de FUE techniek geleidt. Deze techniek, waarbij de haarzakjes individueel uit het donorgebied verwijderd worden, wordt toegepast bij een standaard haartransplantatie. Daarnaast worden ook wimpertransplantaties, wenkbrauwtransplantaties, snor- en baardtransplantaties met de FUE techniek uitgevoerd.

Nee, met een haartransplantatie kunnen ook kleine kale plekjes en uitgedunde gebieden opgevuld worden. Het is ook niet verstandig om te lang te wachten met een haartransplantatie. Als het transplantatiegebied te groot blijkt om met het beschikbare donormateriaal op te vullen zal een haarchirurg de gewenste ingreep afraden.

De ingreep wordt met succes toegepast bij mannen en vrouwen die te maken hebben met erfelijke kaalheid veroorzaakt door het DHT-hormoon. De resultaten die bereikt worden zijn doorgaans prima en u geniet levenslang van haargroei op de voorheen kalende gebieden.

Mislukken doet de ingreep zelden, al kan er wel sprake zijn van een tegenvallend resultaat. Soms zijn de verwachtingen die iemand heeft te hoog gespannen en niet realistisch. Om een teleurstelling te voorkomen spreekt een haarchirurg uitgebreid met u over de verwachtingen die u heeft. Daar waar nodig en mogelijk wordt met behulp van haartransplantatie voor en na foto’s uw beeld gecorrigeerd. Na een haartransplantatie is uw haardos voller, maar deze zal nooit de omvang en dikte hebben zoals voor het haarverlies of in uw jeugd.

In principe wel, al kunnen er grote verschillen zitten in zowel kwaliteit, resultaat en ervaring. Wilt u niet teleurgesteld worden, kies dan voor een haarchirurg die over aantoonbare ervaring beschikt. Goede haarchirurgen passen de techniek vrijwel dagelijks toe en zijn op de hoogte van de individuele mogelijkheden en hanteren daarbij verfijnde apparatuur. Bij GlobalHair zijn ISHRS geregistreerde haarchirurgen werkzaam die jaarlijks honderden haartransplantaties bij mannen en vrouwen toepassen.

U vindt onze Nederlandse vestiging in Leiden, alwaar u welkom bent voor een consult en later voor controles en nazorg. De haartransplantatie zelf vindt plaats in onze moderne haarkliniek in hartje Istanbul, Turkije.

GlobalHair is een van goedkoopste aanbieders van de FUE haartransplantatie in Istanbul. Geen ingewikkelde tariefstructuren, maar een handig vast all-in tarief zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. GlobalHair hanteert een tarief van € 2.949 voor het transplanteren van maximaal 4.500 haarzakjes. Als u weet dat bij dit bedrag ook een haargroei stimulerende behandeling t.w.v. € 750, medicatie, VIP transfers en 2 hotelovernachtingen zijn inbegrepen dan weet u dat u bij GlobalHair behoorlijk bespaard op de kosten van een haartransplantatie die in Schiedam wordt uitgevoerd.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.