Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Natuurlijke haartransplantatie in Schiedam

  Helaas worden niet alle haartransplantaties met evenveel succes toegepast. Veel hangt af van de techniek die wordt gebruikt en de ervaring van de behandelend haartransplantatie specialist. Tel daar uw verwachtingen bij op en een teleurstelling ligt op de loer. Op het moment dat u een haartransplantatie in Schiedam overweegt, wordt het al snel duidelijk dat de ingreep een grondige voorbereiding vereist. De resultaten die bereikt worden zijn goed, maar u dient wel realistische verwachtingen te hebben. Verwacht geen wonderen in de vorm van een volle haardos zoals u deze had in uw jeugdjaren. Wat is dan wel mogelijk en wat kunt u verwachten? Dit wordt toegelicht tijdens een persoonlijk intakegesprek bij een haarkliniek. Om een beoordeling te kunnen geven, worden niet alleen uw haarverlies en de oorzaak hiervan bekeken. Een consulent of haarchirurg kijkt tegelijk naar het donormateriaal, uw gezondheid, in het verleden doorgemaakte medische ingrepen en de medicijnen die u gebruikt. Het is een combinatie van factoren en invloeden die uw geschiktheid bepalen. Natuurlijke resultaten worden bereikt door ervaren haarchirurgen die weten hoe ze in uw specifieke situatie de moderne behandeltechniek op de juiste manier toe kunnen passen. Naast het oogsten van de haarzakjes is het plaatsen van de grafts in de natuurlijke groeirichting minstens zo belangrijk. Vraag daarom tijdens een intakegesprek altijd naar aantoonbare ervaring van de haarchirurg.

  Ervaren haartransplantatie specialisten in Schiedam

  Vindt u het moeilijk om direct naar de ervaring van de behandelend specialist te vragen? Weet dan dat het in feite een heel normale vraag is. Een vraag waar u zich op geen enkele manier voor hoeft te generen en/of schamen. U zult zien dat ervaren specialisten die weten wat ze kunnen uit zichzelf in het verleden behaalde resultaten laten zien. Dit gebeurt aan de hand van zogenaamde haartransplantatie voor en na foto’s. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat u tijdens een bezoek aan een haarkliniek een haartransplantatie video compilatie kunt bekijken. Een andere manier om meer te weten te komen over de ervaring van haarchirurgen en haarklinieken is door online reviews en ervaringsverhalen te lezen. U vindt deze meningen onder meer op de website van een haarkliniek zelf, maar ook onafhankelijke fora, blogs en vlogs besteden hier uitgebreid aandacht aan. Dat u zichzelf voor een haartransplantatie in Schiedam niet compleet blind staart op de mening van anderen lijkt zo logisch, maar dat is niet altijd even evident. Zeker niet als u een bepaalde voorkeur heeft voor een behandelaar en u leest wat negatieve reviews, kan dat een vertroebeld beeld geven. Het beste advies luidt dan ook om kennis te gaan maken met meerdere haarklinieken. U ervaart dan zelf hoe u wordt ontvangen en hoe een gesprek verloopt. Na afloop bent u in staat om uw persoonlijke ervaringen met elkaar te vergelijken. Dat u daarbij niet enkel bent gebonden aan haarklinieken in Schiedam en omgeving spreekt voor zich. Zo kunt u zichzelf ook voor laten lichten door buitenlandse aanbieders van haartransplantaties. Het is dan ook voornamelijk een kwestie van op voorhand niets uit te sluiten.

  Meer informatie over haartransplantaties in het buitenland

  Twijfelt u aan een buitenlandse kliniek omdat u heeft horen zeggen dat het nogal eens schort aan kwaliteit of kunde? Weet dan dat bijvoorbeeld Turkije de nummer 1 haartransplantatie bestemming is. Het niveau van de klinieken ligt hoog en dat geldt ook voor de kwaliteit van de zorg en de ervaring van de behandelend haarchirurgen en haartransplantatie assistenten. Wilt u meer weten over een FUE haartransplantatie in een luxe haarkliniek in Istanbul? Neem dan contact op met de consulenten van GlobalHair. U bent bij de vestiging in Leiden van harte welkom voor een consult. Verder zijn wij o.a. actief in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en Nissewaard. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en u krijgt antwoord op al uw haartransplantatie vragen. Een afspraak maakt u door te bellen met +316 44 36 36 22. Heeft u geen tijd om naar Leiden te komen? Maak dan foto’s van uw haaruitval, uw huid en het donorgebied en stuur deze naar contact@globalhair.nl, u ontvangt dan een reactie van de consulenten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan