Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8 op Kiyoh
Ruim 10 jaar ervaring
10.000+ operaties

Voel u goed met een volle bos haar

  image

  Minimaal invasieve techniek

  De FUE-methode is een minimaal invasieve techniek die individuele haarzakjes verplaatst zonder grote insnijdingen of littekens, waardoor het herstel sneller en comfortabeler is.

  image

  Natuurlijke resultaten

  Een FUE haartransplantatie zorgt voor natuurlijke resultaten, doordat de getransplanteerde haren in dezelfde groeirichting en dichtheid worden geplaatst als het oorspronkelijke haar.

  image

  Kortere hersteltijd

  FUE-haartransplantaties bieden een kortere hersteltijd, dankzij de minimaal invasieve techniek en het vermijden van grote littekens.

  Belang voorbereiding haartransplantatie in Assen

  Het lijkt zo mooi, een permanente oplossing bij haaruitval. Dat met een haartransplantatie in Assen uitstekende resultaten worden behaald is bekend. Minder bekend is het feit dat niet iedere oorzaak van haaruitval met een haartransplantatie opgelost kan worden en dat bovendien ook niet iedereen geschikt is voor de ingreep. Zo is er een groot verschil tussen tijdelijk en blijvend haarverlies. Haaruitval dat een oorzaak vindt in medische behandelingen, stress, trichotillomanie, vitaminegebrek en/of medicijngebruik is tijdelijk van aard. Op het moment dat de oorzaak wordt weggenomen herstelt de haargroei zich vrijwel altijd binnen enkele maanden. Een haartransplantatie is dan ook een overbodige ingreep. Is uw haaruitval erfelijk en blijvend? Dan kan een haartransplantatie in Assen een permanente oplossing bieden. Erfelijk haarverlies dat wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon is onomkeerbaar. Het hormoon heeft een vernietigende invloed op de haarzakjes, en maakt nieuwe haargroei onmogelijk. Door tijdig actie te ondernemen kunnen kalende plekken opgevuld worden en wordt volledige kaalheid voorkomen. Om voor de ingreep in aanmerking te komen is tijdige actie vereist. Eens het haarverlies vordert kan het gebeuren dat er onvoldoende donorhaar overblijft om een natuurlijk resultaat te bereiken. Haarchirurgen beoordelen uw persoonlijke mogelijkheden en geschiktheid tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Het kan gebeuren dat ter plaatse blijkt dat u niet voor de gewenste haartransplantatie in aanmerking komt. Een haarchirurg neemt deze beslissing als van tevoren duidelijk is dat van het gewenste en verwachte resultaat geen sprake is. De teleurstelling is, begrijpelijk, groot maar het behoedt u voor een dure ingreep en het gevoel achteraf dat het mislukt is.

  Haartransplantatie prijzen vergelijken

  Bij de voorbereidingen op een intakegesprek is het vergelijken van de prijzen van een haartransplantatie in Assen interessant. De prijzen van de verschillende haarklinieken zijn niet gelijk en lopen sterk uiteen. Naast de gevestigde aanbieders, ziet u ook spot goedkope groepskortingen en lage vanaf tarieven. Het is een kwestie van uw ogen open houden en verder lezen dan de genoemde vanaf prijs. De haartransplantatie is een complexe behandeling met een soms ingewikkelde kostenstructuur. Hoe is de prijs die u krijgt of ziet opgebouwd? Welke kosten zijn bij de behandeling inbegrepen? Vergelijkt u haartransplantatie tarieven let dan zeker op de volgende factoren: • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Kosten voor de plaatselijke verdovingen. • Eventuele medicatie. • Nazorg en controles. • Locatie van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend haarchirurg. Vooropgesteld dat de duurste aanbieding niet per definitie de beste resultaten omvat, zo hoeft de goedkoopste behandelaar niet de minste kwaliteit te leveren. Het is vooral zaak dat u aandachtig kijkt en u niet direct blind staart op een aantrekkelijke aanbieding. Vergelijken kan ook alleen als u prijsopgaves heeft waarin hetzelfde aantal haarzakjes wordt berekend. Komt u niet uit de offerte of is het allemaal wat onduidelijk? Ga dan naar de kliniek toe en vraag om meer uitleg. Vertrouwt u het niet? Kijk dan rustig verder en zoek een behandelaar die wel aan uw wensen voldoet.

  Haartransplantatie in Assen bij GlobalHair?

  Vallen de prijzen voor een haartransplantatie in Assen u toch wat tegen? GlobalHair biedt betaalbare tarieven voor een haarimplantatie in Istanbul. Turkije is misschien niet direct de bestemming die u voor ogen heeft bij het zoeken van een oplossing voor haaruitval. Toch is Turkije wereldwijd de absolute nummer 1 bestemming als het gaat om haartransplantaties. GlobalHair beschikt over een luxe haarkliniek in Istanbul die is voorzien van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen zijn uiterst ervaren en ISHRS geregistreerd. Gedurende een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd en dat is een zeer uitgebreide haartransplantatie. Binnen de kliniek worden jaarlijks honderden mannen en vrouwen met succes behandelt. Wilt u weten of wij bij u passen en of onze haarchirurgen iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Wij zijn ook actief in Utrecht, Friesland, Heerenveen, Hoogeveen en Emmen. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. Bellen of WhatsAppen is ook mogelijk. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

  Tevreden klanten

  Ervaringen van
  Onze klanten

  Bekijk overige reviews op Kiyoh

  Behandelingen Nederland

  Haartransplantatie
  All inclusive prijzen!

  FUE
  Haartransplantatie

  5.250,-

  Saffier Haartransplantatie

  5.550,-

  V6 Hairboost

  250,-/ Behandeling
  • Direct resultaten, perfect als preventief middel
  • Ontwikkelt door eigen research team
  • Zeer goede resultaten
  • Locatie in Barendrecht en Leiden
  • Elders kost het € 750,-
  • Pakketvoordeel: € 190,- per behandeling

  *Alleen van toepassing op behandelingen in Turkije.

  Behandelingen

  GlobalHair biedt de volgende behandelingen aan