facebook pixel

Meer dan 5000 behandelingen...

Haartransplantatie Assen

Het succes van een haartransplantatie in Assen valt of staat met de manier waarop u wordt geïnformeerd over de ingreep. Online vindt u uitgebreide informatie over de behandeling, de werkwijze, de herstelperiode en de resultaten die bereikt worden. Reviews, ervaringsverhalen, blogs en vlogs zijn populaire manieren die u helpen bij het voorbereiden. Ga niet blind af op de verhalen die u online leest. Laat u voorlichten door ervaren haartransplantatie specialisten van GlobalHair. U krijgt van ons een eerlijk advies dat is toegespitst op de mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke situatie.

Belang voorbereiding haartransplantatie in Assen

Het lijkt zo mooi, een permanente oplossing bij haaruitval. Dat met een haartransplantatie in Assen uitstekende resultaten worden behaald is bekend. Minder bekend is het feit dat niet iedere oorzaak van haaruitval met een haartransplantatie opgelost kan worden en dat bovendien ook niet iedereen geschikt is voor de ingreep. Zo is er een groot verschil tussen tijdelijk en blijvend haarverlies. Haaruitval dat een oorzaak vindt in medische behandelingen, stress, trichotillomanie, vitaminegebrek en/of medicijngebruik is tijdelijk van aard. Op het moment dat de oorzaak wordt weggenomen herstelt de haargroei zich vrijwel altijd binnen enkele maanden. Een haartransplantatie is dan ook een overbodige ingreep. Is uw haaruitval erfelijk en blijvend? Dan kan een haartransplantatie in Assen een permanente oplossing bieden. Erfelijk haarverlies dat wordt veroorzaakt door het mannelijke DHT hormoon is onomkeerbaar. Het hormoon heeft een vernietigende invloed op de haarzakjes, en maakt nieuwe haargroei onmogelijk. Door tijdig actie te ondernemen kunnen kalende plekken opgevuld worden en wordt volledige kaalheid voorkomen. Om voor de ingreep in aanmerking te komen is tijdige actie vereist. Eens het haarverlies vordert kan het gebeuren dat er onvoldoende donorhaar overblijft om een natuurlijk resultaat te bereiken. Haarchirurgen beoordelen uw persoonlijke mogelijkheden en geschiktheid tijdens een intakegesprek bij een haarkliniek. Het kan gebeuren dat ter plaatse blijkt dat u niet voor de gewenste haartransplantatie in aanmerking komt. Een haarchirurg neemt deze beslissing als van tevoren duidelijk is dat van het gewenste en verwachte resultaat geen sprake is. De teleurstelling is, begrijpelijk, groot maar het behoedt u voor een dure ingreep en het gevoel achteraf dat het mislukt is.

Bitmap

Haartransplantatie prijzen vergelijken

Bij de voorbereidingen op een intakegesprek is het vergelijken van de prijzen van een haartransplantatie in Assen interessant. De prijzen van de verschillende haarklinieken zijn niet gelijk en lopen sterk uiteen. Naast de gevestigde aanbieders, ziet u ook spot goedkope groepskortingen en lage vanaf tarieven. Het is een kwestie van uw ogen open houden en verder lezen dan de genoemde vanaf prijs. De haartransplantatie is een complexe behandeling met een soms ingewikkelde kostenstructuur. Hoe is de prijs die u krijgt of ziet opgebouwd? Welke kosten zijn bij de behandeling inbegrepen? Vergelijkt u haartransplantatie tarieven let dan zeker op de volgende factoren: • Het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd. • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast. • Kosten voor de plaatselijke verdovingen. • Eventuele medicatie. • Nazorg en controles. • Locatie van de haarkliniek. • Ervaring van de behandelend haarchirurg. Vooropgesteld dat de duurste aanbieding niet per definitie de beste resultaten omvat, zo hoeft de goedkoopste behandelaar niet de minste kwaliteit te leveren. Het is vooral zaak dat u aandachtig kijkt en u niet direct blind staart op een aantrekkelijke aanbieding. Vergelijken kan ook alleen als u prijsopgaves heeft waarin hetzelfde aantal haarzakjes wordt berekend. Komt u niet uit de offerte of is het allemaal wat onduidelijk? Ga dan naar de kliniek toe en vraag om meer uitleg. Vertrouwt u het niet? Kijk dan rustig verder en zoek een behandelaar die wel aan uw wensen voldoet.

Global Hair - Before & After 2
Global Hair - Before & After 3
Global Hair - Before & After 1

Bekijk de resultaten van cliënten die u voor gingen

Haartransplantatie in Assen bij GlobalHair?

Vallen de prijzen voor een haartransplantatie in Assen u toch wat tegen? GlobalHair biedt betaalbare tarieven voor een haarimplantatie in Istanbul. Turkije is misschien niet direct de bestemming die u voor ogen heeft bij het zoeken van een oplossing voor haaruitval. Toch is Turkije wereldwijd de absolute nummer 1 bestemming als het gaat om haartransplantaties. GlobalHair beschikt over een luxe haarkliniek in Istanbul die is voorzien van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. Onze haarchirurgen zijn uiterst ervaren en ISHRS geregistreerd. Gedurende een dagbehandeling worden tot 4.500 haarzakjes getransplanteerd en dat is een zeer uitgebreide haartransplantatie. Binnen de kliniek worden jaarlijks honderden mannen en vrouwen met succes behandelt. Wilt u weten of wij bij u passen en of onze haarchirurgen iets voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een consult bij GlobalHair in Leiden. Vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar contact@globalhair.nl. Bellen of WhatsAppen is ook mogelijk. U kunt ons bereiken op +316 44 36 36 22.

Haartransplantatie in Assen FAQ

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over een haartransplantatie in Assen. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ja, niet iedere vorm van haarverlies komt immers voor behandeling met een haartransplantatie in aanmerking. Ga daarom met haaruitval altijd naar uw huisarts. Deze kan vaak aan de hand van verschillende vragen en eventuele aanvullende (bloed)onderzoeken de oorzaak van uw haaruitval vaststellen. Eens de oorzaak bekend is, kan een geschikte behandelmethode gestart worden en wordt erger voorkomen.

Nee, haarverlies als gevolg van medicijn gebruik en/of een medische behandeling is doorgaans tijdelijk. Het is belangrijk om het haarverlies als bijwerking te melden bij de voorschrijvend arts, zodat eventueel een gelijkwaardig alternatief voorgeschreven kan worden. Het haarverlies herstelt zich meestal binnen een aantal maanden.

Mannelijk haarverlies, Alopecia androgenetica, dat tot blijvende haaruitval lijdt kan met een haartransplantatie uitstekend behandeld worden. Door haren vanuit uw haarkrans te verplaatsen naar de kale gebieden wordt nieuwe haargroei mogelijk. Resultaten zijn blijvend en u heeft uw leven lang plezier van de ingreep.

Een haartransplantatie is een chirurgische ingreep die uit twee delen bestaat. Onder plaatselijke verdoving worden haarzakjes, of grafts, uit het donorgebied geoogst. Dit is de haarkrans die zich aan de achterzijde van uw hoofd bevindt. Deze haarzakjes zijn ongevoelig voor het DHT hormoon dat mannelijk haarverlies veroorzaakt. Na een controle worden de haarzakjes voorbereidt op plaatsing in de kalende gebieden. Hiervoor worden kleine gaatjes geboord. De haarzakjes groeien binnen een paar dagen vast in de transplantatie gebieden.

Ja, de unieke structuur van de haarzakjes die getransplanteerd worden blijft na de haartransplantatie behouden. Het is mede hierdoor dat haarklinieken u vaak levenslange groeigarantie geven op de grafts die met succes getransplanteerd worden.

Het aanbod is gevarieerd. U kunt zowel in Nederland als in het buitenland een geschikte haarkliniek zoeken en vinden. Probeer voor uzelf duidelijk te krijgen waar uw voorkeur naar uit gaat en wat u verwacht van een haarkliniek en een haartransplantatie. Vergelijk het binnen- en buitenlandse aanbod met elkaar en lees reviews en klantwaarderingen over de verschillende haarklinieken. Waar en door wie de ingreep uiteindelijk wordt toegepast is iets wat u zelf moet beslissen.

Naast de diverse voordelen die de ingreep kent, staat een haartransplantatie vooral bekend als duur. Alle kortingsmogelijkheden ten spijt, goedkoop is een haartransplantatie niet. GlobalHair biedt u, zeker in vergelijking met haarklinieken in Assen en omgeving, een betaalbaar alternatief. Als u bereid bent om naar onze luxe haarkliniek in Istanbul te reizen, betaald u voor de ingreep € 2.949 en daarmee bespaard u ruim 50% op de kosten van een haartransplantatie in Assen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.