Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Tricopigmentatie of haartransplantatie

  Micro haar pigmentatie wordt gezien als het ideale alternatief voor een haartransplantatie. Niet iedereen met haaruitval is immers een geschikte haartransplantatie kandidaat. Tricopigmentatie kan breed toegepast worden. Het is geen chirurgische ingreep en, alhoewel de techniek er wel wat van weg heeft, ook geen tatoeage. Met behulp van geavanceerde apparatuur waaraan een fijne, korte naald is bevestigd wordt semi-permanente inkt in de bovenste huidlaag geïnjecteerd. Het pigment lijkt op natuurlijke haarstoppels. De stoppels kunnen worden aangepast aan uw wensen en afgestemd worden op uw eigen haarlijn. In vergelijking met een haartransplantatie is MHP uiterst betaalbaar. Wanneer en voor wie is tricopigmentatie interessant? • MHP is geschikt voor mannen en vrouwen. • Zowel kalende plekken als volledige kaalheid kan behandeld worden. • In geval u uw dunne haardos optisch wil laten verdichten. • Kale plekken als gevolg van Alopecia areata kunnen behandeld worden. Voorwaarde hiervoor is dat de Alopecia onder controle is. • Littekencorrectie bij diverse vormen van littekens. • Verbetering haartransplantatie resultaat. De behandeling wordt toegepast door MHP specialisten die samen met u kunnen bekijken hoeveel hoofdzones u voor een natuurlijk resultaat laat behandelen. Micro haar pigmentatie kosten, worden eveneens bepaald door het aantal zones dat behandeld wordt. Een MHP kliniek kunt u hier meer over vertellen.

  MHP het betaalbare alternatief

  Haaruitval kan op diverse manieren behandeld worden. U zult vaak horen dat het belangrijk is om te weten wat het haarverlies veroorzaakt. Dit kan worden vastgesteld door een huisarts of dermatoloog. Tot de verbeelding sprekende oplossingen zijn onder meer haargroeimiddelen, haarwerken en pruiken of een haartransplantatie. Vaak wordt tricopigmentatie over het hoofd gezien en is het niet direct een behandeling waar uw aandacht of interesse naar uit gaat. En waarom eigenlijk niet? MHP is een uiterst veilige, succesvolle behandeling die bij mannen en vrouwen een oplossing biedt tegen haaruitval. Een aantal voordelen van tricopigmentatie: • De verfijnde apparatuur die speciaal voor micro haar pigmentatie is ontwikkeld, is veilig en laat geen littekens achter op uw hoofdhuid. • Het is een behandeling die weinig tot geen pijn doet. Bent u gevoelig en/of bang voor naalden? Dan kan de hoofdhuid voor de MHP behandeling met verdovende crème ingesmeerd worden. • Direct na afloop van een behandelsessie kunt u uw werkzaamheden hervatten. • MHP kan toegepast worden bij beginnend haarverlies, maar ook bij vergevorderde haaruitval en volledige kaalheid. • Direct na de eerste behandelsessie heeft u zichtbaar resultaat. • MHP is flexibel. Het is mogelijk om uw haarlijn aan te passen en ook een andere kleur pigment kan gebruikt worden. De pigmenten vervagen op natuurlijke wijze en zullen niet blauw of groen verkleuren zoals soms bij een echte tatoeage het geval is. • Prijzen liggen lager dan bij een haartransplantatie. Zo betaalt u tientallen procenten minder voor een behandeling tegen haaruitval.

  Overweegt u aan haar tattoo als dame of micro haar pigmentatie als dame?

  Tricopigmentatie nadelen

  Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn. Net zoals andere behandelingen heeft tricopigmentatie naast voordelen ook een aantal nadelen. Kies altijd voor een ervaren MHP specialist die werkt met moderne apparatuur en hypoallergene pigmenten. • De resultaten zijn tijdelijk. Gemiddeld begint het pigment na 1,5 tot 5 jaar te vervagen. Regelmatig een nabehandeling houdt de resultaten op peil. • Het aangebrachte pigment kan versneld worden afgebroken. Dit is met name het geval als u regelmatig en langdurig de huid onbeschermd blootstelt aan het zonlicht en/of de zonnebank. Hetzelfde geldt voor lange sauna bezoeken. • MHP is een langdurige behandeling, waarbij 2 tot 3 sessies nodig zijn om een optimaal resultaat te bereiken. Dit lange zitten in een behandelstoel kan als een nadeel worden ervaren. Vergelijk niet alleen de voor- en nadelen van MHP met elkaar. Bekijk zeker ook het verloop van een behandeling en de manier waarop het pigment wordt aangebracht.

  consult

  GlobalHair biedt zelf geen MHP behandelingen aan. Wel kunnen onze consulenten u alles vertellen over de verschillen met een haartransplantatie. Zeker als u er nog niet van overtuigd bent wat u voor de beste behandeling tegen haaruitval is, kan een consult u nieuwe of andere inzichten geven. Heeft u vragen over de haartransplantatie? Bent u benieuwd of de behandeling bij u past? Maak dan snel en eenvoudig een afspraak voor een consult. Bel of WhatsApp met +316 44 36 36 22. Op de website van de MHP kliniek kunt u ook veel interessante informatie vinden over de haar tattoo en haar tattoo kosten.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan

  WhatsApp